Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.12.2013 22:28 - Едем беше на Северния полюс
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 2365 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 29.12.2013 22:43


                                                  image                                                                                                                                         Един ден, докато правих обичайните си изследвания на Древна Индия в близкия университет, аз попитах един млад студент Hindu , дали той може да обясни защо Индия, майката на всички човешки цивилизации и религии, Знаеше толкова малко за собствената си древна история. Той каза, че индусите се страхуват, че може да открият, че техните семейства наистина са слезли от най-ниската и най-нещастните от четирите касти, шудрите.

На първо място, аз наивно приех обяснението му, за това е исторически факт, че повечето от нашите американски предци, от каквито и народи, са най-ниските на ниска в техните собствени страни на произход. За щастие, моите предци са отказали да повярват, че само на британското кралско семейство има божественото право да управлява.

По-късно разбрах, че проблемите индусите имат със собствена древна история са имали нищо общо със страха от намирането на техните баби и дядовци са шудрите. Те дойдоха да приеме много исторически и духовни традиции, които се появяват, а не в древния индийски субконтинент, но на хиляди километри на север от Северния полюс!

Дори турките и сибирняците благодарност признават, че индусите безкористно са запазили собствената им древна история  "за сметка на техните собствени.

Турано-руският Мурад Аджи изразява в книгата си, The Kipchaks - древна история на туркските народи и Великата степ, благодари на индусите за запазване на древната история на тураните и сибиряците ", които индусите погрешно смятаха  за собствена:

"... Индийски страница отвори в туранската история преди две хиляди години, или дори малко по-рано ... Индусите свърши страхотна чест да турки cultureСthey са запазили за туркския род свещено съкровище, че Тураните са успели да се забрави. "

Това е странно, как психичното климатик може да слепи хора към реалността. Най-малко, турките са готови да признаят истината, че индусите са запазили туркската и Siberian история. Аз всъщност чух евангелските християни казват, че Бог е наказал тези "политеистични индусите" за тяхното езичеството от тях отричат ​​познаването на собственото си минало. Но християните не знаят много за тяхната дълбока древност . Най-малко, индусите знаят, че са родителите на останалата част от нас във всички области. Освен това, както на монотеистичните християни и политеистични индусите са виновни за същите духовни престъпления. Това е много неприятен и за двете християни и индуси да има смисъл от Битие 4:22: "И Господ Бог каза:" Сега, когато човекът стана като един от САЩ, и т.н., и т.н. " Човечеството все още е прекалено примитивнао и глупаво, за да знаем, че атеисти, монотеисти, и езичници са едно и също нещо, когато се отнася до истинска духовна мъдрост. Ние, хората, се различават главно в разузнаването и склонности.

Аз дори не мога да  изброя  колко пъти християните са ми казвали, че съм адски пътуващ за изучаване на истината  и за това, колко малко религиозна история знам! Има една странна причина, поради непознаване на духовния и културно минало язвите в християните са безкрайно повече, отколкото при индусите. Ще разберете защо в тази статия.

Древните истории на всички големи народи и религии на земята споменават време, когато няколко раси на човечеството са живели в умерен рай в това, което сега е на Северния полюс. Ние ги помня като арийци (Ари), Krishtaya (християни), Куру, и Tur / anians. Ние също ги помня като морските народи наричат ​​финикийци или Hya. Дори и днес, техните потомци заемат Siberian Русия: якутите, Сака (скити), и буряти. Според хиндуистките легенди, те са били в състояние да се държат за тяхната цивилизация за не по-малко от 30,000 години. Те мислеха, че за себе си като духове, обитаващи физически тела. За тях, телата им не са имали живота на всички. Те са били само черупки, които заемат тези духове и използвани така, както ние шофиране и управляваме нашите автомобили. Докато те не се самоопределят като физически тела, те винаги са били щастливи и в добро здраве. Те могат да умрат само от извършване на самоубийство, когато са се чувствали отегчен, живеещи в същите органи за хиляда или повече години, или чрез някаква непредвидена случайност.

Изглежда, че те са имали религии и са или атеисти, монотеисти или езичници според тяхното разбиране на Universal уравнението, за Hindu Ведите и редица Богове, като Шива, Kubera, нагите, Индра, Вишну и Брахма, произхожда там. Дори известни географски термини и други изрази, намерени в днешния субконтинент Индия са били изнесени в Индия от Северния полюс. Бог (и) очевидно позволи на хората да спекулират за религиозни доктрини и да бъдат атеистични, монотеистични или политеистични, точно толкова дълго, колкото те са знаели, че са духове заемащи мъртви, немислещи физически тела. Въпреки това, когато са забравили тази истина, все повече и повече се убеждавам, че те са живи тела в различна степен, те паднаха по-дълбоко и по-дълбоко в деградация, както и религиозна грешка.

Бог, Природа, или каквото и да искате да се обадите на Универсалната Силата и изцяло игнорира интерпретации на живота и духовността на човечеството. Тя не знае нищо за скандиращи мантри, Mosaic право, чакри, суетни молитви, атеизъм, монотеизъм, политеизъм, духовни системи като Хатха Йога, Bakhti Йога, Карма йога, Раджа йога, сектантство, секуларизма, догми, правила от всякакъв вид, като например вземане на то е грях да присъстват филми, писания, религии, реализации, теории, джихад, и т.н.

Ние не може да сме тук само, за да знам какво е истина всичко това, като отказва да приеме тялото като реално. Само духът, обвити в кожух или тялото ще направи човечеството духовно, здрав, богат и мъдър. Гръцката максимата беше Man, Опознай себе си. Какво е той да знае за себе си? Той трябваше да знае, че не е било неговото безжизнено тяло, но само духа режисира този орган. Защо трябва той да познава себе си? Защото, когато самият той знае, той автоматично и подсъзнателно, индивидуално и колективно, започва да мисли по-малко от "аз" и повече на "ти". Можете също така да искате да знаете защо се комбинира историята на нашите North Pole произход с познания Self. Направих това, защото, ако ние не знаем от къде сме дошли, ние не знаем кои сме. Моля, запазете това, което казах-горната в ума си, докато приключите с тази статия.

Hindutva, агресивна Hindu националистическа организация, иска от нас да мислим арийците никога не оставяли на Северния полюс и нахлули в Индия. Въпреки това, те не могат да скрият реалността, че повече от 150 милиона арийци (Ари) или Куру все още обитават Централна Азия. И ако този факт не убеди никого, никой няма да бъде в състояние да се запази тяхната ДНК скрит под килима.

Индийският историк Kuttikhat Purushothama Чон заявява в книгата си, преодоляване на измами в индуизма:

"През декември 1988 г., съветските учени откриват за тяхна изненада, че Yakutian националността [наричан също Сака и Buryat], живеещи в отдалечени Сибир имат в кръвта си на HLAСB70 антиген, който е обладан само от индусите на Северна Индия ... Археологически доказателства в долината на р. Инд, и череп и кости измервания на някои хора от Южна Индия показват Сибирбки произход.

"Филолозите са намерили общ произход санскрит, персийски и европейски езици. Литературен руски език има 30 до 40 процента от думи с санскритски произход ...

"Оригиналният Сибирски дом на нашите предци ведическите е убедително показано в  Ведите на много места. Rig Veda споменава за съществуването на големи арийските царства в Roosam (Русия) и Hariyupia (Източна Европа). " (Стр. 116.)

Доказателството изглежда убедителни: Една хора с три различни имена: (якутски, Сака [скит], и Бурятия (Бхарат), истинското име на Индия; същото ДНК; същите духовни и исторически традиции; едни и същи имена на земни форми , реки и т.н. Как може някой да пазят всичко това заключен в килера?

Ако индусът, еврейски, християнски и митовете са верни, няма съмнение, че на Северния полюс е Райската градина. Това е добре известно, че по едно време, климатът на Северния полюс е приятно мек и това изобилие на флората и фауната са съществували там.

Д-р Валери Dyemen, руски изследовател на Арктика, е убеден, че Hyperborea съществувал. Той каза:

"Вярвам, че ние трябва да се търсят следите на тази цивилизация в Евразия и американски арктически райони, на островите и архипелазите на Северния ледовит океан, в дъното на някои морета, езера и реки. Той е достоен за предизвестие, че Русия има най-голям брой места и артефакти, които биха могли да носят значение за Hyperborea. Някои ... вече привлече вниманието на специалисти, а други са все още предстои да бъдат открити. Active проучване в момента е в ход в Колския полуостров, на остров Вайгач, в Карелия, Урал, Западен Сибир, Хакасия, Якутия, както и няколко други региони. Има добри перспективи за провеждане на научни изследвания в Franz Josef Land, Таймир, и Ямал. "(UFO Digest, 12.01.2007.)

"Един от най-класациите по Gerhardus Mercator, фламандски картограф на 16-ти век и географ, показва огромен континент, разположена в непосредствена близост до Северния полюс. Земята е един архипелаг, съставен от няколко острова, разделени от дълбоки реки. A планина се намира в центъра на земята (според легендите, предците на индо-европейците са живели в близост до Mount Meru). Въпросът е: Как се е явил, че земята, върху графиката? Нямаше никаква информация относно арктическите райони по време на Средновековието. Имаме няколко причини да се смята, че Mercator е използвал древен диаграма, която се споменава в писмото си от 1580. Тази диаграма показва континент намира в центъра на Северния ледовит океан, която е на снимката без лед на графиката. Диаграма Mercator изглежда се основава на древна карта. "

image
Йосиф Флавий,  пише, че Едемската градина, в който Адам и Ева са живели е "полива с една река, която продължи около цялата земя, и се разделиха на четири части, и Phison, което означава множество, бягане от Индия, прави му излизане в морето, и е от гърците наричат ​​Ганг. Ефрат също, както и Тигър, отива в Червено море ... и Geon преминава през Египет, и какво означава възниква от Изтока, който гърците наричат ​​Нил. " (Book I: I:. 3)

Genesis 2:10-4 гласи: "И река изтичаше от Едем да напоява градината, от гдето се разклоняваше и стана четири главни реки. Името на първия се нарича Фисон, тя е, която обхваща цялата Евилатска земя, гдето има злато ... Името на втората река е Гион; същото, което компаси цялата земя на Етиопия. А името на третата река е Хид-де-Кел: тя е, която отива на изток от Асирия. А четвъртата река е Ефрат. "

В Кьолн Online санскрит речник казва, че Meru беше името ... " на прекрасна  планина (считан за Olympus от индуската митология и  те образуват централната точка на Джамбу-dvipa; всички планети се въртят около него и се сравняват с чашата или семена-кораб на лотос, листата на които са , образуван от различни Dvipas [подразделение на наземния свят, разположен около Mt Meru, разделени от други Dvipas чрез дистанционна circumambient океани..] QV; реката Ганг пада от небето на срещата си на върха, и се влива оттам към околните светове в четири потоци; регентите на четирите тримесечия на компаса заемат съответните лица на планината, като цяло, от които се състои от злато и скъпоценни камъни; срещата си на върха е резиденцията на Брахма, и място на среща за боговете ... "                                          image                                                                                                                            Съставяне на Mt. Meru с Lotus семена кораб.

Веднъж се опитах напразно да помири потока на тези реки между Индия и Северния полюс. По-късно разбрах, че древните хора не са достатъчно информирани за законите на гравитацията и дали земята е плоска или кръгла. Те се мотивирани, че тъй като на Северния полюс е в горната част на земното кълбо, беше съвсем естествено да се предположи, че водите и реките в света тече надолу, или капе на разстояние от света на Южния полюс или течащи в самия океан, с горната част на света тече в началото на това. Вижте следните илюстрации:                                                                image        image                                                                                                                                                     Предварително делувиално арийците са се страхували да плават на юг от екватора. Те мислеха, че те не биха били в състояние да понасят жегата и бяха уплашени от падане на света. Независимо от това, в Корана ни казва, че Адам , напуснал Eden и отиде в Цейлон. От там, той мина по целия свят от изток на запад, завладявайки му страх, че светът е плосък и че той може да падне от него.
image
        The Great Потопа разпръсква човечеството във всички посоки, унищожавайки всички съществуващи цивилизации. Не могат да пътуват по целия свят от север на юг, тъй като те са в Eden-дълго, хората след това трябваше да следват пасатите от изток на запад, между тропиците на Рака и Козирога. Mankinds "цивилизации след наводнения, разработени между тези тропиците. Вижте илюстрацията по-долу.                                                                                                          image                                                                                                                                     Древните арийци и индусите старателно експлоатират природните ресурси на Северна Индия: изсичането на горите, злоупотреба с природните ресурси, както ние правим днес, и увреждане на околната среда и по други начини. Дори река Saraisvati и неговата спътница Hakra (Haggar) пресъхна, отчасти заради безумието на човечеството, създавайки почти необитаема пустиня.

Mr.Jayendra Upadhye, A Hindu експерт по история и митология на Индия, ми предостави повече доказателства, че арийците са от полярните региони:

"The Mahabharat споменава Uttara-Куру и Яма / Ями Samvad (разговор). По време на пътуванията си, Пандавите достигнат Мандара планина и Риши там им показва как SAPTA-Риши (7 Great Bear звезди) заобикалям Meru, буквално означава, че те обикалят полюс!

"Оста на земята е все още по-нататък Meru-Danda или жезъла на Meru. По отношение на охлаждането на Земята, тя може да бъде последната от преходния изменението на климата, която предизвика ледени епохи и взаимосвързани ледникови периоди, само топли.

"Ante-deluvian записи на 60 хиляди години са били съхранявани в библиотеките на Египет, като каза да Plato от Солон, египетски свещеник-писар, когато той му разказа за Атлантида (споменато в" Критий ").

"Като се има предвид последната ледникова епоха видя хората в Англия, на Parsis в Иран, арийците в Индия (към края на това), ние можем да бъдем сигурни, че зороастрийски Авеста говори за внезапното замразяване на полюсите в началото на последната ледникова Age.

"The потопа беше краят на този период, когато полярните ледници освобождават тяхното натоварване на лед в рязко увеличение. Indra се нарича Vritra-Hanta или Killer на демона Vritra.

"Vritra (Властелинът на засушаването) бяха заключени всички води на земята. (Полярната капачката и ледниците). Indra (Властелинът на Rain) освободен на този орган, и по този начин стана господар на дъждовете! (Giver на водите).     image                                                                                                                                     Използване на стари снимки и рисунки на Meru, William F. Уорън, който през 1885 г. публикува известната си книга, озаглавена Paradise е намерена - Люлката на човешката раса на Северния полюс, ни предоставиха  рисунка на Mt. Meru трябва да  е изготвен с помощта на географски познания, които имаме днес.

Както можете да видите от предишния чертеж, предварително noachide древните не отиде по целия свят от изток на запад, както правим ние днес, но от Северния полюс на юг. Това означава, че те биха могли да посетите почти всяка голяма земна маса на земята, докато все още прегръща брега. Също така беше лесно възможно, че един от първите съществуваха карти на света, правени някога, на Mercateur, е направен от друга карта, която някой изработен от древна арийска карта, около 4000 г. пр. Хр. Очевидно е, че на Северния полярен кръг е вероятно все още плавателна през лятото по това време.

В индийската митология, Mount Meru е почитан като архетип на целия свят. След Великия потоп, арийските орди разпределени от Северния полюс във всички посоки. Ето защо ние виждаме толкова много имена на места кръстен на гръцки колонизатори Erectheus и Арам, внук на Ной. Може би Erectheus и Арам са една и съща група персонализирано. В санскрит, Ara и Arak означава "спиците на колело". Арамейски, баща на езика иврит, използвани за да бъде един от основните езици на Централна Азия и Близкия изток. Ние все още виждаме доказателство за наличие на "спици" в различни части на света, особено в Северна и Южна Америка. В Централна Азия, ние имаме Армения и Аря; Arab в Близкия Изток; двете древни царства на Арагон и Навара в Испания.

Мексиканските Huichol Индианците твърдят, че са отишли ​​в Мексико от пристанище, от другата страна на света, наречен Aramra. От Южна Флорида и Карибско море до източната Южна Америка ние имаме Arawaks. В Западна Южна Америка ние имаме Auraucans. The аймара (Family сирийският) се смятат за наследници на цивилизацията на Tihuanaku. Ирокезите участък от Канада към САЩ. Тези думи, Erectheus, Ara, Арам и Arak са повлияли на човешки езици и в други области също: област; аура; Aurora; въоръжи; arachnea (паяк); лъч, радио; радиус; ера; излъчва; раса (човешки групи); дъга; достигне, воня, армия и т.н. Те се използват, за да предполага "разширение навън във времето и пространството." Наистина, тези думи доказват убедително, че predeluvial света принадлежи на арийците (туранците) и индусите.

След като се разпростира от Северния полюс в различни посоки, те прекръстват видните забележителности в новите земи възпоменание на Meru Mountain или каквото друго имена са оставили зад гърба на Северния полюс и Сибир: Мория и Siyoni (Zion) в Израел; Су-Меру в Mesopotama; Meroe в Египет (също, M"ru = Pyramid в древен египетски); Олимп в Гърция; Baboquivari сред O"odham индианците от Аризона; Citlaltepetl (Mountain на звездите или Mt Орисаба в Мексико.); Mt. Moray в Перу; Mt. Шаста, Калифорния, а някои сега непознати планини във веригата на Adiron-Дак, сто процента туранско име за Хималаите (Adrian-Dag), че Adirondak индианците от САЩ призоваха пъпа на света; Homolowvi, които индианците хопи именувани след Хималаите и т.н.                                                                                            image              Надпис B. Mt. Кайлаш, Индия Post-Noachide Пъпа на света в Западна Тибет, е домът на Бог Шива и Kubera, Бога на Индия на богатството, който е родом от България. За O"odhams, Quivari (Kubera) е планината и Бог I"itoi или Sewa (Шива) живее в него. Бабо произлиза от санскрит Бабу, което означава, дядо. В Кайлаш се казва, че са охранявани от отровни змии. Археолозите ми казват, че Baboquivari има повече от своя дял от гърмящи змии.                                                 image                                   Baboquivari Mountain.                                                     Надпис C. Великите пирамиди в Египет. M"ru означава "пирамида" в древен Египет. Всички видове предположения са направени за целите на Великите пирамиди. В действителност, те са напомняния на Северния полюс, оригиналната Меру, от което всички хора са избягали. Тези планини като Mt Мексико. Orizaba, Mt Калифорния. Шаста, Япония Mt. Fuji, Израел Mt. Мория, Mt Перу. Moray, и безброй други са осеяли цялата тази глобус. Почти всички са напомняния от където произхождат всички хора - на Северния полюс!.

Малко по малко, тъй като техните спомени за тяхната North Pole или Siberian рай получиха hazier и hazier, бежанците от Eden дойдоха да идентифицират всички свои духовност, традиции и идеи за живота си с новите си домове. Ето защо всички ние виждаме себе си като "различен" от един към друг и дори враждебно. И когато някой казва, че ние сме наистина потомци на турци и индусите, ние крещи възмутено, че ние сме всичко друго, но! По-долу е отличен пример за това какво IХm пише за:

Кришна е Тара (защитно баща на Брахма, Maheshvara (Мойсей) и Сарасвати.

Тара е бащата на Авраам и Сара.

Брахма е бог.

Авраам беше патриарх - баща на народите.

Сарасвати е богиня.

Сара беше матриарх - майка на народи.

Сарасвати е жена с изключителна красота.

Сара е жена с изключителна красота.

Брахма е половин брат на Сарасвати.

Авраам беше на половин брат на Сара.

Brahmavarta е област на Индия.

Сарасвати е голяма река, която преминава над Brahmavarta.

Hakra или Hakkar е приток на река Сарасвати. Haggar беше слуга на Сара и майката на Исмаил.

Едно име на Кришна, баща на Брахма, беше Малика садхака (крал на Маговете). Мелхиседек, цар на Ерусалим, е бил наставник на Авраам.

Кришна, Сарасвати, и Брахма избягал Харан и отиде в Ерусалим? след наводнение. Авраам и Сара избягал Харан и отиде в Ерусалим след наводнение.

Моето заключение: Авраам, Сара, и Мелхиседек са Брахма, Sarsvati и Малика садхака (Кришна). Тази информация, а останалите в тази статия трябва да ни вдъхнови да осъзнаем, че всички сме от един и същи източник, ни насърчава да уважаваме един друг.

Повечето евреи и християни заключения: Gene Матлок ни принуждава да преглътнат хиндуистки лъжа, за да ни накара да загубим вяра или конвертирате в индуизма.

Повечето заключения хиндуисти: Какво казва Джийн Матлок е еврейска и християнска лъжа, за да отслаби нашата вяра и ни насърчава да се превърнат в християнството или юдаизма.

Ние на Запад са особено враждебни към индуски идеи за това как хомо-сапиенс-сапиенс или Modern Man прави своя дебют в света. Дори и ние, които са религиозни често настояват, че човечеството еволюира на тази планета от едноклетъчни организми, да ловят риба-подобни същества, за маймуни, а след това за хората.

Индусите твърдят, че ранното човечество дойде тук от други планети. Нашите Библията твърди това повече от ясно, но ние отказваме да го повярвам. В Битие четем, че те са били Нефилимите (Божествените сили). Според Библията, когато са пристигнали тук, защото видяха, че човечеството се изражда до нивото на животните. По това време, расите на човечеството бяха YADU, Turvasa, Druhyus, Ану, и Puru. The исполините куплиран с дъщерите на хората, имплантиране семената на собствената си божественост в техните утроби. След това, Бог унищожи повечето хора в един голям потоп, което позволява само няколко, за да живеят. Очевидно е, че предишните раси са били кроманьонците човек. Възможно е също така, че преди кроманьонец, повечето от неандерталците са били унищожени по подобен начин и кроманьонците постави на тяхно място. Гърците наричат ​​тези Божествени Ones Nuphylum (The Phylum на Ной).

В санскрит, те са били наричани Navalin (кораб Star People) и Anunaka / Anunaki (от свода на небето, един, който е от небето от мястото, където няма болка;. Бог Шива.                          image                                                                                                                                         Надпис. глина  на шумерски Anunaki олтар. Ние не трябва да забравяме, че всички древни цивилизации са били по-близки За времето до историите на нашите предци от космическото пространство, отколкото ние. Как биха могли да знаят за хората, които живеят на други планети - освен ако тези истории са верни?

Шумерите, Месопотамия, и Akkadians ги наричат ​​Anunaki (Децата на Бога на Небето; Тези от Royal Blood; Княжески Offspring; Sky Gods; Хората на Небето и Земята).

Повечето западняци отхвърлят твърдението, че нашите предци са дошли тук като пълен - оперени човешки същества, въпреки че народите съм именувани не бяха много далеч във времето от нашите открития космос предци. Според нашите Библията, и дори най-свещените книги на индусите, новите божествени мъже влязоха в света чрез кръвната линия на Japhet / Yayati. Japhet (санскрит Jyapeti) беше също Бог Шива в Индия, Юпитер, Зевс, Аполон, Apollo, Бог Кришна в Индия, Мелхиседек, и дори нашия Исус Христос. От Japhet / Yayati, те се разпространяват в най-близките роднини на Yayati / Japhet: Yadu, да Yadava, а след това на евреите или Yahuda. Изглежда, че Ану били облагодетелствани по същия начин. The Middle Eastern друзи също може да бъде потомците на Druhyus. ДНК на друзите показва, че техните предци са дошли от древна Индия. Дори и днес, те се покланят Gold Krishna и прочетете Ведите. И все пак, тяхната хилядолетна стари дом е Израел, Сирия, и околните народи. Те обикновено ще бъде евреи, мюсюлмани, и християни публично, практикуват своята собствена Hindu извлечени религия тайно.

Известният Hindu географ, д-р Shyam Нараин Панде, отеква ярост индусите се чувстват, когато западните учени и християни да им кажа, че ние, хората наистина се спускат от маймуните, а не от божествените посетители на Земята:

"... Западните учени като Дарвин и Morgan и т.н., избухнали божествената теорията за произхода на човека. Преди тях, векове на смут, които сякаш за да застраши съществуването на човечеството върху повърхността на земята почина без да нанесат вреда на социалната структура и морални стойности непокътнати. Но не по-рано имаше теорията на Дарвин, че човекът е произлязъл от маймуната бе изложена, звяра в човека, неговите предци, повдигна главата му, разруши моралния постройка, която човек упорито се стремеше да се строи. Нямаше нищо възвишено и възвишена да се стремим. Християнският свят в частност и другите като цяло, претърпели много. По-високите стойности на живота са били хвърлени на вятъра и само брутния материалистичен възглед за живота арестуван растежа на добродетелен обществото - християнството е само 18 на сто години и по този начин е бил разтърсен до корена си има предвид, че ведическите хората, имащи векове на съществуването чувстваха само тремор без никакво забележително вреда на дълбоко вкоренени социална парадигма. (Ancient География на Айодхйа, "стр.. 30.)"

Трябва да призная, че бях фанатичен привърженик на теорията на Дарвин за еволюцията. Но изследванията си, които ме доведоха до космоса основателите на всички богове и религии, ме превърна в Intelligent Design Креационист.

За съжаление, като монотеистични неговите конкуренти, християните, а дори и атеисти, д-р Панде не може да  видят, че индуизмът не такава беда като християнството е. Той позволява на сектантски, духовен и културен шовинизъм за незрящи неговото духовно зрение. Народите на света, трябва да погледнат отвъд суетни сравнения, религиозно-културни пристрастия, фалшиви идеали, и злото призовава да конвертирате своите колеги атеисти, монотеисти, и езичници към конкурентни идеологии, каквото и да са те. Ние трябва да се въвеждат, за да се види, че всички ние сме духове се разхождат във физически тела. Това не е толкова трудно да се направи, ако ние просто ще мисля за това за известно време. Всички злини на земята се случват, когато хората мислят, че са органи и нищо повече. Тя не е била DarwinХs виновен, че човечеството има тенденция да се мисли за себе си като животно първо и най-важно. Вината е в краката на цялото човечество. Докато не се събудим, ние също заслужаваме всичко, което се случва с нас. Ние го познаваме отвътре така или иначе. Ако не действаме сега, това невежество, което води до неописуемо зло може да влоши  близкото  бъдеще.www.viewzone.com/edenpole.html                                                                        



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8686881
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031