Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.09.2013 18:21 - Адам Вайшоп и Илюминати
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 800 Коментари: 0 Гласове:
0



 Роден е на 6 февруари 1748 г. в Германия. Още твърде млад става професор по каноническо право в Ингълщадския университет. Преди това е бил свещеник в редовете на езуитите — т. нар. "Гестапо на римокатолическата църква". На 1 май 1776 год. той основава едно своего рода тайно републиканско движение наречено «Илюминати»,много старо мистическо име, давано на училища и групи, оито изучават вавилонския мистицизъм. В Илюминати се включват хора, които се мъчат да навлязат в още неоткритите чорвешки сетива и да открият техните духовни качества или ясновидства, т. нар. трето око. Съществували са много секти в различни страни под името илюминати, но нито една не е изиграла такава роля като движението на Вайшоп от Бавария.
Тази организация е основана върху йезуитските правила и принципи с много строга вътрешна дисциплина и взаимно наблюдение. След 1778 г. нейни членова успяват да подчинят масонските ложи, които започват да провеждат стриктно тяхната политика. Всички командни постове в ложите се заемат от хората на Вайшоп.
Основната и крайна цел на илюминизма е световната революция, която се стремят да направят посредством повечето от ръководителите на държавите, техни пионки, сляпо изпълняващи заповедите им. Окултичните и демонични принципи, залегнали в тяхното учение, променят ума и намеренията на тези, които са влезли в редовете им. Началото на това сатанинско учение произхожда от агностицизмът, на който един от първите ръководители е бил много известният евреин Симон Магус, през първото столетие на н. е.
Илюминизмът се разпространява в Италия, Испания, Швеция и в голяма част от света, а в САЩ — значително по-бързо, за да заеме днес може би приоритетно място.
Това учение използва агностичния спиритизъм, за да се добере до природните закони. Неговите привърженици твърдят, че са в състояние по мистичен път да достигнат до всички тайни на природата, както и до произхождащите от тях енергия и власт.
Със своята интелигентност и йезуитска упоритост Вайшоп успява да обобщи и преработи тези стари учения и да създаде една сатанинска доктрина за световно завоевание, наречена Илюминати. Влиянието на неговия зъл гений убива милиони хора и се чувствува дори и днес. Самият Вайшоп става известен на всички под името Илюминати.
След като масонските ложи са превзети напълно от Илюминати, те стават господстваща сила и започват изпълнението на пъклените Вайшопови планове за унищожение на християнството и ликвидиране на държавните управления. Всеки, който не е бил с тях, е бил против тях. Служили са си с химикали и отрови, неизвестни дотогава на никого. С тях са ликвидирали неудобните им личности. Това става известно на баварското правителство, което при една внезапна проверка на баварската масонска ложа през август 1785 г. конфискува всички тези химикали, собственост на организацията.
Според известната историчка Неста Вебстер всички формули използвани от Вайшоп произхождат от персийски и египетски религиозни източници и служат за чисто материални цели и разрушение на съществуващото общество.
За да превземе напълно масонските ложи, Вайшоп измисля една тайна система, чрез която всички негови хора много бързо стигат до най-високи степени и завземат властта и управлението на ложите. Хиляди такива ложи се учредяват по целия свят и под командите на Вайшоп минират всяко управление, което пречи на главния бос Ротшилд, скрит зад кулисите.
Според професор Робизон програмата на Вайшоп е следната:
1. Унищожаване на всички мирни управления.
2. Премахване на наследствеността.
3. Премахване на частната собственост.
4. Премахване на патриотизма.
5. Унищожаване на семейството.
6. Премахване на религията.
7. Създаване на едно световно Управление.
Но да се постигнат всички тези седем точки би означавало светът да грохне и да се разпадне.
Както споменах по-горе, Вайшоп е възпитан в йезуитски орден и е възприел свирепостта и жестокостта на организацията.
Йезуитите са авангардът и армията на Римската църква. Орденът им е основан през 1541 г. от Игнатиус Лойола. Една година преди това папа Павел III ги признава за "Regimini Militanitis Ecclesiae". Лойола става първият генерал на Ордена. Историята на тази «Христова организация» е написана с много протестантска кръв. Главната квартира на йезуитите се установява във Ватикана, където папата ги ползва за всички по-специални мисии. По искане на много държави през 1773 г. папата разтуря организацията, но скоро след това тя е възстановена отново. И до днес дори съществуват многобройни училища и колежи на йезуитите. Те са известни със стриктното спазване на учението си и със своя мистицизъм. Те са т.нар. «Черен интернационал».
Клетвата на йезуитите при постъпването в Ордена е следната: «В името на разпънатия на кръст Христос аз се заклевам да скъсам всякакви връзки, които ме обвързват с баща, майка, братя, сестри, роднини, приятели, с царя, съдии и всякаква друга власт, на която съм служил или клел за подчинение или служба. Отказвам се от рожденото си място, отсега нататък моето съществувание е в друга сфера. Заклевам се да открия на моя началник всичко, което правя, мисля, чета, уча и виждам около себе си.»                            Интригите и лошото име, характерни за този католически орден, са известни на цял свят. Но затова, за което вечно ще носят отговорност, са Вартоломеевите кланета на 24 август 1572 г., когато избиват по особено подъл и жесток начин повече от 100 000 хугеноти.
Вайшоповите трикове и намерения се разкриват и от едно писмо до негов близък съмишленик и съучастник. «Ние трябва да обмислим как да започнем да работим под някаква друга форма. Стига да се постигне целта, няма значение под какъв претекст ще се изпълни. Винаги е необходимо едно прикритие. Ние трябва да се прикрием под името на една друга организация. Ложите, които са под франкмасонството в момента, са най-подходящата мантия за нашата възвишена цел, защото светът ги познава вече и не очаква от тях нещо много голямо, което да заслужава внимание. Ние трябва да се обвием в непрони­цаема тъмнина и да не допуснем никакви шпиони или пратеници от други организации».
В друго писмо на Вайшоп срещаме следното признание: «Моето положение изисква аз да остана скрит от повечето членове, докато съм жив. Задължен съм да върша всичко посредством не повече от пет-шест души. Това ще покаже колко лесно ще бъде една умна глава да дирижира стотици хиляди хора» . В друго свое писмо той пише: «Аз имам двама непосредствено след мен, на които аз вдъхвам моя дух, моето желание, и всеки от тези двама има също други двама и т.н.—по този начин най-добре се предават заповеди и се оперира политически». С такива начини на действие и прийоми тази извратена организация си е служила, за да могат Ротшилдови да постигнат своите планове за разстройване на света чрез революции.
Първата експлозия е Френската революция 1789 г. и всички последвали революции оттогава досега. Много добре обмислените планове и скритите действия на тази конспиративна организация са откривани едва след видимия ефект: бунта, революцията, войната, изкуствения глад, икономическите и стопанските катаклизми.
Продължители на Вайшоп и на неговото движение Илюминати са триото: Карл Маркс, Фридрих Енгелс и Ласал. Те преработват фасадата на това учение, запазвайки неговите основни идеи. Слагайки ударение на алтруистичните принципи, те запазват революционното в доктрината. И най-интересното е, че тези трима, приемани за лидери на социализма и комунизма, никога не са били работници или на заплата, за «справедливостта» на която толкова разпалено са се борили. Маркс е бил един лентяй без какъвто и да е морал. Ласал наследява огромно наследство и никога в живота си не е работил нищо. Енгелс, много богат фабрикант на памук, е използвал труда на деца, на които е плащал нищожни заплати.
Маркс, чието истинско име е Мордохай, си сменя името по подобие на Вайшоп и примера му е последван от останалите ръководители на болшевишката революция. Маркс произхожда от равинска фамилия. Според много историци той е притежавал много лош характер — злобен, нетолерантен, жлъчен и непоносим. Неговите трудове не почиват на никаква научна основа. Всичко се доминира от неговите емоции. Но едно е истина: той е много добър последовател на Адам Вайшоп и несъмнено спомага за Болшевишката революция, която е пълно копие на френската.
Вайшоп си сменя името на Спартак.По подобие на него първите комунисти в Европа са се наричали спартаковци и сменят името си по-късно, когато се назовават комунисти.
Влиянието на Илюминати в Европа и САЩ е огромно. То се предава на следващите поколения и досега чрез най-старите тайни науки астрология, окултизъм, кабализъм, номерология и други. Много видни американци са били също едни от тях. В 1913 г. Американският федерален разерв поставя на гърба на еднодоларовата банкнота египетската пирамида с всевиждащото око на Луцифер. Подривната дейност, изпълнявана едно време от Илюминати и подчинените й масонски ложи, се върши днес от повече от 12 000—13 000 различни организации, пръснати по цял свят.
Под лозунга за световен мир тези конспиратори целят да унищожат половината от населението на земята чрез атомни бомби, за чието премахване така усърдно говорят. Напоследък от тяхна страна има много голям натиск за замразяване и унищожаване на ядреното оръжие. Целта е всичко да мине под контрола на ООН — организация, която е настоящата главна квартира на Илюминати.
Както преди Вайшоп е имал специални училища, създадени с цел да се изучава в тях интернационализъм, днес неговите последователи също поддържат такива университети, в които не всеки може да влезе.
Защо в Холивуд се срещат най-много комунисти? Защото всички кинокомпании са собственост на международните банкери и киноартистите са техни пионки.
Защо по-голямата част от персонала на Ей Би Си, Си Би Си и Ен Би Си са членове на Трилатералната комисия и Комитета за връзки с чужбина? Защото собствениците на тези компании са същите конспиратори-банкери, които контролират Съветския съюз и всички комунистически страни.
Средствата и инструментите на комунистическото движение за революции и войни фактически са се оформили тук, в САЩ, и никога не са били така активни, както в момента.
Връзката между Ротшилд и САЩ става посредством неговия съдружник от Франкфурт — Якоб Шиф, който прави една много здрава не само финансова, но и роднинска връзка с Павел Вартбург, Феликс Вартбург и Рокфелер, след което се оформя голямата Американска банкерска конфедерация. Илюминати навлизат не само в банкерските, но и в политическите и военните среди на САЩ. Те имат свои хора в Конгреса, Сената, сред военните, ЦРУ, и дори сред президентите. Уилсън е един от тях, както и Франклин Рузвелт. В прочутите 14 точки на Уилсън се крият тайните намерения на конспираторите — всички народи да се откажат от своята независимост.
Адам Вайшоп е един от най-гениалните изпълнители на пъклените намерения на Ротшилд. В Париж преди 200 години той довежда хиляди главорези от най-различни страни, на които ежедневно се плаща за всяко тяхно участие. Това са огромни средства, които само Ротшилдови могат да посрещнат. Днес живеем в друг стадий на развитие и мислене. Необходимо е народът да бъде манипулиран по съвсем друг начин — с кадифени ръкавици. Училищата, колежите, университетите, научните институти и много религиозни организации са днешният Илюминати, който също както и преди се поддържа морално и материално от мега-банките.
Вайшоп е умрял отдавна, но неговите идеи и прийоми се използват и днес от наследниците на Ротшилд, които, също както Вайшоп, са се прикрили зад много други банкери, схоластици и държавни управления. Той умира на 82-годишна възраст и до последния ден от живота си, дълги години след Френската революция, продължава да ръководи криминалната дейност на финансовите си господари, които поддържат с неимоверно големи материални средства бруталните конспирации на организацията му.
Една от главните причини, за да се възприеме от хората идеята на тази организация, е фанатичното потискане на народа от римокатолическата църква, която разделя народа на две борещи се за власт фракции.
Жестокостите на католическата църква озлобяват хората и лесно ги правят привърженици на противника, който в случая е Илюминати.












Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8688146
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031