Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.01.2014 22:55 - “Евреите и юдаизмът – начЕло на човешката цивилизация
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 3342 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image                    “Евреите и юдаизмът – начало на човешката цивилизация преди 7000 години”. Академичното издание на 5-томната монография на иврит беше осъществено в края на 2003 г. в Тел Авив, Израел. С финансовата помощ и съдействие на Тодор Батков и Майкъл Чорни (също твърде известни фигури).
Факта на масовото изкупуване, на български имоти зад които стои капиталът пак на тези богомразци. Като вземем в предвид и експедициите на американците - имам чувство, че над Татковината ни започват да се сгъстяват облаци, както това става на времето над Палестина - нали от там "тръгнаха" израелитите в своята галаха(изгнание) и се "завърнаха" за да основат Израел.
Дано не са избрали този път България, "ЗА СВОЯ" прародина ! Евреи - министри на външните работи 2005-2013.Георги Пирински,Ирина Бокова-БСП,Надежда Михайлова-СДС,Соломон Паси-НДСВ,Ивайло Калфин-БСП,Румяна Желева,Николай Младенов-ГЕРБ,Марин Райков-НЕЗАВИСИМ,Кристиян Вигенин-зависим.Евреи - съветници на Тодор Живков и идеолози на БКП: Нико Яхиел, Робърт Максуел, Леон Фабрикант, Исак паси, Валери Таджер, Валери Натан, Жак Натан Примо, Барух Шамлиев, Нансен Бехар, Андрей Луканов. сега са пак същите . "Този евреин беше известният Янкел. Тук вече той беше станал арендатор и кръчмар; полека-лека беше взел в ръцете си околните панове и шляхтичи, беше им изсмукал почти всичките пари и дълбоко беше ударил печата на своето еврейско присъствие в тази страна. Три мили наоколо не беше останала нито една къща незасегната; всичко западаше и старееше, всичко беше се пропило и останали бяха само бедност и парцали; като след пожар или чума беше опустошен целият край. "
Великият Гогол! От "Тарас Булба"
Да, те отричат всичко, но религиозните си книги, няма как да отрекат. И там е слабото им място! Главната книга която изучават всички евреи и от която се ръководят, е Талмуд. Не случайно Христос е казал на техните духовни водачи:– „Ваш баща е дяволът, и вие неговите похоти искате да вършите. А той беше човекоубиец от самото начало, и не се поддаваше на истината, защото в него истина няма... защото е лъжец и прародител на лъжата“ И друго е казал Христос: – „Княз на света е Сатана“!„Горко вам фарисеи и талмудисти – лицемери! Вие прекосявате морета и страни, за да обърнете поне един в юдаизма...“ „Външно сте, като варосани гробници, а отвътре сте смрад и кости“ Цитати от Талмуда Изгнание за този евреин, който продаде земя на християнин. Iore Dea (335, 43)Раждаемостта на християните трябва да се намали осезателно. Zohar (II, 64 b)Покръстените евреи трябва да получат смъртно наказание. Hilkhoth Akum (X, 2)Дори и най-добрият от гоите трябва да бъде убит. Hilkhoth Akum (338, 16)– Закон е да убиеш този, който отрича Тората! Християните принадлежат към тези, които отричат Тората! Coschen hamischpat, 425; Hagah 425, 5.– Талмудът е най-святата еврейска книга! Влиянието и е над  „Стария завет“ в юдаизма! Erubin, 21b.                                                   image    България е завладяна от възможно най-злата, сатанинската сила – ционизмът. Не бъдете на щрек, а се вдигайте „на оружие“ срещу нея. Вземете пример от шведите. Прогонете дявола и неговото еврейско олицетворение от свещената българска земя.                      Можем ли да претендираме, че съставителите на т. нар. Библия са откраднали част от нашата история? Да, и то с пълно право и основание. Истина ли е, че самозваните „евреи“ са произлезли от дедите ни. Древните – от илиро-траките, а средновековните – хазарите, от самите вече назовавани българи. Важно е да се докаже, че става дума за измама и в нея не се съдържа нищо „свещено“. Това вече вършат почтените, отдадени на истинската наука археолози и историци в самия Израел.
Кой може да приема някакъв фалшификат, наричан „Стар завет“, за достоверен? Само онези, които вярват не в Бога, а в юдейските залъгалки. По този начин приемат лъжата и заблудата като религия. Иначе е открадната част от фолклора на предците ни, и по-специално на онези, които векове преди това завладели Южен Левант. Гърци и евреи нямат нищо общо с описаните събития. Те са приказка, преразказ на станалото с други народи     



Гласувай:
5



1. fascindoo - Мазният евреин Емил Кало е тотален ционист-антибългарин!!!
20.01.2014 09:31
"Двамата изследователи, Чърчуърд (Лорд Джеймс Чърчуърд през 1926г. публикува своите 50 годишни изследвания) и Чарлз Хабгуд, независимо един от друг и ползвайки различен научен «ивентар», стигат до заключения, за съществеването на предходна древна цивилизация в епохата на така наречения ледников период. Нашата задача е да посочим допълнителни факти, които двамата изследователи не са ги взели под внимание, това са пещерните стенописи от периода на така наречената от изследователя Чърчуърд «Арийската=Великата уйгурска империя» на територията на Евро-Азиа, а от изследователя Хабгуд така наречената така наречената «Цивилизация на ледниковата епоха».
При досега откритите археологически факти и на основание на гореспоменатите изследователи, съобразявайки се с най-древните писмени сведения, приемаме, че това е главен център на АРИЙСКАТА РАСА В ПЕРИОДА 50 000 до 12 000г.

Има основание да се мисли за хипотеза, че в условия на ледниковия период Атлантите и Хиперборейците са намерили подслон /АРА+УРА/ в пещерите на планинския масив Урал.
Обединени от Иджик и неговата жена Тамбит и образували първата държавност БЪЛГАРИ.
Иджик, първият български вожд=цар=владетел/14953-14653г.пр.Хр. т.е преди /16 953 – 16 653години/ и неговата жена Танбит обединили седем родствени племена АРА и УРА и в Уралския регион образували държавата ИДЕЛ. В чест на ИДЖИК всички представители на ИМЕНСКАТА и САРМАТСКАТА династии били наричани и “ИДЖИБАК”./том 3.стр.81/. При лоши климатични условия, обединените Именски родове/АРА+УРА/ т.е. АТЛАНТИТЕ И ХИПЕРБОРЕЙТЕ, обитавали Уралските пещери." -

това пише историка Боно Шкодров ( www.bono-shkodrov.narod.ru/BONO01.pdf )

Не му ли ясно на този мазен евреин Емил Кало, че те са от циганските племена, а българите са от 12-те древни АРИЙСКИ племана
Каква цивилизация от ЦИГАНИ, боже мой!
Затова ни мразят он векове...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8734086
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930