Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.02.2014 23:40 - Общо м/у траки и еври -че са на планетата Земя.
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1362 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 06.03.2016 07:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image               
 В Началото на Сътворението Северът е бил Изтокът, а Югът-Западът.Чак когато Звездното Слънце Сурйа е изплувало от ПодСъзнанието са се появили Изтокът и Западът или- Съзнанието и Несъзнанието.

Халдейската Каббала потвърждава, че N=E & S=W.
Еврейската библия пък показва(макар и неосъзнаващо как поради религиозна кражба от съседните цивилизации),че циклите в проявената матрица започва със Звездното Слънце Сурйа.

Преди появата на Сурйа имаме "Неподвижна Земя"--Сатйа-йуга Свръх-Съзнанието от "Денят на Брахма". Виждаме също, че Змията обитава южната половина или ПодСъзнанието.Виждаме и елементите:
Въздух и Вода са съответно Свръх-СъЗнание(N) и Под-СъЗнание(S),а Огън и Земя са съответно- СъЗнание(E) и Не/Под-СъЗнание(W).                                                              
Етимология на "посоките"(Diśa, Disha, Dik) на Санскрит:
1.Север-उत्तर- Uttara/U-Tarra/U-Terra, Трансцеденталната Утроба на Вишну
2. Изток-पूर्व- Pūrva, Prāchi, Pārāk - "Първо", "Начало"
3. Юг -दक्षिण-Dakṣiṇā - "Крава, годна да роди теленце и дава мляко"
4. Запад-पश्चिम-Paścima - "Гръб", "Заден".

Зенит- Ūrdhva(Altitude, Altar)=>Олтар- Урдхо-локас-Райски планетарни системи

Надир-Adho- Адхо-локас-Aдски планетарни системи

"Митичната Земя" в Пураните на Север се нарича "Уттара-Куру"- Ведическата "Хипер-Борея".                                       
budha2.blog.bg/drugi/2014/02/01/zevs-hiperboreiski.1234089                                                                                                  1.Север -Ангели,Сури(синове на слънцето),Деви,Нефилими(Гиганти)или Северни Богове те творят в Тракия и се връщат от време на време в Хиперборея .Творение траки .Тракия Рай - Ра                            
2.Юг- Демони, Асури(синове на мрака), Наги, Анануки(Змийско семе), Генни инжинери, Влечуговидни -Лемурия. Евреите/Биороботи са по късно творение на Асуронагите и техните свещеници Левити .

3.След потъването на континента МУ се появяват Атлантида и Лемурия. Мадагаскар е част от потъналата Лемурия. Всичките Митологии на Земята са се случвали на много нива в различните локи -Божествен свят, Духовен свят, Енергиен свят, Макрокосмос- планети, Микрокосмос- микрочастици, съответно според правилото,“както на Небето така и на Земята“ и в човешката история. Митът за Троянската война и Махарабата е много по стар от самите войни той е наука за Космоса. Източника за тези митологии е един  и това са тракийски жреци пазители на това знание.Те са източниците за създаването на Зенд авеста ,Веди и др. космогонични учения.Тракийските жреци са пазители на кивота м/у Бог и човек, те са били и в Харапа и в Египет и др. Евреите/Биороботи са по късно творение на Асуронагите и техните свещеници Левити.                                                                           image   
Аврамизмa, и дух Йах от Лемурия

1) Ях -санскр."Този, Който"(One Who, He Who)
2) Юда -санскр. "Война", "Битка"                                             Аврамически религии. Юдаизмът е считан за "стълб на Аврамическите религии"- Римско Библейско Християнство(по-му пасва терминът "Хитриянство") и Ислям. Но корените на този култ са от Лемурия("Кумари Кандам", о-в "Ланка" на Равана от "Рамайана"), където Рудра е бил обожаван с аспектите на Кали.

При потъването на този континент в Индийският океан е инициирана мигриация на т.нар. "нага-сарпа" ("змийско семе"). Южнянците наги мигрират на Север и Запад от Лемурия, така както Северняците деви от Скандинавия мигрират, при заледяването, на Юг и Изток(чрез тунели до Арйанските Земи на "Вендидад" .    
                                image   
Обрязването на гениталиите е предшествало появата на Аврамическите религии, но не е зародено в Халдея или Месопотамските култури, а -в Африка. Така, че юдейската библия лъже, че пръв е обрязан Аврам. "Обязването" в библията датира от периода на Мойсей. Така, че договорът за обрязване на мъжките гениталии между Аврам и рудрическият дух "яху" е изфабрикуван да даде автентичност на абрахамизъм, тъй като Аврам предшества в библията хронологически Мойсей. Обрязването на гениталиите датира от периодът на Мойсей, който дори се занимава и със Змията. Авраам(Арехтип "Рак") не се занимава със Змията, като символ или атрибут. Родината на обрязването е Лемурия. Оттам е пренесен в Африка- оттам в Египет - оттам в Близкия Изток. Пренасянето му в Азия иде от Сахара, като, заслугата за това не е само Аврамическите религии, главно-ислям, но и - на наследеният Лемурийски култ на обрязване на гениталии, главно - женски!!
Лемурия е известна като периодът на Земята известен като "Стара Луна" или о-в Ланка от Рамайана , известен в тамилските ръкописи, като Кумари Кандам. Епосът Рамайана описва събития случили се по времето на аватарът на Вишну-Рама,  в периодът Третйа-йуга.
"Лемурия" идва от Лат. "lemures"- нощен дух, призрак. 
      image   
В древногръцката митология хиперборейците са били хора, които „живеят далече на север от Тракия близо до планината Урал”. Тяхната земя се нарича Хиперборея (отвъд Борей – северният вятър). Тя е една от малкото непознати земи за древните траки и римляни. Плиний Стари и Херодот разказват, че хората от тези земи живеят до 1000 години в пълно щастие. Според мита някога „Аполон“ прекарвал зимата сред тях и държал отровните си стрели. От своя страна хиперборейците са му изпращали дарове, обвити в слама, които първо достигали град Додона в Епир и оттам се предавали от хората, докато стигнат до храма на Аполон на остров Делос. Тезей и Персей също посещават Хиперборея.
В гръцки карти от времето на Александър Македонски Хиперборея се изобразява като полуостров или остров, намиращ се отвъд земите на днешна Франция.                    
Сравнение му Траки и Евреи.

image
                                           
ГЕНОМ-Траки чрез уплътняване на енергийното тяло с материя и вдъхване на божия дух който при влизане в сърцето се установява като кармичен атом- душа. Освен това и от връзки с Богове Нефилми които творят в материята. Евре чрез генно инжинерство от примати, животни , клониране и от връзки с техните Анунаги.

image


Еврейските Левити и днес създават "ГОЛЕМИ" чрез вкарване на нисш дух в тяло при сатанински ритуал.  При масонски ритуал гой също може да стане еврай като мине през кулите Яхин и Воаз.    
                                          image   
Три окултни ритуала, които промениха света                                                                                                                   РАСОВА ДОКТРИНА Траки -Цар с жена от друга раса с цел подобряване на другата раса. Евреи -жена с друга раса с подмолна цел. Евреин само с еврейка-техният бог ги пази да си останат биороботи.  
                                        image                                                                                                ЕЗИК Траки -АзЪ, Бука, Веди, ДОБРО, за всички. Еври -Талмуд, зло, змиевидни буквички само за тях. Траки-класови. Еври-извънкласови.                                            

МУЗИКА-Траки-Орфей лирата му имала седем струни.Човекът може да възприема едновременно 7 тона или 7 цвята, Септакорд. Кавалът първият духов инструмент в света  е тракийски.

Евреи-$4 Тетрахорд музика на смърта                                    
ПЛАГИАТСТВОТО или КАК ЕВРЕЙСКИЯТ ПЕСЕНЕН ТРЪСТ ВИ КАРА ДА ПЕЕТЕ                                                   

БОГ-Траки -АИМ първият роден и възкръснал. Бог на Евреите е $, Богоборци, нямат Бог който да е възкръснал но дадоха такъв на Христяните и им написаха Библия. Имат бог на войната Ишкур - Яхве.                                                                
ЗНАНИЕ-Траки Божествено,Шастри, разпространение.      
Степени на разлагане на светлината и Канатица             image                                                                                                 Еври-змийско,Талмуд(скрит само за тях), кражба на Шастрите, манипулиране, създаване на фалшиви религии.

image
       
Левеитите реверсират Шрастрите - Сроти в Тора. Като предават на думата друго или обратно семантично значение днешния български език е манипулиран. Шрасти = Срати=Серати.


ДРУГА КРАЖБА НA ЮДЕИТЕ.Го-лока Вриндавана - вечната Обител на Радха-Кришна(Христо-с).Широко-разпространеното мнение, че "хексаграмата е символ на юдаизмът"("Меган Давид"- "звездата на Давид", "печат на Соломон" и тем подобни измислици) датират 2-3 века назаде(XVII c. AD), при формиране на юдео-масонската конспирация от Ротшилд. Всъщност, "звездата на Давид" е Пентаграма -"Астрално съзнание", внедрено от Ротшилд. Юдаизмът си няма и "грам понятие" от Голока Вриндавана и Кришна, тъй като се занимава с безименни и безформени духове в тамас. Юдаизмът е наложил догмата за хексаграмата, като свой символ, дори манифестиран на флагът на Израел, ционистката държава днес, която е дело на Ротшилд и Хитлер. САТ-кона хексаграмата, е изначалният символ, от който са взаимствали всички култове по света, само, че във ВЕРТИКАЛЕН РАЗРЕЗ на Вселената (Принципът на Хермес-Тотх: "Каквото горе-такова долу").
САТ кона се намира навсякъде в средата на материалният свят и отвъд него.
Смисълът на това е, че душата(животът) е вечен(Вишну, средата) и не е нито сътворението(Брахма, началото), нито-унищожението(Шива, краят), тъй като душата нито се е раждала, нито някога ще умре.По този начин - всякакво "вдигане на Кундалини змията"(шакти-енергията) Е ОБЕЗСМИСЛЕНО, тъй като това не е Трансцедентаният свят, а - Астрален свят.САТ-кона на Радха-Кришна предствлява ХОРИЗОНТАЛЕН РАЗРЕЗ на Вселената, което ще рече ВЕЧНОСТ- няма "горе" или "долу".Трансцедентът ако е в материалният свят е В СРЕДАТА му,но Истинската му локация е - ОТВЪД материалният такъв.Господ Исус Христос е казвал, че "Божието царство е вътре в нас"(Лука 17:21)
(тъй като става дума за "душа в материята").САТ Кона е изградена от двата преплетени триъгълника:Пуруша(9)-"изкачващ" -"Наслаждаващ се Творец"
Пракрити(6)-"слизаща"("пра-крити", "Първото Творение").Тука Пуруша не е създавал Пракрити(както е при Шива/Майа),тъй като индивидуалната душа, подобна на Богът, не е "създавана", че да бъде "унищожавана".тя е Азът когато е във робство/в материята/                            

МЕДИЦИНА -Траки билки ,Еври-лекуват с ваксини живак,флуор,и радиоактивност.                                            

ТАНЦИ -Траки Народни, ритъм, обединение. Еври-подскачат като козли в чест на техният бог Момо.  

Траки-откритост,Евреи-скритост конспиративност.

Траки-свобода, Еври-робство,роботърговци.

Траки, Българи-основна цел подобряване на другите раси. Еври-Евгеника,унищожаване на другите раси.

Понякога еврейските свещеници "Левити", унищожават своите биороботи за прикриване на безобразията които са вършили, но и за прочистване на подобрените биороботи(Хитлер направи това) от чуждо ДНК.                  

budha2.blog.bg/drugi/2014/01/23/tainata-na-obriazvaneto-ili-biorobotite-ne-sa-vinovni.1231108             

Гласувай:
0
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 6185346
Постинги: 4190
Коментари: 1145
Гласове: 1520
Календар
«  Октомври, 2019  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031