Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.11.2013 21:59 - Жертвите на юдаизма и престъпленията на юдохазарите
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1156 Коментари: 0 Гласове:
1



                                                          image                                                                                                                ЖЕРТВИТЕ НА ЮДЕИЗМА И ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА ЮДО ХАЗАРИТЕ. КОГА СВЕТЪТ ЩЕ РАЗБЕРЕ каква страшна заплаха е тази престъпна религия - ЮДЕИЗМА.Трима масови убийци - Рузвелт, Чърчил и Сталин са ЮДЕИ-ХАЗАРИ. Прочетете "ТАЛМУДА" и ще разберете, защо са постъпили така с християнските жертви в Дрезден. Но на съда в Нюрнберг, тези тримата, както и ХИТЛЕР ( РотШилд) - също юдо-хазар, ги няма.Дрезден не е най-голямото злодейство на юдеите.
Не е даже и Хирошима. На първо място по размер на злодеянието с над 10 милиона жертви, умъртвени члез глад, е ГОЛОДОМОРА.. Вечерта на 13 Февруари 1945 г. - Дрезден. Дотогава един от най-красивите градове на Европа, е бомбардиран само 2 пъти. Бомбите са насочени точно към ж.п. гарата и затова жертвите сред цивилното население са малки. Заради това и заради липсата на военни заводи и обекти наоколо, към Дрезден се насочват безкрайните кервани с бежанци от източните части на Германия. Завладени вече от армиите на Сталин. Заради тях населението от предишните 600 000, нараства на около 1 200 000. Бежанците, които не са успели да намерят подслон, спят на гарата или в градския парк на открито. Пълно е и с деца, изпратени тук от цяла Германия. Малко преди това от местното летище са вдигнати последните изтребители и изпратени на фронта. Претъпкания град остава напълно беззащитен.. В ясната безоблачна нощ на 13 Февруари. Предните 9 самолета "Де Хавиланд Москито" пускат осветителните устройства. Градът е осветен като коледно дръвче. И тогава идват бомберите. Първите бомби падат точно в 22.09 ч. Само за 24 минути 244 тежки английски бомбардировачи "Ланкастър" от първата вълна, хвърлят над 800 тона експлозивни и запалителни бомби ! Центъра на града е обхванат от нарастваща огнена буря. Температурите в центъра на града достигат 1 600 градуса. Останалите странични стени на срутените сгради, ги превръщат в гигантски комини, които издърпват въздуха от основата. Запалителните бомби и пожарите изгарят кислорода. Заклещените в бомбоубежищата умират мъчително от задушаване, преди страшната пещ да дойде до тях и да ги овъгли. Виждайки че няма спасение, мнозина напускат подземните скривалища и се скупчват по площадите, по-далеч от горящите сгради. Там ги посрещат снарядите и куршумите на Ланкастерите. Съдбата на останалите е още по-страшна. Цели немски семейства са умътвени, само с един полъх на нажежения въздух. Огромните пожари създават силни ветрове, които вдигат хората във въздуха и ги запращат отвисоко в горящите сгради. Асфалта се разтопява и много затъват в него, чакайки с изгорели крака смърта. При разкопките след това, намират изпечена почва на 3 метра дълбочина ! Сутринта на 14 Ноември Дрезден яко гори. Три седмици ще са нужни за да се изгасят всички пожари. Оцелелите все още са в шок. Но идващите американски бомбери, бързо ще ги извадят от това им състояние. В продължение на 38 минути 311 тежки Б-17 хвърлят нови 771 тона бомби върху унищожения град !
Никой не може да изчисли колко са жертвите. Поне поради три причини
1) Половината население са бежанци и деца, които нямат регистрация в Дрезден. А те са поне 600 000 души.
2) Поради невероятната температура, много тела са разтопени и изчезнали.
3) Трупове при разчистването на сградите, продължават да вадят чак до 1947 година. Смята се че са убити около 500-600 000 души. На практика Дрезден става европейската Хирошима, и то с повече жертви от японския град. Още повече че именно столицата на Саксония, е била сред целите на атомната бомба. Само капитулацията на Германия, преди да е завършен проекта "Манхатън", спасява Европа от атомната гъба. Кои са виновните за тази ужасяваща кланница, на невинни и беззащитни мирни жители ? Заповедта за операция "THUNDERCLAP" е подписана от Чърчил и Рузвелт. Така че не е нужно да търсим престъпниците.
 На 11 Февруари, само два дни преди касапницата, завършва Ялтенската конференция. В която домакин и равен преговарящ е Сталин. Тоест Дрезден е "спазарен" в Ялта, въпреки че операцията се готви още от Януари. Дали Сталин сам е помолил англо-американците за тази "помощ", или просто се е съгласил, не е толкова важно.        





Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8729281
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930