Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.10.2013 19:42 - Врил.Мормоните - Пета колона на Райха в САЩ
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1805 Коментари: 0 Гласове:
0



                                                                                                                                                                          Обществото Врил съчетава политическите възгледи на Ордена на Илюминатите с индийския мистицизъм, теософията и Кабала. Името си получава от утопичния роман на англичанина сър Едуард Булър Литън (Edward Bulwer Lytton) “Врил – силата на идващата раса” (Vril – The Power of The Coming Race), публикуван за първи път през 1871 г. В него Литън описва подземна човешка цивилизация, технологично напреднала много повече от нас. Подземните свръхчовеци са овладели мощната енергия врил.
Те могат да лекуват, да променят и унищожават същества и обекти. Енергията врил може да бъде трансформирана така, че да въздейства върху всички видове материя, одушевена и неодушевена. Тя може да унищожава като светкавица, но и да вдъхва живот и да изцелява. Използва се за прокарване на пътища през твърда материя. Може да дава живот на различните механизми... 
Тази енергия се излъчва от Черното слънце – голямо кълбо от “първична материя”, което се намира в центъра на света. То става емблема на новото общество и може да бъде видяно на много асирийски и вавилонски свещени места. 

Символът на врил е свастиката.
Обществото Врил има тесни връзки с нацистката партия. По късно в СС създават групата "Черно слънце"
При мормоните(секта близка с илюминатите) Черното слънце е наречено Колоб. Там живеел техния върховен бог наречен Адам. Мормоните споделят расистки възгледи в "Книга на Мормон". Те са  в Америка преди Колумб
Нефитите(нефилимите) са потомци на падналите ангели, които били бели и руси, като висша раса превъзхождаща по-черните ламанити(индианците). Прототип на мормонските нефити(нефилими) са инките от Перу.(Предполага се, че мормоните са част от нацистката агентура - пета колона на нацистите НЛО космонавти дошли от бъдещето. В този аспект вероятно техния 
Адам е Адолф Хитлер.)
Черното слънце Колоб всъщност е Черна дупка - колапсар. Тя е в центъра на Галактиката, където според астрономите има голяма Черна дупка.
Силата "врил" всъщност е гравитомагнитното поле. Това е вихрово гравитационно поле създавано от въртящи се маси. То се създава и от въртящите се Черни дупки.
Космонавтите от бъдещето използвали Черните дупки за да дойдат в миналото, в древността. (Тъй като времето и пространството са изкривени от Черната дупка.)
Думата врил има древен индоевропейски произход и идва от думата въртене(вихър). В Библията е наречена Галгал - вихър. И се използва в описанието на НЛО космическите кораби от Йезекил. Там са описани колелата от оптични призми("очи"), които се ползват за създаване на гравитомагнитно поле("вихър"). С такъв КК "вихър" се възнесъл на небето и св. Илия Тествитец.
Гравитомагнитното поле се използва за преминаване през пространството като го изкривява. Така летят звездолетите на космонавтите от бъдещето. 
Гравитомагнитното поле служи и за лечение, възкресение и възстановяване на тела като се използва изкривяването на времето за да се върнат към старото си състояние. 
Гравитомагнитното поле се използва в различни машини.
Служи и за още много неща.
Древните предания могат да бъдат разгадани от съвременната физика.

Какво обаче става с обществото "Врил". Те се опитват да строят летателни апарати, космически кораби и машини на времето използващи силата врил. Разбира се без успех. Добре че не са се сетили да потърсят истината за врил в Теория на относителността.
Все пак гравитомагнитната технология е недостъпна за техниката през 40те и 50те години преди откриването на лазерите.
Доколкото е известно "Врил" ползвали и информация от японското Общество на Зеления дракон
"Врил" знаели, че съществували космонавти, които поради война с други космонавти се скрили в подземни бази. (Поради войната между космонавтите за Земята на планетата е наложено "замразено" положение - тя е неутрална зона, тъй като е спорна зона) Освен това космонавтите оставили нелегални агенти ъндърграунд, които са например ръководители и създатели на илюминатите и други тайни общества за да завладеят Земята отвътре.
"Врил" знаели, че един ден тези космонавти могат да излязат/дойдат и тогава тези, които не са овладели силата врил - т.е. космическите технологии, ще станат роби на господарите космонавти дошли от бъдещето и имащи решително техническо превъзходство.
Нацистките СС(Азазел) дошли от порталите във време-пространството в миналото завладели територията на древен Ирак- Месопотамия.
Там създават царството на аннунаките(падналите ангели). Те създават местни династии, които например управляват Вавилон.
Например някои от еврейските първенци по време на Вавилонския плен се сродили с рептилските династии. Иван Кръстител например обвинява юдейските първенци, че били "рожби ехидни" (Ехидна - митично влечуго чудовище.)
Вавилон паднал, но нацистите рептилски династии били създали тайни организации подобни на илюминатите и така се внедрявали и завладявали, управлявали други държави.
Те стигнали до наши дни. Те формират нацистка пета колона по света. От тях са например Ротшилд, Рокфелер, Буш, Сакс-Кобург-Готите/Уиндзор и други. Известно е, че Ротшилд, Рокфелер и други финансови групи охотно финансират и помагат на Хитлер и други расистки, фашистки организации и движения. Тайното oбщество Череп и Кости(Рокфелер, Буш и др.) например е известно с нацисткия си уклон.                                                                            Историческа роля на рептилските нацистки династии.
1)Династия на Флавиите -император Констатин Велики.
Римският император основата династия, чиито герб е дракон. Той умер политиски ход. Евреите са създали и разпространили християнството като анти римско движение и учение. То е подривно движение в Римската империя. Цели да я дестабилизира и превземе отвътре като привлече робите и бедните. С един удар Константин Велики превзема християнстовото, изменя го и го изопачава, както му е удобно за да го превърне в опора на Римската империя и опиум за народите.
2)Династия на Хабсбургите
Най-известната "рептилска" династия в Европа са Хабсбургите. Името си извеждали от древноарабското Хибис - змия. Хабсбургите със серия дипломатичeски бракове успяват в Късното Средновековие да овладеят по-голямата част от Европа. Те стават имперaтoри на Свещената Римска Империя. Целта им е световна империя, да завладеят цялата земя. Апогеят им е при Карл V(1500-1558).
Империята им после се разпада. Испанските и Австриските Хабсбурги се опитват да върнат световното си господство.
Императрица Мария Терезия основата "Братството на Сион" и сключва съюз с водещите банкерски династии от евреиски произход. Всъщност още в Библията е казано за антагонизма между обикновените евреи и първенците наричани "рожби змийски"(Йоан Кръстител)Което предполага наличието на "рептилска" династия завладяла и подчинила евреиския народ.
Хабсбургите и сродените с тях династии, обаче създават и свой финансови династии или се сродяват свече утвърдените банкери чрез незаконни деца и наследници.
3)Показателно е че тези "рептилски" династии като Ротшилд, Рокфелер и други финансират Хитлер, плащат му да изтреби евреите. В САЩ финансират и евгенични проекти за изтреблението на чернокожите, латиноамериканците и евреите.
Тези банкески династии са обявени от нацистите за почетни арийци.
Днес има много клонове на Хабсбургите. Например незаконните Хабсбург -Ротшилдови и законните - английската кралска династия, която е всъщност 4)преименуваната Сакс-Кобург-Готска династия.
Рептилски династии в България.
Рептилите, вавилонските дракони - комодски варани са познати в българската митология като хали(произв. от вавилонските халдеи). Халите са негативни създания според българската митология и са врагове на добрите змейове.
1)Династията на Асеневци.
Халата(вавилонски дракон -комодски варан) е герб на династията. За свой патрон тя има Мардук(Мартин Борман) ицентифициран със св.Димитър Солунски. Несъмнено Асеневци са древен род от вавилонски произход. Папата потвърждава, че Калоян произлиза от древен римски род.(Вероятно от рептилската династия на Флавийте.)     
                                                                       image                                                                                             Пръстенът на цар Калоян(Кала/Хала - Халата Йоан) с герб хала - вавилонски дракон - комодски варан.                                           Свастиката е стилизирана графика на въртяща се Черна дупка - "черно слънце" - "вратите" на времето. Този символ нацистите заимстват от древни предaния и символи останали от посещенията на космонавтите/пришълците от бъдещето.                                    Будистите ползват свастиката като символ на цикъла прераждания, а не като знак на "черното слънце". Будистите не правят етнически чистки. Те спазват принципа на ненасилието.               blogzaserioznihora.blogspot.com/2013/09/vril-18-1945.html                      




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8686318
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031