Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.11.2013 21:26 - Хазария историята се повтаря 2ч
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 756 Коментари: 0 Гласове:
0



                                                                  image   „ Талмудът „ учи евреите, че всички останали друговерци и особено християните са „ ГОИ „ т. е. Говеда за клане, а не хора.
С други думи десетте божи заповеди не важат спрямо „ГОИТЕ „ и те могат да бъдат подлагани на всякакви мъчения, робска експлоатация и безмилостно изтребление.
Ето ви някои цитати от „ Талмуд „
Не общувайте с не евреи, те проливат кръв !
Християните са мръстни защото не са от Синайската планина.
Невинен си в убийство ако намерението ти е да убиеш християнин.
Раждаемостта на християните трябва да се намали осезателно.
Позволено е да измамиш християнин.
Да удариш евреин е все едно да удариш шамар на Бога.
Нека видим какво стори на България този „ богоизбран народ „ !
Евреите от фамилия Ашкенази заличиха стара Велика България и подложиха на геноцид останалите там българи в перода 7 – 9 век. Гръцки и френски литературни източници свидетелствуват, че цар Иван Александър е бил женен за еврейката Сара – дъщеря на един венециански банкер – евреин и че този брак е бил устроен от евреите с единствената цел да отслаби християнската вяра в България, населението, на която е било напълно предано.
Сара е била таен агент на СИНЕДРИОНА и постепенно подготвяла България за турското робство.
Цар Иван Александър бил безсилен да предприеме каквото и да било против жена си, понеже зад гърба и стояла злата и могъща сила – Синедриона.
Станало е нужда дори той да се примери с разделянето на държавата си на три области, което безспорно го е унищожавало, но което е било дело на тъмните сили, решили да разложат държавата.
Тогава венецианските банкери – евреи упражнили политически и финансов натиск върху отоманската империя и за да не допуснат България да се развива по-нататък снабдили Турция с материали и средства да води война за да разори православната държава. Османската империя се възползвала и започнала експанзията си срещу България. От 1349 г. Започнали набезите на Турция срещу християнската държава, които продължили десетки години. Дошло ред и на столицата Велико Търново. Защитниците на Търновград се били храбро и турците не можели да го превземат с месеци наред. Това не се харесало на евреите – членове на Синедриона, които по това време били в Бургас. Дали заповед да се организира предателство възможно най-бързо. Намерили един, когото снабдили с всички нужни за тази цел средства, включително и копие от султанска заповед за отстъпление. Това бил евреинът ЛАЗАР КОЕН . Той подлъгал защитниците на Търново, че турската войска е обхваната от епидемия и е в ръцете на настъпващата армия на Ивам Шишман. За доказателство показал копието от заповедта за отстъпление с което го снабдили от синедриона. Лъжливата новина създала в града радостно оживление. Предателя откраднал и ключовете на градската порта, предал ги на помощника си евреин – Хасок, който пък ги предал на турците. Вечерта Коен завел турците до стените на Търновград и те нахлули вътре, като подложили града на грабеж, насилие и го опожарили.
От Венеция бил командирован най-жестокия садист евреина Челеби Нафталион със щаба му състоящ се от трима евреи ; Рахамин Асеов, Хаим Иерохам и Давид Леви. Пристигайки във Велико Търново Нафталион заповядъл незабавно да отведат изтъкнатите търновци, начело с Патриарх Евтимий и да ги заведат в монастира „ Света Троица „. Когато заповедта му била изпълнена евреина Нафталион отива в монастира и лично ръководи избиването им.
Всички българи християни заклани пред иконата на Спасителя. На всеки доведен на ешафоти Нафталион, повтарял подигравателно една и съща фраза ; „ Помоли своя бог , може би той ще те спаси. „ Така България пада под турско робство, бладодарение на еврейското предателство от членове на еврейските фамилии „ Коен „, „ Леви „ и „ Ашкенази „,които и сега имат потомство в България.             



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8688320
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031