Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.02.2014 16:07 - Истинският кръст
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1102 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 01.02.2014 20:00


 ИСТИНСКИЯТ РА КРЪСТ(ПО ВЕРТИКАЛА 1/7 И 6/7.ПО ХОРИЗОНТАЛА 2 ПО 2/7).С ТАЗИ ТОЛКОВА ПРОСТА ФОРМА ТОЙ Е НАКАРАЛ ДА БЛИКНАТ ЦЯЛОСТНО И СЪВЪРШЕНО ВСИЧКИ ВЪЛНИ,КОИТО ОБЛАДАВАТ СВЕТА. 1,Върху трасето на кръст,състоящо се от 2 черти под прав ъгъл и с точни пропорции,поставяме махало с хоризонтални стрелки,над пресечната им точка.Махалато бие посока С-Ю.Завъртаме кръста около този пресечен център,така че дългата част да сочи Юг.Получаваме компас който сочи 4-тве главни точкии магнитното поле около него.Над него отчитаме сериите 13-2 на цветовете.На хоризонтални обърнати стрелки,каквото и да е ориентирането на кръста получаваме люлеенеИ-З над центъра му.2 На вертикални вълни имаме люлеенияС-Ю на вертикални стрелки и люлеене И-З на вертикални обратни стрелки.3.Люлеенията на махалото съответстват на 4-те части на кръста-едно на В. полож. вълни към север,едно на В. отриц. вълни на Юг и 2 на В(И-З)В. по линията И-З(на обърнати стрелки).Получават се 7-те серии,като се спазват тези посоки на стрелките в 4-те части на кръста.Заключение простият кръст дава ЕМагнетизъм,дезинтеграция и 7-те вълни на сътворение,започвайки със серия 13, на живота.Над изправен кръст,както над изправен радий,получаваме двата вертикални плана С-Ю и И-З.Кръста е слънчев,и показва разумност на създаване на живота, материя и форми.НИЕ МОЖЕМ ДА МЪЛЧИМ,ДА МИСЛИМ,ДА РАЗСЪЖДАВАМЕ И ДА СЕ ВЪЗХИЩАВАМЕ.ЛУЙ ТЮРЕН   image   
Кръстът не е православен, а на Слънцепоклонници. Долу е Зимното слънцестоене и пресечната черта е по-малка защото денят на този ден е най-малък. В ляво е Пролетното равноденствие, а горе е Лятното слънцестоене и за това пресечната черта е по-голяма, защото денят е най-голям и в дясно е есенното равноденствие. По-късно разбира се имперската религия християнството омацва всичко.
Християнството е изградено като имперска религия на основата на ХРИСТОС обаче, Христос е превод на гръцки и става въпрос за ПОМАЗАН, а Исус е пак превод на гръцки и става въпрос за СПАСИТЕЛ.
Спасяването и Помазването са ритуали от Българското учение, а също така и КРЪСТА НО - в друг смисъл.
Предците ни са виждали човека като прикован към кръст от -
- прищевките на тялото
- емоциите и страстите
- лошите помисли
Едва след като се оттърве от тези "пирони" човекът е спасен и вече е достоен за посвещаване в знание, защото предците ни са оценявали знанието като оръжие и не са го раздавали как да е.
Обучението се е провеждало на хълма, на който е било и светилището ( мястото от където са водени астрономически наблюдения ) на удобно за сядане място по камъните. След като усвои определен обем от информация, обучаваният е преминавал на по-високо място и тези от по високите места са обучавали тези от по-ниските места. От там ни е останала думата ЧИН с две значения -
- място за учене
- ранг в обществото
и така наречената Взаимоучителна метода.
Накрая ученикът получава званието ХОР и за това е останала и приказката - да направиш нещо като хората, то ест не като другите, а като знаещите и можещите.
Най-добрият разбира се се помазва за БОГ-ВЛАДЕТЕЛ но всичко това се омацва с имперската доктрина.          



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8734764
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930