Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.11.2013 20:13 - РОЛЯТА НА ЕВРЕИТЕ, в ОРГАНИЗИРАНЕТО на КЛАНЕТАТА .Тайното еврейство, наречено "дьонме".
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1408 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 18.11.2013 20:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                                                              image                                          Над тази снимака на "Ататюрк", в еврейски вестник, пише: Мустафа Кемал: "АЗ СЪМ ЕВРЕИН"                              Евреинът Шабатаи Цви се обявил за еврейски месия 1680 г. в Солун. Той повел хиляди последователи евреи към Палестина. По пътя Цви (уж) става мюсулманин. Последователите му, също стават (фалшиви) мюсулмани, с цел подмолно да овладеят Турция.                                                                                                                                           Историческа справка за евреите младотурци:

1716 г. в Солун се сформира група, наричана Донме, водена от приемника на Шабатаи Цви, – Баручия Русо.

1900 г. Дьонмех наброява над 100 000 души. Известни като "скрити евреи или крипто евреи", те са се представяли за мюсулмани, но са си били евреи.

1891 г. една политическа група от Донмех, формира, т.н. "Комитет за обединение и прогрес", наречен по-късно – Младотурци. Групата се оглавява от масона евреин, Емануел Карузо, подкрепян от Ротшилдови.
Конгресът на Младотурците: 1902 и 1907 се провеждат два конгреса на младотурците, в Париж, където заплануват да проникнат в султанската турска войска, което довежда до военния преврат от 1908г.

Детрониране на Султана: 1908 г. Младотурците, с преврат, принуждават султан Абдул Хамид, да се оттегли.
След военния преврат, извършен от тяхната 3-та Армия в Македония, през Юли 1908 г., солунските евреи на практика завземат власта в Империята.Особено след като следващата 1909 г. те свалят Абдул Хамид, и инсталират на негово място, куклата Мехмед Пети. На 10 Януари 1913 г, отново извършват кървав преврат в Цариград и продължават Балканската война. След военния си разгром, еврейчетата чакат подходящ момент за реванш. И той настъпва, когато българските войски са хвърлени от техния цар-евреин Фердинанд, във война срещу Сърбия, Гърция, Черна Гора и Румъния едновременно. Останалите без защита 300 000 българи в Източна Тракия са изклани само за 3 дена, от "юнаците" на Талаат, Енвер и Джемал. Това е Юдо-Масонския Триумвират, който съсредоточава цялата власт в ръцете си. Известен е като"Диктатурата на Тримата Паши".Не Арменския, а Българския геноцид в Източна Тракия, е първото злодеяние на тези трима крипто-юдеи.
Предизвикване на Първата световна война: 1914 г. еврейските младотурци подпомагат платения убиец Гаврило Принцип, който подпалва Първата световна война.
 1915 г., в планирания и проведен от малдотурците Арменски геноцид, са избити милион и половина арменски християни. По време на  Войната, разпалена от евреите, тримата юдо-злодеи Талаат, Енвер и Джемал, използват турската армия, както и банди от турци, кюрди и араби, за да изтребят два древни християнски народа - арменците и асирийците. Въпреки над 1,5 милиона изклани арменци, този народ съществува и днес. Но не е такава съдбата на асирийците. Те са унищожени почти до крак.

Цялата геноцидна кампания е ръководена лично от "фюрера" Талаат, който е и вътрешен министър. Именно той, в това си качества на 24 Април 1915 г. издава заповедта за ареста на арменските лидери в Цариград. С това се слага началото на геноцида. След разгрома на Турция, Талаат бяга с немска подводница от Цариград за Одеса, и оттам за Германия. Убит е от спасилия се по чудо арменец, Согхомон Техлириан през 1921 г. в Берлин.

Енвер е военния министър в триумвирата. Именно той дава нареждане на войската да избива арменците и асирийците. В нарушение на Брест-Литовския мир, Енвер използва анархията в Русия след революцията и турските войски завземат Закавказието и Баку. "Героите" му избиват още 400 000 арменци, "попътно" към столицата на Азербайджан. След разгрома, той бяга в Германия с "оная" подводница. Там е първа дружка с немския комунист Карл Радек. После отива при руските юдо-хазари, току що завладели власта в Москва. Около половин година прекарва там. После юдо-болшевиките го пращат със задача в Средна Азия, да вдигне местните мюсюлмани срещу проникналите английски войски. Но той не се справя. Накрая болшевиките се обръщат срещу него.
На 4 Август 1922 г. по случай курбана, Енвер дава почивка на бандите си. Пазен е от 30 свой гарда в селцето Аби-и-Деря, близо до Душанбе, столицата на Таджикистан. Тогава го изненадва червената башкирска конница, с командир Яков Мелкумов (арменеца Агоп Мелкумян). Енвер и другите са разстреляни, само с един картечен откъс.

Третия член на престъпния юдо-ислямистки картел е Джемал. По време на войната е назначен за командващ Турската армия, на Египетския фронт, срещу англичаните. Тук той, също както и Енвер, се показва като абсолютно некадърен военен и губи битката. Тия еврейчета са силни, само срещу незащитно мирно население. В същото време Джемал е и военен губернатор на Сирия с пълна власт. Коли и беси много ливанци, християни и мюсюлмани-шиити. След разгрома той също бяга с "оная" немска подводница. После е в Германия, Швейцария, Афганистан, при юдо-болшевиките в СССР. На 21 Юли 1922 г. е убит в Тбилиси, от арменеца Степан Дзагигиян.
Такава е крайната съдба на злодеите ... Да горят вечно в пъклото
ХОРА БДЕТЕ ... ЮДО-ИСЛЯМИЗЪМЪТ идва !
1918 г. евреинът Мустафа Кемал "Ататюрк", взема властта.

Евреите болшевики снадбявали младотурците!

1920 г. еврейските болшевики дават на Ататюрк 10 милиона златни рубли, 45 000 пушки и 300 картечници.

1921 г. Ататюрк окупира пристанището Баку, отстъпвайки го 5 г. по-късно на еврейските болшевики. И Ротшилдови вече имат "Баку оил къмпани", на болшевишка, еврейска територия.

Кои бяха евреите малдотурци?

Талаат Паша: Вътрешен министър на Турция, по време на Първата световна война. Главен архитект на Арменския геноцид.

Рефик Бей: Издател на младотурския вестник "Революционна преса". Министър председател на Турция в 1939 г.

Джавид Бей: Финансов министър при Талаат.
Емануел Красов: Еврейски пропагандист на младотурците.

Владимир Жаботински: Руски болшевик - евреин, преминал в Турция 1908 г. Издател на вестника "Млада Турция".

Александър Хелпханд: Свръзка на Ротшилд. Издател на в. "Турска родина".

Мустафа Кемал Ататюрк: Евреин от Сефаридско потекло. Ататюрк е учил в еврейското училище, наричано Шемси Ефенди, ръководено от евреина Шимон Цви..."НАШИ ИСТОРИЦИ СПАСЯВАТ ЦЕННИ ОСМАНСКИ РЪКОПИСИ"

Всички (еврейски) революции искат да обърнат нещата с главата надолу и да започнат летоброенето от нулата. Когато в южната ни съседка в началото на ХХ век
побеждава Младотурската революция, водачът й Кемал Ататюрк също иска радикално да скъса със султанското минало (да унищожи всички налични документи) на страната си. В Турция възприемат латиницата, арабицата е забранена ...
Стига се до глупавото (всъщност - коварното) решение да се унищожат и писмените паметници на Османската империя. Властите искат да се отърват от огромните султански архиви, пазени в подземията на внушителната византийска базилика /ползвана като джамия/ "Света София" в Истанбул. Кемалистите буквално изриват и изхвърлят в чували архивния фонд на хилядолетната империя.
От ситуацията се възползват практични хора. А султанските архиви са писани не на днешната малотрайна и чуплива хартия, а на материал, направен от памук, кажи-речи с вечен живот. За цариградските "вторични суровини" чува тогавашният собственик на хартиената фабрика в Костенец, швейцарецът (евреинът) Шнеебергер и съвсем законно купува два вагона от султанските архиви. Ръкописите, събрани в чували, потеглят с влака към Костенец, където щели да ги претопят и от тях да се добие нова хартия.
По това време /1912-1914 г./ на работа в консулството ни в Истанбул е дипломатът Панчо Дорев, един от първите български османисти. Консулът дълго години сам се рови из занданите на "Света София", преписва на ръка някои от арабските плетеници и ги изпраща в Комисията по исторически извори, която работи в БАН. Особено много дипломатът прави за и издирването на турски архиви, свързани в Българското възраждане. Панчо Дорев добре знае цената на султанските архиви, които тръгнали към фабриката на Шнеебергер и решава да ги спаси за българската история. Обажда се на нашето правителство и подканя властите в София да изкупят от швейцарския фабрикант османските ръкописи. От днешна гледна точка става почти чудо: правителството се бръкнало и изкупило от Шнеебергер безценните архиви. Сиромашка България дава няколко милиона суха пара, за да притежава реликви, свързани пряко с историята й. Тогавашните български историци са направо на седмото небе от радост. България се сдобива с най-големия в Европа староосмански архив такъв, какъвто няма и в старите европейски библиотеки. Особено голяма роля в това начинание изиграва бащата на известната наша ориенталистка и писателка, акад. Вера Мутафчиева, професор Петър Мутафчиев. Той подчертава нееднократано, че без османска документация не може добре да се осветли българската история.
Междувременно турската държава усеща, че глупаво е продала част от историческите си архиви. По дипломатически път комшиите ни тръгват да търсят дивото след като са изпуснали питомното. Турция официално иска да й върнат ръкописните документи, пазени векове наред в "Света София". Макар, че България вече е съвсем законен собственик на султанските архиви, в София, за да не развалят отношенията с южната ни съседка, се съгласяват на преговори. В Анкара и Истанбул власатите се ядосват, че архивите им отиват на север не като вторични суровини за претопяване, а като историески извори(!) В играта се включват тайните служби на двете страни. Детективи, дипломати и висши чиновници от двете съседни страни искат да сложат ръка на безценните султански фермани.
Турското разузнаване вече знае, че архивът се съхранява в казармите на Школата за запасни офицери в Княжево. Нашите тайни служби усещат, че хора от посолството на южната ни съседка се навъртат из района и усилват охраната на казармите.
Първоначално нашите власти се опитват да убедят турците, че султанските фермани вече са претопени в Костенец, но шпионите на Анкара донасят, че архивът не е докоснат. Междувременно натискът от юг къмСофия расте - през границата хвърчат дипломатически ноти, депеши, шпионски донесения. Европа е в навечерието на Световната война, международното положение не е на наша страна. Турция заплашва и с намесата на Англия и Франция.Българските власти вземат мъдро решение - няколко специалисти по османска история на смени ден и нощ изчитат и подреждат безбройните ръкописи на арабица. Отделят десетина чувала с ненужни от историческа гледна точка документи и ги връщат на турците. Казват им, че това е останало, другото е претопено във фабриката в Костенец.
Междувременно започва войната. Старите ръкописи потъват в хранилищата на ориенталския отдел на Народната библиотека, където десетилетия след това са разчитани от специалистите по османска история...

Допълнение от Григор Симов:
Но нещо май нямаме много сведения за турската и за нашата история от тези архиви, което значи, че тези документи все пак са били унищожени, понеже и в България са властвали, и властват евреи - сатанисти, които са, и банкери, и дипломати, и "учени - историци" - началници в "нашата" Българска Академия на Науките!
Не се учудвайте за отношението на скритите (крипто) евреи - дьонме, нарекли себе си - Младотурци, към неоценимите архиви от миналото, защото в един от 24-те тайни ционистки протоколи е записано и това:
"Ще заличим всички спомени за миналите векове и ще оставим само тези, които са в наш интерес"!                                                                                                                                                                                      "Турция" е изкуствена държава на Младотурския режим, който управлява Анатолия до днес. "Турската нация" е създадена от този режим и се състои от различни народи на Анатолия.
Това са народите, които в миналото са наричани хети, пеласги, траки... Древни народи, които населяват Балканите и Анатолия от древността - отпреди нахлуването на гърците - и които са родствени и близки по-между си. Тези народи, които през Средновековието се управляват от Византия и имат за държавна религия православието, а по-късно - от Османската династия и имат за държавна религия исляма.

От същото население през 20 в. Младотурската партия създава "турски народ". От 1920 г. до днес в Мала Азия е на власт Младотурския режим, който поддържа тази идеология.
Турция е държава на една политическа партия - Младотурската. Правителството в Турция не признава самоопределението на малцинствата и ги определя като турци.

Османлиите са смес от множество народи сред които българи, караманци, лази, гърци, арменци, араби и т.н - всички, които са живеели в Османската империя.

До края на Османската империя в началото на 20 век, Мала Азия остава мултиетническа.

КАК СЕМЕЙСТВАТА СЕЛДЖУК И ОСМАН УСПЯВАТ ДА ПРЕВЗЕМАТ ВИЗАНТИЯ

Каквото и да се говори, причините за големите обществени промени винаги са социални.

Византия започва да заема феодалните порядки на Западна Европа и в края си е една феодализирана държава. Тя е почти единственото изключение - феодална държава в Източна Европа. Бремето върху населението става все по-тежко. Селджуките и Османците отначало предлагат алтернатива - много по-приемлив икономически и социален ред.                                                                    Всъщност няма "турски етнос". Понятието "турци" става събирателно за различните народности, които живеят на територията на бившата Османска империя. То не е по-различно от понятието "американци" или "съветски хора".
Името "турци" се появява векове, след като е създадена Османската държава. През 16 в. то е обидна дума, с която западноевропейците наричат жителите на Османската империя, а не име с което самите жители на Османската империя наричат себе си. По-късно то навлиза и става популярно. Отначало никой не смята, че "турци" означава някаква определена народност.

ТУРЦИТЕ НЕ СА ТЮРКИ
Основната част от жителите на Турция са от бялата раса - над 70%.
"Ггрупата TURANID има много силно представителство сред унгарците - 25%, по-голямо дори от това на турците - 20%." /инж. Емил Живков (Зиези)/
Прочутият "турски тип" - който е едно малцинство - всъщност съвпада с ... арабския тип. В Османската империя живеят немалко араби.
Османци" не е народ, нито етнос. Това е една династия - една фамилия. Интересно е, че името означава европейската дума "атаман" - предводител (в украински и български).
Същото е със Селджуките, на които официалната история се осланя, за да даде пример за азиатско нашествие в Мала Азия. И те са един владетелски род, а не цял народ.                                            КЪДЕ ИЗЧЕЗВАТ ВИЗАНТИЙЦИТЕ И ОТКЪДЕ СЕ ВЗИМАТ ТУРЦИТЕ
Простият отговор би трябвало да е: никъде и отникъде. Османската държава наследява Византийската империя - с нейните държавни традиции, имперски претенции и ... нейното население.                                                                                                       ИЗКУСТВЕНОТО СЪЗДАВАНЕ НА ТУРСКИЯ ЕЗИК                            Днешният турски език е създаден от Ататюрк през 20 в. Той въвежда тюрксия говор.

Османският език - официалнен в Османската империя - е с лескиска, която се е състояла от около 70 % арабски и персийски заемки.
Ататюрк учредява Турската езикова фондация, която имала за задача да замени арабските и персийски заемки с нови турски еквиваленти.
Т.е. Ататюрк е въвел нови думи от тюркските езици. Когато днес казваме, че езиците на някои от бившите съветски републики приличат на турския, всъщност е обратното - той прилича на тях.

Днес някои турски историци се връщат към корените си. Те казват, че турците са наследници на троянците и това съвсем не е далеч от истината. Eдно от прозвищата на пеласгите в античността е "турчи", "турки", което означава просто "троянци".                                 balkanec.blog.bg/novini/2012/04/11/pazete-si-decata-idva-sezonyt-na-otvlichaniiata-pesah-2012.938408                                                                                Гласувай:
2
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 6188259
Постинги: 4190
Коментари: 1145
Гласове: 1520
Календар
«  Октомври, 2019  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031