Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.12.2013 18:53 - Медицинското Гестапо и Кейти Уернек
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 735 Коментари: 0 Гласове:
0



                                                      image                                                                                                                   Историята на Кейти Уернек

През януари 2005 г. Кейти Уернек е диагностицирана с лимфом на Ходжкин (рак на лимфните възли). Тогава е само на 12 години. Родителите й я водят в спешното отделение с предположението, че има пневмония, но се оказва, че е много по-лошо. Лекарите ги убеждават, че Кейти има нужда от химиотерапия, и те се съгласяват. Обаче препоръчват и лъчетерапия. Тогава семейство Уернек не се съгласява. Цитират Кейти, която казва: „Нямам нужда от облъчване. А никой не ме пита какво искам. Това си е моето тяло!”.

В опит да накарат семейство Уернек да подложи Кейти на съвременна терапия, през 2005 г. гражданското „правителствено Гестапо” (Службата за закрила на детето) я отнема от родителите й. Това става след получена информация, че Кейти и майка й се крият в семейно ранчо, за да избегнат лъчетерапията, която според лекарите й е нужна, за да оцелее. Властите незабавно поставят Кейти под попечителство и арестуват майка й по обвинение, че пречи на детското попечителство. Точно така, правителството на Тексас отвлича дете от семейството му, за да го отрови. А след това арестува майка му за това, че се опитва да попречи детето й да бъде отровено.

За да излезе от затвора, майката трябва да плати 50 000 долара гаранция. Представете си само: плащаш 50 000 долара, защото искаш да се грижиш за собственото си дете! Това е абсурд! Чувал съм за убийци, пуснати под гаранция за по-малко от 50 000 долара! Освен че отвлича дъщеря й, Службата за закрила на детето изпраща тримата й синове в приемно семейство. Адвокатите на Отдела за семейството и Центъра за превенция и контрол над заболяванията на Тексас твърдят в съда, че Уернек не „се грижат за здравето на детето”, гьй като отказват лъчетерапия. Очевидно тези адвокати са невежи и не осъзнават иронията в това свое изказване. В края на 2005 г. съдия от Тексас постановява да бъде позволено на семейство Уернек да изведат Кейти извън щата, за да се консултират с лекари за алтернативен метод за лечение, но не и преди да й влеят още пет дни химиоотрова.

В края на краищата Кейти е освободена и се връща при семейството си. За щастие, химиотерапията не я убива и тя оцелява въпреки ужасно-то си лечение. Тази история е върховен пример за това, как медицинската мафия действа безскрупулно и без никакъв контрол.

Ако смятате, че живеем в свободно общество, помислете отново. Точно сега, под прякото ръководство на зле съветващи специалисти по онкологични заболявания, всеки съдия би могъл да заповяда на Службата за закрила на детето да отвлече собствените ви деца от вашия дом, да ги затвори в болница и да влива в тях химически отрови! Според Майк

Адамс „Това изобщо не е здравеопазване, хора. Това е система за контрол! Как се контролират хората? Като ги упояват от люлката до гроба. Държат ги в умствено затъмнение. Омайват ги с телевизионни репортажи. Разоряват ги с плащане на сметки за медицински услуги. И ако не отстъпят, ги арестуват като престъпници. Тероризират семействата им, за да им е за урок.

Наричам това финансиран от държавата медицински тероризъм. В този случай щатът е Тексас. Смятам, че в едно справедливо и гражданско общество служителите от Службата за закрила на детето би трябвало да бъдат арестувани и обвинени в отвличане, а онколозите, взели участие в тази медицинска конспирация, щяха да бъдат съдени в международен съд за престъпления срещу човечеството. Не е ли престъпление да инжектираш едно дете със смъртоносни химикали против собствената му воля и против волята на родителите му? Ако напълня спринцовка със същите химикали, използвани за лекуването на това дете, и ви ги инжектирам без ваше съгласие, щях да бъда обвинен за преднамерено убийство, и то с основание”                                                      vaksini.eu/Rakyt_da_oceleesh.html



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8733557
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930