Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.12.2013 13:40 - Стоматолози и живак
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 940 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 15.12.2013 16:07


                                               image                                                                                                                           Масовото отравяне на човечеството
Като човешки същества ние сме единствения вид, който е достатъчно глупав, за да се трови сам.
Като част от модерния живот ние създаваме голямо разнообразие от химически токсини, които отиват в нашата екосистема чрез реките и потоците, въздуха, почвата и т.н. И не е само това – ние напрактика синтезираме токсични химикали и след това ги инжектираме директно върху хранителните източници – знаейки много добре, че те са отровни и в голяма степен допринасят за епидемичните нива на хроническите болести които виждаме днес.
Кои са тези химикали за които говорим?

Вие ще получите една вихрена обиколка за запознаване с токсичните елементи на човечеството. И ако търсите за токсични елементи, може би е добре да започнете в сферата на стоматологията, защото няма друга професия (освен медицината), където ще намерите толкова много химикали, които умишлено са предписани на пациентите или инжектирани в техните тела.

Говорим разбира се за пломби от живак и флуорида поставян в питейната вода.


Д-р Отрова – живак

Когато говорим за живачните пломби трябва да имате предвид, че живака е един от най-отровните токсични субстанции които можете да поставите в човешкото тяло като изключим радиоактивните.

В момента, стоматолози из цял САЩ, както и навсякъде по света, взимат този високо токсичен метал и буквално го поставят в зъбите на хората. С тези зъби после се дъвче храна и докато човека дъвче, ефективно се износва повърхността на тези живачни пломби. Тези пломби изпускат живачни газове изпарения и живачни частици които хората вдишват в дробовете си или смилат през стомасите си.

Сега аз мога да разбера че може би преди 50 години стоматологичната индустрия е била прекалено невежа за да разбере че е промотирала този токсичен метал да се слага в устите на хората. Индустриалната революция е пълна с примери за компании които са използвали доста токсични субстанции при терапии мислейки че те са добри за вас. Спомнете си рентгеновите лъчи и радиацията в първата половина на XX век – тогава хората са мислели че радиацията е прекрасно нещо. Производителите измервали радиацията като енергия и мислели че ако консумирате радиационни таблетки ще бъдете по-енергични. Такива действително са били продавани и спонсорирани от лекари и е имало главната поддръжка на медицинската индустрия по това време.

По-късно се появява проблема с оловото в индустриални компании като ДюПонт, която има интересна история при производството и разпространението на олово. Хората били убедени че оловото е идеално за всичко. Те го слагали в бензина и така се ражда оловния бензин. По-късно откриваме че оловото причинява вреди на нервната система и е много нездравословно да има оловни емисии във въздуха. Накрая оловото се забранява да се използва в боите както и при производство на храни и козметика.

Но по някаква причина днес стоматолозите все още мислят че живака е просто перфектен за вас. Все едно те живеят в тъмните векове. Интересно защо ли не ви карат и да гълтате по една радиационна таблетка всеки път, когато ви поставят живачна пломба в устата? По този начин ще бъдете и енергизирани едновременно с получаването на пломбата.

Едно от най-големите шарлатанства в света се разиграва в офисите на стоматолозите в момента. И те силно отричат проблемите свързани с токсичността на живака и живачните пломби. Разбира се нямам предвид всички стоматолози, някои от тях бавничко започват да виждат този проблем. Напрактика точно тези зъболекари са водещите елементи на промяната, точно както тези от света ма медицината, които се опитват да променят конвенционалната медицина.

Тези малко на брой зъболекари, които се опитват на направят промени и да забранят живачните пломби заслужават голямо уважение за изправянето и борбата срещу догмата на тяхната собствена индустрия в името да предпазят своите пациенти. Няма съмнение че до няколко години живачните пломби ще бъдат забранени и ще се присъединят към редовете на оловната боя, азбестовата изолация, оловния бензин и радиационните таблетки.

Те ще отидат в историческите анали на лошата медицина и някой ден бъдещите генерации ще мислят че сме били напълно луди да поставяме живак в устите на хората.



Още отрова от стоматолозите: флуорид


Това не е краят на токсичността в света на стоматологията. Намират се също и зъболекари, които настояват питейната вода да се „обогатява” с високо-токсичен химичен отпадък... субстанция която се „изчегърква” от комините на индустриалните замърсители. Те искат всеки един човек в действителност да пие тази субстанция.

Този елемент е токсичен отпадък, който се регулира от EPA (Агенция за Защита на Околната Среда). Би било нелегално да се пусне в река или поток, но по някаква причина е напълно легално да се пусне в питейната вода и да се позволи на хората да я пият. Това е много странен цикъл на мислене който може да се нарече само по един начин – медицинска лудост. Те вече не считат тази токсична субстанция за токсична ако първо премине през телата на човешките същества.

За коя субстанция говоря ли? Флуросилициева кисилина (Fluorosilicic acid), или позната като флуорид.

В цял САЩ и по света стоматолозите настояват да слагаме флуорид в питейната вода. С каква цел? Да се предпазят зъбите? Ама това сериозно ли? Хората поглъщат тази течност. Те не я ползват за изплакване на устата и след това да я плюят – те я поглъщат. В резултат на това имаме флуороза и костни аномалии които са свързани с прекомерната употреба на флуорид.

По някаква причина зъболекарите решават че след като имат медицински дипломи, искат да „лекуват” цялото население с „лекарство”, биологично активно, без първо да са диагностицирали никой. Те искат да лекуват абсолютно всички с една и съща доза независимо от индивидуалните нужди на всеки и независимо от това колко флуорид поема всеки извън питейната вода.

Това е лудостта на модерното стоматологично общество. Помнете че това са същите хора, които искат да поставят живак във вашата уста, така има логика да искат да отровят също така и цялото тяло като поставят флуросилициева киселина в питейната вода.

Те разбира се не я наричат така, защото може да изплаши хората. Те я наричат флуорид – и даже се опитват да заблудят обществеността като го наричат „естествен флуорид”.

Няма нищо естествено относно флуросилициевата киселина.

Ако отидете на място където поставят във водата така наречения „флуорид” ще разберете откъде го получават напрактика – питайте ги.

„Копаете ли този флуорид от земята с естествени флуоридни залежи?” – и те ще ви кажат: „Не, ние го купуваме от индустриалните компании които преработват отпадъци, защото е по-евтин от флуорида в земята”.
       



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8736129
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930