Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.11.2013 21:28 - Телепортация е възможна ВСЕЛЕНАТА Е ХОЛОГРАМА
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1932 Коментари: 0 Гласове:
0                                                                       image                                                                                                                                                                                       Учените от Joint Quantum Institute, обединяващ специалисти от университетите в Мериленд и Мичиган, под ръководството на Кристофър Монро са провели успешен експеримент по телепортация, съобщава iontrap.umd.edu.
Обект на манипулацията на учените станали две заредени частици. Всяка от тях поставили във вакуум, като я удържали на мястото й с помощта на електрическо поле. След това с лазерен импулс ги принудили и двете да изпуснат фотони, благодарение на чието взаимодействие частиците изпаднали в състояние на т.нар. квантова обърканост и атом В придобил свойствата на атом А, независимо че се намирали в отделни камери на разстояние метър една от друга. Това от научна гледна точка е телепортация.

Постигнатото предвещава потресаващи перспективи за компютърната индустрия.

Неговият огромен потенциал се обяснява с феномена на квантовата суперпозиция, който се описва със способността на частиците да се намират едновременно в две състояния, което позволява на квантовия бит (кубит) да съхранява два числови знака едновременно.

По този начин производителността на квантов компютър с 300 кубита ще е равна на 2 на степен 300, а това число, по думите на Кристофър Монро, „превишава броя на частиците във Вселената“.    

 Първата квантова телепортация на информация в компютърен чип                            
 Физиците от Швейцарския висш технологичен институт в Цюрих (ETH Zurich) за първи път в света осъществиха телепортация на квантови битове информация от един участък на силицев чип до друг на разстояние от 6 милиметра. Поставен е и нов световен рекорд по брой телепортирани кубити: 10,000 в секунда.Това е принципно важно достижение за създаване на квантови компютри чрез силициеви чипове.
В експеримента е използван чип с размери 7х7 милиметра, охладен до температура, близка до абсолютната нула. В чипа се намират три вериги, две от които използвани за изпращане на кубитите, а третата - за приемане.

image
Ролята на кубити се изпълнява от фотоните във веригите. При свръхпроводимост, електроните обменят фотони, които са в свързано състояние. Изчезването на дадени свойства на фотона от предаващата верига и появата на тези свойства във фотона на приемащата верига се счита за квантова телепортация на кубита.

Експериментаторите твърдят, че техният метод за квантова телепортация се различава от досегашните разработки по своята висока надеждност. Ако по-рано се демонстрираше предаването на информация с ниска вероятност, то новият метод работи многократно по-точно с вероятност от порядъка на 88,8%. Измерването се извършва чрез вероятност, понеже директното наблюдение влияе на експеримента.

image
Учени пренесоха атом във вътрешността на чип
 Екип физици от Университета в Куинсленд успя да пренесе атом от едно на друго място в рамките на електронен чип. Квантова телепортация се случва за първи път. Това означава, че в бъдеще ще може да се разработват по-големи електронни системи и по-функционални електронни чипове.

„При този процес квантова информация може да бъде пренесена от едно място на друго, без да да се изпраща физическият носител на тази информация", уточнява проф. Аркади Фьодоров от екипа. Той обяснява, че ключовият източник на квантовата телепортация е особен вид корелация между изпращача и получателя. След като бъде създадена тази „връзка", иначе невъзможното предаване на информация се получава по законите на квантовата механика.

В системата, създадена от екипа на Фьодоров, информацията се складира в изкуствени структури, наречени квантови битове, които дори могат да бъдат видени с просто око. „Това може да звучи странно, защото повечето хора очакват подобно нещо да е възможно само на атомно равнище, невидимо дори за електронните микроскопи. Тази квантова информация ни позволява да извършваме телепортация с впечатляваща скорост и точност – много по-големи от постиганите досега. Тази технология ще даде шанс за създаването на много по-мощни устройства. В бъдеще може да се правят експерименти, при които квантовата информация се разпространява директно и на много по-големи разстояния чрез микровълнови или оптични устройства. Очаква се телепортацията да намери приложение за постигането на много по-сигурни комуникации", обяснява Фьодоров.                                                                         image
  Телепортация - Новият начин за придвижване!                            Дълго време бяхме лишени от възможността да излизаме на това ниво на съзнание, тъй като нашето развитие ни водеше през прекомерната концентрация на вещественото, плътното, това, което наричаме материално, и осъзнато отрязахме от себе си цял пласт съзнателно съществуване, който ни се струваше несъществуващ, само защото не можехме да го усетим с органите на чувствата. А защо осезателните ни органи не усещаха това, което на практика съществува?

Защото сме се настроили по такъв начин, че не улавяме вълните, които са над определена граница. И затова нашето неусещане на нещо изобщо не може да е доказателство за съществуването или несъществуването му.

Но ние сме на прага на това откритие и затова интересът към това свойството е понятен и оправдан.

Всеки от нас може да прави това и почти всеки от нас го прави всяка нощ, когато заспива. Ние наричаме тези пътешествия сън, а те всъщност не са нещо друго, а начален етап на телепортацията.

В този момент съзнанието ни пребивава във съвсем други пространства, да не говорим пък за тялото.

Ние съществуваме в други измерения, на други планети, мерим на себе си други тела, начини на живот и ситуации, а физическото ни тяло в този момент си почива и се възстановява.

Подсъзнанието ни добре разбира, че за съзнанието ни е недостатъчно да съществува само в един вариант на въплъщение, след като сме многомерни същества и като такива се стремим да превключваме от едно въплъщение в друго.

Но ако съзнателната ни част не признава това, че можем да живеем още някъде в друго тяло и друг свят, то тя блокира проумяването на това, че реално сме били там и изтрива за съзнателната ни част всички следи от пребиваванията ни.

И така - телепортираме се всяка нощ. При това без да полагаме труд, техниката вече е отработена с вековете, всичко се случва от само себе си, трябва само да легнем и да се отпуснем.

Но ние се вълнуваме от телепортацията във физическото тяло, т.е. искаме


физическото ни тяло да следва съзнанието ни в тези пространства, където сме пожелали да се преместим осъзнато. Това също е възможно, но при съблюдаването на някои условия.

Вселената около нас е пластична. Това е първото, което трябва да осъзнае този, който усвоява телепортацията на физическите тела. Макар да са ви учили, че светът наоколо е статичен, плътен и подложен само на малки промени, обусловени от еволюцията, на практика това не е така.

Вселената е по-подвижна, отколкото сте свикнали да мислите. Вселената е пластична, тя се формира всеки миг, тя се променя, както постоянно се променя небето над главите ви – то никога не е едно и също.

Вашето съзнание е способно да фиксира, да прави неподвижни определени точки в пространството около вас, независимо от това, доколко са отдалечени от физическото ви тяло.

За Духа няма разлика тук или на милиарди километри, той съществува във всички места и във всяка точка едновременно.

Това значи, че вие едновременно съществувате, или за да ви е по-ясно, имате потенциал за съществуване във всички точки на Вселената.

И това, къде се намирате в даден момент с физическото си тяло е обусловено само от фиксирането на вниманието и съзнанието за себе си в това физическо тяло и в това време-пространство.

Но Вселената е пластична, тя е подвижна и променлива. Вие винаги можете да се прехвърлите от една точка в друга, независимо от разстоянието помежду им, като преместите там фокуса на вниманието и съзнанието си.

Ако вземем като пример преместването в космическото пространство, в което звездите и планетите съществуват като определени опорни точки за преместване, то за да попаднете от Земята на Марс е достатъчно само да преместите фокуса на вниманието и съзнанието си върху тази планета.

Главното тук, ако се премествате заедно с физическото си тяло – преместване на осъзнаването заедно с физическото тяло.

Много често се случва човек да премести съзнанието си в друга точка на пространството, но го прави отделно от тялото, т.е. фокусът на вниманието му излиза от пределите на тялото му и следва указаното направление.

Поради което физическа телепортация няма, телепортира се съзнанието, духа, вие виждате картини от друг свят, но не можете да участвате в тях с физическото тяло, защото сте го оставили на Земята.

Главното при физическата телепортация е пребиваване вътре в тялото си постоянно – трябва да усещате себе си вътре във физическото си тяло, а за това ви е нужно отначало да се научите да усещате себе си в тялото си извън всяка телепортация, просто като живеете ежедневния си живот.

Концентрирайте се върху Духа, намиращ се във тялото ви, нека част от съзнанието ви постоянно осъзнава и усеща присъствие в своето тяло.

Друга част от съзнанието ви може да е заета с каквото и да е, но вие не сте длъжни да се премествате там изцяло. Осъзнайте присъствието си в този свят чрез присъствието на физическото ви тяло като носител на Духа в него.


Когато се научите да правите това достатъчно добре, ще можете да пробвате телепортация на неголеми разстояния като начало, макар и телепортация в рамките на един апартамент.

Как става прелитането от Земята на Марс през колосалните разстояния, които дори е трудно да измериш във километри?

Вселената е пластична, тя може да се събира, извива, съединява краищата си така, както ви е необходимо. Тя е създадена такава, че да ви е удобно да живеете в нея и постоянно се приспособява към нуждите ви.

Ако фокусът на съзнанието ни е в точката „планета Земя”, а искаме да се преместим на точката „планета Марс”, то ни е достатъчно да пренесем част от съзнанието си в точката „планета Марс”, да го фиксираме там и да го осъзнаем като реално съществуващо (мнозина от вас, попадайки в други части на Вселената в началото се плашат и не се доверяват на видяното, затова е важно да се повярва в това, че мястото наистина съществува), а след това да придърпате към това място останалата част от съзнанието си, която както помним, частично се осъзнава във физическото тяло на планетата Земя.

Пространството е пластично и затова за бързото съединяване на две части от съзнанието ви то се свива като съединява точката „планета Земя” с точката „планета Марс”. За миг това място, където се намира съзнанието ви на Марс, става единно време-пространство с това място, където сте на Земята. Може да се каже, те се наслагват едно върху друго, като дават възможност на Духа ви да съедини съзнанието си в единното цяло.

image

Заедно със съединеното съзнание става и преместване на физическото тяло.

Обаче тук има малък нюанс – в момента на наслагване на реалностите от вас се изисква да потвърдите, че наистина искате да преместите физическото си тяло от реалността на Земята в реалността на Марс.

Вие ще почувствате това, когато клетките на тялото ви завибрират особено и ще усетите, как ви тегли напред към тази картинка на Марс, която толкова реално виждате пред себе си и усещате като разкриващ се пред тялото ви портал.

В този момент Вселената иска от вас потвърждение за изпълнение на операцията по преместването и тук ще е нужно ясно и точно да изразите намерението си, просто да помислите, да почувствате или кажете на глас „да”.

Ако направите всичко това правилно, т.е. ако се научите да осъзнавате себе си едновременно на две места и да задържате фокуса на вниманието си на двете места, то телепортацията от една на друга планета няма да ви е проблем.
  image                                                                                                                     Както и в атмосферните урагани на Земята, които представляват смес от газове, тялото на човека също може да устои на сътресенията на смесите от магнитни полета, каквото представляват магнитно - плазмените урагани във Вселената. Наблюденията показват, че в центъра на галактиките се забелязва наличието на зони, в които бушуват толкова мощни магнитни урагани, че те могат да причинят съществени загуби или да унищожат обектите, попаднали там. 

Това, което наблюдаваме при ураганите в атмосферните условия на Земята - подхвърляне на автомобили и други предмети, може да бъде наблюдавано и в полето на действие на тези магнитни урагани, но увеличено многократно в милиони пъти. Действието на магнитните урагани може да доведе до разпадане на магнитно-гравитационните полета на физическото съдържание на космическия транспортен кораб, както на неговите пътници и всички обекти вътре, така и на самия кораб. Възможно е да настъпи физическо разпадане на магнитните полета на множество остатъчни фрагменти.

Интересното е, че в настоящите контролирани магнитно - гравитационни системи /Magravs/ се развиват и има готови разработки за оборудване със специални композитни системи Magravs - полета. Именно тези системи позволяват да се осъществяват пътувания при обстоятелства, каквито възникват в магнитните урагани на Вселената. Те позволяват на космическия кораб да не се срине или да загуби контрол, ставайки като перце от вятъра или като част от магнитните полета на тези урагани.

Трябва да се знае предварително как биха се държали обектите и космическите кораби, след като веднъж са достигнали до дадени точки на галактиките, как би се държала материята, от която са изградени те. Трябва да се знае каква защита биха имали те при промяна на позицията или дадена маневра в условията на магнитен ураган. Обектите трябва да бъдат гъвкави и да са в състояние да променят своите Magravs-полета, така че да бъде постигана предварителната желана промяна в позиционирането им.

В същото време те трябва да поддържат целостта на всички свои отделни фрагменти в рамките на техните Magravs-полета, така че преминавайки през мястото на действие на магнитния ураган, да останат като един колективен цял обект.Тези райони във галактиките, където действат магнитните урагани са най - интересните и невероятни места, за да бъдат изпробвани границите на познание на всяко творение. В тези области може да се получи цялостно разбиране за механизмите на разделението и взаимодействието между магнитните полета на почти всички нива.

В тези региони на Вселената има различни видове живот, които са динамични и интелигентни. Тези области на пространството не са временно явление и чрез своите магнитни области създават магнитните ветрове в галактиките.Тези ветрове в последствие изчезват, но сътресенията на динамичните магнитно-плазмени зони продължават достатъчно дълго през целия живот на Вселената.

В тези зони съществуват състояния на живот на много интелигентни и невероятни структури и същества.Поради най-различните измерения на свободно съществуващата динамична супа от магнитно-гравитационни полета в споменатите зони, тези интелигентни структури на живот и не притежават физически осезаеми форми или лица. Но те съществуват, внедрени в тъканта на магнитните полета, по подобен начин както капка мастило може да съществува във вода. И тези същества са приели да живеят в такива бурни условия.

Но това е интересното, че човека след не много време, сам ще отиде и ще види как тези същества с висока интелигентност и воля пътуват в рамките на тези магнитни бури и това е тяхната жизнена среда. Но това, което е важно да се разбере, е техния метод и принципите на взаимодействието на комбинациите от магнитни полета, които използват! А също така е важно да бъде разбрана и системата им за блокиране на магнитните полета ураганите на околната среда! Това е нужно, за да знаем как те имат възможност за свободно последващи движения в тези бурни центрове на Вселената.Те постигат такова придвижване без загуба на вътрешната структури на своите мисли и комуникация.Те постигат едно нематериално съществуване, като в същото време си взаимодействат в рамките на тяхната общност в тези зони на Вселената.

Човека може да премине или да живее и да работи в рамките на тези комбинации от изключително силни магнитни полета, каквито представляват магнитните урагани в пространството. За целта той трябва да разгадае тайните на магнитната мозайка на интелигентното създаване във Вселената, без да се налага да се докосва до тези зони на пространството.Това означава, че хората на науката трябва да разберат и да развиват технологии за това как да бъде конвертирано физическото тяло по време на космическия полет. Значението на такъв процес е подобен на значението на процеса при преминаване на течни и въздухообразни обекти в твърди и обратно, така както това става на Земята. Но в този случай процесът е вътрешен и силата на Magravs-полетата, както и тяхното позициониране, зависят от процесите, протичащи в различни области на тялото.

Тези въпроси ни връщат на принципа за създаването твърдите обекти от газове, както и обратно.Това са въпроси, свързани с вътрешната структура на съставните магнитни полета на дадено състояние, със структурата на полетата при твърдо състояние на материята навсякъде в галактиките. Този момент на преход от материя в поле и обратно представлява въпрос, известен под наименованието Свещения Граал, т.е. така наречената Телепортация.
image
Този въпрос не е добре разбран от хората, но той е добре обяснен и показан в документите на Фондацията и нейните научни статии, публикувани през последното десетилетие. Човек не трябва да смята и да чувства, че трябва да достигне до Светая Светих на собственото вътрешно информационно поле, за да може да оперира и да пътува в различните участъци на Вселената чрез реалните условия на съществуване.

Така, че ние ще покажем как може да се постигне движение на магнитно-гравитационното поле на физическото тяло на човека без необходимостта от използването на превозни средства, като автомобили и други познати до сега машини.В действителност дори и автомобилите са колективни динамични енергийни системи и източници, с които сме избрали да пътуваме.Всъщност е напълно възможно малки, но мощни магнитно-плазмени полета да се въвеждат в експлоатация в рамките на структурата на тялото, така че те да могат да се използват за транспортиране на полета на самото тяло от едно място до друго.

Ето как човек може да се движи в един интервал от време в реалното време, а не в зависимост от други външни източници, например като автомобили. Това е най-добрата част от знанията и не е необходимо много, но трябва да бъдат създадени тези органи за физическото тяло на човека, който да работят на тази база. Знанията и технологиите трябва да се разработват както трябва и търсенето да бъде в необходимата правилна посока, продиктувано от нуждата.

За да се осъществи тази цел, трябва да бъде създаден мисловен процес на действието, съпроводен с чувството на тъга или на щастие, който да са породени от факта, че човека се доближава до процеса на създаване на някои специфични плазми в рамките на структурата на тялото. От своя страна новите създадени плазми могат да взаимодействат със съответните им центрове в рамките на структурата на мозъка и крайниците на тялото. По този начин радиационните източници вътре в тялото позволяват освобождаването на доминиращата магнитно-гравитационна сила в областта на клетките на организма. Това от своя страна води до взаимодействието на организма с други области и по този каскаден начин, в края на процеса, се стига до създаването на Magravs-полета на самото физическо тяло, но вече с друго позициониране.

Резултатите от този каскаден начин на взаимодействие позволяват да създадете едно ограничаване на физическото тяло в един момент, което може да се постигне чрез работата върху Magravs-полето, създадено в областта на мозъка. Диктувайки посоката на движението и на полезния товар, може да бъде постигнато ограничаването на Magravs-полето на физическото тяло на човек и фиксирането му в друга позиция.Този е механизма на Телепортация. По този начин хората могат да пътуват на всяко разстояние и във всяка среда, по начин и полезен товар толкова, доколкото начина и товара са прикрепени към Magravs-полетата, предварително създадени вътре в органите и съответните им центрове в мозъка.

От друга страна в нашите нови материали е разработена функцията те да бъдат абсорбирани в даден слой на тялото, като по този начин е определена една конкретна цел.Тази цел е да бъдат създадени такива магнитно-плазмени области вътре във физическото тяло, които да бъдат равни на силата на силата на магнитно-гравитационните полета /Magrav/ в точката на търсене, т.е. в крайната точка на желаното пътуване.Чрез активиране на тази предварително обусловена сила на полето от центровете на мозъка, става физическото преместване на тялото на желаното място.По този начин не е необходимо да се ходи никъде за да се извърши пътуването, но след като се бъде създадено програмирано силово поле, то абсорбира и засмуква само това, което е необходимо.Определени концепции на това е явление са разбрани от някои изследователи, но те не са разбрали как точно работи неговия механизъм и как може да бъде използван по правилния начин за движение и транспортиране.

Промяната в аурата около тялото по метода на преднамерено култивиране на определени мисли в мозъка е добро начало, ако искате да започнете да изучавате и разбирате този механизъм.Тъй като, в същността си механизма представлява контролирана навигация на магнитни полета, то мозъка на човека може да осъществява този контрол чрез промяна на необходимостта от привличането и взаимодействията на различните слоеве магнитна сила.

Коментар:
Аз силно се съмнявам, че сегашните учени имат право или обясняват правилно.Човешките мисли не са магнитни полета, а поток от електрони в мозъка създава тези области от магнитни полета.

М. Т. Кеше:
За съжаление вие сте прав, но по този начин на мислене, тялото и мозъчната информация са на базата на поток на електронни магнитни полета, макар тези полета да са еквивалентни на същата тази база. Това е голямо отклонение.Ние никога няма да видим никъде електронен поток в мозъка, защото информацията се прехвърля посредством външните граници на магнитните полета. Може би затова не обръщам внимание на вашето разбиране, но движението на електрона не е толкова лесно, както движението на магнитните полета.Тяхното движение е практически безгранично и с огромна скорост, и именно затова мозъкът обработва информацията толкова бързо.


М.Т. Кеше   Гласувай:
0
0Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 6188460
Постинги: 4190
Коментари: 1145
Гласове: 1520
Календар
«  Октомври, 2019  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031