Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.11.2013 20:35 - Адам Вайшоп и Илюминати - Част втора
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 481 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 21.11.2013 19:23


  Интригите и лошото име, характерни за този католически орден, са известни на цял свят. Но затова, за което вечно ще носят отговорност, са Вартоломеевите кланета на 24 август 1572 г., когато избиват по особено подъл и жесток начин повече от 100 000 хугеноти.
Вайшоповите трикове и намерения се разкриват и от едно писмо до негов близък съмишленик и съучастник. «Ние трябва да обмислим как да започнем да работим под някаква друга форма. Стига да се постигне целта, няма значение под какъв претекст ще се изпълни. Винаги е необходимо едно прикритие. Ние трябва да се прикрием под името на една друга организация. Ложите, които са под франкмасонството в момента, са най-подходящата мантия за нашата възвишена цел, защото светът ги познава вече и не очаква от тях нещо много голямо, което да заслужава внимание. Ние трябва да се обвием в непрони­цаема тъмнина и да не допуснем никакви шпиони или пратеници от други организации».
В друго писмо на Вайшоп срещаме следното признание: «Моето положение изисква аз да остана скрит от повечето членове, докато съм жив. Задължен съм да върша всичко посредством не повече от пет-шест души. Това ще покаже колко лесно ще бъде една умна глава да дирижира стотици хиляди хора» . В друго свое писмо той пише: «Аз имам двама непосредствено след мен, на които аз вдъхвам моя дух, моето желание, и всеки от тези двама има също други двама и т.н.—по този начин най-добре се предават заповеди и се оперира политически». С такива начини на действие и прийоми тази извратена организация си е служила, за да могат Ротшилдови да постигнат своите планове за разстройване на света чрез революции.
Първата експлозия е Френската революция 1789 г. и всички последвали революции оттогава досега. Много добре обмислените планове и скритите действия на тази конспиративна организация са откривани едва след видимия ефект: бунта, революцията, войната, изкуствения глад, икономическите и стопанските катаклизми.
Продължители на Вайшоп и на неговото движение Илюминати са триото: Карл Маркс, Фридрих Енгелс и Ласал. Те преработват фасадата на това учение, запазвайки неговите основни идеи. Слагайки ударение на алтруистичните принципи, те запазват революционното в доктрината. И най-интересното е, че тези трима, приемани за лидери на социализма и комунизма, никога не са били работници или на заплата, за «справедливостта» на която толкова разпалено са се борили. Маркс е бил един лентяй без какъвто и да е морал. Ласал наследява огромно наследство и никога в живота си не е работил нищо. Енгелс, много богат фабрикант на памук, е използвал труда на деца, на които е плащал нищожни заплати.
Маркс, чието истинско име е Мордохай, си сменя името по подобие на Вайшоп и примера му е последван от останалите ръководители на болшевишката революция. Маркс произхожда от равинска фамилия. Според много историци той е притежавал много лош характер — злобен, нетолерантен, жлъчен и непоносим. Неговите трудове не почиват на никаква научна основа. Всичко се доминира от неговите емоции. Но едно е истина: той е много добър последовател на Адам Вайшоп и несъмнено спомага за Болшевишката революция, която е пълно копие на френската.
Вайшоп си сменя името на Спартак.По подобие на него първите комунисти в Европа са се наричали спартаковци и сменят името си по-късно, когато се назовават комунисти.
Влиянието на Илюминати в Европа и САЩ е огромно. То се предава на следващите поколения и досега чрез най-старите тайни науки астрология, окултизъм, кабализъм, номерология и други. Много видни американци са били също едни от тях. В 1913 г. Американският федерален разерв поставя на гърба на еднодоларовата банкнота египетската пирамида с всевиждащото око на Луцифер. Подривната дейност, изпълнявана едно време от Илюминати и подчинените й масонски ложи, се върши днес от повече от 12 000—13 000 различни организации, пръснати по цял свят.
Под лозунга за световен мир тези конспиратори целят да унищожат половината от населението на земята чрез атомни бомби, за чието премахване така усърдно говорят. Напоследък от тяхна страна има много голям натиск за замразяване и унищожаване на ядреното оръжие. Целта е всичко да мине под контрола на ООН — организация, която е настоящата главна квартира на Илюминати.
Както преди Вайшоп е имал специални училища, създадени с цел да се изучава в тях интернационализъм, днес неговите последователи също поддържат такива университети, в които не всеки може да влезе.
Защо в Холивуд се срещат най-много комунисти? Защото всички кинокомпании са собственост на международните банкери и киноартистите са техни пионки.
Защо по-голямата част от персонала на Ей Би Си, Си Би Си и Ен Би Си са членове на Трилатералната комисия и Комитета за връзки с чужбина? Защото собствениците на тези компании са същите конспиратори-банкери, които контролират Съветския съюз и всички комунистически страни.
Средствата и инструментите на комунистическото движение за революции и войни фактически са се оформили тук, в САЩ, и никога не са били така активни, както в момента.
Връзката между Ротшилд и САЩ става посредством неговия съдружник от Франкфурт — Якоб Шиф, който прави една много здрава не само финансова, но и роднинска връзка с Павел Вартбург, Феликс Вартбург и Рокфелер, след което се оформя голямата Американска банкерска конфедерация. Илюминати навлизат не само в банкерските, но и в политическите и военните среди на САЩ. Те имат свои хора в Конгреса, Сената, сред военните, ЦРУ, и дори сред президентите. Уилсън е един от тях, както и Франклин Рузвелт. В прочутите 14 точки на Уилсън се крият тайните намерения на конспираторите — всички народи да се откажат от своята независимост.
Адам Вайшоп е един от най-гениалните изпълнители на пъклените намерения на Ротшилд. В Париж преди 200 години той довежда хиляди главорези от най-различни страни, на които ежедневно се плаща за всяко тяхно участие. Това са огромни средства, които само Ротшилдови могат да посрещнат. Днес живеем в друг стадий на развитие и мислене. Необходимо е народът да бъде манипулиран по съвсем друг начин — с кадифени ръкавици. Училищата, колежите, университетите, научните институти и много религиозни организации са днешният Илюминати, който също както и преди се поддържа морално и материално от мега-банките.
Вайшоп е умрял отдавна, но неговите идеи и прийоми се използват и днес от наследниците на Ротшилд, които, също както Вайшоп, са се прикрили зад много други банкери, схоластици и държавни управления. Той умира на 82-годишна възраст и до последния ден от живота си, дълги години след Френската революция, продължава да ръководи криминалната дейност на финансовите си господари, които поддържат с неимоверно големи материални средства бруталните конспирации на организацията му.
Една от главните причини, за да се възприеме от хората идеята на тази организация, е фанатичното потискане на народа от римокатолическата църква, която разделя народа на две борещи се за власт фракции.
Жестокостите на католическата църква озлобяват хората и лесно ги правят привърженици на противника, който в случая е Илюминати.https://www.youtube.com/watch?v=2yHeDhTN6N0Гласувай:
1
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 6188574
Постинги: 4190
Коментари: 1145
Гласове: 1520
Календар
«  Октомври, 2019  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031