Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.11.2013 21:11 - Какво е кръвта?
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1784 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 04.03.2017 08:32


                                                       image                                                                                                                  
КРЪВ - КРЪСТ - КРИСТ
КАЛИ ЮГА

Кръвно разбиране на Христос, Юдейско сектантсво произлизащо от Кръвният извънкласов абрахамизъм - наследник на нисш лунен ведически култ към Кали

И целият народ в отговор рече: Кръвта Му на нас и на чадата ни. - Матей 27:25

9:3 Всичко живо, що се движи ще ви бъде за храна; давам ви всичко също, както дадох зелената трева.
9:4 Месо обаче с живота му, то ест, с кръвта му, да не ядете.
9:5 А вашата кръв, кръвта на живота ви, непременно ще изискам; от всяко животно ще я изискам; и от човека, да! от брата на всеки човек, ще изискам живота на човека.
9:6 Който пролее човешка кръв, и неговата кръв от човек ще се пролее; защото по Своя образ направи Бог човека. - БИТИЕ 9:6Кръвта е тази субстанция, която разнася хранителните вещества до клетките, както и се изпомпва от сърцето, символът на "вместилещо" на нетленната, вечна индивидуална душа- "джива-атма". Червеният цвят на кръвта се дължи на хемаглобинът, който влиза в съпрекосновение с кислородът от въздухът за да може да я окисли или- направи годна за своята функция - разнасяне на кислород и хранителни вещество. Кръвта "гори" като гориво с кислородът.
Кръвта в низшите племенни култове на извънкласовите се асоциира с генът на родът. Запазване на генът е приоритет на Огнените архетипи - Овен, Лъв и Стрелец. Но докато Овенът защитава кланът на племето, то Лъвът обединява няколко клана в царство, а Стрелецът е свързан с духовното спасение на душите като "гуру"(планетата Юпитер/U_Piter), която управялва Стрелецът на Санскрит е "Брихаспати" или "Гуру"). Овенът е лъчението от земният и подземният огън ПАВАКАХ, Лъвът е лъчението от дневното небе - "С.УР.ЙАХ", а Стрeлец е Лъчението от Нощното небе - "ШАШАНКАХ". (Виж ВЕДАическа космогония).


Езотерично, кръвта е "водата слязла, изтекла долу". Водата е течността във ВИРАжът, а кръвта е течността в МИРАжът. Там където няма вода в Астралът има кръв. Тъй като течността е символ на Астралното движение ввъ Вселената. Кръвта е Астралното съзнание в МИРАжът- "Обърната пентаграма"(Комунистите рисуваха правилна пентаграма, но- червена. Това е заблуда!! Невежество! Правилната пентаграма е бяла: Астралното съзнание във ВИРАжът. Пентаграмата е символ на Астралното съзнание-ум, разум и его). Водата е символ на девите и Богът. Те нямат вътрешни органи с кръвоносна система. За това се казва, че имат СИНЯ КРЪВ, БЛАГОРОДНА КРЪВ.
Водата има бяло-син цвят, а кръвта-червено-червен.

При пробождане на гуруто за извънкласовите от Мала Азия на кръста - Христос Галилейски от римски войник - от тялото Му изтичат и вода и кръв!!(34. Обаче един от войниците прободе с копие ребрата Му; и веднага изтече кръв и вода." Йоан 19 )
Превръщането на водата във вино от Христовите мистерии, не нищо друго освен "дева слязла с мисия от ВИРАажът в МИРажът, тъй като виното е символ на кръвта- "интоксикирана вода", която се ратваря директно в кръвта.

Бог иска като принушение от девите(във ВИРАжът) вода и плодове, а падналият Дух(МИРАжът) иска от човеците и демоните - кръв и месо.

Вътрешните органи и кръвта се появяват при "слизане, уплътняване на душата" в "ниският астрал(Мираж) в грубо-материално тяло, създадено от "упаднали деви". Всички органи в това грубо-материално тяло на човекът и животните се управялват от оторизирани деви, така както Бог управялва самите деви. В светската езотерика се е наложило мнението, че вътрешните органи се управялват от зоодиакални архетипи. Тези зоодиакални архетипи са "духът на девите".
----

Тъй като Абрахамските религии са плод на упаднали ВЕДАически брахмани, то концепцията за "Бог" и "Сътворението на Човекът" в техните "свещени книги" ще е изопачена и профанизирана трактовка на ВЕДАическите шастри. Ние откриване аналогия, която е изопачена!!

Докато ВЕДАическите свещени писания учат, че душата=животът(Джива-атма) и е нематериална, то Абрахамските религии учат, че душата била "дух в материя"(сиреч не е идивидуална), че душата е тленна и, че "животът е в кръвта"; Т.е. душата е "жива" САМО в кръвта. Това автоматически показва, че растенията, които нямат кръвоносна система и Астрално съзнание, "нямат душа". Нещо повече - Абрахамските религии учат, че "САМО човекът притежава душа", въпреки, че САМИ си противоречат с твърдението в Битие, че "животът е в кръвта", а кръвоносна система имат и животните!!!(но няма изненади с противоречията в Библията- при толкова много плагиатстване и нагаждане - накрая се получава буламач. Важното е заповеди да има, тъй като при заповедта не мислиш!)
ВЕДА учи, че индивидуална душа имат и растенията, въпреки, че нямат кръвоносна система. Благодарение на Слънчевата пряка и отразена светлина + водата(и въздухът) те образуват хлорофил-зеленият цвят. Светлина от кристали издещи от земята, като- електричество , също поддържа образуването на хлорофил, макар и изкуствено. Била-сварга е все пак сварга(рай), макар и изкуствена!!

Ако трябва да сме по-точни, а не съвсем точни, то не "животът е в кръвта", а "животът е във водата", а още по-точно- животът е в кислородът от въздухът. (за това йогините правят упражнения за контрол на дихателният поток от гореният въздух ПРАНА. Прана -това е въздухът от ИНФРА-червеният спектър, т.е предшестващият червеният цвят- то той е БЯЛ. А споменахме, че водата от ВИРажът има синьо-бял езотеричен характер, тъй като е ФЛУИДИТЕ - Водород и Кислород.

Така, както огънят е "сгъстен, концентриран въздух", така и кръвта е "сгъстена вода"("кръв и земя").

Но, ако трябва да сме най-точни ЖИВОТЪТ е НЕМАТЕРИАЛНАТА ДУША. Която е неразрушима и пред-вечна.
------

Но защо тези старчета, писали и нагаждали Библията, искат да ни убедят, че Човекът бил създаден по "Образ и Подобие на Богът", който "изисквал кръвта им"?... Значи самият техен "бог" не е нищо друго освен кръволак или маняк-обожател на кръвната субстанция.


От по-долното е видно, че душа=живот=кръв:

Всичко живо, което се движи, ще ви бъде за храна;
давам ви всичко, също както дадох зелената трева.
4. Да не ядете обаче месо с живота му, т. е. с кръвта му.
( Православна: 4. Само плът с душата й, сиреч с кръвта й, не яжте)

5. А вашата кръв, кръвта на живота ви, непременно ще изискам;
от всяко животно ще я изискам; и от човека, да!
( Православна: 5. Аз ще изискам и вашата кръв, в която е вашият живот,
ще я изискам от всеки звяр, )
От брата на всеки човек ще изискам живота на човека.
Който пролее човешка кръв и неговата кръв от човек ще се пролее;
защото Бог направи човека по Своя образ .

Битие 4:6
image                                                                                                                           Същият този дух Йах е обожател на въздухът, само, че не- ПРАНА, а - на пушекът от изгоряла плът.
"....това е всесъжение, жертва, благоухание, приятно Господу".
----

Описание на жервтопринуешение на теле и овен в Библията:
колене, помазване с кръвта, расфасоване на тялото, печене и ядене. Лабао-нема!!
"Аарон" е плагиат-изопачение на "Арйан" :

Тогава да приведеш телето пред шатъра за срещане,
а Аарон и синовете му да положат ръцете си на главата на телето.
И да заколиш телето пред Господа, при вратата на шатъра за срещане
После, като вземеш от кръвта на телето, с пръста си да сложиш от нея на роговете на жертвеника и тогава да излееш цялата кръв при основата на жертвеника.
И да вземеш цялата тлъстина, която покрива вътрешностите, и булото на черния дроб, и двата бъбрека с тлъстината около тях и да ги изгориш на жертвеника.
А месото на телето, кожата му и нечистотиите му да изгориш в огън вън от стана;
това е жертва за грях.
При това да вземеш единия овен; и Аарон и синовете му
да положат ръцете си на главата на овена.
И като заколиш овена, да вземеш кръвта му и с нея да поръсиш навред жертвеника.
Тогава да разсечеш овена на късове и като измиеш вътрешностите и краката му, да ги сложиш върху късовете му и главата му.
И да изгориш целия овен на жертвеника; това е всеизгаряне на Господа, благоухание, жертва чрез огън на Господа.

След това да вземеш и другия овен; и Аарон
и синовете му да поставят ръцете си на главата на овена.
Тогава да заколиш овена, да вземеш от кръвта му и да сложиш от нея на края върху дясното ухо на Аарон и на края върху дясното ухо на синовете му, и на палеца на дясната им ръка, и на палеца на десния им крак, и с кръвта да поръсиш навред жертвеника.
Да вземеш от кръвта, която е на жертвеника, и от мирото за помазване и с тях да поръсиш Аарон и одеждите му, и синовете му, и одеждите на синовете му с него; така ще се осветят той и одеждите му, и синовете му, и одеждите на синовете му с него.
После да вземеш тлъстината на овена, опашката и тлъстината, която покрива вътрешностите, булото на черния дроб, двата бъбрека с тлъстината,
която е около тях, и дясното бедро (защото е овен за посвещение),
и един хляб, една пита, месена с елей,
и една кора от коша на безквасните ястия, положени пред Господа.
Всичко това да сложиш върху ръцете на Аарон и върху ръцете на синовете му и да ги полюшнеш пред Господа като движим принос.
Тогава да ги вземеш от ръцете им и да ги изгориш на жертвеника над всеизгарянето, за благоухание пред Господа; това е жертва чрез огън на Господа.

И да вземеш гърдите на овена за посвещението, което е за Аарон, и да ги полюшнеш за движим принос пред Господа; и това да бъде твой дял.
Да посветиш гърдите на движимия принос и бедрото на приноса за издигане, който е бил полюшнат и който е бил издигнат от овена за посвещението от онзи, който е за Аарон, и от онзи, който е за синовете му.
И това ще бъде право на Аарон и синовете му от израелтяните по вечен закон; защото е принос за издигане; и ще бъде принос за издигане от израелтяните от мирните им жертви, техният принос за издигане на Господа.
...............
Тогава да вземеш овена за посвещението и да свариш месото му на свято място.
Аарон и синовете му да ядат месото на овена и хляба, който е в коша,
при вратата на шатъра за срещане;
да ядат онези приноси, с които се е извършило умилостивение за тяхното посвещаване и освещаване; но чужденец да не яде от тях, защото са святи.
......................

И всеки ден да принасяш по едно теле за умилостивение за грях; и да очистиш жертвеника, като правиш умилостивение за него, и да го помажеш, за да го осветиш.

А ето какво да принасяш на жертвеника: всеки ден по две едногодишни агнета, винаги.
Едното агне да принасяш сутрин, а другото агне да принасяш привечер;
и с едното агне - една десета от ефа чисто брашно,
смесено с четвъртин първоток елей, и четвъртин вино за принос за възлияние.
А другото агне да принасяш привечер и да правиш с него според стореното на сутрешния принос и според стореното на възлиянието му, за благоухание, жертва чрез огън на Господа.

.........
И ще обитавам между израелтяните и ще им бъда Бог;

Изход 29:10-45
-------------------
11. Защото животът на тялото е в кръвта, която Аз ви дадох,
за да правите умилостивение на жертвеника за душите си;
защото кръвта е, която по силата на живота, който е в нея, прави умилостивение.
(Православна 11. защото душата на тялото е в кръвта, и Аз съм ви я отредил за жертвеника, за да се извършва чрез нея очистяне на душите ви, понеже тая кръв очистя душата;)

Левит 17
-------------------                                                                                                    image                                                                                                                            A това тука на картинката не е червена боя, а- КРЪВ, с която извънкласовите семити, са си маркирали къщите в гетата си при домакините си в Египет(по-късно талмудчените хазари в Германия ще го марикрат с "червен щит"(червена пентаграма)- "Roth-schild".
 23. Защото Господ ще мине да порази египтяните,
а когато види кръвта на горния праг и на двата стълба на вратата, Господ ще отмине вратата и няма да остави погубителят да влезе в къщите ви, за да ви порази.
Изход 12                                                                                                         Смисълът на еврейската ПАСХА("pass-over"), е, че техният Господ дух Йах "ще ги отмине"("pass-over") при Разрушавнето, след като види кръвта на животинското жертвопринoешние върху домът им(храмът им, тялото им).
Не случайно - евреите се самоопределят, като "богоизбрани-богоборци", тъй като техният племенен(Абрахамски) дух Йах постоянно иска да "мине метър" от законите на Шива за ТРАНСФОРМАЦИЯТА(разрушаване на грубо-материалното тяло), оцелявайки за сметка на друг, принасяйки на Шива друго животно или нееврейски човек, особено първенец-мъжки.
Това определя паразитизмът на племенната религия на евреите- "Йудаизъм".                                                                                 image                                                                                                                         
Извънкласовите твърдят, че техният дух(Ях, Аллах) за първи път направил животинско жертвопринoшение за да ги облече с кожи. Многократно съм завявал, че Господ Шива(който ЕДИНСТВЕНО от гуна-аватарите на Господ-Бог Кришна ходи облечен с кожи, който е гуна-аватра за гуната на мрака и невежество-ТАМАС, се занимава с духове, като Йах и Аллах!!)
21. И Господ Бог направи кожени дрехи на Адам и на жена му и ги облече.
Битие 3                                                                                                           
Така както Будха се е появил в Азия да отвърли част от ВЕДАическите жертвопринушения, тъй като брахманите не са били квалифицирани(в кали йуга има само шудра-класа и извънкласови!!), така и Христос Галилейски се е появил в Мала Азия да ЗАБЛУДИ извънкласовите нескопосани плагиати-копировачи на ВЕДАически жертвопринушения, ЧЕ "КРЪВТА СПАСЯВА ДУШАТА", нагърбвайки се със задачата да изкупи и СПРЕ кървавите жервтопринушения за тези, който повярват в Него.   
                                                              image                                                                                                                           
24. И така Пилат, като видя, че никак не помага, а, напротив, че се повдига размирие, взе вода, уми си ръцете пред множеството и каза:
Аз съм невинен за кръвта на Този праведник; вие му мислете.
 
25. А целият народ отговори: Кръвта Му да бъде върху нас и върху децата ни.
Матея 27: 25                                                                                                                                                                                                                image
                     
Кървавите жертвопринoшения на животни в началото на Кали-юга са се превърнали дори в ЧОВЕШКИ жертвопринуешния. Демоните, които си създават "собствени религии", правейки се на "бог" са "движени" от паднали духове. Падналите духове в Кали-юга са под прекият контрол на Шива и Маха-Майа-Кали. Основен контингент на тези религии са извънкласовите във ВЕДАическото общество(дори днес има секти в Калкутта, градът на Кали, които принасят кървави жертвопринушения на кози, дори и деца от мъжки пол. Целта на Кали-култът е накраят в жертва да се принесе самият Маха Дева Шива, гуна-аватар на Кришна за ТАМАС, мракът, невежеството и злото ).

Типичен пример на демони, които следват паднали духове са Абрахамските религии ЮДАИЗЪМ и ИСЛЯМ. Началото си водят от НЕ-БРАХМАНЪТ("А-Брахам"- Аварм/Ибрахим), който решил да заколи първородният си син Исаак и да го изгори на жертвената клада, като "дар на дух Йах/Аллах", но за щастие този паднал дух бил "издухан" от Шива до положение само на "КЪРВАВА жертва на овен". В чест на това "велико постижение" на небрахман, който се прави на религиозен(вещ, а вссъщност е духовен профан) да НЕ заколи не синът си, а -САМО овен, е празникът на мюсулманите -"Курбан-Байрами"("Коч-Байрам").

Християните са разделени относно на кървавите жертвоприншения след идването на Христос-Галилейски. Но всички са единодушни, че кървавите жертвопринушения по времето на юдеите били "богоугодни". Нека да разгледаме "логиката" на православните дейци. От ТОЗИ официален сайт на Българското православие цитираме: "Жертвоприношенията са неотменима част от старозаветното богослужение. Те са заповядани от Бога с цел най-вече човек да осъзнае греха, като вижда как едно невинно животно трябва да бъде принесено като заместител, като жертва за неговите грехове. " Логиката на оправдаване на юдейският демонизъм, християнските РИМСКИ отци спокойно биха се въплътили в пазач на градина със забранени плодове, от която циганин краде от тях. Вместо да му направят забележка, че тази негова постъпка е грешна, християнските отци биха му осигурили безплатен транспорт за открадната стока да извози извън градината, тъй като след като циганинът я изконсумира на спокойствие, би трябвало вече да е осъзнал грешката си от своят акт на бране. На изпроводяк падрето-падар реква любезно на циганинът : "Скъпи грешнико, друг път пак заповядвай да си набереш, колко ти дУша сАка и колкото ти побира сакът се надявам в една от следващите ти многобройни консумации да осъзнаеш колко грешно е да се краде"! Ето това се нарича циганско самосъзнание с евреско падре!!!!-"Грях-грях избива, по подобие на клин-клин избива".                                                                                                           image                                                                                                                          
Лицемерието и объркването на християните от римските им отци кулминира в по-следващото изречение пак от там: И въпреки че жертвите са заповядани от Бога (Изх. 29:14 и жертвените постановления в кн. Левит 3-9), те обаче не са нужни на Бога (срв. Пс. 49:13).
Да, така когато дух Йах=Христос: "жертвите са заповядвани, и същевременно- ненужни". Жертвите са заповядвани от дух Йах, но са ненужни за Христос и Отецът Му-Кришна. Но римските отци настояват, че Отецът на Христос билдух Йах от Старият завет.
Пак подобно безсмислици от свестване на дух Йах с Кришна се получава от християнският постулат с римско-юдейски отенък: "Бог е Любов, но и .... Страх"- Страхувай се от богът, за да го обичаш"... и тем подбни забъркани манджи с целият спектър от вкусове в едно- "мармалад+горчица+сол+лимон+люта чушка+сурова дюля". Бон Апети с Абрахамското кулинарно "изкуство"!!                                                                            image   
Римската империя контролирана от евреите е ВиновникЪТ на предаването на Арйаните на демоничните рудрически лемурийци.
Упадналите Арйани-римляни и гърци са влезли в конспирация с утайката на Абрахамизмът-йудаизмът.
Кървавите жертвоприношения в Римското Християнство има за учител йудейската "Пасха"(Араб."Курбан")                         Какъв е " духовният ефект"(последица)от извършване на животински и кървави жертвопринушения или консумацията на месо, особено във векът на кали-йуга?... - Душата не може да се освободи от цикълът на прераждания(самсара) и попада отново и отново в "Утробата на Вишну"("U-Terra", Uterus) безсъсзнателно в "махат-таттва", чакайки съдбата си при Ново Съторение(Проявление в материалният свят). Преди това резидира за известен период от Време в адът и Питра-лока (виж ВЕДАическа космогония) за да изтърпи кармичните си последствия. Следващата и форма на инкарнация е най-много животинска по съзнание. Спирайки кръвпролитието душата спира да се вкарва в Утробата и така преминва ОТВЪД С ПОМОЩТА НА КРИШНА В СЪЗНАНИЕТО СИ!(паралел: жената спира да ражда деца, когато и спре менструалният цикъл)!!
 image 
"Каин и Авел"- примитивната нескопосана библейска пропаганда за "правилното жертвопринушение" на Дух Йах.                                                                                                                  
Русият миловиден голобрадко Авел принася на Брадатият Абрахамски дух(Йах) агне чрез всеизгаряне(холокоуст). Брадатият риж Каин принася семена и плодове, като жертвопринушения на дух Йах. Духът Йах харесва миризмата на изгоряло агне, като "сладка арома" и затова поглежда с благоволение към Авел. Това прездизвикалко ревност у Каин(но знаем от самопризнанията на дух Йах, че ревнивецът е именно Йах), който принасял неживотински дарове на дух Йах. В резултат- виждаме, че Каин(Cain) е станал "canine"(куче) прегризвайки гърлото на правилният за Йах жервтопринусител на изгоряла агнешка плът-Авел. Така жервтопринoсителят на семена и плодове на Дух Йах е станал принусител на кърваво човешко принoшение, без да иска, прескачайки животинското такова.....                                       image                                                                                                                            
Всъщност, Каин е осъществил мечтата на последвалият Абрахам, баща на абрахамските религии, да принесе в жертва човек от рода си в името на бог. Не знам защо абрахамците трябва да го пустосват, освен, за това, че ги е учел на немесоядство. Аврам, по-късно, прави неуспешен опит да заколи първородният си син Исаак в името на дух Йах, но пък за сметка на това е разпространено схващането сред абрахамските религии, че Христос Галилейски(Исаа) е "Спасителят с Кръвта Си".                                                                                                                                                                               > Животински жертвопринoшения в дхармичните и в абрахамските религии 2
                     image                                                     Гласувай:
3
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 6678286
Постинги: 4190
Коментари: 1127
Гласове: 1559
Календар
«  Август, 2020  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31