Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.12.2013 14:46 - Яков с прозвище "Израел", се бори с ангел
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1567 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 01.12.2014 23:34


                                                        image               На картинката патриархът Яков(Якуб, Джейкъб/Jacob,/James), с прозвище "Израел", се бори с ангел.На езикът на ВЕДА не е нищо друго освен демон да се бори с дева.Евреите са същества, които считат, че техният ген, като етнос, е "божествен" и всички други същества(дори и човешки!!) трябва да им прислугват. Йудеите са родоначалници на ксенофобията в най-новата история на Човечеството(кали-йуга). Така, че "евреин" не е етническата принадлежност, а - верска. Масоните са Индо-Европейци, които са приели доброволно да бъдат евреи, т.е юдеи по вяра. И защо са приели това? Защото им харесва идеята за "бого-избраност". Но понеже са в невежество те не разират смисъслът на божествеността, по простата причина, че не знаят КОЙ Е БОГЪТ.Масоните проповядват "хуманизъм", за това техният "елит" е "Братството на Змията"= фалшиво християнство. Понеже не знаят Кой е Богът, те няма как да разберат, че Кришна е казал, че "да държиш на ВЕЧНАТА СИ форма, като "човешка" е все едно да държиш, че си богоизбран по еврейски ген в рамките на тази човешка форма." Т.е. луцифер е казал на масоните, че "всичко трябва да служи на Човекът", така както яхве(и по-късно - аллах) е казал на богоизбраните(и правоверните), че неверниците трябва да им служат!"
Масоните се славят, като изобретатели на "Световната революция" в политико-икономичен план, но идеята е взета от йудеите. Йудеите се славят, като революЦИОНери в религиозен план. Тяхно бледо копие са мусюлманите. Думата "Израел" значи БОГО-БОРЕЦ(може и "бико-борец")!Масоните управляват светът с помощта на парите, конспирацията и лукавството, с първоизточник - католическата църква с фабрикуваното "библейско християнство" по МОДЕЛ на СЕМИТСКИЯТ юдаизъм. "Новите юдеи"(масоните) надигат глас за "анти-семетизъм", като чуят критика по адрес на юдеите?!? много И ТЕ(както старите юдеи) ИСКАТ ДА УПРАВЛЯВАТ МАТЕРИЯТА!!
Арйаните са из-началие и за това техният път е по-дълъг от Семитите. Те са тръгнали от Север(и изток) в своята миграция. Семитите имат за назначение Югът(и западът). Трудността при проследяване на миграцията произтича от фактът, че Земята си е сменяла полюсите, както и е съществувало "потъване" и "издигане" на земни слоеве милиони и милиарди години преди днешна дата. Римско-Юдейската библия е казано, че "Семитите трябва да управляват светът и народите"! Интересно е, да се знае, че по земите на Ханаан не са "щъкали" само Семити. Хетите, примерно са били Арйани, които са заселили Ханаан по това време- 18 век. пр.Хр. Матлок доказва, че Хетите не са само племе , а -брахманска каста.Семитите са дошли от юг, най-вероятно от Африка и Арабският п-в, вероятно от потъналият Тамислки континент- Кумари Кандам или "Лемурия". "Първи семитски език" се е наричал "Ба"алат" ,произлиза от "Баал" или "Бел", които, съответно, на Санскрит означават "Сила" и "Силен", и са асоциирани с Брахма, белият Бог на Арйаните от Север. При Кришна това е периодът на детството му, както и неговата първа експанзия- Белият му брат Баала-дева(Бала-рама)Това, което манипулира юдео-масонската пропаганда днес е, че тази Ба"ал-ска азбука била "Семитска", и от нея произлезла азбуката Брахми, чиито клонове са и в Европейските РУНИ!
Истината е, че азбуката "Ба"алат" е произлязва от "Брахми", а корените на "Брахми" са в т.нар. неразкодиорано писмо "прото-Индус", част от което е намерено в цивилизацията на Харапа и Мохенджо Даро.Според юдео-масонската пропаганда от "семитската" "Ба"алат" е произлязла "Финикийска" и "Арамейската", които пишат от дясно на ляво(Лунен култ със съгласни звуци). И изведнъж от "Арамейската" е произлязла "Брахми", която пише от дясно-на ляво(Слънчев култ с гласните звуци). Йудеи псуват Христос, пият алкохолът на дух Йах и си искат КЪЩАТА("о-БЕТ-ованата Земя").Йудеите се асоциират с деволюционен архетип на Шива-Скорпион- интоксиканти, грабене на земя, чужди пари и пр.Биологичен вид на паразити-наги-скорпиони,Какви са мотивите за преправяне и изопачаване на Човешката история и всичко свързано с културата на народите?- Този, който "държи" Древността , "държи" и Бъдещето! Йудео-масонската цивилизация имат за цел да "държи" древността, като "своя", защото така могат да манипулират другите народи за бъдещето.То е "пророкувано" в Откровението на Йоана, библейското християнство става слуга на йудаизъмът с цел "да пасат"(експлоатират) т.нар. "езичници .              



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8724181
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930