Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.01.2014 19:42 - ТАЙНАТА НА ОБРЯЗВАНЕТО(ИЛИ БИОРОБОТИТЕ НЕ СА ВИНОВНИ)2Ч.
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1609 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 24.10.2016 20:38



image
http://image.blingee.com/images19/content/output
/000/000/000/7e9/827037626_1778607.gif



В края на XIX век Глобалният Предиктор (ГП) разбрал, че развитието на технократическата култура ще доведе до край на глобалното управление на човечеството по библейската концепция. ГП започнал да търси решение на този проблем (за това ще бъде разказано по-нататък). И покрай това пред ГП възникнал и такъв въпрос:”А какво да правим със създадената от ГП мафия – еврейството?” Този въпрос породил сред ГП две тенденции за решаването му:

1. Да се превърнат евреите от мафия в народ.

2. Да се съхрани еврейството в качеството му на мафия, т.е. да ги оставят като „избран народ”.

Затова не е случайно, че точно в този момент се „появява” Теодор Херцл – „основоположникът на ционизма”.

Трябва да се отбележи, че, способствайки за образуването на държавата Израел и Еврейската АО в СССР, И.В.Сталин реализирал първата тенденция, сривайки с това плановете на онези, които работели за втората. Именно затова другарят Сталин бил причислен от „тях” (ГП и неговата периферия – изпълнителите-евреи) към злодеите, макар че разумните евреи, замисляйки се за съдбата на еврейството, би трябвало да му поставят паметник.

С борбата на споменатите две тенденции за решаване на „еврейския въпрос” на глобално ниво се обясняват всички трагични събития в Израел през последните години. Онази част от ГП, която счита, че еврейството трябва да стане народ и да живее във своята историческа родина (ционисти), призовава евреите да идват в Израел, да се заселват и работят там. Другата част на ГП, която счита, че еврейството трябва да продължи да живее разпръснато по света, а не да се връща в Израел, организира терористични актове против евреите, използвайки Ясер Арафат (сега покойник) и неговите съвременни последователи. Целта на тези атаки е да плашат евреите, които биха искали да останат в Израел.

Съдейки по всичко случващо се напоследък, периферията на ГП, внедрена в тялото на руския народ, изглежда не се справя добре с възложената задача и ѝ готвят поредното „обрязване”. Именно затова „демократичните” СМИ така се стараят да разпалят в руския народ животински „антисемитизъм”. Ще осъзнае ли това еврейската периферия, ще престане ли да е биоробот? Дали ще заработи по друга програма, програма за спасението на Русия (и себе си в това число), или по инерция ще продължи да се движи в направлението, зададено му от „горе”? Така нареченият „еврейски въпрос” може да бъде вярно оценен и изследван само с помощта на понятийния апарат на ДОТУ в светлината на глобалния исторически процес.

Вижте как интересно се конструира „мавзолей” от иудаизма и лъжехристиянството (рис.2).
image

При това и едното, и другото учение са изложени в една и съща „свещена книга” – Библията. За евреите – Стария завет. Еврейската Тора не е нищо друго, а именно „Петокнижието на Моисей” от Стария Завет. А за християните – Новия завет. На евреите са внушава, че те са „богоизбрани”, че те трябва да господстват над другите (т.е. да управляват). А на християните се внушава, че щастието на Земята е невъзможно, че щастието е на Небето, в Рая. И ако „божиите раби” се държат както трябва, ако слушат своите „собственици-робовладелци” („Всяка власт е от Бога!”), то след смъртта си ще бъдат щастливи на Небето. Как ви се струва? Ловко измислено, нали?

Затова ние, всички потърпевши народи, трябва да престанем да играем „тяхната” игра. „Еврейският въпрос” за нас е като камък на пътя. Ние имаме свой собствен Замисъл за устройството на живота. И към него трябва да вървим по правия път, без да се спъваме в крайпътните камъни. (КРАЙ)

Константин П. Петров   

image

Финалът на ЕврЕопейското "Галия(Негра)" срещу Порту-Галия(пристанището на Галия)! "Галина-Бланка" днес във Франция е останало само Негри.

в основата на скапването на Галското царство е Ватикана, която е създала изкуствения език "немския" на базата на тюрко-хунско племе "НЕМЕТИ"(за това в последствие ги смесват с турци и днес-араби ;) ).

Но над 95% от германските племена са бивши арио-славянски(идещи от Полярна Русия чрез Прибалтика.
Думата "Франция" е дадена когато тези хуниизирани немски племена ФРАНКИТЕ са изместили местните ГАЛИ.

Хитлер(внук на Саломон Ротшилд от Лондон) е бил британски(ЦИОНСКИ агент в Германия, с изповедание ФРАНКИСТ-КАТОЛИК, ционски месия- frankism) за да заблуди немците да воюват със славяните(хаплогрупа R1a, главно-Полша и особено-Русия! ;)
https://en.wikipedia.org/wiki/Frankism

Ватикана в колаборация с Цион,
днес са в основата на ЦЯЛОТО ЗЛО,
НОСЕНО ОТ ПРА-ИСТОРИЧЕСКИ ВРЕМЕНА!

image
http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/561/329/765.png

                                                                                   ТАЙНАТА НА ОБРЯЗВАНЕТО(ИЛИ БИОРОБОТИТЕ НЕ СА ВИНОВНИ)                  



Гласувай:
3



1. krumbelosvet - Как
14.01.2019 08:13
се излиза от мъртва хватка?
Винаги има изход. Но когато за намирането на изход са нужни гениалност, чудо или Бог...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8687491
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031