Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.11.2013 20:34 - Адам Вайшоп и Илюминати - Първа част
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1042 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 21.11.2013 19:19


image                                                                                                                     Ръчната работа може да бъде контролирана чрез ръцете, докато духовната работа е като огъня и наводненията, които почти не се контролират. Те се разпространяват от само себе си.

Роден е на 6 февруари 1748 г. в Германия. Още твърде млад става професор по каноническо право в Ингълщадския университет. Преди това е бил свещеник в редовете на езуитите — т. нар. "Гестапо на римокатолическата църква". На 1 май 1776 год. той основава едно своего рода тайно републиканско движение наречено «Илюминати»,много старо мистическо име, давано на училища и групи, оито изучават вавилонския мистицизъм. В Илюминати се включват хора, които се мъчат да навлязат в още неоткритите чорвешки сетива и да открият техните духовни качества или ясновидства, т. нар. трето око. Съществували са много секти в различни страни под името илюминати, но нито една не е изиграла такава роля като движението на Вайшоп от Бавария.
Тази организация е основана върху йезуитските правила и принципи с много строга вътрешна дисциплина и взаимно наблюдение. След 1778 г. нейни членова успяват да подчинят масонските ложи, които започват да провеждат стриктно тяхната политика. Всички командни постове в ложите се заемат от хората на Вайшоп.
Основната и крайна цел на илюминизма е световната революция, която се стремят да направят посредством повечето от ръководителите на държавите, техни пионки, сляпо изпълняващи заповедите им. Окултичните и демонични принципи, залегнали в тяхното учение, променят ума и намеренията на тези, които са влезли в редовете им. Началото на това сатанинско учение произхожда от агностицизмът, на който един от първите ръководители е бил много известният евреин Симон Магус, през първото столетие на н. е.
Илюминизмът се разпространява в Италия, Испания, Швеция и в голяма част от света, а в САЩ — значително по-бързо, за да заеме днес може би приоритетно място.
Това учение използва агностичния спиритизъм, за да се добере до природните закони. Неговите привърженици твърдят, че са в състояние по мистичен път да достигнат до всички тайни на природата, както и до произхождащите от тях енергия и власт.
Със своята интелигентност и йезуитска упоритост Вайшоп успява да обобщи и преработи тези стари учения и да създаде една сатанинска доктрина за световно завоевание, наречена Илюминати. Влиянието на неговия зъл гений убива милиони хора и се чувствува дори и днес. Самият Вайшоп става известен на всички под името Илюминати.
След като масонските ложи са превзети напълно от Илюминати, те стават господстваща сила и започват изпълнението на пъклените Вайшопови планове за унищожение на християнството и ликвидиране на държавните управления. Всеки, който не е бил с тях, е бил против тях. Служили са си с химикали и отрови, неизвестни дотогава на никого. С тях са ликвидирали неудобните им личности. Това става известно на баварското правителство, което при една внезапна проверка на баварската масонска ложа през август 1785 г. конфискува всички тези химикали, собственост на организацията.
Според известната историчка Неста Вебстер всички формули използвани от Вайшоп произхождат от персийски и египетски религиозни източници и служат за чисто материални цели и разрушение на съществуващото общество.
За да превземе напълно масонските ложи, Вайшоп измисля една тайна система, чрез която всички негови хора много бързо стигат до най-високи степени и завземат властта и управлението на ложите. Хиляди такива ложи се учредяват по целия свят и под командите на Вайшоп минират всяко управление, което пречи на главния бос Ротшилд, скрит зад кулисите.
Според професор Робизон програмата на Вайшоп е следната:
1. Унищожаване на всички мирни управления.
2. Премахване на наследствеността.
3. Премахване на частната собственост.
4. Премахване на патриотизма.
5. Унищожаване на семейството.
6. Премахване на религията.
7. Създаване на едно световно Управление.
Но да се постигнат всички тези седем точки би означавало светът да грохне и да се разпадне.
Както споменах по-горе, Вайшоп е възпитан в йезуитски орден и е възприел свирепостта и жестокостта на организацията.
Йезуитите са авангардът и армията на Римската църква. Орденът им е основан през 1541 г. от Игнатиус Лойола. Една година преди това папа Павел III ги признава за "Regimini Militanitis Ecclesiae". Лойола става първият генерал на Ордена. Историята на тази «Христова организация» е написана с много протестантска кръв. Главната квартира на йезуитите се установява във Ватикана, където папата ги ползва за всички по-специални мисии. По искане на много държави през 1773 г. папата разтуря организацията, но скоро след това тя е възстановена отново. И до днес дори съществуват многобройни училища и колежи на йезуитите. Те са известни със стриктното спазване на учението си и със своя мистицизъм. Те са т.нар. «Черен интернационал».
Клетвата на йезуитите при постъпването в Ордена е следната: «В името на разпънатия на кръст Христос аз се заклевам да скъсам всякакви връзки, които ме обвързват с баща, майка, братя, сестри, роднини, приятели, с царя, съдии и всякаква друга власт, на която съм служил или клел за подчинение или служба. Отказвам се от рожденото си място, отсега нататък моето съществувание е в друга сфера. Заклевам се да открия на моя началник всичко, което правя, мисля, чета, уча и виждам около себе си.»                           www.vbox7.com/play:c2db2646                                                                   
Гласувай:
1
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 6179796
Постинги: 4190
Коментари: 1145
Гласове: 1520
Календар
«  Октомври, 2019  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031