Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.12.2013 22:33 - Ануннаки
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1687 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                                                                                                                                                    Преди е съществувала супер раса от извънземни, познати на древните хора от Земята като Ануннаки. Поради много причини Ануннаките са с намалена сила днес. Тази раса от същества просперира от завладяване и заробване на тези, които са под нея.      Планетата Нибиру (Ne.Bi.Ru) е позната под много имена, като: Планетата Х, Дванадесетата планета, Мардук, Рай и Кралството на Небесата ("Kingdom of the Heavens"), и други в различните култури. Въпреки, че Нибиру се нарича Дванадесетата планета, технически не е планета в нашата Слънчева система. Фактически тя е планета от друга слънчева система, а звездата, която е била Слънцето в тази слънчева система е изгаснала. Нибиру никога не е била видима от Земята, но звездата, която е била център на Нибируанската слънчева система е била видима в небето от нашата планета. Орбиталната линия на Нибиру е дала на Ануннаките предимството да имат подвижна обсерватория, от която те биха могли да наблюдават и да изследват много други планети близо до нейната орбита.
Древните хора наименували Планетата Х като Нибиру на Шумерски и Мардук на Вавилонски. Казано е, че древните месопотамци вярвали, че Нибиру е дванадесетата планета в нашата Слънчева система и че е била “рай”, който техните богове обитавали и дошли от него. Нибируанците - хората от Нибиру - са често споменавани като Ануннаки, Нефилим, Елохим (множествено за Бог) и Мардукци. Аз ще се обръщам към тях като Ануннаки така както обикновенното население е било познато от Шумерите и от тези в сегашно време. Думата Ануннаки буквално означава “тези които дойдоха от Небето на Земята”. В Стария Завет тези небесни посетители са наречени "Anakim".
Нибиру е била населена от рептилска супер раса и управлявана от елитарна аристокрация позната като “Нефилим” на еврейски, което означава “тези, които слязоха от небесата на Земята”. Навремето Ануннаките били една от многото технологично напреднали извънземни раси. Фактически тяхната цивилизация напреднала далеч отвъд повечето други раси от този период. Ануннаките наричали тяхната родна звезда (слънце) “ZAOS”.

Ануннаките са войнствена и покоряваща раса. Те са жестоки, зли, похотливи, кръвосмесители, кръвожадни, коварни, ревниви и деспотични. Те са месоядни, а често и канибали. Изискват човешки жертви на девственици, от тези които завладяват и от своя собствен вид, който поробват. Ако си представите най-лошите качества, които можете да измислите за Сатаната, вие ще си съставите много добро впечатление за същността на Ануннаките. Те се специализират в mind control-а. Те са почти перфектни в икономическия контрол, с разработката на парите и лихварската система. Провеждали обширно генно инжинерство и са го правили и сред други същества - супер рептилска раса, която Ануннаките наричали "Ducaz".
"Ducaz" са използвани за завладяване и контролиране на Нибируанското население и на това на другите покорени раси. И така "Ducaz" са рептилии. Има различни типове рептилии между тях. Техните господари - Ануннакския елит не са "Ducaz". Както всичко свързано с Ануннаките има непреклонна, несправедлива и строго контролирана класова струкура сред "Ducaz"-ите.
Рептилиите или "Ducaz" били изпратени от техните “господари” Нефилим или Елохим да се бият във войни с други извънземни раси и да служат като техни шпиони, бодигардове и полицейска сила. Има много фракции измежду Ануннаки. Едни от най-смъртните врагове на "Ducaz" се наричат "Pers-sires" (сивосинкави жребци?) – група извънземни, за които аз измислих думата Лешояди преди много години. Те се наричат така не защото приличат на лешояди както някои твърдят. Фактически те избщо не изглеждат така! Има много подходящи причини поради които аз ги нарчиам Лешояди, на които няма да се спра в тази дискусия.


По ирония на съдбата, Сивосинкавите са също различна фракция от Ануннакската раса. Обаче "Ducaz" (рептилиите) и Сивосинкавите (Лешоядите) винаги са били смъртни врагове - дори и в този момент. Произхождащите от тези 2 групи сега са на Земята конкуриращи се за Върховната власт над света. Много от тях в момента са на политически, финансови, научни, религиозни, юридически, медицински (особено в кръвните банки), военни, аграрни и рекламни позиции, а също и в развлекателната и секс индустрия. Много от тези извънземни не възприемат съзнателно техния извънземен произход.
Ануннаките са биологични същества от плът и кръв, с изобилстваща гордост, арогантност, неконтролирани подтици за секс със зрели индивиди и деца (независимо дали партньорът е съгласен или не) и имат огромен апетит за завоевания и контрол. Тази войнствена раса има неутолима жажда за контрол над други същества и доминация над други раси, както и на по-малко привилегированите Ануннакски класи. Ануннаките развиват и налагат сложна потискаща кастова и полова система. Те са женомразци. Точно затова те елиминират почитането на Божествената Майка при ранните нови цивилизации на Земята, които те покорили след като пристигнали. Имало е толкова голяма съпротива за премахването на култа към Божествената Майка, че Ануннаките поставили заместителни “майки” за различните култури като “земна майка”, “майка природа” и след това още повече покваряват образа на Божествената Майка като фалшиво й приписват похотливи, отмъстителни и ревниви качества. Интерпретацията на Кали е едно от тези фалшиви определения.

Поради огромен сблъсък, Земята, планетите и техните спътници в нашата слънчева система са сериозно засегнати. Нибиру също търпи големи поражения от този небесен сблъсък. Това става причина Ануннаките да дойдат на Земята в търсене на постоянен дом. Те не идват да търсят физическо злато каквато е хипотезата на Сътчин. Странното е, че златото не е минерал който произхожда от Земята, така че Ануннаките не са го очаквали от Земята. Нито пък са дошли, за да копаят злато за щит, който да ги предпазва от техните развалящи се атмосферни условия на Нибиру (ако са имали такива намерения те не са успели да спасят своята планета, защото тя е била унищожена). Това, което се вижда в космоса е всъщност сянката на Нибиру много светлинни години далеч във времето. Обаче Ануннаките били очаровани да намерят злато на Земята, защото те го използвали за украшения. Те довели много роби да добиват злато, а също така използвали и много от по-ниските класи Ануннаки да вършат тази работа.

След като техния дом Нибиру бил унищожен, Елитът на Ануннаките и техния постоянен състав от придружители били принудени да станат транзитни като по-голямата част от тях живеели на огромен космически кораб (като град), който обикалял около Земята. По това време другите Ануннакски раси вече били заели места в различни светове, които били завзети включително Земята, Марс и останалата част от Слънчевата система. Те били също разпръснати и из системите Орион и Плеяди. Така може да се види, че Ануннаките са изключително силни и са предизвиквали много страх. Ануннакският Елит и тези, на които им е било разрешено да пътуват, излезли от обикалящия Земята космически кораб с малки совалки, за да посетят Земята. Те изпратили и товарен клас кораби към Земята за комерсиални и военни цели. Междупланетната търговия на роби била преобладаваща и доходна. Затова не е чудно, че древните хора се страхували от техните богове, за които твърдели, че живеят в небесата.
Сега, по-голямата част от земните жители са генетична и символична част от Цивилизацията на Ануннаки извън тяхната родна планета. Ще видите защо казвам това когато историята се развие.
Ануннакският Елит от Нибиру са генетични манипулатори, които знаят как да създават изкуствени форми на живот. В тяхната арогантност те се опитват да играят ролята на Бог. Високо напредналата им технология и техния огромен размер и сила ги направили почти недосегаеми в очите на ранните хора. Така Ануннакският Елит е бил виждан и почитан като богове от тях. Ануннакският елит понякога е споменаван като Nordics (Скандинавци) или Blondes (Руси). Те са високи, силни, пълни с енергия, атлетични и обикновено със светла кожа. Техният символ за статус и сила е крилатия диск, който представлява тяхната родна звезда ZAOS. Този Ануннакски Елит е по-късно познат като Елохим и Нефилим. Този зъл Елохим не трябва да се бърка с Божествения Елохим от Истинското Сътворение.
Ануннакският Елит (Нефилим) създава много религии, така че да могат да бъдат почитани като богове. Това им доставя голямо удовлетворение. Ануннаките развиват религиите като покваряват всяка духовност, която наблюдават при местните жители на Земята. Те си служат с религиите като с мощни средства да контролират туземците. Различни религии са били създадени с доктрини, които са в директна опозиция една към друга с цел да се ражда дисхармония, недоверие, объркване война и арогантност.
Когато Ануннаките идват на Земята, те внедряват хибриди от други светове на планетата ни. Не дълго след тяхното пристигане, те започват да се разпростират толкова далеч, колкото биха могли и поемат контрол над различни части от планетата чрез генно инжинерство. Те карат местното население да излезе от местата, където се е установило и го принуждават към пълно подчинение. Използвали местното население за контролирани експерименти на биологично развъждане. Днес има извънземни, които отвличат земни жители за клониране - те също осакатяват животни. Повечето от тези отвличания и нападения са извършвани от Изоставените Ануннаки (термин който аз използвам, за да посоча тези Ануннаки, които са заседнали на Земята).
Както споменах по-рано Ануннакският Елит завладява и поробва примитивните хора, които вече са обитавали Земята. Някои твърдят, че Исус е хибрид от Нибиру, от което злонамерено се подразбира, че той е Ануннаки. Това е очевидна лъжа. Исус е фактически Въплащение на Светлината, който се инкарнира, за да напомни и да пробуди “спящите” Божествени създания за техния Божествен произход.
В Битие 6:2-4 е записано от Ануннаките (които са написали по-голямата част от Стария завет), че Синовете на Бога (Мъжките Ануннаки) “видели, че дъщерите на хората били красиви”. Развивайки тази доктрина Ануннаките се опитвали да покажат, че “синовете на Бог били примамени от Земята и покварени от местните земни жени. Фактически по това време жените от Земята били по-чисти от мъжете и те били почитани от тях, защото земната духовност все още била запазила близостта си с Божествената Майка. Ануннаките е трябвало да изопачат това, за да направят да изглежда така, че жените са пол, на който не може да се вярва и трябва да бъде потискан от мъжете. “Синовете на Бога” насилвали и малтретирали ужасно местните жени от Земята, за да дадат пример за женомразкия модел на местните мъже от Земята, който те да следват. Било е много важно за плана на Ануннаките да сменят пола на Бога от Майка на Баща.
Ануннакския шовенизъм довел до това, в много култури включително арабската, азиатската, еврейската и някои Западни общества, жените да бъдат подчинени на мъжете и да бъдат третирани като техни “подлоги”. В Исая 66:1 се намира казаното “Така каза Бога. Небето е моят трон, а Земята е моята подлога” (в Библята превода на български е “подножие” което звучи по-добре, но в контекста на статията за определението за жената “подлога” е по-подходящо).
В послание към Ефесяните 5:22-24 Павел, който е инкарниран Ануннаки е написал:

“Жени подчинявайте се на своите мъже, като длъжност към Господа, защото мъжът е глава на жената както и Христос е глава на църквата (при което само той е спасител на тялото). Но както църквата се подчинява на Христа, така и жените нека се подчиняват във всичко на своите мъже.”

Така според учението на Павел съпругите са подлогите, а съпрузите са на троновете. С един узурпиращ удар Павел, от името на Ануннаките подчинява всички християнски жени на по-долен статус. Много църкви уеднаквяват учението на Павел към ученията на Христос. Това е кощунство.
Като доказателство, че Ануннаките са написали голяма част от Стария завет и също са го покварили, нека да разгледаме как те са манипулирали писанията на Мойсей, който е бил един от инкарнираните Attas of Light. Във Изход 24:7 има пасаж, който казва на хората, че те трябва да се придържат към кръвните жертви. По-нататък в Числа 27:20, Мойсей е трябвало да каже на своите хора, че трябва да бъдат подчинени на Йосиф. Отново във Второзаконие 4:30, Мойсей е трябвало да заповяда на хората да бъдат подчинени на Госдния глас в изпитанията на последните дни.
Отново Ануннаките целево изопачават изказванията на Моисей във Второзаконие 8:20, където е казано, че всеки трябва да е покорен на своя Бог или: “Ще бъдете изтребени като народите, които Господ изтреби преди вас, защото не послушахте гласа на Господа вашия Бог.” Това не могат да бъдат думи на истинския Бог на Любовта. Това са думи на главните агенти на Твореца – Ануннаките (тук следва да се уточни, че Ануннаките са също Божие творение при това са доста по-еволюирали от земните жители в технологично отношение, но в никакъв случай те не са Твореца на Вселената. Те са били пратени с мисия на Земята от Твоереца, но Ануннаките се възгордяват от собственото си величие и в крайна сметка обслужват интересите на Луциферовото съзнание. Ануннаките са тъй наречените “паднали ангели”). Истинският Бог не наказва хора, народи или каквото и да е било...
Само още на едно място думите “бъди покорен” се появяват в Стария завет - в 2 Samuel 22:25, където пише “Чужденците трябва да се предадат на мен: докато чуят и трябва да са ми подчинени.” Ясно е, че тези думи са на господарите на робите – Ануннаки.
Има само още 3 случая, в които думите “бъди покорен” се появяват в Новият Завет и те са приписани на Павел – Ануннакът.
В Коринтяните 2:9, Павел нарежда на своите последователи (Павел, а НЕ Христос!) да бъдат покорни във всички неща.
В Ефисяните 6:5 четем: “Слуги, покорявайте се на земните си господари по плът със страх и трепет в простотата на сърцето си като длъжност към Христа”. Не е ли това ужасно?
Последният път където думите – “бъди покорен” се появяват в Християнската Библия, е в Тита 2:9 където Павел казва: “Увещавай слугите да се покоряват на господарите си, да им угаждат във всичко да им не противоречат”. Ясно е че Павел е бил представител на бог на терора и маша на робовладелците.
Както може да се види от примерите с цитатите “бъди покорен” може да се заключи, че Исус се е опитал да премахне ученията на Ануннаките от Стария завет, но Павел е изопачил Исусовите учения и така връща “бога” на страха и терора на власт...

Митовете за сътворението по целия свят са подобни в техните основи. Защо това е така? Това е така, защото различните митове за сътворението били разпространявани от Ануннаките по време на преселението им по света. Религиите са създадени от Ануннаките, за да контролират и манипулират народите включили в себе си различните митове за сътворението. Тези религии не са базирани на Любов, те са базирани на Страх.

Когато Ануннаките завладявали някого, те консолидирали хората в компактни общества така, че да могат по-добре да ги принуждават да работят за тях и да ги контролират – физически, емоционално, умствено, духовно и икономически – като роби. Те контролират като внушават страх и държат хората в невежество. Този еталон на поведение все още съществува и днес. Въпреки това те са по-изтънчени и изглеждат по-привлекателни днес отколкото в миналото. В този смисъл човеците са били роби на Ануннаките преди и си остават и днес.
Ануннаките въвеждат украшението на тялото с бижута. Те имали вкус към скъпи удоволствия, които докарвали хората до икономическо робство. Те въвели полигамията, кръвосмешението, и педофилията, които са отличителни черти на Ануннаки. Тези специфични белези се забелязват в различни култури включително при кралските особи в древен Египет и патриарсите от Стария Завет, които следвали наставленията издавани от Ануннаките.

В много отношения ние в тази технологично напреднала епоха сме роби на модерните стоки за потребление, правителства, икономически системи, култури, религии, обичаи, традиции и т.н. Но най-важното е че сме роби на тази Виртуална Реалност заслепени сме от нейното лукавство, лъжи и симулация на Божието Царство.

Ануннаките посещават Земята първоначално преди около 500 000 години. По това време те вече били завладели Плеядите и Марс както и много други светове. След няколко опита, първата вълна на успешно генно инженерство на Земята се осъществила преди около 300 000 години. Ануннаките довели със себе си много извънземни раси, които били покорили, и ги внедрили на Земята. Те също отвлекли една специална раса наречена Раса на Жените и я довели на Земята. Тази раса от жени страдала много, потъпквана и насилвана от Ануннаките. Различни извънземни раси от други светове били доведени на Земята, за да бъдат използвани като роби от Елита на Ануннаки. Някои продавали за тежък физически труд, други за секс, за войници и т.н.
Чрез генно инженерство жените били правени физически по-нисши от мъжете по ръст, сила и скорост. Дори в професии, в които силата и скоростта са без значение, като духовенство, право, медицина, политика, търговия, наука и други, жените били поставяни в неизгодно положение и им се е пречело да участват - и до днес. Това показва размера и шовенисткото влияние на Ануннаките. Освен генно инженерство над хора, нещо подобно се е извършвало и над различни видове, като птици, влечуги, риби, зверове и растения. Ануннаките практикували секс с животни. Те създали уродливи чудовища, някои от които са легендарни като полу-животно полу-човек, други били полу-птици или полу-риби и полу-хора.
Историята за Сътворението била създадена и записана от цивилизацията, която била “рестартирана” от Ануннаки. Шумерите били сред най-ранните хора които притежавали записки на плочки описващи историята на Ануннаки на Земята, която била в съответствие с това, което Ануннаките диктували.
Развитата цивилизация на Шумер не e еволюирала в продължение на много хиляди години. Вместо това тя била подредена почти веднага чрез въвеждането на много аспекти от цивилизацията на Ануннаки, включително правна система, социален ред, икономически модели, религии, наука, математика, мерни единици, писателска дейност, литература, музика, театрални изкуства, космология, рисуване, скулптура, астрономия, астрология, медицина, скотовъдство, отглеждане на растения, хомеопатия, кулинарни изкуства, художествени изкуства, забавления и т.н. Шумер става цивилизация на която другите общества завиждали и от която се страхували.

Преди около 35 000 години Кроманьонеца наследил Неандерталеца на Земята. Елита на Ануннаки умъртвил цялата Неандерталска популация след като приключил използването на Неандерталците като вид за генетични експерименти. Хомосапиенс бил резултат от втората вълна на генно инженерство. Тази втора вълна позволила на Хомосапиенс да създаде потомство с цивилните Ануннаки.
Като минало известно време нещата излезли извън контрол и навсякъде изобилствали уродливи чудовища и вилнеели полу-хора полу-зверове. В разцвета на Атлантида имало космически пътувания за привилегированите класи. Телепортацията също била нещо обикновено за тях в тези дни. Когато атлантските “роби” се развили все повече и повече, те започнали да не се подчиняват на своите “богове” – Елита на Ануннаки. Това засегнало техните господари. Така било решено Атлантида да бъде разрушена. Някои от Елита на Ануннаки и техни избрани приближени избягали от Земята със огромни космически кораби и отишли на други планети като Марс и дори до други системи. Повечето Ануннаки били изоставени. С напускането на Земята Ануннакският Елит взривил Атлантида и я унищожил надявайки се да избие всички други Ануннаки и останалите жители.
Въпреки това някои от робите на Ануннаки разкрили плановете на Елита да разруши Атлантида. Някои от тези роби успели да избягат преди разрушението взимайки със себе си част от познанието, артефакти, технология, литература, оръжия, и култура на Атлантида, в различни части на Земята.
Друга причина, поради която Елита на Ануннаки решил да взриви Атлантида била, че тя била под голям натиск от Attas (Спасители на Светлината – нещо като космически патрул). Изоставените Ануннаки, които избягали от Атлантида, започнали да строят култури, които сега познаваме като Ацтеки, Инки, Маи и най-важното - древен Египет. Днес има много Ануннаки на планетата Земя. Някои са потомци на оцелелите от Атлантида, които избягали преди тя да бъде взривена.
След унищожението на Атлантида – третата вълна на генно инженерство извършена от представители на висшите класи от Изоставените Ануннаки, се осъществила преди около 20 000 години.
Ранните египтяни, които построили великите пирамиди и Сфинкса били също част от Изоставените Ануннаки, които Елита възнамерявал да погуби, когато унищожил Атлантида. Когато те се завърнали на Земята след разрушаването на Атлантида видели културите на Изоставените.
Управляващите и царете на различни култури били обикновено назначавани от Ануннакския Елит. Когато Елита избягал и Изоставените Ануннаки взели властта те също приели този модел на назначаване на властващите. Затова много култури включително Китайската, Японската, Египетската, и Западноевропейската следвали този ред на божествено право на престол.
Преди хиляди години, когато Елита се върнал на Земята планирайки да поднови своята доминация над планетата, те били изненадани да открият, че културите на Изоставените Ануннаки процъфтявали. Това много ги притеснило защото разбрали, че губят контрола над Земята давайки го на техните бивши роби.
В отчаянието си Елита се захванал с възвръщането на контрола си над Земята. Те направили това като причинили потоп, който катастрофално унищожил почти всички следи от бившите култури. Само огромните монументи като Сфинкса, пирамидите, пирамидалните храмове и други оцелели след наводнението. Почти всички огромни паметници на културата по света били създадени с повелението на Елита или по-късно на Изоставените Ануннаки.
Уплашени, че Изоставените Ануннаки могат да оцелеят след потопа и бързо да реконструират културата особено в Египет, Елита поел огромен риск като избрал една област от планетата, на която те биха могли мигновено да създадат цивилизация далеч превъзхождаща, което и да е племе на Земята. Тоз извънреден план бил осъществен в Шумер.
Шумер се развил почти мигновено заради създалата се спешна ситуация. Елита губел влияние над Земята за сметка на Изоставените Ануннаки от Атлантида, които избягали на различни места – в Египет и двете Америки. Тези Изоставени развили културите на Египет, Ацтеките, Маите и Инките и било възможно да достигнат до надмощие оставени да следват плана си.
В този момент най-могъщият от Attas-ите на Светлината се застъпил за тях и заловил огромен брой от Елита на Ануннаки. Голяма част от останалите избягали от Земята отново с техните кораби и се завърнали на Орион и Плеядите. Този в миналото “могъщ” Ануннакски Елит сега е нищо друго освен бегълци, които се крият.
Историята на Сътворението е била използвана, за да се контролират хората и да ги принудят да боготворят Елита като богове от небето. Историята на Сътворението не е историята на истинското Божие Сътворение. Историята на Сътворението е на практика много скорошна в сравнение с великия божествен замисъл, така че как тя би могла да е истинската история за Сътврението?
Когато Елита на Ануннаките първоначално поел контрола над част от Земята по това време вече е имало различни групи от раси на извънземни както и земни жители на планетата. Имало е битки между различни групи за надмощие, но Елита се оказал твърде силен за тях. Шумерските плочки отразяват събития от така наречения произход на човека и сътворението, които били на практика събития от последната колонизация на Елита над Земята. Завоевателите сами написали плочките. Така всичко, което било записано на плочките от Шумерите и диктувано от техните така наречени богове, било породено от лични интереси. От опита си, Ануннаките знаели как религиите могат да контролират населението на различните светове. Това било важно средство, което те използвали за контрол.
Старият Завет е посветен на Яхве. Той е силно мъжки ориентиран, защото Ануннаките били много ядосани от култа към Божествената Майка и искали да премахнат нейното споменаване изобщо. Старият Завет признава присъствието на много Ануннакски “богове” на Земята в “ранните времена”. Историята на Генезиса е за разпространението на човешкия род на поколенията след Адам и Ева и историята на “божественото разочарование” над хората, което предшества Потопа.
В Шумерските текстове е споменато нещо за хората на Shem (което означава космически кораб на шумерски). Ануннаките били хората на Shem и те слезли на Земята и се съвокупявали с примитивните земни жители. Това е записано в историята на Сътворението.
Елита на Ануннаките също основал и нова високо развита култура във Вавилон. Както винаги те унищожавали културите и убивали населенията им, когато нещата излизали извън контрол. После те започвали отново на друго място.

Днес Изоставените Ануннаки планират да възстановят “върховната власт” от преминалите времена когато Елита е осъществявал пълна тирания на Земята. Те планират да “рестартират” света отново. Изоставените Ануннаки с помощта на хората както и на инкарнирани Ануннаки в човешки тела са построили огромни подземни бункери и железопътни линии, които са част от структурата, която ще позволи на тях и техните постоянни придружители да преживеят катастрофите, които те вярват че Бягащия Елит са планирали за Земята. Те не могат да напуснат планетата с космически кораби, защото са били оставени с доста ограничени ресурси след като Елита избягва с всичките технологично напреднали кораби.
Изоставените Ануннаки смятат, че могат да изберат свои собствени избраници (така както техните господари са правели) и да вземат бежанци с тях в подземните бункери през периода на бедствията. Те планират да заведат цял гарнизон от “роби” под земята. Той ще включва войници, полицаи, пожарникари, готвачи, артисти, козметици, лекари, учени, и други. В последствие те ще ги използват на повърхността както и преди. Най-важното е че те ще използват своето собствено новосъздадено поколение от клонинги, които да населят Земята. Населението на Земята е програмирано да възприеме този подземен сценарий, както може да се види от филми като Deep Impact. Тези Ануннаки считат, че техните господари – Елита ще се завърне както преди и че ще успеят да им се харесат с начина, по който са повлияли на развитието на Земята.
Но планът на Изоставените Ануннаки е осуетен. Тяхното зло желание да унищожат по-голямата част от земния живот и култура на повърхността на Земята ще се провали. В последствие те очакват да видят Земята с относително малко оцелели, които лесно могат да покорят с оръжие, технология и военни сили, които са обезопасили под земята по време на бедствията. Те се надяват че техните господари ще рестартират всички култури, в които те ще бъдат обожествявани и обслужвани от хората които смятат да поробят.
Тези, които са избрани да продължат в тяхната нова цивилизация са хора и клонинги, които са със специално избрани качества за сляпо подчинение. Те считат, че техните господари отново ще бъдат буквалните богове на света.
Изоставените Ануннаки са сред нас сега. Те са сегашните кукловоди, които манипулират и контролират света. В момента клонирането на хора, животни, и растения са нормални дейности за тези извънземни в нашата среда. Тази дяволска схема не е известна на обикновената публика и ще бъде мощно отричана от световните лидери и техните подчинени.
Така за много дълъг период Земята е била планета управлявана от търговци на роби.
Ануннаките на Земята очакват подкрепления от техните господари - Анунакския Елит, който е избягал временно в други слънчеви системи, когато Attas са ги изгонили. Очакваните подкрепления обаче, този път, няма да дойдат на Земята, защото Attas са ограничили техните подкрепления, така че съществуващите Ануннаки на Земята са заклещени.

Слънчевите кръстосвачи, които са засечени наскоро са част от Спасителния Отряд от Светлината. Те не са от Eridanean произход както се спекулира от някои. Слънчевите кръстосвачи стоят в готовност, защото Светлите очакват Елита да опита да се завърне на Земята като причини всякакъв вид катастрофи и подсили Изоставените. Въпреки това ако някой от Елита се опита да дойде на Земята те ще се сблъскат с невидимите сили на Светлината.
Изоставените Ануннаки са объркани от изчистването на Земята с такива средства като глобалното затопляне, вулкани, пожари, войни и др. Те си мислеха, че това са знаци за завръщането на Елита на Земята. Сега обаче те започват да подозират, че техните господари не могат да преминат през силите на Светлината, така че те са ужасени до ниво в което световните лидери започват да действат нерационално.
Има такива които са толкова заблудени от програмирането на Изоставените Ануннаки, че казват неща като “Тази Земя е като затвор, но може да бъде превърната в рай”. Ануннаките са се инкарнирали в човешки тела. Някои са също в Астрала. Те имат огромно влияние над Астралния свят. Много “чанълинги” днес са заблуждаващи съобщения от Ануннаките.
Светлината е чакала до този момент, за да извърши Своето Окончателно Спасение за всички Надеждни същества на светлината от всички нива и видове на съзнание, които са в капана на това дяволско измерение.
ПРОЦЕСЪТ ВЕЧЕ Е В ХОД ! Нещо ще се случи съвсем скоро, но то няма да бъде идването на Нибиру!                                                 









Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8687368
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031