Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.12.2013 09:01 - Ануннаки 2ч.
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1895 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 02.03.2014 13:38


                        
image
                                        Енки и Дамкина                                                                                                                                                                                                           Ануннаките са войнствена и покоряваща раса. Те са жестоки, зли, похотливи, кръвосмесители, кръвожадни, коварни, ревниви и деспотични. Те са месоядни, а често и канибали. Изискват човешки жертви на девственици, от тези които завладяват и от своя собствен вид, който поробват. Ако си представите най-лошите качества, които можете да измислите за Сатаната, вие ще си съставите много добро впечатление за същността на Ануннаките. Те се специализират в mind control-а. Те са почти перфектни в икономическия контрол, с разработката на парите и лихварската система. Провеждали обширно генно инжинерство и са го правили и сред други същества - супер рептилска раса, която Ануннаките наричали "Ducaz".
"Ducaz" са използвани за завладяване и контролиране на Нибируанското население и на това на другите покорени раси. И така "Ducaz" са рептилии. Има различни типове рептилии между тях. Техните господари - Ануннакския елит не са "Ducaz". Както всичко свързано с Ануннаките има непреклонна, несправедлива и строго контролирана класова струкура сред "Ducaz"-ите.
Рептилиите или "Ducaz" били изпратени от техните “господари” Нефилим или Елохим да се бият във войни с други извънземни раси и да служат като техни шпиони, бодигардове и полицейска сила. Има много фракции измежду Ануннаки. Едни от най-смъртните врагове на "Ducaz" се наричат "Pers-sires" (сивосинкави жребци?) – група извънземни, за които аз измислих думата Лешояди преди много години. Те се наричат така не защото приличат на лешояди както някои твърдят. Фактически те избщо не изглеждат така! Има много подходящи причини поради които аз ги наричам Лешояди, на които няма да се спра в тази дискусия.
image
Ануннаките са биологични същества от плът и кръв, с изобилстваща гордост, арогантност, неконтролирани подтици за секс със зрели индивиди и деца (независимо дали партньорът е съгласен или не) и имат огромен апетит за завоевания и контрол. Тази войнствена раса има неутолима жажда за контрол над други същества и доминация над други раси, както и на по-малко привилегированите Ануннакски класи. Ануннаките развиват и налагат сложна потискаща кастова и полова система. Те са женомразци. Точно затова те елиминират почитането на Божествената Майка при ранните нови цивилизации на Земята, които те покорили след като пристигнали. Имало е толкова голяма съпротива за премахването на култа към Божествената Майка, че Ануннаките поставили заместителни “майки” за различните култури като “земна майка”, “майка природа” и след това още повече покваряват образа на Божествената Майка като фалшиво й приписват похотливи, отмъстителни и ревниви качества. Интерпретацията на Кали е едно от тези фалшиви определения.
image
Уту/Шамаш като бог, отговарящ за стартовата площадка на „шемовете“ и „орлите“. И подобно на своите подчинени, той понякога се изобразява с всички регалии на „орлов“ костюм                                                                                                                 Ануннаките е трябвало да изопачат това, за да направят да изглежда така, че жените са пол, на който не може да се вярва и трябва да бъде потискан от мъжете. “Синовете на Бога” насилвали и малтретирали ужасно местните жени от Земята, за да дадат пример за женомразкия модел на местните мъже от Земята, който те да следват.

Митовете за сътворението по целия свят са подобни в техните основи. Защо това е така? Това е така, защото различните митове за сътворението били разпространявани от Ануннаките по време на преселението им по света. Религиите са създадени от Ануннаките, за да контролират и манипулират народите включили в себе си различните митове за сътворението. Тези религии не са базирани на Любов, те са базирани на Страх.
Това е едно истинско описание на това което се случва, добре дошли на планетата Земя, не се страхувайте – само обичайте, ние ще преобразим всичко в божествената светлина, любовтва на Единството и вътрешната божественост.
В процеса на разгръщане на световните събития, все повече хора ще стават свидетели на
грозотата на надмощието на тираничното държание. Управителите на по-силните страни налагат волята си над по-слабите страни
и те ще стават все по-искащи и неприемливи. Държавните правителства използват
огромна потискаща сила приличаща на отношенията господар и роб.

Историята се повтаря – отново. Имаше някога една супер развита извънземна цивилизация,позната на древните хора на Земята като Ануннаки. Поради много причини, Ануннакиса обезсилени днес. Тази раса от същества цели да завладява и поробва тези, които са под тях.

Има хора, които вярват че Ануннакиот Нибиру се връщат на Земята скоро.
Такива вярващи са ужасени от последиците, които може да предизвика преминаването на Нибиру. Те се опасяват, че то ще създаде земетресения, приливи, наводнения, недостиг на храна поради климатичните условияепидемии, метеоритни дъждове, вулканични изригвания и прочее.
Те се страхуват, че ще предизвика катастрофална захуба на живот на Земята.

Планетата Нибиру (Ne.Bi.Ru) е позната също като: Планетата X,
Дванадесетата планета, Мардук, „Рай на Илюминати”, „Небесното царство” и т.н. в различните култури.
Въпреки това, че Нибиру е наричана Дванадесетата планета, технически погледнато тя не е планета от нашата слънчева система. Всъщност тя е планета от друга слънчева система
и звездата, която е била център на тяхната слънчева система е изгаснала.Нибиру никога не е била видима от Земята, но звездата, която е била център на слънчевата й система беше видима на земните небеса. Орбитата на Нибиру позвили на Ануннаки да имат подвижна обсерватория, от която те биха могли да наблюдават и да изследват много плането в близост до орбитата им.

image
Ранните хора дали име на Планетата X: Нибиру в Шумер и Мардук във Вавилон.
Известно е, че древните месопотамци са вярвали, че Нибиру
е дванадесетата планета в нашата слънчева система и че е била „Рая” – там където от където техните богове идват и където живеят.
Нибиру е била населена от влечугоподобна супер раса и е била управлявана
от аристокрациятам, наречена „Нифилим” на иврит, което означава „тези, които са дошли долу на земята от небесата". Ануннаки са били една от многото технологично напреднали извънземни раси за онова време. Всъщност тяхната цивилизация е била много по-развита от повечето за онова време.Ануннаки наричали свята звезда (слънце) „ЗАОС”.
image
Символ на АНК, Африканския Национален съвет, е съветът на Ануннаки
Ануннаки са завоеваваща раса. Те са свирепи, зли, похотливи,
кръвосмесателни, кръвожадни, подли, завистливи и деспотични.
Те също са месоядни и често канибали.
Те също изисквали жертвопринушение на девственици от тези, които били завладели,включително и от собсвения си народ, който били поробили.

Ако си представите най-лошите характеристики на Сатаната,
добре ще сте изградили образа на Ануннаки. Те се специализират
в контрола над ума. Те също са изградили почти до перфектност икономическия
контрол със създаването на парите и лихварската система.
Те са провеждали огромно количество генно инжинерство и генетично са създали
влечугоподобна супер раса, която Ануннаки наричали „Дуказ”.


Дуказ били използвани за да завладяват и управляват нибирианското население, както и населението на другите завоювани раси. Така, Дуказ са влечуги. Има различни видове влечуги сред тях.
Техните господари, Елитът Ануннаки, не са Дуказ. Както всичко свързано с Ануннаки, има здрава, несправедлива и регламентирана структуна на класите сред Дуказ.

Влечугите или „Дуказ” били изпратени от господарите си -  да се бият във войни с други извънземни раси и да служаткато техни шпиони, охрана и полицейска власт. Има много фракции
сред Ануннаки. Едни от най-големите врагове на Дуказ
наричат себе си „Перс-сирис”(Pers-sires)
Те са наречени така не защото приличат на лешояди (vulture(англ.) = лешояд).

Иронично, но Перс-сирис са също част от Ануннаки расата.
От друга страна влечугите Дуказ и Перс-сирис (Вултуритес)(Волчърит(и) предполагам може да се каже...?)
винаги са били врагове, дори до ден днешен.
наследниците на тези раси са все още на земята, в схватка за надмощиев света. Много от тях са на политически, финансови, научни, религиозни,законодателски, медицински(особено в хванилищата за кръв),развлекателни, военни постове, както и в аграрните, рекламните бизнеси и в секс индустрията
Много от тези извънземни нямат представа за произхода си.

Ануннаки са от плът и кръв, биологични същества с огромно количествогордост, арогантност, неконтролируеми импулси за възрастени, както и за малолетни партньори(независимо дали са волеви участници или не),те също имат огромен апетит за завоевателства и контрол. Тази войнствена раса
има неутолима жажда за контрол над други същества и доминиране над други раси,както и по-непривилигированите класи на Ануннаки.
Ануннаки са създали и наложили сложна, подтискаща кастова и родова система.
Те са женомразци. Точно заради това те елиминирали почитта към
Божествената Майка при ранните хора на Земята, които те завоювали когато пристигнали.
Имало е толкова голяма съпротива към премахването на поклона пред Божествената Майка,че Ануннаки създали заместители „майки” като ‘земната майка’, ‘майката природа’,
като по-късно още повече покварили образа на Божествената Майка с лъжливи качества като похот, отмъстителност, завист. Интерпретацията на Кали е пример за тези качества.

Поради велик сблъсък, Земята и планетите и луните на нашата слънчева система били тежко повлияни. Нибиру също претърпяла големи поражения,в резултат от този космически сблъсък. Това накарало Ануннаки да се ориентират към Земята,в търсене на постоянен дом. Те не са дошли да търсят физическо злато.
Странното е, че златото не е природен минерал за Земята, така че Ануннаки не биха го очаквали тук.
Нито пък са дошли за да извличат злато за да защитят щита, поддържащ атмосферата на Нибиру.
(ако са го правили, то те са се провалили в спасяването на планетата си, защото тя беше унищожена)
Това, което се появява в космоса е всъщност сянката на Нибиру, на много светлинни години от нас.
Независимо от това Ануннаки се зарадвали при откриването на злато на земята защото те го използвали
за орнаментиране. Те също довели много роби да извличат златото, и използвали много от Ануннаки хората
от по-нисшите касти да правят същото.

Тъйкато техния дом Нибиру е бил унищожен, Елитът Ануннаки и техния кадър слуги били принудени да станат преходни, с мнозинството от тях живеейки на огромен космически кораб(като град),обикалящ земята в орбита. През това време останалите раси Ануннаки били вече заселени на различнисветове, които вече били завладяни, включително Земята, Марс, и останалите планети в нашата слънчева система. Те също били разпръснати из системите Орион и Плеядите.
Елитът Ануннаки и тези, на които им е било позволено да пътуват, се преместили от пътуващият в орбита коспически кораб в по-малки совалки за да посетят Земята.
Те също изпращали товарни кораби с комерсиални и военни цели.
Доходоносно и преобладаващо било търгуването с роби на междупланетно ниво
Нищо чудно, че древните народи се страхували от боговете си, които те твърдяли че живеят в небесата.

Част от земляните(Хабиру), живеещи сега, са генетично и символично част от извънпланетната цивилизация на Ануннаки. Ще разберете защо го казвам в течение на историята.

Елитът Ануннаки от Нибиру са генетични манипулатори, които знаят как да създават изкуствени форми на живот.
С тази своя арогантност те се опитали да си играят на Бог. Тяхната високо развита технология и техният размери сила ги направили почти непобедими в очите на ранния човек. Така Елитът Ануннаки били обожествявани от тях.


Елитът Ануннаки създали множество религии за да бъгат боготворени.
Това доста им се нравело. Ануннаки създали религиите като покварили всяка духовност, която наблюдавали при
коренните жители на Земята. Използвали религиите като мощно средство за контрол над населението.Различни религии
били основани с разногласия помежду си, като така порждат недоверие, дисхармония, объркване, война и арогантност.


Ануннаки вградили хибриди на Земята когато дошли. Не много след като пристигнали, те се заселили
навсякъде, където можели и завладели части на планетата с генетично инжинерство. Чрез сила, те изкарали коренните жители.
от техните жилища и го подчинили напълно. Използвали коренните жители за контролирани биологични експерименти за размножаване.
Днес, те са извънземни, които отвличат хора за да ги клонират, както и осакътяват животни. Повечето от тези отвличания и нападения се извършват от Остатъка от Ануннаки.

 Елитът Ануннаки завоювали и поробили примитивните хора, които били вече жители на Земята
Някои твърдят, че Исус е бил хибрид от Нибиру, което означава че е бил Ануннаки. 
Исус е всъщност Аватар на Светлината, който се е „инкарнирал” тук за да ни напомни и събуди „спящите” Божествени създания
за техния истински Божествен произход.
В Битие 6:2-4 е записано от Ануннаки(които са написали по-голямата част от Стария Завет),че „синовете Божии”(мъжете Ануннаки) „видяха, че дъщерите човешки са хубави”
Като създали тази доктрина, Ануннаки се опитвали да покажат, че „синовете Божии”били привлечени на Земята и били опорочени от жените на Земята.
Всъщност, жените на Земята по това време били по-чисти от мъжете, и те били уважавани от мъжете защото земната духовност запазила близост с Божествената Майка. Ануннаки трябвало извратят товаза да накарат жените да изглеждат пол, на който не може да се има доверие и че те трябва да бъдат подтискани от мъжете. „Синовете Божии” малтретирали и ужаско злоупотребили със земните жениж за дасъздадат женомразко отношение в земните мъже. Критично важно е било да бъде превърнат
образа на Божествената Майка в Баща.

Шовинизмът на Ануннаки е наложил подчинение при жените на мъжете като също им е отредил роля на „табуретки”(„подножие”-цитат от Библия)в много култури включително арабската, азиатската, еврейската и западните общества.
В Исаия 66:1 можем да открием „Тъй каза Господ: небето е Мой престол, а земята – подножие на нозете Ми”.
В Ефесяни 5:22-24 Павел, който е бил инкарнирал Ануннаки е написал:
Вие жените, покоравяйте се на мъжете си, като на Господа, защото мъжът е глава на жената,
както и Христос е глава на църквата, и Той спасител на тялото. Но както църквата се покорява
на Христа, така и жените да се покоряват на мъжете си във всичко.

Следователно по учението на Павел, съпругите за табуретките/подножията, а съпрузите са престолите.
С един узурпиращ удар Павел, като представител на Ануннаки, подчинил всички християнски жени да бъдат в нисшо положение. 

 Ануннаки за написали една голяма част от Стария Завет и са го подправили.
В Изход 24:7 може да бъде намерен пасаж, който описва как хората трябва да бъдат „послушни” имайки предвид кръвното жертвопринушение.
Второзаконие 8:20
„както народите, които Господ (Бог) изтребва отпреде ви, тъй ще загинете и вие,
задето не сте послушали гласа на Господа, вашия Бог"

Във Второ писание на св. ап. Павла до Коринтяни 2:9 Павел зарича последователите си(неговите, не на Исус) да бъдат „послушни” във всички неща.

В Свети апостол Павла до Ефесяни 6:5 може да се намери
„Вие, рабите, бъдете послушни на вашите, по плът господари със страх и трепет, в простотата на сърцето си, както на Христа”
Не е ли това ужасно?

В Свети апостол Павла до Тита 2:9 пише
„Увещавай слугите, да се покоряват на господарите си, да им угаждат във всичко, като не отвръщат” Clearly,
Очевидно е, че Павел е бил представител на един бог на терора и робството.

Както може да се види във примерите на цитата „бъди послушен” така може да се види и че Исус се е опитал да поправи учението на Стария Завет As can be seen by the examples of the quote "be obedient" it can be
създадено от Ануннаки, но Павел е подправил учението на Исус и така върнал „бога” на страха и трерора.

Митовете за сътворението си приличат един с друг в по-голямата част. Защо е така?
Това е защото различните митове са били разпространени от Ануннаки, докато мигрирали из цели свят.
Религиите, основани от Ануннаки за контрол и манипулация на населението включва тези митове за сътворението.
Тези религии са основани на страха, а не на любовта.

Винаги когато Ануннаки завоювали, те затваряли хората в гъсто населени общества за да могат да ги узорпират и подчиняват хората да работят за тях -
физически, емоционално, ментално, духовно и икономически – като роби. Те контролирали като насаждали страх и държали хората в невежество.
Тези идеи все още съществуват в днешни дни. За разлика от тогава, днес те изглеждат много по-трудно долувими и привлекателни. Така хората са били роби на Ануннаки тогава, както и днес.

Ануннаки въвели кичът на тялото с бижута. Те също промотирали много скъпи вкусове, като така вкаравали хората в икономическо робство,
Те въвели полигамията, педофилията и кръвосмешението, толкова типични за Ануннаки. Тези черти се забелязват в повече от една култура,
включително египетската царска свита, както и патриатси от Стария Завет, които следвали заповедите на Ануннаки от Стария Завет.

В много отношения, ние в тази така развита техническа ера, сме роби на модерните удобства, правителства, икономически системи, култури, религии,
обичаи, нрави, но най-вече на виртуалната реалност, заслепени от лъжливостта и измамната й природа, симулирайки Божествените Царства

Ануннаки пристигнали на Земята преди около 500 000 години. През това време те вече били завоювали Плеядите и Марс, както и много други светове.

След няколко опита, първата вълна от успешно генетично инжинерство After
се случило на Земята преди около 300 000 години. Ануннаки довели много извънземни раси,
които те вече били завоювали. Те също отвлекли т.нар. Раса на Жените и я довели тук на Земята.
Тазу Женска раса страдала много под опресивното господство на Ануннаки.
Други извънземни раси били доведени на Земята като роби – някои били продавани като работна ръка,
други за секс, трети за войници и т.н.

Чрез генетично инжинерство, жените били направени да бъдат физически по-нисши от мъжете в ръст, сила и бързина.
Дори и в професии, които не изисквали тези качества, като духовенство, законодателство, медицина, политика, ракламниране,
научна работа и т.н. жените били в много неблагоприятно положение и им било забранено да участват дейно дори и днес.
Това показва размерите на шувинизма на Ануннаки. Освен генетичното инжинерство при над хората, такава генна модификация
била извършвана и с различни видове включително птиците, влечугите, рибите, зверовете и растенията.
Ануннаки също практикували скотщина. Някои от най-ужасяващите чудовища били създадени от тях – например полухора-полуживотни,
полухора-полуриби, полуптици и т.н.

Книгата Битие била създадена и записана от цивилизациите, които били създадени наново от Ануннаки.
Шумерите били една от първите култури, която имала записи на плочи, описващи историята на Ануннаки на Земята, което било в съзвучие с това, което нареждали Ануннаки.

Високо развитата шумерска цивилизация не се развила дълго време. Вместо това те били въведени почти мигновено в цивилизования свят от Ануннаки
чрез представянето на религията, правозаконовата система, социалната структура, икономическите схеми, науката, математиката, писмото, литературата,
музиката, изкуствата, коспологията, изобразителното изкуство, скулптурата, астономията, астрологията, медицината, доместикирането на растенията
стопанисването на животни, хомеопатията, кулинарните изкуства, забавленията и т.н.
Шумер се превърнал в цивилизация, която била приемана със страх и завист от не-толкова развитите други такива.

Преди около 35 000 години, Кроманьонския човек населил земята, измествайки Неандерталския.
Елитът Ануннаки изтребили цялата неандерталска раса с цел генетични експерименти.
Хомо-сапиенс бил резултатът от втората вълна генно инжинерство. Тази втора вълна позволила на хората да създават потомство с Ануннаки

С течение на времето нещата излезнали извън контрол, като много полухора-полузверове
беснеели навсякъде. В разцвета на Атлантида имало космическо пътуване, достъпно на привилегированите класи.
Телепортацията била също популярна онези дни. Докато „робите” от Атлантида се развивали все повече, те почнали да.
не се подчиняват на техните „богове” Елитните Ануннаки. Това обезпокоило техните господари и така било взето решение
Атлантида да бъде унищожена. Някои от Елитните Ануннаки както и техните слуги избягали от Земята с огромни космически кораби
и отишли на други планети, като например Марс и дори в другите системи. Повечето Ануннаки били изоставени. С напускането на Земята
Ануннаки взривили Атлантида и я унищожили в надеждата да избият всички населници (включително останалите Ануннаки)

Някои от робите Ануннаки обаче разбрали за плановете на Елита.
Някои от тези роби смогнали да избягат преди унищожението на Атлантида,взимайки със себе си част от технологията, артефактите, културата и оръжиятаскривайки ги на различни места по Земята.

Друга прична да взривят Атлантида за Ануннаки била, че те вече били разследвани от Аттите
(Амебите-Спасители на Светлината – които действат като космически патрул). Останалите Ануннаки, които избягали от Атлантидаизградили култури, които са известни като Ацтеки, Маи, Инки и Египтяни.
Има много Ануннаки на Земята днес. Някои от тях са наследници на оцелелите от Атлантида.

След унищожението на Атлантида, третата вълна на генетично инжинерство се състояла.
Това станало преди около 20 000 години. Една група Останали Ануннаки създали пирамиди
чрез впрягането на огромно количество човешка сила и високоразвита технология. Тези пирамиди били използвани като площадки за излитане на космически кораби за по-привилегированите класи от Останалите Ануннаки.

Ранните египтяни, които построили великите пирамиди и Свинкса също били Останали Ануннаки.
Това били тези Ануннаки, които Елитните мислил че били изтребили с взривяването на Атлантида.
Когато Елитът Ануннаки се завърнал на Земята, те забелязали цивилизациите на Останалите

Управляващите и кралете обикновено били избирани от Елитните Ануннаки.
Когато Елитните избягали и Останалите поели властта, Останалите приели тази идея за назначаване на владетели.
Затова много култури, включително Китайската, Японската, Египетската и Западноевропейската продължили тази традиция на „божественото” право на кралете.

Преди хиляди години, когато Елитните Ануннаки се завърнали на Земята, планирайки да покорят Земята отново, те били изненадани
да намерят Останалите Ануннаки и техните култури да разцъфват. Това много ги обезпокоило, защото те смятали, че губят контрола над Земята от техните бивши роби.

В своето отчаяние, Елитните Ануннаки се установили да поемат обратно контрола над Земята.
Предизвикали потоп, който почти напълно заличил следите от предишните цивилизации.
Само огромните монументи като Сфинкса, Великите пирамиди, зигурати и т.н. оцелели след потопа.
Почти всички огромни монументи около света били създадени от Ануннаки (Елитните или Останалите)

Страхувайки се, че може да има оцелеят някои Останали Ануннаки след потопа, които могат бързо да реконструктуиарат цивилизацията,
Елитните Ануннаки изградили цивилизация, която изпреварвала всички останали култури на Земята за онова време. Тази цивилизация била шумерската.

Шумер се разрастнала почти мигновено заради спешността на ситуацията. Елитните Ануннаки губели влияние върху Земята,
а Останалите Ануннаки от Атлантида, които избягали в Египет и Северна и Южна Америка, можели да доминират ако били оставени.

В този момент, най-могъщият Атта на Светлината се намесил и заловил голяма част от Елитните Ануннаки.
Много от Елитните избягали от Земята отново чрез своите космически кораби и се върнали в Орион и Плеядите.
Тези „могъщи” Ануннаки сега са бегълци, криещи се и страхувайки се.

Книга Битие била създадена за да накара хората да боготворят Елитните Ануннаки.
Историята на Битие не е Истинската История на Божественото Сътворение.
Историята на Битие е толкова скорошна в сравнение с цялостната картинка, че е абсурдно да се счита за вярна.
Вече имало различни групи извънземни и земляни, когато Елитните Ануннаки завзели част от Земята.
Имало битки за надмощие между различните групи, но Елитните били прекалено силни за тях.
На шумерските плочи са записани събития от така наречения произход на човека и сътворението
които всъщност били записки от последната колонизация на Елитните Ануннаки.
Завоевателите сами написали тези плочи.
Така, това което е записано от шумерите е било диктувано от техните така наречени богове.
Опитът на Ануннаки им подсказвал, че създаването на религия би помогнало в опита да се контролира отново населението.

Старият Завет е посветен на Яхве. Той е много мъжки настроен поради боготворенето на Божествената Майка от коренните жители на Земята.
Старият Завет потвърждава съществуването на многот от „боговете” Ануннаки на земята в ранните времена.
Битие разказва за поколенията следвали Адам и Ева и историята на разочарованието на „божествения” от човечеството, което живяло след потопа.

В шумерските текстове се споменава за хората от Сим (което означава космически кораб)
Ануннаки са били хората от Сим и те са дошли на Земята и копулирали с примитивни земляни,това е записано в историята Битие.

Елитните Ануннаки също започнали високо развита цивилизация във Вавилон.
Както винаги те унищожават култури и избиват населения когато излезнат извън контрол
и след това ги зараждат наново.

Днес Останалите Ануннаки планират да зародят наново „величието” за изминалите дни когато Елитните Ануннаки тиранично управлявали Земята.
Те планират да „рестартират” наново света. Останалите Ануннаки, с помощта на хора и Ануннаки инкарнирали се в човешки тела
са построили масивни подземни бункери и железопътни линии, като така целят да оцелеят катастрофите, които биха последвали
при атака на Елитните Ануннаки(бегълците) над Земята, което те вярват че ще се случи.
Останалите Ануннаки не могат да напуснат Земята с космически кораби.
Те мислят, че могат да отделят свои избраници (както техните господари са правили) и да се скрият с тях
в бункерите и да преживеят предполагаемата атака. Те също смятат да вземат със себе си своите поддръжници както и
огромно количество „роби” вючващи войници, полицаи, пожарникари, доктори, учени, готвачи и т.н.
В последиците от атаката те смятат да пресъздадат цивилизацията с тези хора, както и да използват новата вълна клонинги за населване на Земята.
Човешкото население бива програмирано да приема тази идея за окритие в бункери чрез филми като Deep Impact(Смъртоносно Влияние).
Тези Ануннаки си мислят, че техните господари ще се завърнат както преди, и мислят че начина на организиране на нещата
ще се харесат на Елитните Ануннаки.

Планът на Останалите Ануннаки обаче е осуетен. В последиците на атаката те биха излезнали на повърхността и лесно биха подчинили малкото оцелели
чрез своите военни сили и технология, които те са запазили под земята по време на катастрофите. Те се надяват, че господарите им ще възобновят
всички цивилизации и да ги поробят отново.

Тези, които са избрани да продължат в новата цивилизация са хора и клонинги, които са избрани специално с характеристиката на сляпото подчинение.
Те мислят, че господарите им ще са отново „богове” на този свят.

Останалите Ануннаки са сред нас. Те са нашите сегашни кукловоди, които манипулират и управляват света. В момента клонирането на хора, животни,
и растения са нормални дейности с тези извънземни в обществата ни. Този план не е известен на главната част от общността
и се отрича пламенно от световните лидери и техните подчинени.

Така Земята се оказва планета, която е била доста дълго време под управлението на робовладетели.

Ануннаки на Земята чакат подкрепления от господарите си – Елитните, които са избягали временно в други слънчеви системи когато Аттите ги преследвали
Подкрепления обаче няма да дойдат на Земята този път защото Аттите са ограничили това.
Така Останалите Ануннаки са заклещени.





Бърз поглед върху най-очевидните факти днес ще покажат, че наистина те са били на Земята. Извънземните са предимно Ануннаки, които са дошли на Земята за да завоюват. Тяхната планета е била унощожена, и така те са търсили нова база.

Двете основни групи Ануннаки, които са дошли на земята са познати като Влечугоподобните и Вултурите.
Влечугоподобните Ануннаки са известни на Аттите като Дуказ
Вултурите са известни на Аттите като Перс-Сирес
Тези две фракции са врагове една с друга и все още водят войни помежду си, използвайки хората за пушечно месо
Третата по големина група Ануннаки е известна на Аттите като Маса-кари.

Те имат две основни бази на Земята. Голяма част от тях се намира в централна Германия, макар че една част от тях са емигрирали в Австралия през последното десетилетие. Голяма част и от другите групи извънземни са се преместили в Австралия, правейки я главно убежище за извънземни на Земята.

Маса-карите са потискани от Дуказ и Перс-Сирес, които имат база в централна Германия, така че Маса-карите започнали да се изнасят към Австралия. Маса-карите използват много клонинги, но те могат и да заемат съществуващи човешки тела. След стотици години съпротива Маса-карите вече са се поддали на контрола на Дуказ.

Ануннаки са използвали хората за да построят огромни сгради като питамидите в Египет и Северна и Южна Америка, огромни статуи като тези на тихоокеанските острови, както и огромни писти, установителни монументи за летателни апарати, видими за наблюдатели от небесата и т.н. Много от тези предмети трябва да са били създадени от високо развити култури.

Инжинерите днес се удоивляват пред постижението на великите пирамиди и се чудят дали днес имаме тази технология да ги построим. Очевидно е, че група от високоразвити същества са отговорни за пирамидите. И още по очевидно е, че много хора са били поробвани и за принуждавани да ги строят. Много истории казват, че евреите са били тези роби, които са построили египетските пирамиди. От друга страна е нямало достатъчно евреи за да постигнат това, нито има информация за евреи на територията на Америка или тихоокеанските острови когато те са били изграждани. Елитните Ануннаки, които са отговорни за построяването на тези огромни сгради са поробвали много и различни раси и народи.

Обратно на въпроса дали Ануннаки са все още на Земята. Следите от присъствието им са разнородни. Тези от свързани с Аттите виждат през фасадата на Ануннаки.

Основният проблем е този на поробването – Ануннаки са робовладетели – те поробват всички, които завалдеят. Те са поробили Земята и всички нейни жители.

Преди Ануннаки да дойдат на Земята е нямало робство. Ануннаки научили хората на това. Но ако Ануннаки напуснат Земята, хората биха се върнали в нормалното си състояние, което е без воюване и без робство. Фактът, че робството и войните продължават е исрящо доказателство, че Ануннаки са все още тук. Разбира се робството може да се изрази по различни начини от прекия контрол. Така Ануннаки са разработили много форми на поробване, използвайки интрументи като парите, лихварството, полицейската власт. Тези инструменти са създадени за да разделят „имащите” от „неимащите”, богатите и бедните, късметлиите и некъсметлиите. и т.н.

Ануннаки управляват религията и образованието и правят така, че истинското знание да бъде много трудно да се постигне или да се преподаде. Те използват пропаганда и дезинформация забъркани с доза истина, иначе тези способи нямаше да работят. Религиозната инквизиция може да служи за пример за това колко дълбоко е било вградено безхаберието в хората. Днес такава инквизиция се практикува много по-прикрито от скиптици и агенти на дезинформацията, които използват способи като презрение и присмех. Допълнително тези, които посмеят да се изправят срещу системата биват преследвани.
Активен

Много хора казват, че човешкото състояние може да се обясни от човешката алчност. Адам Смит, който е Ануннаки, дори се осмели да каже в „The Wealth Nations”, че общата алчност води до общото благо! Това е една от многото лъжи, които Ануннаки разпространяват и е основата на това което днес те наричат „капитализъм”. Човешкото състояние обаче НЕ Е причинено от човешката алчност, а от робовладелската програма на Ануннаки. Ако днес Ануннаки се премахнат от Земята, утрешният ден би бил много по-светъл.

Ануннаки са покачили стойността на златото и среброто. Те използват тези и други скъпоценни метали да манипулират цените на стоките, да апелират на суетата на хората и често ги използват като база за паричната система. Много хора вярват, че златото и среброто са единствените истински пари в днешни дни. В трудни времена хората имат навика да инвестират в злато и сребро. Ануннаки обаче са създали парите за да им помогнат в поробването на хората. Златото и среброто биват използвани от Ануннаки за да придадът на валутната им система здрави основи.

Ануннаки са създали данъчни системи, които държат богатите и бедните разделени и изолирани. Богатите се чувстват превъзхождащи бедните и бедните се чувстват по-нисши от богатите. Така се създава пукнатина в обществото, която разделя хората на висши и нисши класи. Те искат бедните да са по-бедни, а богатите да са още по-богати.

Един от начините за постигане на това е чрез данъчната система в капиталистическите страни. От друга страна класовото разделение се наблюдава и в социалистическите страни. Социалните/икономически класи са очевидно разделени във всички страни, които са под влиянието на Аануннаки. В тази ситуация бедните се намират буквално в „бедната кутия”, от където те не могат да излезнат, освен ако не спечелят лотарията, да наследят нещо или да се сдобият с богатство по други начини – често тъмни.

Богатите от друга страна са все по-богати благодарение на данъчната система.

Ануннаки са създали класи а дори понякога в най-лошите случаи – касти. Те са превърнали Земята в хедонистично кътче от ада и това ги устройва идеално. Те са създали илюзия, която представя нещата като приятни, когато всъщност животът тук страда непрестанно под тираничната власт на Ануннаки.

Ануннаки се хранят с енергията на хората чрез техните емоционални тела. За да откраднат енегрия, Ануннаки създават войни, конфликти, фракции, религии, расова омраза, държавни ограничения, класови системи, спортни събития и т.н. Те също натрапват наркотиците, секса и педофилията на хората докато в същото време промотират жестокост към хора, животни и природа. Това не са човешки черти, те са черти на Ануннаки, натрапени в съзнанията на хората по света.

Останалите Ануннаки се разхождат по Земята днес в човешки тела и някои от тях често могат да се срещнат в телевизионния ефир. Те включват голяма част от управляващия елит както и хора със властови постове из света. Някои от управляващите са наясно с тяхната връзка с Ануннаки, докато други не са.

Останалите Ануннаки, които включват Дуказ, Перс-сири, Маса-кари и други малки групи, като всички съзнания на Земята, се прераждат отново и отново. Когато Ануннаки умрат във физическия свят, те се оттеглят в астрала, докато не дойде време да се преродят отново. Елитните Ануннаки са напуснали това ниво и не могат да се върнат, защото Аттите са блокирали тяхното повторно навлизане. От друга страна Останалите Ануннаки също не могат да напуснат, защото Аттите са блокирали всички изхоси.

Робовладелството е опората на Ануннаки. Забелязва се в историята. Британците са го изнасяли навсякъде по света. Аттите са били силно замесени в Американската Революция. Съществували са два основни фронта. От една страна Аттите са се опитвали да разбият оковите на британската тирания над американските колонии. Британците са били основната част Ануннаки по онова време, затова са владеели света.

Разрушавайки връзките на тирания в британското управление, Американската Революция постигнала голям успех в отхлабването на властта на британците върху света. След като американската независимост била дадена от Британия, Обединеното Кралство било принудено да отпусне хватката си от Канада, Индия, Австралия и други нации, които то контролирало.

Втория етап бил да се разсее контрола на Ануннаки над институциите в Америка. Най-важната била да се позволи религиозна свобода. Томас Джефърсън въвел Законопроект за основаване на религиозна свобода във Вирджинската къща през 1777г, озаконяването на който отнело повече от десетилетие. Този законопроект бил основата на американската религиозна толерантност и остановил забрана срещу инквизиране на религиозните убеждения.

Този етап също имал за цел да разсее робсто в Америка. Британците здраво стискали американската инкономика и култура в робство. Робовладелството на Ануннаки в американските колонии било толкова силно, че последните дори успели да оправдаят робството чрез конституцията. С други думи конституцията на Америка фундаментално е инструмент, използван и захранван от Ануннаки.

Декларацията за правата, която сигурно никога нямало да съществува, ако Джефърсън не настоявал толкова силно. Неговата неприклонност била спасението на този документ.

Въпреки храбрите усилия на Томас Пайн, Бенджамин Франклин и Томас Джефърсън, робството просъществувало в Съединените Щати. Само чрез голяма смелост и гражданска война влиянието на Ануннаки върху конституцията относно робството е било разсеяно. Ейбрахам Линкълн, един от Аттите(Аттасите?) на Светлината се осмелил да предизвика безумното одобрение на робството в конституцията.

Днес робството все още съществува и то процъфтява в много страни в Западния и Источния свят. Това се наблюдава например при детския труд, насилствения труд, и най-вече в секс-индустрията и страните от третия свят. Най-лесно манипулирани са жените и децата от бедните общества. Тази черта на издевателство е много присъща на Ануннаки.

Ануннаки са мъжки шувинисти в ужасяващи сексуални фетиши. Те са безчестни и способни да убиват. Таят в себе си огромен неприязъм към женския пол и особено към Божествената Майка. Ануннаки са се опитвали да елиминират всяко поклонничество и признаване на Божествената Майка, но корените на тази практика са били толкова дълбоко проникнали в психиката на земляните, че Ануннаки са били пронудени да толерират признаването на Божествената Майка от населниците на Земята.

Други черти на кръвожадните, извратени и поробителни Ануннаки са хазартът и раздорите. Те също са канибали и отзивите днес сочат, че тези случаи са се покачили, както са се увеличили случаите на педофилия и безразборни сексуални издевателства.

Генното инжинерство е било практикувано потайно на тази планета доста дълго време. Аз съм обсъждал това не веднъж в други мои записи през годините. Днес генната модификация не е вече тайна. Обществено достояние е че растения, животни и хора се манипулират генетично и се клонират. Размерите на тези проекти от друга страна, са скрити от общественото око.

Ануннаки водят военна икономика. Истински мир никога не се предвижда от тях. Те пилеят ресурси за да държат хората поробени. Те озорпират всички остатъци за свои удоволствия.

Ануннаки са зад Новия Световен Ред, който е бил планиран вече дълго време. Индустриалната революция е била планирана от Ануннаки, не за да подобри жовота на масите, а да ги плени в желания и недоволство, така че хората лесно да забравят за духовното съществуване. Освен това тя променила начина на живот и объркала хората, но най-вече позволитила предмети от материален комфорт на управляващия елит.

Също е било необходимо на този етап от плана на Ануннаки, основна научна революция, която би позволила летателни апарати, бомби, контрол чрез мас-медиите и т.н.

Преди индустриалната революция, технологичните напредъци били буквално в застой от много векове. Това им позволило да подобрят методите за контрол и поробване на хората. Ануннаки се нуждаели от напреднала технология за да финализират техните планове за поробване на земляните чрез НСР с единствена управляваща – обединена полицейска власт.

С технологичните напредъци, идентификацията, класификацията, проследяването и създаването на профил на всички хора било възможно. В Америка без кредитна карта е почти невъзможно да се наеме кола, без социално осигурителна карта също е почти невъзможно да се отвори банкова сметка. След инцидента на 11ти Септември 2001 много страни прилагат сериозни ограничения на пътуването и прилагат идентификационни процедури на хората, включително взимане на отпечатък, ретинално сканиране, взимане на ДНК проба и т.н. Взимането на ДНК проба в момента се използва в много страни под различни форми без знанието на хората в повечето случаи.

НСР е бил приложен на много други планети в миналото и е основния план за завладяване на Ануннаки за всяка планета, която са посетили. Останалите Ануннаки са имали огромни проблеми да създадат НСР бързо защото Аттите са разстроили плановете на Ануннаки като са прекъснали връзката и съответно подкрепата на Елитните Ануннаки.

НСР бива наложен от управляващия елит, който някои наричат Ционисти. Някои хора мислят, че всички евреи са ционисти, което не е правилно. Не всички евреи са ционисти, както и не всички ционисти са евреи. Ционистите могат да бъдат представени в много различни видове тела или полове за различните цели на НСР. Те могат да бъдат от всяка раса, националност, потекло, кариера или религия.

Много хора мислят, че Америка ще бъде полицейската власт на Новия Световен Ред. За известно време това би изглеждало така. Ако се има предвид обаче плана на Ануннаки за НСР, човек винаги трябва да има предвид, че Перс-сирите и Дуказ воюват помежду си. Всъщност борбата между двете фракции е почти към края си.

Дуказ са взели надмощие. Те са отстъпили временно, позволявайки на Перс-сирите да бъдат много активни и са ги изиграли да свършат „мръсната работа” при създаването на последните части от НСР. Когато се случи, Дуказ планират да наложат пълен контрол над света, а Перс-сирите ще бъдат елиминирани или подчинени на тях.

В случая на поемането на пълна власт от Дуказ, тиранията на планетата ще бъде абсолютна.

Точно тези ужасяващи същества, Ануннаките, са тези на които Сичин е написал извинение. Четейки материалите на Сичин, се вижда че той е изградил тези зли извънземни колкото е възможно – по-приятни като представя историята, в която те се опитват да спасят своят планета, и оставя читателите да вярват, че след постигането на това, те биха напуснали без следа, така да се каже. Ануннаки са дошли тук за да завоюват и поробят, не заради някаква доблестна цел, а относно напускането им на тази планета – определено няма да е доброволно.

Ануннаки отделят хора и други видове от планетата. Преди това се е наричало геноцид. Днес то има по-еуфемистично название – „етническо прочистване”. Неприязмът към другите раси е още една от внушените от Ануннаки черти за разединяване на хората в различни фракции и създаване на омраза и недоверие помежду им. Всеки обективен поглед към историята ще потвърди това. Холокостът на двайсти век е един такъв пример.

Каквито и мотиви да има, Сичин по-скоро пропагандира тези зли, завоевателни извънземни. Това е присъщо на застъпниците, които защитават отговорните за нацисткия Холокост.

Ционистката пропаганда наистина е надула цифрата на хората(включително евреи, цигани, германци, поляци и т.н.), които са били убити, накарани да работят до смърт или умрели от глад, но не може да се отрече че наистина нещо ужасяващо се е случило. По мое мнение Сичин е застъпник на Ануннаки. Неговите писания, които защитават и смекчават историята на Ануннаки правят огромна лоша услуга на човечеството – също като тези които отричат съществуването на Холокоста.

Езотерично погледнато, съществата отговорни за поддържане на финансовата система на Земята са също толкова озорпирани и поробвани от Ануннаки. За щастие, както съществото наречено „Време”, тези парични създания скоро ще бъдат освободени. Това е известно защото Аттас са от бъдещето и те почти са завършили мисията си за премахване на Ануннаки от Земята, но до тогава, планът на Ануннаки за НСР ще изглежда да прогресира.

Аттас вече са ограничили завръщането на Елитните Ануннаки на Земята. Останалите Ануннаки се преплитат объркани без своите водачи – Елитните. Това е една от причините прогресът на НСР да е толкова забавен. Те не могат да избягат и тяхната история на тази планета завършва.

Отнело е много дълго време инерцията на Ануннаки над тази планета, която те са поробили, да бъде разкъсана. Те са поробили не само хората, но и всички съзнания във физическия и астралния свят, включително „душата” на Земята. Освобождението от Тъмнината е в завършека си. Спасителите и Траулерите на Светлината с техните храбри екипи от Работници на Светлината скоро ще освободят съществата на Истинската Светлина от тяхното робство, наложено от служителите на Тъмнината – Ануннаки.

Колкото повече хора се пробудят и разберат престъпния план на Тъмнината, толкова по-бързо той ще бъде разсеян



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8725058
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930