Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.11.2013 19:43 - „Ще се научим ли някога?!“ oт Дейвид Айк – част 7-1
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1790 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 22.11.2013 21:06


                                                  image                                                                                                                        Бих разбрал, ако някои от вас имат проблеми с гимнастиката на мисълта, изисквана от тази книга.
В края на краищата нашето съзнание е предизвикано да отхвърли приетата история на човечеството и да проникне през димната завеса, каквато е по-голямата част от нея. Това не винаги е лесно, след като си преминал през образователната (индоктрийиращата) система и утвърдената версия за минало, настояще и бъдеще, която непрекъснато ни се подава чрез медиите. В един свят, в който е „правило“ да се смееш на идеята за НЛО и извънземни, на вас ви се поднася възглед, който предполага, че извънземните не само съществуват, но са оказали съществено влияние върху човешките дела, водени от добри и лоши намерения.
Може би най-трудно е да се приеме, че преди хиляди години било създадено някакво си Братство, което да посвещава елита в духовните „истини“, като в същото време изопачава същите тези истини, за да подмами елита да манипулира останалите; и че днес същото това Братство е напреднало до етапа, в който контролира преобладаващата част от световната политика, икономика и тайни служби. От гледна точка на живота, в който системата ни насърчава да вярваме, всичко това изглежда просто нелепо, доста скандално и върха на всичко. Тоя Айки май че е кандидат за лудницата, а? Но от вас се очаква да си помислите точно това. На човешките същества е втълпена толкова неправилна версия за историята и за реалността, че дори ако потулването на истината се провали и тя излезе наяве, истината ще е толкова различна от втълпената версия, че хората просто ще се изсмеят и ще кажат, че е налудничаво. Какво беше казал Хитлер? „Колкото по-голяма е лъжата, толкова повече хора ще й повярват.“
„Що се отнася до външния враг, ако е позволено и не се смята за неморално… да държиш врага в неведение за плановете си, да го атакуваш през нощта или с надвишаващ го брой войници, то защо тогава по-лошият враг, унищожителят на структурата на обществото и общественото благо (така), да не се нарече неморален и да не бъде забранен?“ (Протокол на илюминатите 1)
Не намеквам, че това Братство е обработило своите милиони членове по целия свят съзнателно да отдават живота си на „великото дело на епохите“, наречено световно доминиране. Както продължавам да подчертавам, преобладаващото мнозинство няма да знае от какво е част. За елита е жизненоважно да ги държи на тъмно, както масата от населението се държи в невежество. Нищо нямаше да стане, ако членската маса знаеше плана на играта, тъй като повечето нямаше да искат да имат каквото и да било общо с него, а клоновете на Братството, като масоните, се нуждаят от приемлив обществен параван, зад който да се скрият. Техните членове под определени степени на посвещаване се грижат за това с организирани балове и благотворителна дейност. Същото е и с повечето други. Дори долните степени на тайните общества се използват за манипулиране на местните съвети, съдилища, търговски и полицейски служители, но повечето поддръжници на Братството са много скромни и любезни хора. Ние трябва да се погрижим за елита, а поне в повечето от случаите той дори не включва политиците. Те са пионки като всички други. Онези, които работят в обществата на Братството на по-долните нива и не са разбрали истинския дневен ред, вече нямат оправдание за невежеството си. „Протоколите на илюминатите“ изясняват, че масонските ложи и нисшите степени, населени с така наречените от тях „говеда Гой“, просто осигуряват на елита „шоу-армия… за хвърляне на прах в очите на ближните им“. Тези нищо неподозиращи, наивни масони трябва да разберат, че в очите на илюминатите те също са заменими. Всеки е заменим. Манията на елита за световно доминиране е техният единствен движещ мотив. В един протокол на илюминатите се посочва, че ще се разправят с т. нар. „Гой масони“, които познаваме твърде добре, след като елитът „наследи своето Царство“. В друг се казва:
„Ние екзекутираме масоните по такъв начин, че никой освен братството да не подозира за неговото съществуване, нито дори самите жертви на нашите смъртни присъди, които умират, когато им дойде редът, все едно от обикновена болест. Като знае това, дори Братството не смее да протестира. Докато учим Гой на либерализъм, ние в същото време държим собствените си хора и нашите агенти в състояние на безусловно подчинение.“ (Протокол 15)

Дори елитът на Братството не е имал – и все още няма -пълен контрол над всичко. Имали са няколко колосални провала, сигурен съм, и е имало периоди от историята, когато са имали по-малък успех, отколкото през други. Но тъй като всяко поколение от Братството е предавало на следващото ритуалното приемане и индоктринацията, способността му да въздейства върху изхода на събитията и да ги предрешава е нараснала, особено през последните двеста години, защото глобалните комуникации и световната финансова система дават възможност за съсредоточаване на огромна власт в ръцете на малцина. Сега Братството е проникнало във всяка сфера на нашия живот, а чрез контролираните от него медии е в състояние да захранва населението лъжичка по лъжичка по начини, с каквито не е разполагало никога преди. Техният план за доминиране в света, наречен Новият световен ред, приближава своя край, ако не се събудим бързо. По време на мандата си като президент на САЩ Джордж Буш дори използва думите „Нов световен ред“, за да опише виждането си за бъдещето след Войната в залива, и сега този термин се използва широко от политиците като цяло.
Елитът на Братството, в който влизат империите на Рот-шилд и Рокфелер, вече разполага с шест основни организации паравани за тяхната тайна дейност. Това са: Съветът за международни отношения, Тристранната комисия, Римският клуб, Групата Билдерберг, Кралският институт по външни работи и Обединените нации. Всички те пряко или непряко са произлезли от „Кръглата маса“, създадена от масона Сесил Родс, и „Кръглата маса“ все още е в центъра на тази империя на контрола. Около тази символична маса седят онези, които направляват световните политически и икономически дела. На практика тази империя е изчакващото Световно правителство, т. е. изчакващо да се превърне в официално правителство.
Сградата, уместно наречена „Харолд Прат Хауз“, на Източна 68-ма улица No 58 в Ню Йорк е щаб квартирата на Съвета за международни отношения. Началото й е сложено с парите на Рокфелер през 1921 г. Видяхме как този „мозък“ е контролирал събитията по време на Втората световна война и продължава да го прави. Безброй видни личности са назначавани от Съвета за международни отношения в американската администрация, банки, бизнес-среди, медии и университети, а външната и вътрешната политика на една предполагаемо свободна и демократична нация се контролира от тази неизборна група параван на Братството. Ако те направляват американската политика, то естествено направляват и световната. Съветът за международни отношения има филиали във всички щати на САЩ. Това е американският клон на Кралския институт по външни работи в Лондон, известен още като „Чатъм Хауз“. Той е основан през 1920 г. и тези два „мозъка“, действащи в съгласие, са причината за т. нар. „специални отношения“ между Великобритания и САЩ и са отговорни за манипулирането на САЩ по време на Втората световна война. Но обратно на популярното схващане, именно Великобритания е доминиращият партньор на ниво Братство. Ротшилд влияе на Рокфелер, а политиката на САЩ се предрешава до голяма степен от Великобритания чрез връзката Институт по външни работи/Съвет за международни отношения. Очевидно Институтът оказва много голямо влияние върху външната политика на Обединеното кралство, което влияние се разпростира и върху други страни с подобни организации. Кралският институт по външни работи е регистриран като фондация с патрон кралицата. Той е подкрепян от непрекъснат поток от глобални нефтени компании, мултинационални фирми и водещи медийни организации, включително Би Би Си и неговата Световна служба (Източник: Годишен отчет на Кралския институт по външни работи за 1992-93 г.). Тристранната комисия с образувана от Дейвид Рокфелер – председателят на „Чеиз Манхатън Банк“ и глава на семейната империя Рокфелер. Тя става публично достояние през 1973 г., но почти сигурно е съществувала тайно от 1072 г. Комисията се състои от поканени финансисти, индустриалци, медийни магнати, лидери на професионални съюзи и политици от Северна Америка, Западна Европа и Япония и нейната цел е да контролира хода на международните събития, за да защити и разшири интересите на елита в тези три части на света. Трябва да се отбележи символизма на триъгълника. Той е важен символ на Братст-мото. За три години, откакто стана обществено достояние, комисията постигна амбицията си да настани първия „тристранен“ президент в Белия дом – Джими Картър, а негов „съветник по националната сигурност“ бе Збигнев Бжежински, първият директор на комисията и главен вдъхновител за ней­ното формиране. Картър напълни своята администрация с тристранници, сред които вицепрезидентът Уолтър Мондейл и държавният секретар Сайръс Ванс.
„Групата Билдерберг“ е друг форум на водещи европейски и американски политици, финансисти, индустриалци, медийни директори и военни лидери, където обсъждат хода на човешките дела. Ротшилд и Рокфелер стоят зад „Групата Билдерберг“, която е връзката между Европа и НАТО в рамките на империята на Братството и е най-могъщата от тези организации­паравани. Началото на срещите на „Билдерберг“ отново е положено с парите на Рокфелер и Ротшилд от принц Бернхард от рода на Оранжите в Холандия. Името Билдерберг идва от хотела в Холандия, в който групата се събрала за пръв път през 1954 г., макар съществуването на групата да е било отричано в продължение на много години. Някои учени твърдят, че принц Бернхард бил член на СС преди войната и служител на „И. Г. Фарбен“. След като се оженил за представителка на рода Оранж, станал председател на „Шел Ойл“. Той ръководел срещите до 1976 г., когато бил принуден да подаде оставка заради скандала за корупция „Локхиид“. Срещите на „Билдерберг“ се провеждат в пълна тайна и само ако познавате някой вътрешен човек, можете да разберете нещо от дискусиите им. Лорд Карингтън, бивш член на британското правителство и главен секретар на НАТО, е виден член на „Билдерберг“, а през 1991 г. стана и неин председател. Той е и президент на Кралския институт по външни работи. Работи в тясно сътрудничество с фамилиите Ротшилд и Рокфелер и с Хенри Кисинджър, бившия американски държавен секретар. Кисинджър е член на „Билдерберг“, тристранник и член на Съвета за международни отношения. Лорд Карингтън е член основател на борда на сътрудниците на Кисинджър. И двамата са в борда на „Холингер Корпорейшън“ (председател Конрад Блак, член на „Билдерберг“ и собственик на лондонския „Дейли телеграф“ и „Джерусалем Поуст“).
„Римският клуб“ е друга организация „мозък“, която твърди, че разработва стратегия за оцеляването на планетата, и тя също подкрепя идеята за централизирано планиране и световно правителство. И накрая, Обединените нации, основани в Ню Йорк върху площ, предоставена им от Рокфелер. Планът за Обединените нации бил замислен по време на последната световна война от тайно ръководство на Съвета за международни отношения. Обединените нации били продадени на света под прикритието на политика за мир сред нациите. За разлика от своя предшественик – Обществото на народите, тази организация щяла да се прилепи към Братството и да обслужва неговите интереси. Ако една световна война не убеди правителствата да постъпят така, както иска елитът, дайте им още една; това правела тя. Защото Обединените нации означава Съединени щати, а САЩ и Обединени нации означава Нов световен ред.
„Кръглата маса“ и нейните филиали контролират Обединените нации. Те са тяхно творение и всички важни решения са проконтролирани от тях. Наред с тях са и Международният валутен фонд и Световната банка, а сега се подготвя почвата за световна армия под контрола на Обединените нации (Братството). НАТО вече се управлява от Братството. По целия свят се предизвикват и възпламеняват конфликти, за да се деморализира общественото мнение и то да приеме, че това е единственият начин за справяне с разрастващото се насилие. Колкото по-ужасяващи картини от проблемните точки на света разпространяват медиите, толкова по-добре е за онези, които искат централно контролирана световна армия. Главният секретар на Обединените нации д-р Бутрос Гали (подставено лице на Братството) вече издаде нареждане за създаването на постоянни тежковъоръжени сили на Обединените нации до 1995 г. На среща на Групата Билдерберг в Баден Баден, Германия, през 1991 г. Хенри Кисинджър е цитиран от американския вестник „Спотлайт“, занимаващ се с разследвания, с думите: „Армията на Обединените нации трябва да може да реагира мигновено, без забавянията, характерни за всяка страна, като взима решенията си дали да участва въз основа на ограничени съображения.“
Правителствата не управляват света – Братството го управлява. Човек дори не може да се кандидатира за президент в собствената си партия в Америка – без огромни суми зад гърба му и без масирана финансова подкрепа няма никакъв шанс да се състезава за президентския пост. Веднъж като приемеш това условие, има услуги, които трябва да се заплащат, но ако не искаш да играеш играта, няма да бъдеш подкрепен по никакъв начин от финансистите. Политиците обикновено не са посветени в целия заговор на Братството, дори да са негови членове. На тях само им се казва онова, което трябва да знаят, а поканените да присъстват на срещите на „Билдерберг“ са длъжни да поддържат курса на Братството по възможно най-добрия начин за управлението на света. Постоянният изпълнителен директор на „Групата Билдерберг“ командва парада, като положението е същото и в другите организации-паравани. Между другото, един от поканените на срещата на „Билдерберг“ в Баден Баден през 1991 г. бил тогавашният губернатор на Арканзас, някой си Бил Клинтън, който впоследствие стана президент. Той нямаше да стане президент, ако елитът не го искаше.1


1) Сред другите присъствали са холандската кралица Беатричс, испан ската кралица София, собственикът на „Вашингтон Поуст“, Андрю Найт, по онова време председател на „Нюс Интернешънъл“ на Рупърт Мърдок, редакторът на „Уол Стрийт Джърнъл“ и много премиер-министри, политици, банкери и индустриалци. (Б. а.)
Целта на илюминатите е индоктринирането на световно правителство, на което ще бъдат подчинени всички континенти. То ще диктува външната политика и ще контролира световната армия. Основа на всичко ще бъде една световна централна банка, основаваща се на принципите на днешните национални централни банки, и ще има единна валута, изцяло контролирана от тях. Те биха искали да стигнат и по-далеч и буквално да превърнат населението на планетата в роботи по начини, които накратко ще набележа. Ако се вгледате в днешния свят, ще видите, че нациите вече губят възможността да взимат решения по отношение на гигантските търговски блокове като Европейската общност и Северноамериканското споразумение за свободна търговия (NAFTA). В Европа движението е към единна валута и Европейска централна банка. Фигурите започват да се придвижват по дъската в подготовка на „ужилването“. За да се разбули загадката, забележете също колко много политици, които се противопоставят на тази загуба на националния суверенитет, внезапно се оказват дискредитирани и лишени от власт. През май 1989 г. „Спотлайт“ съобщава, че на срещата на „Билдерберг“ този месец на остров Ла Тоя край Испания е решено Маргарет Тачър да бъде отстранена като премиер-министър на Великобритания заради „отказа й да предаде суверенитета на Великобритания на Европейската свръхдържава, която предстои да се появи през 1992 година“. Точно това стана, когато през 1990 г. тя беше отстранена от поста й от нейната партия – Британската консервативна партия. Това не бе нищо друго, освен удар на Братството за улесняване пътя на САЩ към Европа. Последното споразумение ГАТТ1 , което разширява границите за „свободна“ световна търговия, е друго творение на елита на Братството за унищожаване способностите на държавите да взимат самостоятелни икономически решения.
Планът на играта е следният. Братството, манипулирано от своя елит от илюминати, работи за пораждането на конфликти по целия свят и на всички нива. Сега това се превръща в неудържим стремеж. Те подкопават и световната икономика, която контролират, за да унищожат и малкото останало у населението доверие към политици и правителства. Братст­вото се е погрижило хора с ограничени възможности, интелект и прозорливост – марионетки -да стигнат върховете в политиката, което води след себе си две основни последици. Га­рантирано е, че те ще са лесни за манипулиране от „съветниците“ на Братството, действащи зад кулисите, а очевидната им липса на способности би спомогнала за още по-голямото намаляване на доверието в политиката и политиците. Планът винаги е целял точно това, за да се подготви икономическият крах, който ще бъде организиран от тях.
„Омразата (към днешния ред) ще бъде още повече подсилена от последиците от икономическата криза, която ще спре сделките на борсите и ще докара индустрията до застой. Чрез всички известни нам тайни методи ние ще създадем… световна икономичес­ка криза, чрез която в същото време ще изхвърлим на улицата тълпи от работници. Тези тълпи ще се втурнат с възторг да проливат кръвта на онези, които в глупостта на своето невежество са мразели още от люлката, и чиято собственост ще могат да плячкосат. Нашата те няма да докосват, защото само ние ще знаем момента на атаката и ще вземем мерки да защитим своето.“ (Протокол на илюминатите 3)
Това е кулминацията на дългосрочния план за пораждане на зависимост чрез „държавата, обезпечаваща социални грижи за всички“. Първо премахват независимостта на хората, като ги правят зависими от работата си в полза на военно-промишлената система. После намаляват броя на работните места и правят все повече и повече хора зависими от т. нар. подаяния, като отнемат всички възможности за самостоятелен начин на живот, независещ от икономическата система на Братството. Сега използват тази изфабрикувана зависимост за по-нататъшните си манипулации. Намаляват плащанията по социалните осигуровки и ще се опитат да принудят хората да работят за държавата в замяна на оскъдно подаяние, наречено „помощ за безработни“ или другояче. Те искат да създадат чувство за горчивина, което ще предизвика гражданска война между тези, които имат, и тези, които нямат. Те освен това искат да сломят човешкия дух и да го изтощят до такава степен, че да не се съпротивлява на Новия световен ред, а дори да го приветства като свой спасител. Когато нещата станат толкова зле, що се отнася до икономика, войни и болести, и светът изпадне в пълен хаос, ще се появи Братството със своята маска на състрадание и великодушие и ще обещае да оправи всичко. Онова, което няма да кажат, е, че злините, които ще обещаят да премахнат, са злините, които самите те са нагласили, за да програмират човешкия ум. Те ще хвърлят цялата вина върху политиците, които са контролирали, и системата, която са създали. Бомбардирането на човешкия ум с непрекъснати ужаси чрез медиите е политика, известна като „шока на бъдещето“. Тя има за цел да направи ума безчувствен и да го накара да повярва, че е безсилен пред такива огромни проблеми.

1) Общо споразумение по митническите тарифи и търговията. (Б. пр.)

„Именно ние ще извършим насилието, което ще помете всичко. За нас работят хора с различни мнения, привърженици на различни доктрини, монархисти, демагози, социалисти, комунисти и утопични мечтатели от всякакъв вид. Всички сме ги впрегнали в тази задача: всеки от тях за своя сметка прави пробиви в последните останки от властта, стреми се да отхвърли всички установени форми на ред. Чрез тези постъпки всички държави са подложени на мъки; те призовават за спокойствие, готови са да направят всякакви жертви в името на мира, но ние няма да им дадем мир, докато те не признаят открито нашето международно свръхправителство и с покорство…
…За да се създаде възможност за изразяването на такива желания от всички нации, е необходимо да се нарушат връзките между народа и неговото правителство във всички страни, за да се изтощи човечеството до пълна степен от разногласия, омраза, борба, завист, дори с употребата на мъчения, чрез глад, чрез заразяването с болести [СПИН], чрез недостиг, така че Гой да не вижда никакво друго решение освен да потърси спасение в нашата пълна и върховна власт над парите и над всичко друго. Но ако дадем на народите по света шанс да си поемат дъх, моментът, за който дълго сме копнели, едва ли някога ще настъпи…
…След като извършим нашия държавен преврат, ще кажем на народите: „Нещата се объркаха ужасно, всичко е съсипано от изтърпените страдания. Ние унищожаваме причините за вашите мъки – националности, граници, различия в монетарните системи“… Тогава тълпата ще ни възвеличае и ще ни понесе на ръце в единодушен триумф на надеждите и очакванията. “ (Протокол на илюминатите 10)
Време е онези политици и техните поддръжници, които искрено искат свобода, да се съберат и да спрат да се разправят за незначителни, изфабрикувани от Братството различия. Всички вие сте използвани за воденето на измислена политическа война! През нашия век във Великобритания и в други страни политическата битка се провеждаше между леви, десни и център, докато през цялото време едни и същи хора дърпат конците на всеки политически призрак. Събудете се. Елементи от Фабианското общество манипулират Британската работническа партия, а профсъюзите и други „работнически“ организации, било то политически или неполитически, се използват за внедряването на фашисткото Световно прави­телство, като в повечето случаи те дори не осъзнават, че са използвани:
„Ще повишим размера на надниците, което обаче няма да даде никакво предимство на работниците, защото в същото време ние ще предизвикаме и повишение на цените на стоките от първа необходимост… освен това ще подкопаем изкусно и издълбоко източниците на производство, като привикнем работниците към анархия и пиянство, и наред с това ще вземем мерки да изтрием от лицето на земята всички образовани от Гой. За да не бъдат Гой поразени от истинския смисъл на нещата преди настъпването на подходящия момент, ние ще ги прикрием зад маската на предполагаемо страстно желание да служим на работническите класи и великите принципи на политическата икономия, които енергично се пропагандират от нашите икономически теории.“ (Протокол 6).
Зад този опит за завършване на „великото дело на епохите“ стоят някои от същите мистични учения на инфилтрираното Братство и неговите мистични школи, възникнали още по време на Древен Египет и Вавилон. На едно ниво Новият световен ред изглежда ще включва коронясването на „Месия“, Второто пришествие на царя на света към 2000 г. Планирано е коронясването да се състои в нанаво построения Соломонов храм в Йерусалим, който ще замени мюсюлманската джамия, издигаща се понастоящем на същото място. Този нов Месия изглежда ще бъде някой (поне в погрешните представи на Братството), който твърди, че има кръвна връзка с цар Давид през Христос, Мария-Магдалена и тяхното поколение. Точно на това дело се били отдали рицарите тамплиери (и все още са под маската на масонството), а „Приоратът на Сион“ все още съществува и продължава да преследва тази ексцентрична амбиция, наред с отдавна подклаждания стремеж за „Обединени европейски щати“. Друга цел на Новия световен ред е установяването на единна Световна църква – негова собствена – основаваща се на вярванията на тамплиерите. Някои изследователи смятат, че „Царят на света“ е част от рода, чийто произход може да се проследи до последния римски император. Както казвам, няма значение дали вие вярвате в тези глупости, следвани от Братството, тъй като докато те вярват в тях, всички ние ще бъдем засегнати. Илюминатите не са глупави, но са много странни хора.
Според шумерските плочки и масонската легенда през древността в небето е имало свръхзвезда или колосална експлозия. Твърди се, че главната галерия в Голямата пирамида в Гиза е съсредоточена в областта на южното небе, където свръхзвездата би трябвало да се е виждала в триъгълника от звезди, наречени Зета Пъпис, Гама Велорум и Ламбда Велорум. Някои учени са открили импулси, които според тях са радиовълни, причинени от звезда, експлодирала към 4000 г. пр. Хр. Шумерският каталог на звездите, който се оказва много точен, предсказва, че ярката звезда ще бъде видяна отново на Земята след 6000 години – някъде сега. Може би Братството възнамерява да се възползва от предполагаемото завръщане на тази експлодираща звезда, за да възвести своя Нов световен ред и царя на света. Ако преди това успее да причини големи поразии в света, единственото, в което хората ще искат да повярват, е някакво си Второ пришествие, което да донесе „мир“ на човечеството – особено ако е съчетано с поразителни гледки в небето. Не знам какво става в умовете на Братството, защото житейската реалност е дотолкова размътена в тяхното съзнание от силите на Луцифер и многовековните индоктринации, че един бог знае в какво вярват и какво се опитват да постигнат. Всеобхватната амбиция обаче си остава същата – да се държи в душевен, емоционален, духовен и физически плен човешката раса.
Изследователите на историята на Новия световен ред и на Братството са с най-различни вярвания. Сред тях са християните фанатици и онези като мен, които мислят, че религията е проклятието на света. Има такива, които се интересуват от проблема от икономическа гледна точка, докато други са навлезли в тази изследователска сфера чрез науката, Новата епоха, службите за сигурност, групите за НЛО и др. Има такива, с които не бих прекарал и една вечер, и други, които призовават илюминатите да бъдат обесени, което, меко казано, не ме привлича! Накратко, изследователите принадлежат на различни системи от вярвания и това прави още по-завладяваща голямата доза съгласие помежду им относно основните теми на конспирацията, която очертавам.
Наблягам на необходимостта да се държат под око темите и да не се затъва прекалено във всеки детайл, защото наоколо се носи огромно количество дезинформация. Трябва да знаете за двойния блъф – изпускането на информация от Братството, за да се отклонят изследователите от следата. Разузнавателната мрежа на Братството е инфилтрирала множество Нови епохи, НЛО и разследващи групи и вие трябва да внимавате да не вярвате на всичко, което явните „опоненти“ на Новия световен ред твърдят. Помнете как работи Братството. Цялата тази област гъмжи от „екс-ЦРУ“ агенти, твърдящи, че са видели светлината, и нетърпеливи да кажат на обществеността истината. В някои случаи те може да са искрени, но в повечето – не са.
Най-ефективната форма на дезинформиране е когато истината се примеси с измислицата, която лесно може да се докаже, че е невярна. По този начин постигате две неща. Дискредитирате изследователите като доказвате, че някои от техните твърдения са неверни, и в съзнанието на обществеността дискредитирате другата информация, която те са изнесли и която е вярна. Важно е, когато някаква информация, разпространена наистина от писателите и учените, се окаже невярна, хората в същото време да не отхвърлят всичко останало, което се казва. Точно това трябва да направите вие. А защо тогава, ако властите нямат какво да крият, те на първо място разпространяват дезинформация? Цялата идея е да се причини объркване и това се отнася не само за изследователите на Новия световен ред, но и на обществото като цяло.
„За да държим в ръцете си общественото мнение, ние трябва да го доведем до състояние на озадаченост, като даваме израз на толкова противоречиви мнения от най-различни страни и за такъв период от време, че да е достатъчно да накара Гой да загубят ума и дума в лабиринта и да започнат да мислят, че най-добре е да нямат абсолютно никакво мнение по политическите въпроси.“ (Протокол 5)
Всеки път, когато чуя някой да казва „Никога не обсъждам политиката или религията“, като че ли това е някаква добродетел, ми се иска да запищя. От решаващо значение за прик­риването на илюминатите, публикуването на дезинформация и дискредитирането на изследователи като мен са пресата и медиите. Ще говоря повече за това в някоя от следващите глави, а сега е достатъчно да кажа, че световните медии са почти изцяло под контрола на Братството, а там, където те не управляват реално публикациите, контролират „информацията“, която се получава. Повечето журналисти (има и някои изключения, заслужаващи уважение) са в душевен затвор, като отново повечето от тях не го осъзнават. Срещал съм много, които явно мислят, че са много добре осведомени за света, докато в действителност, ако само си отвореха очите, щяха да видят, че са нещо малко повече от преписвачи за манипулаторите. Те предимно „разследват“ нелепости или теми, които пасват на желания план на Братството. Онова, което обществеността наистина трябва да знае, никога не се споменава. Чувал съм Харолд Евънс, бившия редактор на лондонския „Таймс“ и „Сънди Таймс“, да говори по радиото за ужасния начин, по който медийният магнат Рупърт Мърдок – неговият бивш шеф, управлява своята огромна световна вестникарска, радио- и телевизионна империя, за да приляга на собствените му търговски и политически интереси (и чий други още?). Евънс описа как през годините, когато била премиер-министър на Великобритания, Маргарет Тачър била „пудела на Мърдок“ и правела всичко, което й се кажело по отношение па въпросите, засягащи Мърдок.
В светлината на тази книга смятам за особено интересно, че Евънс изказа и мисълта, че докато американските журналисти отделят безкрайни часове, пари и енергия да разследват любовните навици на Бил Клинтън и финансовите афери на жена му, ужасните последици от Съвета на Федералния резерв за американската икономика остават неоспорени. Но в това няма нищо чудно след онова, което разкри тази книга, нали? Повечето от т. нар. професионални журналисти са неподходящи за събирането на истинска информация и истинско общуване. Това се прави от изследователи, които имат куража да търсят истината, и от списанията, които сега се появяват на бял свят и са готови да я отпечатат.
Джон Суейтън, редактор на престижния „Ню Йорк Таймс“ през 60-те и 70-те години на XIX век, казва в речта си към персонала по случай пенсионирането си:
„Няма такова нещо като свободна преса. Вие го знаете и аз го знам. Няма нито един от вас, който да посмее да напише честно мнението си. Работата на журналиста е да унищожава истината, да лъже отявлено, да изопачава, да клевети, да се умилква в краката на Мамон и да продава себе си, страната си и расата си за всекидневния къшей хляб. Ние сме оръдия и васали на богаташите зад кулисите. Ние сме подскачащи играчки; те дърпат конците, ние танцуваме; нашият талант, нашите възможности и нашият живот са притежание на тези мъже. Ние сме интелектуални проститутки.“1
Основната разлика между изследователите на Новия световен ред се отнася до приемането на съществуването или несъществуването на извънземни във всичко това. В книгата изяснявам, че наистина вярвам в съществуването на извънземни и че те са засели човешкия вид такъв, какъвто го знаем. Смятам, че прякото им участие на Земята поне е било драстично отслабено след Атлантида, но те са продължили да въздействат както положително, така и отрицателно върху човешката еволюция. Мисля, че са работели чрез човешкото съзнание и когато му дойде времето и се запознаете с техниките за контрол над човешкия ум, с които разполагат учените и манипулаторите на илюминатите, ще разберете, че за извънземните, които са далеч по-напред от нас в технологично отношение и във възможностите си за контролиране на ума, няма невъзможни неща. Имайки предвид темите, присъствали в човешката история, за които намекнах, е важно да помните също, че извънземните са притежавали тези знания и потенциал през целия период, разгледан в тази книга. Напълно е възможно извънземните (несравнено малцинство) да са контролирали умовете да илюминатите. Илюминатите също са жертви и са обработени да контролират умовете на останалите още от древни времена. С това не искам да кажа, че приемам всички истории за НЛО. Изнася се голямо количество дезинформация, за да се предизвика объркване и да се отклони вниманието, и според мен някои твърдения за НЛО се използват, за да се прикрие дейността на Братството по причини, които ще обясня по-нататък. Но за момента, нека погледнем доказателствата за пряка намеса на извънземните на Земята днес.
Човешката история е изпълнена с истории за странни светлини и „богове“ в небето, неидентифицирани летящи обекти и появата на извънземни обекти. Разбира се, не всички са реални и вероятно повечето могат да бъдат обяснени без намесата на НЛО, но е глупаво просто да ги зачеркнем всичките, както правят някои хора. В наши дни от началото на 40-те години се увеличиха съобщенията и броят на инциденти, при които се съобщава за откриването на тела на извънземни. Най-известният е познат като „инцидентът в Розуел“, документиран от много изследователи, включително и от Тим Гуд в неговите книги на тази тема.
На 2 юли 1947 г., разказва историята, поне един космически кораб се разбил по време на буря в пустинята на Ню Мексико близо до място, наречено Корона, на седемдесет и пет мили северозападно от Розуел. Корабът оставил диря от отломки, дълга една миля и широка сто ярда.

1) Цитирано от Дана Бейкър в нейната статия за „Потъпкването на медиите“ в „Профайл Магазин“. (Б. а.)
Един собственик на ранчо, „Мак“ Брейзъл, събрал някои от останките, странни парчета метал, които били невероятно леки и яки, и върху които имало изписани геометрични символи и йероглифи. Фермерът не казал на властите за откритието си, а когато след няколко дни го направил, на мястото пристигнал състав от военно-въздушната база в Розуел, за да проучи случая. След като съобщили на командира на базата, той разрешил да се направи изявление за пресата, в което да се съобщи, че са намерили летяща чиния. Това било отпечатано в местните вестници и в едно от съобщенията се казвало:
„Управлението на 509-та артилерийска група към военно-въздушната база в Розуел оповести по обяд, че базата разполага с летяща чиния.“
Внезапно висшите военни началници пристигнали на мястото на действието и покриването започнало. Те изтеглили съобщението за пресата и пуснали метеорологически балон, който незабавно се спукал. По време на събитието те дали възможност на пресата да направи снимки, твърдейки, че балонът, а не някаква си летяща чиния, е бил намерен. Междувременно, в друга част от мястото на катастрофата, един строителен инженер, който работел върху проект за напояване, и група археолози открили четирима извънземни. Трима били мъртви, а единият – все още жив, поне така се разказва. Според описанието те били високи от три до четири фута1 , носели много плътни дрехи, подобни на скафандър, но главите и ръцете им били непокрити. Военните отцепили целия район, а виделите разбилия се кораб или телата били заплашени от властите и предупредени за последиците, ако разкрият какво са видели. Местната радиостанция „KGFL Ню Мексико“ била посетена от военните след записването на интервю с един свидетел и им било казано, че ако искат да бъдат в ефир и след двадесет и четири часа, трябва да предадат интервюто и да забравят, че изобщо са го записвали. Те това и направили. Един местен моторист, който случайно надникнал в една операционна зала и видял телата на извънземните, получил предупреждение, че ще стане „труп“, ако си отвори устата. На един войник – сержант Мелвин Е. Браун, било заповядано да охранява нещо, без да знае какво е то. Когато се поразровил, открил телата на извънземните. Браун не казал на семейството си почти нищо, но дъщерите му си спомнят думите му, че телата, които видял, имали по-големи глави от човешките и нямали коса. Те изглеждали жълтеникави, а скосените им очи му напомняли за китайци. Може би това би могла да е расата, която е „засяла“ китайците. Извънземните раси, които посещават Земята, са много и разнообразни и затова такива са и расите на Земята, които първоначално са създали, а вероятно и продължават да им въздействат генетично. Браун не посмял да разкрие нищо повече от видяното до смъртта си, но сега хората започват да говорят открито и да описват преживяванията си. Твърди се, че повече от двеста души са били свидетели на тази случка.
Много се спекулира със събитията, последвали откриването на този космически кораб и неговите обитатели при някои инциденти през 40-те и 50-те години. Много изследователи и вътрешни информатори са казвали, че при друг инцидент край Розуел през 1949 г. бил намерен жив извънземен. Дали му името „ИБИ“, или Извънземно Биологично Същество, и то живяло до 1952 г. Метаболизмът му бил като на растение, като храната усвоявало през кожата. Говори се, че ИБИ и други извънземни, намерени живи през годините, предали на американците някаква удивителна информация, която трансформирала разбирането им за Сътворението и произхода на човешката раса, каквато я познаваме. Според някои автори онова, което им било казано, подкрепя темите за извънземна активност и за „засяването“ на човешката раса от извънземните. Някои изследователи, особено бившият член на Американското морско разузнаване Бил Купър, стигат по-далеч от останалите и твърдят, че е възможно да съществува тайна конспирация между илюминатите и една раса от негативно настроени извънземни, чието начало, смята той, може да е положено през 50-те години. Той подчертава това в книгата си „Виж бледия кон“. В резюме той предлага следната хипотеза, базираща се на видяното от него в морското разузнаване и разказаното му от „контактите“ му от тези дни. За да си спестим слагането на кавички на следващите няколко параграфа или непрекъснатото добавяне на „Купър казва“ или „Купър твърди“, моля, докато четете този малък откъс, не забравяйте, че това го е казал Бил Купър, а не аз.
Купър си спомня, че след предаването на информацията от ИБИ, бил създаден проектът „Знак“, по-късно наречен проектът „Яд“, за разследване на ставащото. Друг проект, наречен „Си­нята книга“ бил създаден за разпространяване на дезинформация и затрудняване на страничните разследвания. През 1952 г. президентът Труман сформирал Управление за национална безопасност с тайна административна заповед със задачата да установи контакти с извънземни..Управлението за национална безопасност не е подвластно на нито един закон в САЩ и не е характерно то да се споменава по име. Работата на Управлението за национална безопасност е почти толкова тайна, колкото предполагате, и е несравнено най-важното оръжие на американските разузнавателни агенции. То привлича към себе си значителни суми. Труман разказал на висшето ръководство на съюзниците и на Съветския съюз какво било открито. Основната работа на Управлението за национална безопасност била да намери начин за общуване с извънземните и да подготви почвата за тяхната дейност. Това се извършвало чрез специален проект с кодовото име „СИГМА“.
1) 1 фут=30,48 см (Б. пр.)
Дуайт Д. Айзенхауер, главнокомандващият на Съюзниците по време на Втората световна война, станал президент през 1953 г. благодарение на окуражаването и подкрепата от страна на Рокфелер. Той бил още един президент от Съвета за международни отношения. Още космически кораби и извънземни били намерени и той ангажирал своя приятел и член на Съвета за международни отношения Нелсън Рокфелер да помогне при проблема с извънземните. След като бил направен председател на Президентската консултативна комисия по организацията на правителството, Рокфелер използвал възможността да пресктурктурира правителствената администрация за да стане по-лесна за манипулиране.
Нелсън Рокфелер бил републиканец, избиран за губернатор на щата Ню Йорк четири пъти и издигнат до поста помощник държавен секретар при управлението на Рузвелт макар администрацията да се състояла от демократи. По-късно станал вицепрезидент след като два пъти загубил срещу Ричард Никсън в надпреварата на републиканците за президентския пост.
В края на краищата били установени контакти с една раса извънземни, които твърдели, че идват от планета, свързана със звездата Бетелгейзе от съзвездието Орион. (Други изследователи посочват друга звездна система във връзка с тези извънземни.) Контактите били установени благодарение на работата по проекта „СИГМА“. Извънземните направили голям кръг над Екватора и американците, казва Купър, използвали компютърен бинарен език, за да организират приземяването и среща лице в лице. Това станало през 1954 г., когато група извънземни се приземили във военно-въздушната база „Холоман“, а по-късно и във военно-въздушната база „Ед уардс“, където се срещнали със самия Айзенхауер. Както изглежда и двете приземявания и срещата били филмирани и филмът все още се пази някъде.
Изявленията за тази среща се подкрепят и от други източници. Знае се, че Айзенхауер почивал в Палм Спрингс, където играел голф. Бил отседнал със своя приятел Пол Рай Хелмс в ранчото „Смоук Трий“, но на въпросния 20 февруари 1954 г. той „изчезнал“ за четири часа. Това било достатъчно време да стигне до военно-въздушната база „Едуардс“ (тогава наричана „Мърок“), за да присъства на срещата. Официалното обяснение за изчезването му било, че му се наложило да посети местен зъболекар, тъй като загубил коронката на един зъб, след като ял пилешко бутче. Доказателство в подкрепа на това твърдение никога не било представено. Срещата с извънземните довела до споразумение. Те нямало да се месят в човешките дела, докато присъствието им се пази в тайна, и им било позволено да отвлекат няколко души за изследване, защото имали големи проблеми на своята планета най-вече с възпроизводството. Извънземните казали, че човеците няма да си спомнят нищо за отвличанията, защото те можели да програмират човешкия ум. Американците се съгласили на ограничен брой отвличания при условие, че хората няма да бъдат наранени, в замяна на което извънземните казали, че ще разкрият високо развити технологии и как да се пътува във времето.
Било постигнато споразумение извънземните да не работят с никоя друга нация и че ще има обмен на персонал и „посланици“. В САЩ щели да се създадат подземни бази за извънземните и за обмяна на технологии. Те щели да бъдат под индианските резервати в областта, позната като „Четирите ъгъла“ в Юта, Ню Мексико, Аризона, Колорадо и на едно място, известно като „Зона 51″ или „Страната на приказките“ близо до езерото Грум в Невада. Извънземните започнали да предават своите технологии тук в един съседен район, наречен „S-4″ с кодово име „Тъмната страна на луната“. Създаден бил проектът „Червена светлина“, за да започнат експерименталните полети с извънземни технологии, сега в ръцете на САЩ, и се положило началото на различни проекти, за да се запази в пълна тайна ставащото. Проектът „Джънко“ имал за задача да разпространява всякакви съобщения за НЛО из Съединените щати. Един от начините, по който го правели, бил да показват на пресата какви експерименти се извършвали с конвенционалните технологии, които използвали, за да обяснят някои от видените НЛО. На практика те притежавали технология, с която да преодоляват гравитацията, и си имали собствен космически кораб още през 50-те години, пред който, ако си послужим със сравнението, днешната космическа совалка изглежда като технологичен еквивалент на лондонско такси. Космическата совалка, подобно на технологията, използвана при „първото“ кацане на Луната, е измама, прикритие на онова, което наистина става.
Купър казва, че подземните съоръжения били заплатени с таен фонд, управляван от Военното министерство в Белия дом. Тези пари били изпрани много пъти, преди да стигнат до местоназначението си, за да се прикрие техния произход и предназначение. Айзенхауер бил последният президент, който знаел какво наистина става, а следващите президенти, които питали за фонда, получавали отговор, че бил за построяването на подземни убежища за правителството по време на война. Президентът Линдън Джонсън го използвал за построяването на кино и шосе в ранчото си, защото нямал представа за истинското му предназначение. Бил Купър казва, че според „информацията“, която е видял, сега има подземни обекти на военните и извънземните из целите Съединени щати. На повечето президенти след Айзенхауер било казвано само, че извънземни с проблеми на собствената им планета искат да се заселят тук и в замяна дават невероятни подаръци под формата на технологии. Някои не са знаели нищо.
Айзенхауер организирал постоянна комисия, която да надзирава всички тайни операции, отнасящи се до извънземните. Тя била наречена „Маджести-12″ (MJ-12) и се състояла, според проучването на Купър, от Нелсън Рокфелер, директора на ЦРУ Алън Уелш Дълес, държавния секретар Джон Фостър Дълес, секретаря по отбраната Чарлз Е. Уилсън, председателя на Обединения генерален щаб адмирал Артър У. Радфорд, директора на ФБР Дж. Едгар Хувър и шестима души от изпълнителния комитет на Съвета за международни отношения. Те били известни като „мъдреците“ и всички били членове на тайно общество, наречено „Обществото Джейсън“ или „Учените Джейсън“. Те били набрани измежду членовете на тайните общества „Череп и кости“ и „Свитък и ключ“ на Харвардския и Йейлския университет. Джордж Буш бил член на „Череп и кости“ и по-късно се присъединил към Съвета за международни отношения и станал началник на ЦРУ. Както се оказало, MJ-12 претърпяла много промени на името през годините. При управлението на Айзенхауер и Кенеди тя била наречена „Специална група“; при Джонсън била „Комисия 303″; при Никсън, Форд и Картър станала „Комисия 40″, а при управлението на Рейгън бе известна като „Р1-40″. Наскоро бе направен опит да се лансира дезинформация с един „доклад от брифинг“, в който се споменава организация, наречена „Маджестик 12″. Няколко президента, включително Картър и Рейгън, са казвали, че са виждали НЛО, преди да поемат поста. По време на предизборната си кампания Картър казал, че ако бъде избран, ще разкрие всяко късче информация за тях на обществеността и учените. Може би е имал такова намерение, но никога не го направил.
Айзенхауер скоро разбрал, че извънземните не спазват споразумението. Из цялата страна откривали мутирали животни и хора, а много отвлечени явно не били върнати на Земята. Американците открили, че извънземните си взаимодействали със Съветския съюз и че, казва Купър,… били манипулирали човечеството чрез тайните общества, мистицизма и религията от много дълго време. Те имали контрол над ума на Адолф Хитлер и всички онези „зли“ хора, които донесли толкова много страдания на човечеството.
Айзенхауер създал комисия, която да разследва какво става. Източниците на Купър казват, че тя се състояла от членове на Съвета за международни отношения и „Обществото Джейсън“. Збигнев Бжезински – подстрекателят и първият директор на Тристранната комисия, бил също директор на тази нова комисия през първите осемнадесет месеца, след което властта била поета от Хенри Кисинджър. Тази група била наречена „Куантико II“ по морската база в Куантико, Вирджиния, където се събирала. Нелсън Рокфелер си бил построил убежище в Мериланд, до което можело да се стигне само по въздух и което било специално пригодено за срещите на тази група и MJ-12. Това място имало кодовото име „Кънтри клуб“. Накрая те решили, че единственият начин, по който можели да постъпят, бил да продължат да търсят дружески връзки с извънземните. Работните взаимоотношения продължават оттогава, макар и не без конфликти и несъгласия.
Е, това е хипотезата на Бил Купър. Какво да правим с нея? Що се отнася до мен, интуицията ми подсказва, че му е подадена известна дезинформация, но при положение, че най-добрата дезинформация съчетава истина с измислица, не трябва да зачеркваме всичко по доста арогантния начин, по който са го направили някои. Никой няма монопол върху истината, особено когато службите за сигурност на Братството подхвърлят навсякъде дезинформация. Може да е имало контакт между американския елит и извънземните, макар че не е задължително да е било физическо взаимодействие. Той може да се е осъществил чрез ясновидски източници, каквито илюминатите използват. И за да бъдем честни, Купър подчертава факта, че горната история е хипотеза и че е напълно възможно да е служил на дезинформаторите за подхранване на мита за „чужда заплаха“ – мит, който може да послужи за оправдание на извънредно положение в глобален мащаб и на централизиране на цялата власт. Вярвам, че последното е най-малкото много, много вероятно. Каквато и да е реалността, време е политиците Пинокиовци по света да се изправят на крака и да започнат да ръкомахат, докато истината бъде разкрита.
Друг „вътрешен“, който казва, че иска хората да знаят какво става, е Боб Дийн. Той казва, че служил в американската армия в продължение на двадесет и седем години и че бил повишен до строго поверителното космическо ниво, най-високото в НАТО, докато служел в щаба на върховното главнокомандване на обединените въоръжени сили на НАТО в Европа. Според него много НЛО били проследени от силите на НАТО през 50-те и 60-те години. Той предполага, че е започнало разследване под прикритието на проучване, наречено „Оценка на възможна военна заплаха за Обединените сили в Европа“. То включвало доклад за предполагаемите дванадесет тела на извънземни, намерени в северна Европа през 1962 година. В доклада се заключавало, казва Дийн, че планетата била обект на подробно проучване от различни извънземни в продължение на стотици, а възможно и хиляди години и че тяхната технология била стотици години по-напред от нашата. Аз определено съм съгласен с анализа.
Дийн цитира Виктор Маркети, бивш специален помощник на изпълнителния директор на ЦРУ, който казал в частен разговор през 1979 година:
„Извънземни същества наистина са осъществили контакт с нас, а може би дори са ни посетили и американското правителство, съвместно с другите сили в Европа, е твърдо решено да държи настрана тази информация от широката публика. Целта на тази международна конспирация е да се запази достатъчна стабилност между нациите по света и съответно да се запази промишления контрол над съответните народи.
Защото ако тези правителства признаят, че има същества от открития космос с интелект и технологични способности, очевидно далеч надвишаващи нашите, това, след като бъде напълно възприето от средния човек, би могло да разруши основите на традиционната структура на властта на земята.
Политически и законови системи, религиозни, икономически и социални институции биха станали безсмислени за широката публика. Националните йерархични учреждения, дори цивилизацията, каквато я познаваме, биха се сгромолясали в анархия.“
В своята книга изследователят Тим Гуд изказва предположението, че Кралските военновъздушни сили са имали безброй преживявания с НЛО и че центърът им за разследване на НЛО се намира в щаба на Военните служби за безопасност в имението „Ръдлоу“ на Кралските военновъздушни сили в Уилтшър. Говори се, че отделът за НЛО работи тайно под прикритието на организация, наречена „Полет-оплаквания от летене“.
Този отдел се състои от офицери, обучени в контраразузнаването, и може би оттук явлението с кръговете в посевите систематично се омаловажава сред обществеността. Мотивите в посевите са се появявали по целия свят, но чак когато поразително подробни геометрични фигури започнаха да се появяват в южна Англия в началото на 90-те години, тази кампания за дезинформиране наистина започна. По това време общественият и медиен интерес нарасна до такава степен, че трябваше да се направи нещо, за да бъде спрян. Хората задаваха въпроси за възможните причини и започваха да осъзнават, че в живота и Вселената има повече неща, отколкото са били накарани да вярват. В добавка към няколкото измамници материалисти, които се опитваха да покажат, че явлението може лесно да бъде обяснено, избухнаха организирани кампании за погаждане на номера и дискредитиране на най-известните изследователи на кръговете сред посевите. Появиха се никому непознати лица, които твърдяха, че те са направили всички кръгове из посевите, появявали се през десетилетията по целия свят. Колкото и нелепо да изглежда, обществеността, която като цяло е невероятно наивна, прие идеята, че цялото явление е мащабен номер. Интересът към кръговете в посевите спадна драстично. Те все още се появяват с истински геометрични фигури, но само ентусиастите знаят сега за тях. Медиите напълно загубиха интерес, защото са точно толкова наивни и непостоянни, колкото и широката публика, а дори и повече в някои случаи, и защото, разбира се, имат начело дребни душици и господар, пред когото да раболепничат. Аз обаче смятам, че събитията отново ще върнат кръговете из нивите на обществената сцена.
Определено се извършва фантастично покриване, що се отнася до НЛО. Но на какво? Извънземни, които се приземяват тук, които си взаимодействат с елита и които отвличат човешки същества? Или всичко това е димна завеса, скриваща онова, което настина става? Други изследователи, въпреки че са съгласни по основните теми за конспирацията за Новия световен ред, вярват, че изявленията за извънземни са само дезинформация и че истинските НЛО, за които хората съобщават, са в действителност човешка технология. (Аз мисля, че са и двете.) Те казват, че тази съвременна технология, която е далеч по-напред пред всичко останало, за което обществеността знае, не е била предадена от извънземни в подземни бази, а е била разработена от учени илюминати. Някои твърдят, че това може да е започнало след войната, когато американците са се добрали до нещата, направени от нацистките учени, които Братството се погрижило да избягат от Германия. Определено изглежда, че към края на войната нацисткият научен елит и този на Братството са разработили антигравитационна технология, която използва естественото енергийно поле на Земята за своето захранване. Тя била толкова тайна, че Хитлер вероятно не е знаел нищо за нея, защото е нямал контрол над събитията; знаело е Братството, което го е контролирало. Твърди се, че тази нацистка техника изглеждала като НЛО, описано от толкова много хора. Американската академия за алтернативни науки твърди, че притежава подробности за нея. Докато чаках да бъда интервюиран в една телевизионна станция за първото издание на тази книга, в коридора ме спря един американец. „В книгата – каза той, – да не би да казвате, че американските военни разполагат с техника като на НЛО?“ Казах, че точно това казвам. „Да не би да казвате, че я държат в „S-4″ в Невада?“ Отново отговорих утвърдително. „Прав сте – каза той. – Работил съм там и съм виждал как летят. Невероятна гледка. Да не повярваш на очите си.“
Един физик, Боб Лазар, казва, че той също работел в „S-4″ и е виждал „летящи чинии“ в хангарите. Той казва, че те работели на основата на антигравитационна технология, при която материята и антиматерията се унищожават взаимно и в резултат създават енергия чрез електромагнитно поле. Съществува пълно съгласие, че извънземните космически кораби са истински, но някои учени смятат, че са построени и задвижвани от хора, а не от извънземни. Според тази теория дезинформацията за кацания на извънземни е само начин да се прикрие технологията, с която разполагат, и която, ако стане общодостъпна, би променила световната икономика и би освободила хората от силната им зависимост от Системата – защото технологията, използвана за издигането на тези кораби е същата като тази, която би осигурила свободна енергия за всички без необходимостта да се използват отживели времето си горива. Както казах, много вероятно е също така темата за отрицателно настроените извънземни да е използвана за подготвяне на общественото мнение за обявяването на „идването на същества от друг свят“, което ще оправдае извънредното положение в глобален мащаб и централизирания контрол. Всичко е възможно.
Тук отново има почти пълно единодушие сред изследователите на тези теми. Елитът на Братството е можел да пътува в пространството с каквито и да е средства, било то човешки или извънземни, още през 50-те години и много учени са съгласни, че са създали бази на Луната и Марс по проек , станал известен като „Алтернативните три“. Това било името на явно измислена история, която вероятно е по-близо до истината, отколкото се мислело в началото. Може би илюми-натите знаят, че планетата ще претърпи някаква голяма про-мяна на всички нива и искат някаква застраховка, кой знае? Онова, в което съм сигурен, е, че първият човек е кацнал на Луната преди 1969 г. Когато „Аполо 11″ се приземи с Нийл Армстронг и неговите думи „Една малка крачка за човека, една гигантска крачка за човечеството“, това било хитра ис торийка „ала Уолт Дисни“. Тази „гигантска крачка“ е била направена години по-рано с техника, далеч по-модерна от тази на „Аполо“. Астронавтите от това „първо“ кацане на Луната били шокирани от онова, което видели там, защото като повечето нисши служители от Контрола на мисията те не знаели как се е зародило всичко. Колко смаяни трябва да са били, но те знаели каква е цената на проговарянето. Според Ото Байндър, който работел по космическата програма на НАСА, важни откъслеци от разговорите между Контрола на мисията и екипажа на „Аполо 11″ след приземяването им на Луната не са станали обществено достояние. Той казва, че хората, използващи VHF-приемници за приемане на предаванията от НАСА, чули следния разговор:
Контрол на мисията: „Какво, по дяволите, беше това? Какво става? Някаква неизправност?“
Нийл Армстронг: „Тези бебчета са грамадни, сър… огромни. О, Боже, да не повярваш. Казвам ви, навън има други космически кораби… строени в другия край до ръба на кратера… Те са на Луната и ни наблюдават.“
Още по-поразителното е, че на борда на онези космически кораби може да е имало американци! Каква шегичка. Има голяма вероятност също така информацията, която ни е дадена за естеството на атмосферата на Луната и Марс, да е невярна и да е далеч по-дружелюбна, отколкото са ни накарали да вярваме. Когато през 1960 г. президентът Кенеди се съгласил на програма, която да отведе човек на Луната до края на десетилетието, без да осъзнава той предоставил на елита на Братството прекрасно средство за източването на огромни суми от правителствената система, предназначени за „официалната“ космическа програма, и да ги влива в неофициалната. Изследователите предполагат, че американците и Съветският съюз на ниво
Братство са работели заедно по време на т. нар. Студена война, още едно творение на илюминатите. Тя била средство за сплашване на населението и от двете страни, което изстрадало ужасни трудности, докато техните правителства изхарчили безброй милиарди за проучване и създаване на оръжия. Без съмнение имало и други причини.
Пред нито една от страните нямало изгледи да използва оръжията; идеята не била такава. Контролът чрез световна пойна бил заменен със страха от световна война. Щом едната страна била стигнала твърде далеч в технологично отношение, те щели да предадат информацията на другата чрез мрежата на Братството. След достигането на запасите до определено ниво, създаването на повече оръжия не можело да бъде оправдано освен въз основа на необходимостта да си по-напред в технологично отношение от другата страна. Ако били сигурни, че едната е доста по-напреднала от другата, и двете можели да продължат да изискват и да получават повече пари за нови изследвания и разработки. Това е особено важно в Америка, където най-малкото те трябвало да служат само на думи на демократичната подотчетност. По-голямата част от тези пари за разработки били вложени в антигравитационната технология, идваща или от извънземните, или от собствените им учени, както ви харесва, и в изграждането на огромни подземни бази, където тайната била гарантирана. И отново изследователите, които са за и против извънземните, са съгласни, че подземните съоръжения съществуват, макар да има различия по въпроса за точната причина за тях. Част от бюджета за „Звездни войни“ също била използвана за тези тайни цели и за други тайни проекти, неизвестни на хората и дори на по-голямата част от избраното правителство. САЩ били опоненти на Съветския съюз? Едва ли. Нисшите нива и на двете правителства и народите може и да са мислели така, но елитът на Братството и от двете страни бил от един и същ отбор и играел за един и същи капитан – Луцифер, а вероятно и за групата от негативно настроени извънземни, които действали чрез тяхното съзнание.
Илюминатите и разклоненията на Братството, които контролирали ЦРУ, се нуждаели и все още се нуждаят от непрекъснат поток от огромни суми за тайните проекти, в които участват. Сред тях са нещата, които споменах, както и всички други манипулации, документирани в книгата, като подкрепа на граждански войни и деспотични диктатори, които ЦРУ тайно е поддържало и издигало на власт, за да обслужват неговите интереси. Следващият път, когато видите някой американски президент да слага ръка на сърцето си и да говори за американската защита на свободата, ще бъда съгласен с вас, ако си умрете от смях. Един от основните начини за финансиране на тайните проекти е чрез търговията с наркотици. Клоновете и елементите на Братството в рамките на ЦРУ и някои от другите тайни служби по света контролират световния пазар на наркотици. Купър и други автори са заявили това и то за малко не стана публично достояние след аферата „Иран – Контри“. Онези, които разследват връзката на ЦРУ с наркотиците, казват, че тя започнала в края на 50-те години. Твърди се, че ЦРУ и други агенции уредили транспортирането на наркотици от Южна Америка по море до нефтените съоръжения, пускащи сонди по американския бряг. Оттам те можело да се изнесат на сушата под прикритието на петролните операции. Сега ЦРУ и други клонове на Братството, като Британското разузнаване и израелската агенция „Мосад“, контролират целия световен пазар на наркотици. СЛ.



Гласувай:
1



1. milady - поздрави специални на Автора !
22.11.2013 21:48
голям труд си предложил тук,
трябва да се чете, това ее..
както казва АЙК, Това не е Теория на конспирацията .
това е Практика..
още веднъж благодарим ти за труда ,стр.постинг !!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8688079
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031