Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.02.2014 19:58 - Кали юга-Демон е обсебил три от религиите/Демо-избраният народ е поробил земята
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1601 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 02.07.2016 18:50


 image    
Моше(никът) със серпентината на окултното знание. Моше е първият окултист на тайните конспиративни общества в кали-йуга.                                                                                                                                                                 
На санскрит Kali Yuga означава „Епоха на демони” или „Епоха на поквара”. Юдаизма свършва историята с момента в който антихриста започва да владее, и сочи царството на злото за вечно.
 
След като Юдеите имат достъп до всички свещенни писания и предксазания, както и тотална власт над нас, те чинно изпълняват ролята си и стриктно се придържат към плана. Дори може да се каже че умишлено изпълняват предсказанията ако погледнем на тях като списък с неща които злото трябва да направи.  

                  image                                                                                                     Йехова не е бог и няма нищо общо с вселенските енергии; той по-скоро е демон на частна практика.                                                                                                                      Ето го дух Йах:

20. После излезе един дух, застана пред Господа и проговори: Аз ще го примамя. И Господ го запита: Как?
21. А той отвърна: Ще изляза и ще бъда лъжлив дух в устата на всичките му пророци. Тогава Господ каза: Примамвай го още и ще сполучиш; излез, направи така.
22. И така, сега Господ е вложил лъжлив дух в устата на тези твои пророци, обаче Господ е говорил зло за тебе
2 Летописи 18    
                                                                                                                                                                       
Дали в човешкото съзнание местата на Бога и Сатаната не са разменени? Ако се доверим на Джон Бейнс и неговата книга "Звездният човек", поне в Йудео-християнската култура е точно така: "Преданието, поддържано от великите херметични учители твърди, че в съдбовен момент от историята на човечеството, един силен "диаболичен Архангел", ако можем да се изразим така, успял да преодолее окултните защити на планетата, като предизвикал голямо безредие. /.../ Както сочат херметическите летописи, пряката, макар и неволна причина за тази катастрофа, която и до днес има отражение върху нас, е Мойсей. /.../ След дълги приготовления в пълно усамотение, Мойсей извършил ритуалната церемония с магически слова и съответни заклинания. Настъпили необикновени атмосферни и електрически явления, появило се изумително същество и Мойсей потреперил от страх и ужас, поради огромната сила, която то излъчвало. /.../ Представил се като Й. и пожелал в знак на сключения съюз, всички негови последователи ритуално да се подлагат на малка хирургическа операция с леко кръвопускане. /.../ По-късно Й., окултната сила зад Мойсей внезапно променил похватите си и започнал да проявява странни искания, като всички имали общ знаменател - кръвопролитие. Мойсей изпаднал в ужас и започнал да разбира каква грешка е направил, защото осъзнал, че "божественият ангел" всъщност е "ангел на мрака", пълна противоположност на сияйната сила, която той опитвал да призове. Този "пъклен ангел" членувал във воинството на сенките - вампир, който се хранел с човешка кръв - субстанция, заредена с виталност от Божествената Искра. /.../ Във Вселената има много същества като Й. За щастие магнитните защити на планетата са непреодолима бариера за тях. Но магическият обред на Мойсей отворил вратата и  разчистил пътя, по който Й. успял да проникне до Земята. /.../ ... ще трябва да разкрием, че това древно, отмъстително и злобно същество изгонило младия дух от земята и се въплътило там на неговото място. Събитието поставило начало на една кървава ера за човечеството."     
Йехова /IHWH, Яхве, Саваот - нека си го кажем направо/ се страхува да не загуби престола, узурпиран от него. Йехова е дал на своите слуги заповед: "В атака!" И те атакуват, строят техния Нов световен ред, който не е нищо друго, освен увековечаване на старото Зло.               "Божествените" демонически ритуали на духа Йах/Яхве/, в глава на юдейската библия- "Езикил", което на Английски език по-точно би звучало "Easy-Kill":                                                                                                                        
5 А на другите рече, като слушах аз: Минете подир него през града, та поразете; окото ви да не пощади, нито да покажете милост;
6 старци, юноши и девици, младенци и жени избийте съвсем; но не се приближавайте при никого от ония, върху които е белегът; и започнете от светилището Ми. Прочее, те започнаха от старейшините, които бяха пред дома.
7 Тогава им рече: Осквернете дома и напълнете дворовете с убити; излезте. И излязоха та поразяваха в града.
8 А те като поразяваха и аз останах, паднах на лицето си, извиках, и рекох: Горко, Господи Иеова! ще изтребиш ли всичките останали от Израиля като изливаш гнева Си върху Ерусалим?Езекиил 9.


Масово клане на отрочета(особено мъжки)е най-най-любимото занимание и специалитет на заведението "Йаху-Аллаху".Трудно бихте трогнали "любящ християнин", който следва библията,че любовта на Авраам към първородният си син, минаваща презбащиният нож към гръклянът на синът, била не толкова"божествена", колкото любовта на Йах и йудеите към Христос. Садизмът у йудеите заставя християните да бъдат мазохисти. Наблюдаваната вакханалията тука тече с пълна сила. Понеже са в тамас(невежество), обладаните от дух Ах и Йаллах яростно отричат всичко човешко. Проблемът с достигането на Божественото е, че не трябва да се отрича човешкото, а да се над-могне. Възходящата градация е дух-демон-животно-човек-дев-Бог.Къде се намират обожателите на Яхова и Йаллах?...
Тези невежи, не знаят, че колейки човек или животното, си подписват чек за аддхо-локас(адските планетарни системи)където ги очаква техният Бог.                                                                                                                                                                                                                                   
13. и когато "господ", твоят "бог", го предаде в ръцете ти, тогава да поразиш всичките му мъжки с острието на меча;
14. а жените, децата, добитъка и всичко, което се намира в града, всичката плячка от него да вземеш за себе си; и да ядеш от плячката на неприятелите си, която "господ", твоят "бог", ти даде.
15. Така да постъпваш с всички градове, които са много далеч от тебе, които не са от градовете на тукашните племена.
16. А от градовете на тези народи, които "господ", твоят "бог", ти дава за наследство, да не оставиш нищо живо,
17. а да ги обречеш на унищожение: хетите, аморейците, ханаанците, ферезейците, евейците и йевусейците, според както "господ", твоят "бог", ти заповяда; Второзаконие 20   

 
                                 image   
И който побеждава и пази делата Ми докрай,
нему ще дам власт над езичниците,
и ще ги пасе с жезъл железен;
като глинени съдове ще се строшат,
както и Аз получих власт от Отца Си;
и ще му дам утринната звезда.
От-кровь-ение на Йоана 2:26-28


Аз, Иисус, изпратих Своя Ангел
да ви засвидетелствува това в църквите.
Аз съм коренът и родът Давидов,
утринната и светла звезда.
От-кровь-ение на Йоана 22:16


ААа, така!! Ето това е наградата от спазване на Астралната религия - Библейско Християнство
(Нов Юдаизъм)- плагиат от езичници, но ще наказва ...... пак езичниците!!                                                                                                                                                                        За тези, които считат Коледа, като "семеен празник", на който могат да хапнат, пийнат и се повеселят с близките си няма нищо необичайно. Необичайното е когато официалната християнска църква пропагандира, че това било "християнски празник". Какаво значи "християнски празник"?.. "Християнският празник" значи този, който се обяснява ОТ БИБЛИЯТА(тъй като това е "свещеното писание" на Римските християни.) Официалната християнска църква не само, че крие ррождената дата, но тя крие и годината на раждане на Основната фигура в Християнството- Исус Христос Галилеецът.
Някой би казал- "Какво значение има?- Важното е или да почетем Раждането на Спасителят или просто- да хапнем, пийнем и се повеселим." Ми Спасението Ви е в илюзията!!
По същата причина Римската Империя пробутва "Раждането на Христос" с "Раждането на Слънцето"(Нарастването на денят/дей/дев спрямо нощта, като за около 3 дена преди това намалението на деня спира и за това казваме, че "Слънцето е умряло", след което започва на нараства което ще рече, че "Слънцето е възкръстнало от смъртта си") - като ЧИСТО АСТРОНОМИЧНО СЪБИТИЕ. И не случайно имперското римско християнство не е Трансцедентална, а - АСТРАЛНА РЕЛИГИЯ. Т.е. душата вечно цикли в материалното битие, подчинено на материални цикли. Това римско християнство, наследило юдаизмът, не разглежда събитията от гледна точка на Трансцеденталността и душата, а - от гледна точка на циклите и материята.
Понеже римското библейско християнство е влязло в конспирация с йудейският синедрион за използване на старият завет, като "бого-вдъховена книга", то съвсем логично е да следва и постулатите на юдейската догма за отричане на КАРМАТА и ПРЕРАЖДАНИЕТО, като изначални закони, характерни в материалният свят с цикли, НО ОТ ДРУГА СТРАНА ГИ СЛЕДВА БЕЗ-ПРЕКОСЛОВНО(няма как да ги избегне, колкото и да им се иска на теория с измислени свои !! ) и ние ще разгледаме това с доказателства в самата Библия.

"Библията"(гр. "книгите") е сборник от около 66 КАНОНИЧНИ книги, приети и одобрени от църковни дейци(отци- служители на империята) по събори. Основно се състои от т.нар. "стар юдейски завет" и "нов завет на Исус Христос".
Старият завет на юдеите е племен култ към плодовитост и смъртта за избиване на неюдеи по племе, което рече "по вяра", тъй като в племенните култове етносът е равносилен на вярата. Целта на племенните култове е да съхрани "семето на племето". Това ще рече ПРЕРАЖДАНЕ на душата в матрицата в рамките на племето. Култът към Лингам на Шива е извратен в култът към фалосът- заветът между дух Йах и мъжките членове на племето става, чрез ДОГОВОР- Мъжките отрочета на 8-мият се обраязват в краекожието на главичката на половият член, а дух Йах има за задача да им вдъхва у йудеите ненавист към останалият свят с цел да доминират над него. Тука не визирам само всички хора извън племето йудово. Тука визирам и животните, с които племето разполага, като "бащиния"- дух Йах им е дал да ги колят, особено "диетичните" животни с цел да си угодят на небцето. Разбира се, невежите няма как да знаят, че консумацията на месо създава НЕБЛАГОПРИЯТНА КАРМА и душите следват упадъкът в Астралният свят. Но дух Йах е заръчал на своите договорници, че това е "богоугодно". Дух Йах също е позволил консумацията на вино и спиртен алкохол като награда за предана служба към него. Разбира се, невежите няма как да знаят, че това създава смъкване на душата в ниски астрални нива. Но дух Йах настоява, че това било "бого-угодно".

Но кой е този баба-итко-иврит-ко дух Йах(който по-късно добива и партизанско име Аллах, тъй като ислямското б-дух-новение на педофислкия пророк Мохамед(Махамада), реинкарнираният от Шива демон Трипура, иде от богоизбрани юдейски талмудически равини, които "ударят една правоверна ръка" за Най-Новият юдаизмът- Исламът или "Салламът" от Курбанът на крава, овца, коза или камила(както ства дума в тази публикция Новият Юдаизъм е Римското Християнство, прието на съборът на църковните отци в Никея 3 век след Христа и със своят best-seller на който имат copyright Библията!).
Този баба-итко дух Йах е АСТРАЛНА ПРОЕКЦИЯ от два архетипа- Марс-Сатурн или още ПРИМИТИВНА РУДРА, която не иска да се прибере в Трансцеденталият свят, която има древно Знание, но изопачено, и която си търси невеж материал за неговата реализация. По всички правила на това знание ТОВА Е САМИЯТ "САТАН"(който абрахамците са изкопирали от Шумерското "СТН", идещо от ВЕДАическата дума "СТАН"- "място", "у-стой-чивост". "СТАН" се свъзрва със Сани(Сатурн), и Сива(Шива), но всички паднали духове го копират НЕСКОПОСАНО. За това, когато дух Йах казва "аз съм", то той не уточнява КОЙ Е, поради незнанието КОЙ Е. Шива управялва всички паднали духове(особено в КАЛИ-ЮГА!!) в гуната на мрака и НЕВЖЕСТВОТО или още - злото и инерцията. Дух Йах е невеж и затова е горд от състоянието на себето си. Колкото един дух е по-невеж, то толкова той е по-арогантен и примитивен с КАМЕННО-ВТВЪРДЕНО ЕГО.

За старозавеният дух Йах е ясно, че цикли в низходящи спирали от Анта-ришка лока до Питта-лока и Аддхо-локас в матрицата, следвайки инерционният момент, негативната карма и пре-ражданието на душата в ниските нива на Астралът! (виж ВЕДАическа Космогония)

Но я да разгледаме т.нар. "Нов Юдаизъм" - "Римско Християнтво" за какъв "Спасител" пише в Библията, приета от отците в Никея?!..... дали този Спасител не е "Астрален Спасител"?...
Първо нека да се взрем в пропускът на светите отци да изхвърлят ПРЕ-РАЖДАНЕТО, като закон в материалният свят от своят наръчник за манипулиране - "Библията"("да минат метър", все пак "нова религия-нов късмет"!!)

9. И като слизаха от планината, Исус им заръча: На никого не казвайте за това видение, докато Човешкият Син не възкръсне от мъртвите.
10. Учениците Му го попитаха: Защо тогава книжниците казват, че първо Илия трябва да дойде?
11. А Той отговори: Наистина Илия иде и ще възстанови всичко.
12. Но казвам ви, че Илия вече е дошъл и не го познаха, но постъпиха с него както си искаха. Също така и Човешкият Син ще пострада от тях.
13. Тогава учениците разбраха, че им говореше за Йоан Кръстител.

Матей 17


Какво разбират римските християни под понятието "Възкръсване от мъртвите".                                                    image   
Ако попитате някой библейски християнин днес КАКВО ТОЧНО Е ВЪЗКРЕСЕНИЕТО, няма да може да ви обясни ВЕДАически(научно), а ще ви препрати към текстовете от Библията, които ще нарече "мистични". Но те са невежи. Библейските текстове за Възкресението разбират "Възкресението" като акт на ЗОМБИ от древно-африканския култ ЯО(откъдето иде "Яху", Яхова). Тялото умира, биологичната смърт е настъпила за часове, налице са гнилостни необратими процеси на разпад на тъкъните материя, но после душата се връща пак в тялото и човекът "възкръсва" като ЗОМБИ със същото си грубо-материално тяло.

Защо се казва, че Абрахамизмът е племеннен култ за вяра в духове? Защото става дума за "вяра в гуната на мрака и невежеството-ТАМАС". (виж 17 глава Видове вяра от Бхагавад Гита )                                                            image     Възкресение от мъртвите на зомби от Яо

50. А Исус, като извика пак със силен глас, издъхна.

51. И, ето, завесата на храма се раздра на две отгоре додолу, земята се разтресе, скалите се разпукаха,
52. гробовете се разтвориха и много тела на починали светии бяха възкресени,
53. които, като излязоха от гробовете след Неговото възкресение, влязоха в святия град и се явиха на мнозина.

Матей 27
                                                                                                  БОЛШИНСТВОТО ОТ ЮДЕО-ХРИСТИЯНИТЕ НЕ ЗНАЯТ, ЧЕ ПОЧИТАНЕ НА БИБЛЕЙСКИЯТ ХРИСТОС(КОНСПИРАЦИЯ НА РИМСКАТА ИМПЕРИЯ) ТЕ ПОЧИТАТ ПО ЗАОБИКОЛЕН НАЧИН ЛЕМУРСКИЯТ КУЛТ КЪМ ПЛОДОВИТОСТ И СМЪРТНОСТ:
Лемурия-Централна Африка-Арабският Полуостров-Палестина-Римската Империя-Европа.

Понеже невежеството е огромно, но и егото е твърдо, то Кришна дава възможност на тези франкен-щайн-овци да си вярват във фантазиите на някой паднал дух, който е привързан към тялото, което е преходно и подвластно на циклите на материалната природа, то фантазията го "задържа" за вечността.
Извънкласовите вярват в т.нар. "чудеса". Обичат да се чудят и майат как някой фокусник-илюзионист ще им докаже във феноменалният илюзорен свят "свръх-естественост"(Свръх-Средната ни Земя-Бху) и те ще го обявяват за "месия", САМО при положение, обаче че и ги направи царе на Земята да властват над другите човеци и твари.
Поради фактът, че извънкласовите не могат да бъдат йоги и нямат йоги способности, то всеки един йоги-сиддха от по-горната Земя- "Бхувар Лока" от тяхната "Анта-рикша лока" (виж ВЕДАическата Космогония) може да "ги върти на малкият си пръст на шиш" и те ще го обявят за пророк на дух Йах или Аллах.
Всъщност, думата "леви-тация" идва от юдейските първосвещеници "леви-тите"(идва от "Ел", "Ил", "Ал", все още прозвище за Шива в Кашмир), които само си мечаят във фантазиите си да бъдат сиддха-йоги и да се издигнат над Земната грави-тация(grave- "гроб", "сериозен"). Общо взето- истинското име на левитите би трябвало да е ГРАВИТИ. Другото е само в техните фантазии в гуната ТАМАС.

А на това нещо му викаме КАРМА, братя и сестри абрахамци:

12. И така, всяко нещо, което желаете да правят човеците на вас, така и вие правете на тях; защото това е същината на закона и пророците.
Матея 7

18. Истина ви казвам: Каквото вържете на земята, ще бъде вързано на небесата; и каквото развържете на земята, ще бъде развързано на небесата.
Матей 18

6. "......каквото посее човек, това и ще пожъне."
Галатяни 7

Абрахамските, като извънкласвои, много тачат "пророците", тъй като те са форма на раджа-риши, които има способността да наблюдават материалното битие и цикли( чрез "3-то око" на Шива). Абрахамците нямат информация за Трансцеденталното битие, отвъд циклите.
... но вие си карайте с ВАШАТА религия, ваша си е! И Спасителят си е ваш!!! Моля, моля! ....само не го пробутвайте, особено за дивиденти. На търговският принцип post-dated check ! Прави сега , а спасението ти ще дойде в следвашият ви живот. Следващ живот си има за вас, ако искате не го наричайте с купешката дума "реинкарнация"- душата ви стои пак в старото ви тяло, но "на друга Земя друго небе", както е видял Йоан в "От-Кровь-ението" си. Земята е много важна за вас, както и кръвта. Точно както Адолф Шиклгрубер де Ротшилд ви е завещал! : ЗЕМЯ И КРЪВ!

Нека сега да обобщим накратко миграцията на душата-дух на Исус Христос и да сравним с ВЕДАическата Космогония:

Исус Христос е роден от Светият Дух и май(к)а дева в пещера-обор. Ми позната история с Кришна - роден в затвор, заченат от Светият Дух(Шива), идещ от Брахма-лока, най-издигнатото място в материалният космос.
Исус Христос живее на Средната ни Земя- Бху, върши чудеса, идещи от Бхувар, Земята на сиддхите(над Земята на ракшасите-паднали духове от Анта-рикша лока).
Исус Христос бива наказан от ракшасите и нагите(двете съседни земни планетарни системи, съответно-по-горната и по-долната земя на Средната ни Земя - Бху), за това, че не проповядва царствата им, като наказанието Му е - БИОЛОГИЧНА СМЪРТ, назидаделна, публична , с изтезания на грубото и финото материално тяло.
Исус Христос слиза в най-низшите планетарни системи - Пита лока и Адхо-лока, след напускане на грубо-материалното си тяло, където проповядва на грешните души да се покаят и да преминат в по-горните- РАЙСКИ планерни- системи- Сварга-лока ("ИСТИНСКИЯТ СМИСЪЛ НА ДУМАТА "ВЪЗ-КРЪСТ-ВАМ", тъй като кръста е сивмол на Адът и Долната Земя!!). Владетелят на Сварга-лока(Райа-Небе) още при издъхването Му на кръстта -праща гръмотевици, светкавици, бури и дъжд, като знак за приемане на жертвата Му.
Исус Христос "въз-кръст-ва". Появява се в етерно, фино-материално тяло, като Астрална проекция, Този път не е дух Йах, а - Брахма-джойти, АСТРАЛНА СВЕТЛИНА ОТ БРАХМА-ЛОКА.
Исус Христос се въз-нася до Небето-Рай Сварга.
Исус Хритос слиза за Втори път на Земята Ни("Второ Пришествие"), когато тя ВЕЧЕ слезе ИНЕРЦИОННО в много ниските астрални нива, почти до нивото на Пита и Адхо Лока, като накаже грешниците и .....
....установи нов период- "милленниум"(Сатйа-йуга) на Земята: "Нова Земя- Ново Небе". Това е известно от ВЕДА, като дейността на Калки-аватар.
(виж ВЕДАическа Космогония)

Е?... К"о стана сега...това не ли САМСАРА?.... "Нашата религия" поздравява "Вашата религия" за откритието на топлата вода!!!                                                                          image    ...само, че дали се молите на ПРАВИЛНИЯТ ХРИСТОС, а не на дух Йах, защото "Алле-лу-Йах" в "От-кровь-ението" показва, че кранчето за топлата вода има синьо кръгче и ви чака изненадващ леден душ....?!...

Ето го дух Йах:

20. После излезе един дух, застана пред Господа и проговори: Аз ще го примамя. И Господ го запита: Как?
21. А той отвърна: Ще изляза и ще бъда лъжлив дух в устата на всичките му пророци. Тогава Господ каза: Примамвай го още и ще сполучиш; излез, направи така.
22. И така, сега Господ е вложил лъжлив дух в устата на тези твои пророци, обаче Господ е говорил зло за тебе
2 Летописи 18

Съвсем вероятно и логично и факт:
Византийско-Римското Православие на Константин е наредило ТУК Вуду-култът за секта наравно до Кришна-съзнание, като попадащо в "инославните" "ловци на души". Доколкото си спомням, Той Самия Христос-Галилейски казваше на палестинските рибари :"Елате сега да ви науча не как се лови риба, а как се ловят душИ".
Ма то Христос Галилейски не е проповядвал не-брахмански(а-брахамски)афро-близко-източен тамастичен култ, но другарите- братя Право-верни и Кръво-славни нещо не искат да си излизат от тинята на мрака....?...                                                                                                                                                                                         
Следващият откъс от Вишну Пурана дава пълна представа за злото, което ще да властва през Кали Юга и което Калки бил призван да отстрани.

"В Магадха един владетел на име Вииваспхатика ще изтреби всички кшатрии и ще издигне на тяхно място рибарите, варварите, брахманите и други касти, а шудрите, разбойниците и хората извън закона ще господстват над Индус., Дарвика, Чандрабхага и Кашмир. Царете ще бъдат груби и жестоки, отдадени на низост и лъжовност. Те ще убиват жени, деца и крави и ще ограбват своите поданици, но властта им ще бъде краткотрайна и възходът на повечето от тях ще бъде последван от падение. Животът им ще бъде кратък, желанията - неутолими, набожността и благочестието - непознати за тях. Хората от другите страни ще последват примера им и тъй като варварите ще покровителстват царете и ще потискат по-цивилизованите племена, човеците ще започнат да измират. Благоденствието и набожността ще намаляват с всеки изминал ден, докато съвсем изчезнат от света. Богатството ще бъде единственият фактор, определящ положението в обществото, и обект на преданост и всеотдайност, заместило религиозното благоговение. Страстта ще бъде единствената връзка между двата пола, измамата - средството, с което се постига успех и се разрешават споровете, жените - обект само на чувствена наслада. Земятя ще се почита единствено заради природните богатства, които крият недрата й (т.е. няма да има свещени места). Брахманският шнур ще бъде достатъчен, за да се наречеш брахман, а различните варни ще се различават само по външни белези.

Безчестието ще бъде основно средство за препитание, слабостта - причина за зависимостта, самонадеяността и заплахата - претекст за усвояване на знанието. Щедростта ще означава отдаденост, обикновеното изминаване ще се нарича пречистване (т.е. дарове щели да продължават да се правят, но предизвикани от ежедневните изживявания, а не във връзка с религиозната ритуалност или като акт на набожна преданост, а измиването нямало да следва религиозните предписания и церемонии, а щяло да се прави за удоволствие).

Взаимното съгласие ще се смята за брак, достойнството ще се преценява по хубавите дрехи, водата, за която сме чували, че блика някъде далеч, ще се смята за свещен извор. Хората няма да могат да издържат върху плещите си тежкия товар, причинен от алчността на владетелите и ще подирят убежище в полето и ще се хранят с плодове, мед, билки, корени, цветя и листа. Дрехите си ще правят от кората на дърветата и ще са непрекъснато изложени на слънце, дъжд и вятър. Никой няма да живее повече от 23 години. През епохата Кали ще господства разрухата и падението до окончателната гибел на човешката раса."                                                                                                        "Когато практиките, приписвани от Ведите и свещения закон, са почти изцяло прекратени и краят на Кали Юга е вече близо, частица от това божествено създание, чиято природа изгражда Брама, което е началото и краят и което обгръща и включва в себе си всичко, ще се спусне на Земята. Той ще се роди в семейството на Вишнуяса - прочут браман от село Самбхал, - ще носи името Калки и ще бъде надарен с 8-те свръхчовешки способности. Несъкрушимата му мощ ще унищожи всички Млеччха (хората извън закона), а също и онези, затънали в произвол и злодеяния. Той ще възстанови добродетелтта, а разумът на онези, които живеят в Кали Юга, ще се пробуди и ще стане бистър като кристал. Хората, които по това време прегърнат добродетелта, ще бъдат семето на новата човешка раса. Тя ще се подчинява на законите на Крита Юга - епохата на непорочността и пречистването."

Калки се изобразява като човек със светла кожа, яхнал или поклонил се пред бял кон. В ръката си държи меч. Той пречиства настоящата пропаднала епоха и възстановява справедливостта и духовната чистота.          Според Агни Пурана, Калки ще установи морален закон във формата на четирикратна Варна, или подходяща организация на обществото в четири класи (касти). След това хората ще се възвърнат в пътя на справедливостта.  В една друга книга - третата от божествените драми на Тод - "Звездата на Изток", се вижда как днес Антихристът дей­ства в изкуството:
"Той цари и в изкуствата, като им хвърли мрежа, че най-хубавото нещо е във видимия свят - в илюзията! Помислете, а не знаят бедните живописци и скулптори, че зад тази природ­на проява има идеални образи, които чрез невидими строите­ли се мъчат да реализират и въплътят своята красота, но те не виждат, интуицията им биде забулена и ясновидството — почернено. В поезията влезе, в литературата, в драматично­то изкуство и сега там всяка драма е оргия от тържества на онези низши човешки сили, които възбуждат най-ниската чо­вешка и животинска природа. Висшият идеал на поетите за безсмъртната красота и любов изчезна и всеки възпява своя­та любима, която на улицата е срещнал и, знаете ли що?... "
Това е за Брахманите: за съвременното ни духовенство не мога да кажа, че се вмества определено в една каста. Там има само хитри Вайши и корумпирани Кшатрии, които:
"Затваряте царството небесно пред човеците; защото нито вие влизате, нито влизащите пускате да влязат. "
Матея 23/13
"Ад е сега животът. Антихристът влезе в черквите и ги раздели на хиляди парчета и знаете ли колко изкусно?      Нали всяка дума е израз на идея, а всяка идея е нещо безко­нечно, защото същината й е Божествена и като така тя се разбира от всекиго дотолкова, доколкото разбиращият е съвършен. И когато тези представители на религията взеха да тълкуват писанията и думите на мъдреците, всеки разби­раше думите както той си знае, а Антихриста намери удоб­ния момент и внуши на всекиго гордата идея: ти си прав. От тук хиляди разделения. А истината е една, там където има спор, няма истина, защото истината е изпитание на Боже­ствено самочувствие и съзнание в Цялото, а не нито дума, ни мисъл ни въображение, тя видно не съществува в ума, тя в него изчезва, защото е в духа, но Антихристът постави мре­жа между ума и духа и така усили единия за сметка на другия. Да мои съжители, Антихристът така завладя и Божия земен дом и сега той е тържище, което с пари се откупва — една молитва дотолкова е дълга, доколкото златото е тежко, едно четене дотолкова се издига, доколкото е платено, и то как се четат скритите изрази на мистерията? - Само формално и затова тяхната сила не излиза по-далече от черковните вра­ти. Увито е в булото на Антихриста всичко и сега тези огни­ща не са Божествена мъдрост, защото не се дава никакво право на сила, обърнаха се в политически и социални общества, кои­то заповядват и не дават право на свободно изричане на исти­ната - така е навсякъде, където дом стана тържище за лич­на облага. А така не се развива Духът, Божеството в човека не се развива от мрежи и заблуждения, а от знание, и то зна­ние за всичко в пълната му цялост, защото Антихристът е безкрайна същина и неговата природа трябва да бъде разбра­на навсякъде, та от всякъде да бъде изгонен. "
Тод "Звездата на Изток"                                                          Спасителя на Света е емблематичен и трябва да се чете в неговото мистично значение и че цифрите 432 имат космично еволюционно значение. Ние смятаме, че тези два факта проливат светлина върху произхода на екзотеричната християнска религия и проясняват много от мрака, който обвива нейното начало. Тъй като, нима не е ясно, че имената и дейците в синоптичните Евангелия и в Евангелието на св. Йоан не са исторически? Нима не е очевидно, че съставителите на жизнеописанието на Христос – желаейки да покажат, че раждането на техния Учител е било космично, астрономично и пророчески предопределено събитие – са се опитвали да го съгласуват с края на съкровения цикъл, 4320? Когато фактите се съпоставят детайлно, това им съответства толкова малко, колкото и другият цикъл от „трийсет и три слънчеви години, седем месеца и седем дни“, също изтъкнат като потвърждение на тази претенция, слънчево-лунен цикъл, в който Слънцето за сметка на Луната печели една слънчева година. Съчетаването на тези три цифри 4, 3, 2 с цифрите съгласно съответния цикъл в Манвантарата е било и е предимно индуско. То остава тайна, дори независимо от това, че някои от неговите значителни черти са разкрити. То се отнася например до Пралая на расите в тяхното периодично разтваряне, преди което специален Аватар трябва да се спусне и въплъти на земята. Тези цифри са били усвоени от всички древни народи, като народите на Халдея и Египет, а преди тях били използвани при атлантите. Очевидно някои от по-учените сред ранните отци на църквата, които, бидейки все още езичници, са се ровили в тайните на храмовете, са знаели, че тези цифри имат отношение към аватарната или месианската тайна и са се опитвали да приложат цикъла към раждането на своя Месия; това не им се е удало, тъй като въпросните цифри се отнасят към съответните завършеци на коренните раси, а не към определена личност.                                      На 1326 места от „Новия Завет“, където се споменава думата „Бог“, нищо не посочва, че в Бога се съдържат повече същества от един Бог. Напротив, на 17 места Бог се нарича единствен Бог. Местата, където Отецът се нарича така, са само 320. На 105 места към Бога се обръщат със звучни титли. На 90 места всички молитви и благодарности са адресирани към Отеца; 300 пъти в „Новия Завет“ се обявява, че Синът е по-долу от Отеца; 85 пъти Исус се нарича „Син Човешки“; 70 пъти го наричат човек. В Библията няма нито едно място, където да е казано, че Бог съдържа в себе си три различни Същества или Личности и все пак представлява едно Същество или Лице – „Лекции в Швеция“ на д-р Карл фон Бергон.

Простата тайна се съдържа в следното: има цикли вътре в по-големи цикли и всички те се съдържат в една Калпа от 4 320 000 години. Именно в края на този цикъл очакват Калки Аватара – Аватарът, чието име и характерни черти представляват тайна; Той ще се появи от Шамбала, „Града на Боговете“, който за някои народи се намира на запад, за други на изток, а за трети – на север или юг. И това е причината, че – започвайки от индуските Риши, та до Вергилий, от Зороастър до най-последната сибила – всички, от времето на началото на петата раса, са пророкували, възпявали и обещавали циклично завръщане на Девата – съзвездието Дева – и раждането на божественото дете, което трябва да върне на нашата земя Златния Век. Никой, колкото и да е фанатичен, не притежава толкова голяма наглост да твърди, че християнската ера е върнала на хората Златния Век – оттогава Девата наистина е навлязла във Везни.              Да проследим, християнските традиции до техния оригинален източник.

Преди всичко те разкриват в няколко изречения от Вергилий пряко пророчество за раждането на Христос. Но в това пророчество е невъзможно да се открият някакви черти на днешния век. В знаменитата четвърта еклога, половин столетие преди нашата ера, Полио моли музите на Сицилия да му пеят за великите събития.

„Настанала е сега последната ера на песента Кумеанска и голям ред от векове (този ред, който отново и отново се повтаря в хода на нашето световно въртене) започва отново. Завръща се Девата на Звездите и царството на Сатурн отново се обновява. Сега ново потомство се спуска от небесните сфери. Целомъдрена Луцина, усмихни се благосклонно на момчето-младенец, който ще доведе докрай днешния Век на Желязото(Кали Юга) и ще установи по целия свят Века на Златото... Той ще раздели живота на Боговете и ще види герои, намиращи се в обществото на Боговете, и сам ще бъде видян от тях и целия миролюбив свят... След това стадата няма да има нужда да се страхуват от огромния лъв, змеят също ще умре и лъжливото растение на отровата ще загине. Ела, скъпо дете на Боговете, велик потомък на Юпитер!... Това време е близко. Виж – земята се тресе, приветствайки със своето кълбо теб – и сушата, и мopemama, и величествените небеса."  Вергилий, „Еклоги“, IV.                                                                             
Къде е тази „нова раса, която се е спуснала от небесните сфери“? Била ли е това расата, която е излязла от езичеството и е преминала в християнството?                     
Сибилското пророчество и вдъхновената поезия на Вергилий остават по всички точки неизпълнени.                  Сибила намеквала за циклите въобще и специално за великия цикъл. Да си припомним как Пураните потвърждават казаното no-горе и сред останалите – „Вишну Пурана“:                                                                     

Когато установеният ред, преподаван от Ведите и учрежденията на законите, почти изчезне и краят на Кали Юга („Железният век“ на Вергилий) бъде близък, аспектът на това божествено Същество, който съществува по силата на своята собствена духовна природа в характера на Брама и дори се явява началото и края (Алфата и Омегата)... ще слезе на земята; той ще бъде роден в семейството на Вишнуяшаса, изтъкнатият брамин от Шамбала..., надарен с осемте свръхчовешки сили. Чрез своята непобедима сила той ще унищожи... всички, чиито умове са посветени на враждата. Тогава той ще възстанови праведността на земята и умовете на тези, които ще живеят в края на (Кали) Века, ще се пробудят и ще станат прозрачни като кристал. Хората, които ще бъдат така преобразени по силата на това специално време, ще станат семената на човешките същества (Шишта, останали живи след бъдещия катаклизъм) и ще дадат рождение на раса, която ще следва законите на Крита (или Сатя) Юга (века на чистота или „Златния Век“). Тъй като е казано: „Когато Слънцето и Луната, и Тишя (астеризмите), и планетата Юпитер бъдат в един дом, тогава Векът на Крита (Златният) ще се върне“                                                                                        - БИБЛЕЙСКИ ИСТОРИИ                                                        image    "Цивилизацията" на "Израел"(Яков), която доста библейски христиени  припознават, като "християнска"...                                                                                               
Какво представляват ЦИОНитките християни водени от "Новите" ТАЛМУДчени юдеи?..
Ето това:

11. Ще вляза в земята на неукрепени села! Ще отида при онези, които са в спокойствие и живеят безгрижно, всички, които живеят в неукрепени места, без лостове и порти,
12. за да ги обереш и да вземеш плячка, за да обърнеш ръката си против запустели места, сега населени, и против събраните измежду народите хора, които са придобили добитък и имот и живеят в най-отбраната страна на света.
15. Ще дойдеш от мястото си, от най-далечните страни на север, ти и много племена с тебе, всички яздещи на коне, голямо множество и силна войска;
16. и ще излезеш против народа ми Израел като облак, покриващ земята. Това ще бъде в следващите дни; и аз ще те доведа против земята, за да ме познаят народите, когато се осветя в тебе, Гоге, пред очите им.
Езикил 38
 
image

Това е джина/ДЕМОНА/ДЖИБРИИЛ от пещерата на Мохамед/Аарон - Хира в планината Нур, с които той е контактувал. Кирлианова фотография.


ДЖИБРИИЛ заповядва: „Чети“ или „Рецитирай“. Според ислямската традиция Мохамед е неграмотен и не може да чете. Впечатлен от случката, той се връща при Хадиджа, която го признава за пророк и става първия човек, приел исляма. Скоро тя е последвана от едва 10-годишния братовчед на Мохамед Али и близкия приятел на пророка Абу Бакр/КОЙТО ВСЪЩНОСТ ГО НАСЛЕДЯВА И ЗАПИСВА КОРАНА С ПИСАРИ/.

В продължение на дълги години Джибрил разкрива на пророка Божието слово - съдържанието на Корана.

Мохамед проповядва 3 год. само на близки приятели и познати. После, към 613 г., се отдава на публични проповеди.

Когато започва да печели привърженици, властите в Мека започват да го смятат за опасен. Мохамед се чувства застрашен и през 622 г. се преселва в град Ясриб - Медина (на около 450 километра северно от Мека), където му предлагат убежище.

Това преселение, наречено хиджра, е повратна точка в живота на пророка. От хиджрата започва мюсюлманското летоброене. В Мека той няма много последователи, но в Медина те са далеч повече и скоро добива влияние, което фактически го прави абсолютен властелин. През следващите няколко години, когато мюсюлманите бързо нарастват, се водят редица битки между Медина и Мека. Тази война завършва през 630 г. и Мохамед се завръща победоносно в Мека като завоевател.

/ЗАПОЧВА ДА ДЕЙСТВА КАТОЛИЧЕСКАТА ПОЛИТИКА НА етническо ПРОЧИСТВАНЕ *Разделяй и владей*./

През останалите 2,5 год. от живота му арабските племена/живеещи в местността Араба/ бързо се приобщават към новата религия.

Днес виждаме и все повече ще виждаме резултата от демоничната бомба на сатанинския – Римокатолически проект *ИСЛЯМ*. Чийто ръководител папата днес казва:

*КОРАНЪТ И БИБЛИЯТА СА ПОСЛАНИЕ НА ЕДИН БОГ...*-ПО ТОЧНО ДЕМОН.

image
Смята се, че самият Аллах диктува Корана на Мохамед чрез архангел Гавраил. Дори и тук е необходимо да се обърне внимание на думата "ангел", която в словото-Ra има стойност Ар_хан_Кали – «Ар, Ка-човек (хан), дракон-змей (Кали)». Просто pereoglasovav гръбнак на съгласни, думата може да се изписва така: Архангел = " Йерихонския дракон змия Кали" = Иерихон_Кали = След прочитането на думата "ангел", наобратно, както се е чело в до-никонианските времена ние получаваме: архангелГласувай:
2
0Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 6179966
Постинги: 4190
Коментари: 1145
Гласове: 1520
Календар
«  Октомври, 2019  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031