Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.12.2013 16:42 - Конспирация и онкоиндустрия 1ч.
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1416 Коментари: 0 Гласове:
0



                                   image                                                                                                                                       Поговорката гласи: „Това, че си параноик, не означава, че не те преследват”. Истината с, че има изобилие от теории за конспирацията и още толкова информация в интернет, която ги развенчава. Някои от тези теории са глупости, други са правдоподобни, а някои от тях вероятно са истина. Приятели, от това, което е ясно, мога да кажа, че конспирацията срещу здравето и особено свързаната с рака е процъфтяваща.

Но това не е нещо ново. В увода към книгата си „Лекуване на рака” Бари Лайне твърди, че конспирация има повече от половин век: „През 1953 г. разследване в САЩ докладва, че съществува конспирация за премълчаване на успешните методи за лечение на рака. Сенаторът, който оглавяваше разследването, умря и разследването беше прекратено. Това не беше нито първият, нито последният от странните смъртни случаи на хора на такъв пост, които могат да навредят на ръководителите на нацио-налната програма за борба с рака.

Дълги години Американската медицинска асоциация и Американското дружество за борба с рака унифицираха своите списъци с новатори и изследователи на рака, които трябва да бъдат отлъчени от обществото”. Той цитира разследващ журналист, който нарича Медицинската асоциация и Дружеството за борба с рака „система от терористи, готови да атакуват всеки, който разработва метод за лекуване на рака, противопоставящ се на техните огромни предразсъдъци и желание за печалба”.

По-рано смятах, че конспирацията срещу здравето, свързана с рака, е резултат от алчността за пари и че всъщност в основата й няма никакви неетични намерения. Обаче от преживявания, подобни на следващите две, се убедих, че съм малко наивен в преценката си.

През 1931 г. Корнелий Роудс, патолог от Института за медицински изследвания „Рокфелер”, целенасочено заразява с ракови клетки участници в експеримент в Пуерто Рико. Тринадесет от тях умират. Целта на Роудс е всички пуерториканци да бъдат убити. Самият той изгражда американски военни лаборатории за биологична война в Мериленд, Юта и Панама. Избран е и в Американската комисия по атомна енергетика, където провежда серии от експерименти с радиоактивно въздействие върху американски войници и цивилни пациенти.

През 1963 г. Честър М. Судън (който единадесет години по-рано инжектирал с ракови клетки затворници от щатския затвор в Охайо) извършва същата процедура е двадесет и две сенилни афро-американки- пациентки на Еврейската болница за хронични заболявания в Бруклин, за да наблюдава реакцията на имунната им система. Той им казва, че получават „някакви клетки”, но за удобство пропуска да спомене факта, чс са ракови. Парадоксалното е, че в края на краищата Судън става президент на Американската асоциация за онкологични изследвания!

Моля, забележете, че горните факти не са отделни случаи. През изминалия век има още стотици подобни истории. Означава ли това, че всички хора, които работят в областта на медицината и онкологичните изследвания, участват в експерименти с хора или съзнателно са част от конспирацията и от нечии стремежи да не се открие лекарство срещу рака? Разбира се, че не. Тази идея е очевидно абсурдна. Повечето лекари и специалисти по здравни грижи наистина се стремят да правят за хората това, което е добро за здравето им. Всъщност почти всички (включително и медицинските специалисти) са засегнати от това „заболяване”.

В своя аудиозапис ‘‘Политиката относно рака” от 1975 г. Г. Едуард Грифин обяснява: „Нека да изясним следното. Тези хора умират от рак както всеки друг. Явно е, че не пречат съзнателно на лечението на рака. Обаче това означава, че медицинският картел създава условия за неадекватна образователна система, в която научната истина често се жертва в името на корпоративни интереси. Ако парите идват от лекарствените компании, посоката на развитие ще е насочена към създаването на лекарства. Това не означава, че някой надува свирката и ви спира с думите: „Ей, да не се занимавате с изследвания, свързани с храненето!”. Означава просто, че никой не финансира изследвания на храните и диетата. Затова съществува тенденция научната истина често да се изопачава заради корпоративни интереси”.

От тази книга ще научите, че „кралете”, които се перчат като медицински „експерти” по лечение на рака, са голи! Ще ви покажа, че и през изминалия век е имало конспирация. И тогава са правени опити:

• да бъдат възпрепятствани методите за алтернативно лечение на раковите заболявания и да се преследват тези, които се застъпват за него.

• да бъдат „промивани мозъците” на хората - обществото трябва да вярва, че химиотерапията, лъчетерапия га и хирургията - „великата тройка” - са единствената потенциална възможност ракът да се излекува.

• да се рекламира и продава „великата тройка”, тъй като целта на онкоиндустрията е да се печелят пари.

Преди всичко нека да дам определение на някои специални термини и изрази. Медицинският монопол се състои от Националния институт за онкологични заболявания (NCI), Американското дружество за борба с рака (ACS) и Американската медицинска асоциация (АМА). Международните фармацевтични концерни са наречени Биг фарма. Системата от корпоративни замърсители, медицинският монопол, Агенцията за контрол върху храните и лекарствата (FDA), Биг фарма, групи с финансови интереси и определени политически групи съставляват онкоиндустрията, чиято цел е да поддържа състоянието на нещата такова, каквото е, и обществото да се държи в неведение относно алтернативните методи за лечение на рака. По този начин се осигуряват приходи за акционерите на Биг фарма. Според мен жалката тактика на тези корумпирани бюрократи и бизнесмени има прилика с гангстерското поведение на мафиотската организация Коза Ностра. Затова често използвам израза „медицинска мафия” като жаргон (да, в отрицателен смисъл) като нарицание на тази престъпна група.

Началото на медицинската мафия

За да погледнем ситуацията в перспектива, нека ви разкажа малко за възникването на медицинската мафия. Нека да влезем в машината на времето и да се върнем назад до 1910 г., за да научим за Джон Д. Рокфелер и за доклада на Флекснер. Обзалагам се, че никога не сте чували за този доклад, нали? Целта на Рокфелер била да владее петролните, химическите и фармацевтичните пазари. Неговата компания („Стандарт

Ойл” от Ню Джърси) купува контролния пакет акции в огромната немска фармацевтична компания „ИГ Фарбен”.

„ИГ Фарбен” била единственият най-голям спонсор за изборната кампания на Адолф Хитлер. Година преди Хитлер да завземе властта „ИГ Фарбен” дарява 400 000 марки на неговата нацистка партия и на личната му Шеста SS бронетанкова армия. След като той завзема властта, „ИГ Фарбен” е най-големият спекулант по време на германското завладяване на света през Втората световна война. Докато милиони хора са изпращани в концлагери и там намират смъртта си, „ИГ Фарбен” печели пари.

„ИГ Аушвиц”, стопроцентов филиал на химическия картел „ИГ Фарбен”, е най-големият индустриален комплекс в света за производство на синтетичен бензин и каучук за завладяването на Европа. „ИГ Аушвиц” използва затворници от концентрационните лагери като „роби” в своя завод. Но за затворниците на „ИГ Аушвиц” няма спестявания за пенсия. Твърде слабите или твърде болните да работят са сортирани при главния портал на завода „Аушвиц” и след това са насочвани към газовите камери. Дори химическият газ „Циклон Б”, използван за унищожаването на милиони невинни хора, е осигуряван от заводите на „ИГ Фарбен”.

През 1941 г. Ото Армбръст (член на борда на „ИГ Фарбен” и отговорен за проекта „Аушвиц”) споделя на колегите си: „Нашето ново приятелство с SS" е за благословение. Определихме всички мерки концентрационните лагери да се включат в полза на нашата компания”. Картелът „ИГ Фарбен” използва жертвите от лагерите за опити, каквито се правят с морски свинчета. Десетки хиляди от тях умират по време на експерименти в изпробване на нови и недостатъчно изследвани ваксини.

Като цяло повече от 300 000 затворници преминават през съоръженията на „Аушвиц”. Над 25 000 умират от прекалена работа, докато безброй други са убити в газовите камери или по време на експерименти с хора.

Човек би помислил, че след края на войната поради участието си в убийството на милиони хора в „Аушвиц” членовете на борда на „ИГ Фарбен” ще бъдат отстранени от американските фармацевтични компании. Нищо от това не е по-далеч от истината. Чували ли сте за корпорацията „Байер”? Със сигурност. През 1956 г. за председател на борда на управляващите „Байер” е назначен Фриц дер Меер, член на борда на „ИГ Фарбен” и осъден военен престъпник от процесите в Нюрнберг (Боркин, Д. Престъплението и наказанието на „ИГ Фарбен”).

Плодът не пада по-далеч от дървото. През 80-те години на 20-ти век “Байер” представя лекарство, наречено „Фактор VIII”, което е за лечение
image
             Факт: Масовото дрогиране със синтетични химикали се упражнява от нацистите в Германия.                                                             Обаче бързо се установява, че „Фактор VIII” (създаден предимно от човешка кръв) е заразен с вируса на СПИН. Независимо от факта, че според вътрешните документи се е знаело за това заразяване, „Байер” решава да го продава отвъд океана (конкретно във Франция, в Испания и в Япония). В резултат хиляди болни от хемофилия и техните семейства са заразени с вируса на СПИН. Това е масово убийство. И аз съм неописуемо ужасен!

Това беше отклонение. Нека се върнем отново към 1910 г. и да продължим с нашия урок по история за доклада на Флекснер. За да изгради този лекарствен картел, Рокфелер трябвало да „преобразова” медицинската професия да изписва повече синтетични лекарства. Затова наема

Абрахам Флекснер да пътува из страната и да оценява успеха на американските медицински университети. В действителност той не извършил „оценяване”; резултатите от неговото изследване били предопределени.

В края на краищата Флекснер предал доклад на фондация „Карнеги”, озаглавен „Медицинското образование в Съединените щати и Канада”. Не е изненадващо, че според същността на доклада е твърде лесно да се създаде медицински университет, защото повечето от тях не преподават чиста медицинска наука. С други думи - не пробутват достатъчно лекарства.

Флекснер докладвал, че е необходимо да се въведе критерий, който да определя кои медицински университети могат да минат през „медицинската врата” и кои трябва да останат отвън. Докладът бил представен пред Конгреса и конгресмените се „хванали на въдицата”. Както доста често се вижда, политиците са твърде склонни да гласуват закони, които ограбват свободата ни по право под егидата на „превенция за обществото”. Само погледнете какво се случи в САЩ след предполагаемите „терористични” нападения на 11 септември.

И ето че Американската медицинска асоциация е новият „портиер”, поел ангажимента да определя кои медицински училища правилно следват стандартите на конвенционалната медицина и кои - не. Американската медицинска асоциация е неправителствена организация. Тя е основана през 1847 г. и е частно обединение от лекари. Единствената разлика между тази асоциация и Профсъюза на работниците в стоманената промишленост е, че членовете на Американската медицинска асоциация носят бели якички, докато работниците носят сини якички. И както стоят нещата при много от профсъюзите, на върха на тази организация са босовете на мафията.

Разбирате ли, предопределената цел на доклада на Флекснер била да окачестви лекарите, които не предписват лекарства, като шарлатани и знахари. Училищата, които предлагали курсове по алтернативна медицина и хомеопатия, били предупредени да изключат тези курсове от програмата си, за да не изгубят акредитацията си. Чудно ли ви е тогава, че между 1910 и 1944 г. общият брой на акредитираните медицински училища в САЩ бил намален наполовина? В резултат от доклада на Флекснер всички акредитирани медицински училища станали силно ориентирани към лекарствата и изследванията на лекарства.

Планът на Рокфелер бил смайващо успешен, а конфликтът на интереси между Биг фарма и медицинския монопол продължава и до днес. В своята книга „Аферата рак: как да спечелим губещата война с рака” д-р

Самуел Епщайн показва, че през миналия век Американското дружество за борба с рака, Националният институт за онкологични заболявания и Американската медицинска асоциация са разяждани от големи институционални и лични конфликти на интереси с Биг фарма. Както искрено признава наскоро освободеният директор на Националния институт за онкологични заболявания, тази институция е станала „правителствена фармацевтична компания”.

Д-р Епщайн описва също и как - отново поради финансови интереси - онкоиндустрията възпира планини от информация за факторите от околната среда, които причиняват рак, вместо да даде тази информация на разположение на обществото. В своята книга „Политиката относно рака ревизирана” д-р Епщайн твърди, че „онкологичните институции са се провалили в предоставянето на информация пред обществото относно възможностите за превенция на раковите заболявания особено сред афро-американските групи и онеправданите малцинства и етноси с тях-ната непропорционално висока заболеваемост от рак.

По този начин ги лишават от правото да бъдат информирани и на практика им пречат да предприемат действия за профилактиката си -скандален отказ на правосъдие по отношение на околната среда“.

Това е просто икономическо уравнение, приятели. Когато държиш обществото в неведение относно причините за появата на рака, резултатът е увеличаване на броя на пациентите, болни от рак. Когато има повече пациенти, ще има повече продажби на лекарства за химиотерапия, повече лъчетерапия и повече операции. Разбирате ли, иарите- а не алтруиз-мът- са решаващият фактор за онкоиндустрията и медицинската мафия. Ако трябва да сме честни, целта е на болните да сс осигури временно облекчение, като симптомите на рака се потискат с лекарства. Обаче никой не се занимава е причините за възникването на болестта. Това осигурява редовни посещения в лекарския кабинет и изисква пациентът често да се връща в аптеката, за да изпълнят рецептите му. Ето за това е тази игра, хора! Всичко е просто и ясно. Биг фарма не е друго, освен конгломерат от компании, които могат най-добре да бъдат представени като успешни търговци на лекарства.

Такава е истината. Можете да я отречете или да я приемете. Можете дори да заровите главите си в пясъка, ако е необходимо. Можете да си мислите само за хубави неша. А можете да продължите да четете без предубеждения. Вие решавате.

Имам една молба: моля ви, не пренебрегвайте съдържащите се в тази книга факти само защото никога не сте ги чували от своя лекар или защото някои от тях са трудни за приемане. Или защото онкоиндустрията е окачествила алтернативните методи за лечение на рака като „шарлатан-ство” или „глупост”. Или защото много от тях са диаметрално противоположни на всекидневно провежданата пропаганда по вечерните новини. Моля ви, опитайте се да пристъпите извън матрицата и да приемете възможността, че са ви лъгали, защото има много по-ефективно лечение на рака от „великата тройка” (химиотерапия, лъчетерапия и хирургия). Покойният д-р Робърт Аткинс го казва най-добре: “На разположение имаме не едно, а много лекарства срещу рака. Но всички те системно се премълчават от Американското дружество за борба с рака, от Националния институт за онкологични заболявания, както и от много медицински учреждения по онкология. Те имат твърде голям интерес от това състояние на нещата”.                                                                                                            Оцеляването на медицинската мафия и на Биг фарма зависи от отричането им (с всякакви средства) на успешното природолечение. Като затрудняват достъпа до естествено възстановяване на здравето, тези „медицински гангстери” защитават своя монопол и едновременно с това подхранват собствената си мания за величие. Мога и да го кажа директно: по отношение на различните методи за лечение на рака медицинската мафия и нейните другарчета от Биг фарма участват в гигантска схема за печелене на пари, а тяхната тактика кара Пол Пот да изглежда като хорист!

Независимо дали сте лекар или пациент, ако ядосате медицинската мафия, вероятно ще бъдете посетени от някой от нейните „биячи”, който ще се опита да ви сплаши и да ви застави да й се подчините. Д-р Хенри Джоунс споделя: „Скоро след създаването си медицинският монопол започна да разгръща своя план за унищожаване на всяка конкуренция. Беше предприет добре организиран и добре финансиран геноцид на всички, които не са доктори по медицина. През първата половина на 20-ти век медицинският монопол успя да затвори повече от 40 медицински университета. Идеята му е да останат малко лекари, за да могат таксите да бъдат високи. След Втората световна война медицинският монопол наложи строг контрол върху броя на обучаващите се във всяка медицинска специалност. Успя също да постави извън закона или да изтласка в периферията повече от 70 медицински професии. „Защита на здравния потребител” е, както винаги, оправдание за това присвояване на власт. Независимо дали обектът на унищожение са хомеопатите, акушерките, мануалните терапевти или даващите насоки за лечение по интернет, чистката се провежда по един и същи начин. Не се предлагат никакви научни доказателства или данни от изследвания, които да злепоставят тези специалисти. Целият подход се състои в сриване на репутацията”                                                                               vaksini.eu/Rakyt_da_oceleesh.html                                        



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8685189
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031