Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.03.2014 01:22 - Монголското еврейче Чингиз Хан и синът му Джу-чи - новите кръстоносци на Евреоналът
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 4149 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 18.09.2016 18:16


image     
 "Смята се, че избухване на стария религиозен плам довело до събиране на 50000 деца от Франция и Германия през 1212 година, а папа Инокентий III взел това за знак свише, че възрастните кръстоносци били безполезни. В крайна сметка нито едно от децата не достигнало Светите земи, защото тези, които не умрели от глад по време на пътуването, били продадени в робство." (не по-малко от 50 хиляди нееврейски деца, събрани в цяла Европа ) уики / Children_crusade , които отидоха за ритуално жертвоприношение!Така, от средата на 1200-те години, когато Евреоналът осъзнал, че християнските кръстоносните походи  не са придобили своята цел, и последва преоборудване на кръстоносните походи на изток от тук и  феноменът на Чингис хан и неговите "Celestial Empire от Тихия океан и в Близкия Изток." Това е монголската Celestial Empire която обикновено след това във всички държави беше Кхаганат.      
                                                                            image   
Тук Диаграма показва експлозивно увеличаване на Монголската империя в началото на 1200-те, когато става ясно, че юдео-християнските кръстоносни походи са прецакани.    

В същото време Монголската империя е и много разрушителна. Според някои оценки при завоеванията са избити 30 милиона души, а за първите петдесет години на монголско управление населението на Китай намалява наполовина. Сред най-успешните тактики, използвани от монголите, е безжалостно да избиват населението на градовете, отказали да се предадат. Освен от тези страховити методи, бързото разширение на Империята се улеснява и от издръжливостта и уменията на армията, от меритокрацията (форма на държавно управление, основаваща се на участие в управлението на способните, заслужилите) и дисциплината.   

                                            image   
И така, каква е религията на прословутият "Татар-монгол" Чингис Кан?Всички деца на Чингис Kahn са били със сигурност висши еврейски свещеници - Kanami.   

           
jewishencyclopedia.com/articles/7689-high-priest    

                image   
През 1227, при смъртта на Чингис Kahn, неговата империя се простирала от Тихия океан и до Каспийско море. Карта: 

                                                                            image   
Естествено,  империята на Чингиз Кан е по Пътя на коприната.

И докато това е показано на картата, далеч на север, в действителност - Empire Chinginz Kahn е по протежение на Пътя на коприната, а на север е ненаселена.                                                                               image   
Златната орда (на тюркски: Алтын Орда, Улус Джучи) е държава с център в Долното Поволжие, основана през 1243 от тюрко-монголския хан Батъй (1237—1255), син на Джучи, внук на Чингиз хан. До 1266 хановете на Златната орда признават властта на Великия хан в Каракорум, а после и в Ханбалък (Пекин).Така че тук най-големият син на Чингис Кан бе наречен " Джучи ".Самото име показва, че  е "JU-Chi" - еврейски произход  "джу".                              Преди смъртта си Чингис хан разделя Монголската империя между своите четири синове.Но Джучи умира за една година с баща си Чингис хан в 1227. Най-западните окупирани от монголците територии, които включвали южна Русия и днешен Казахстан, били поверени под властта на най-старите му синове: Батус(син на Джу-чи), който става владетел на Синята орда, и Орда,който става владетел на Бялата орда. През 1235 Бату заедно със своя  генерал Субетей започва инвазия на запад, първо той покорява племената на башкирите и поема към Волжка България през 1236. От там той продължава експанзията си на юг, като през 1237 превзема южните степи на Украйна и принуждава голяма част от куманите да се преселят на запад. Остатъка от куманите се заселват в кримските планини, докато на по-голямата част от полуострова се заселват татари. Придвижвайки се на север, Бату започва Монголската инвазия в Русия и за три години присъединява към своите територии всички руски княжества, докато неговите братовчеди, с участието на бъдещия  хан Монгке, се придвижват на юг към Алания.    
                                                                                image   
Монголските войски на Бату хан са минали от южна посока на Каспийско море. 
                                                    image   
Портите на Дербент -  дефиле преди 1906 г. 
                      image 

 Легендарна бариера уж построена от Александър Велики в Кавказ , за да пази нецивилизовани варвари от север (обикновено се свързва с Гог и Магог ).

.Гейтс на Alexande

image     
По късно портите са Грузински(еврейски) военен път през 1911 г. Грузински военен път изигра основна роля в развитието на икономическите отношения между Русия и Закавказието. Georgian Military Road                                    

Защо ли езичниците монголци все още живеят в юрти и" Chayniz - kanovskie "монголи" а преди 1000 години са били въоръжени с Дамаск стоманени остриета?                    
Ето малко  грузински език и кой го е направил езика грузински:                                                                                  image   
2 = ორი = Ori 3 = სამი = себе си; 4 = ოთხი = othi; 5 = ხუთი = Хути
събота Шабат = შაბათი =
Общо:
понеделник = ორშაბათი = orshabaty = втори ден след съботата,
вторник = სამშაბათი = samshabaty = третия ден след съботата
сряда = ოთხშაბათი = othshabaty = четвъртия ден след Sabbath
четвъртък = ხუთშაბათი = hutshabaty = петия ден след съботата,
петък = პარასკევი = Параскеви =? (необходимо в речника

Седмица = (задължително Dictionary)?
Можете също да видите тук:                                                  

www.goethe-verlag.com/book2/RU/RUKA/RUKA011.HTM#.T10P4fkRxwQ 


image   
През 1252, Александър Невски се срещна със сина си Хан Бату Sartak  Джучи Улус - Сарая. Sartak даде на Александър Невски етикет върху централното тогава Владимир княжество. По този начин той се превърна в кръвта на брата и осиновен син Sartak Хан Бату ".             

en.wikipedia.org/wiki/Sartak                                                     

Това означава, че Александър Невски е приет синът на Бату . С всичко това ясно, защото внукът на Чингис Kahn Бату стига до границите на еврейската земя Новгород      Другият внук на Чингис Кан - Хукагу Хан беше просто "кръстоносец" - поредица от неверници еврейски герои град Иерушалаим - "Яхова Шалом!" Това е армията на Хулагу и Бату Хан разделена: в района на Каспийско море монголските войски отминали "грузинските военни", така Можете да се каже на път през Кавказ за Русия, като се мобилизират с кавказките хазари като Карамзин, да речем, "татари" и "Монгол" - тюркско-уйгурската армия на Hulagu Kahn се премества в Иерушалаим може да се каже - в Израел И като Hulagu тогава Kahn направи фатална грешка. Лесно печелят в Близкия изток и идват в Палестина, Хулагу, решава че част от войските могат да се изпращат на север, за да помогне на Кану Бату - в Русия! И Хулагу изпраща някои от неговите войски през Кавказ до "Грузински военен проход" в Русия. Всичко е във вестниците дори Уики е. Проучване на Hulagu Kahn не е работило добре . Те не знаеха, очевидно, че в Палестина има силен южен Египет (държава Mizrah), което тогава е било под мюсюлманско робство  

                                                       image                                                                                                    Вие разбирате, че "татарите" в армията на Hulagu Kahn,са най-вече "монголи" арменци и грузинци, същите, както и сега, копелета, и че Хулагу преминава небрежно през Грузия и Армения.Защото "татари" са всъщност хазари, мобилизирани от Кан Бату, хазарите от Кавказ, където Бату мина през долната част на Северен Кавказ в Русия. А в юго-западния фронт с Hulagu Kahn е оставил "монголи", т.е., турци, или уйгури, тези, които произтичат "Drang Nach Иерушалаим"  и по-късно формират Османската империя (османски) турци. Това е прословутият "турците" Кой е този? - това уйгури - Centro Asian Dzhungars "Chayniz-Kanovskoy" империя. Това е централноазиатски тюркски, монголски "" хаганат.   

         image 

Ранните 1300s има еврейски турско-монголско ханство , след това в 1300h години той се превръща в мюсюлманска Османска империя !  

                                      image                                                                                                   

650-те години, почти веднага след създаването на арабската мюсюлманска империя, Evreonal сложи хазари Кавказ и обезкуражи Иерушалаимската задача. По този начин тези хазари са първите "в Червения кръст на Кръстоносците" и мегандавидовци!     

                                  image   
Западна Европа от началото на нашата ера е завладяна от сефарадските евреи, които от Палестина и Средиземноморието още през първи век от н.е. с римските легиони и след това muslmanskimi сили и търговски кораби, завладяват цяла Западна Европа и от Испания до Скандинавия. Това се случи в началото на първото хилядолетие пр. н. е. Това е сефарадски евреи - евреи са най-старите в Западна Европа .    

                        image     
Евреите в Централна Европа (1881)                                              
Хазарските евреи са нахлули в Европа  1000 години по-късно, от Сефарадите, и започнали да наричат себе си интелигентно " ашкенази . " До второто хилядолетие пр. н. е. до 1500-ната година в Европа се сблъскаха - 3 - три вида РАСОВО еврейство - ТРИ 1). Области които контролираха тюркски евреи, които виждате в средата. 2). Сефаради  аристокрацията на Западна Европа, от Италия и Северозападна Европа. 3). Хазарския Ашкенази окупирала северната част на османските турци. Така че около средата на второто хилядолетие, успяха да направят така наречените "Протестантската революция" Хазароешкинашка за завладяването на Западна Европа, побеждавайки сефарадски католици. Евреите сефаради не са имали нищо общо, ако искат да останат живи, те биха могли да седят само на корабите и са  били пуснати да живеят в Америка. По този начин, тъй като от1500 г. и до 1800 г., сефарадски евреи, бягащи от Западна Европа завземат Америка,така  и Хазарските Ашкенази заемат Западна Европа. От 1800 г., британските Хазарски Ашкенази след като те наводниха Америка, започнаха да завладяват Китай и Индия, а дори  през 1853 г. успяха да поробят Русия, която по това време, след Петър Велики, се е ръководила от сефарадска династия на Романови - Голдщайн.                                                                                 През 1947 г., Хазарскияте Ашкенази образуват държавата Израел, които, за разлика от древен Израел не е сефарадска а хазарския и hazaroashkenazy, и чрез използването на английски като инструмент на гоите успя да завладее света, за консолидиране на техните печалби да  направи глобална империя - Global Hazarstan с духовен център Yershalaime. От Персия изпълзяха, до Кавказ, след което е създадоха Полша и Литва, спечелиха Западна Европа, Северна Европа, Англия и Америка, и сега обратно към Близкия изток и Централна Азия, така като направиха обиколка около света за 1000 години!                                                                                
Колко са основните видове на евреите на Земята?           

1). Сефаради en.wikipedia.org/wiki/Sephardi_Jews                

2). Вероятно най-многобройната породата вече Хазарския Ашкенази - производно на Персийския-кавказки жидохазари en.wikipedia.org/wiki/Ashkenazi_Jews                 
3). Уйгурски тюркски евреи - турци.en.wikipedia.org/wiki/Uyghur_people                             

4).жълтури  Манджурия, те също са включително корейци, защото това , което сега се нарича "Корея" е неизменна част от dzhurdzhenskoy Манджурия. Така че сега половината от всички южнокорейци - юдео-християни - протестанти и много от тях са в Съединените щати.         

en.wikipedia.org/wiki/Jurchens                                                 

Корейците също като евреите искат да бъдат умни и да се учат наТалмуд. Южна Корея, е с население наближаващо 50 милиона, Талмуда е включен в учебните им програми. Почти всяка къща има южнокореврйски Талмуд преведен на корейски. Корейските майки изучават Талмуда и Талмудска мъдрост за техните деца.                                    
zenapieviska.blogspot.com/2012/03/1200.html                         
5).Индуски евреи budha2.blog.bg/drugi/2014/01/10/koi-avraam-ot-gene-d-matlok.1226954                                            Британски учен от 19-ти век обяснява защо в западният свят никога не е обяснявано за индуският произход на евреите                                                                                     

6).Японски биороботи Израилтяни в Япония    

                    image  image   
  Имената на страните и народите, малко черен и се заменя с други. Така че иберийските историци погребат истинската история. Може би си мислите, че историята - това е хаос и много имена и izTORIYa всъщност е много логично "самостоятелна изложба."  

                                                image  image

  
Както можете да видите от заглавието, това е същото както евреите казват kaganates и Хазарския ханство Така че, ако 1200 S -. Ранните 1300s имаме карта на евреи турско-Mongol ханство Ил, а след това от години той се трансформира 1300h мюсюлманската османска империя!                                                                             image  През шибан мистерия мистерия! Chayniz-kanovskie zhydo монголците krestnosny кампания под zhydovskimi Standard от Ierushalim? - Знаете! И въпреки, че те не можаха да влязат в Палестина, мюсюлманските египетски мамелюците им raskhuyarili"Chayniz-kanovskie zhydomongoly" формира от Ирак и Иран zhydovsky Ilkaganat - Образованите! Така че основният въпрос на новото хилядолетие: Как zhydovsky Ilkaganat "турско-Mongol" изведнъж се превърна в мюсюлманския Османската империя, както и "megillah" стартира отново? Въпрос ясно? "монголи", т.е. уйгурски турци все пак взеха Iershalaim? Вдигайте! Вдигайте! Османската империя е Палестина - Yershalimom до 1919! Но как стъпвайки върху еврейските войски Иерушалаим Kaghanate Hulagu Kahnhttp://en.wikipedia.org/wiki/File:1281BattleOfHoms.JPG и в крайна сметка не веднага, след няколко загуби, но овладяването на Палестина и Yershalaimom, zhydomongoly Chayniz самите Кана внезапно стана "мюсюлманската османска империя", на известните - "турци"! Това е въпрос хилядолетие! Холмс не знае отговора на този, но фактът, че zhydomongoly Chayniz Kahn избра по някаква причина ислям юдаизъм. Може би като княз Владимир избра Православието? Ами, защото точно същото нещо се е случило в Казан! И не само в Казан, но също така и Dzungaria! От тези, които изцяло Chayniz kanovskie zhydomongoly дойде. По-рано Dzungaria - Централна Азия, региона беше Kaganates. Погледни - до musulmanizma целия централноазиатски регион, произхода на скандалния "турци / турчин", от който американските сили сега са ритник - Kaganat BLEAD на kaganate!     
                                                                                                                          http://zadaviz.blogspot.com/2012/03/2012-03-11_11.html            image image      image     
Как вы помните, Кан Батый в 1238-1240 годах успешно дошёл на север до земель Новгородских, которые тогда принадлежали купцам-радханитам еврейского торгового союза на Балтике с чисто еврейским названием "ХА-Нза"     
                               image     
 

и без боя, по договорённости с ханзейскими жыдами, жыды Бытыя повернули назад. Жыды до сих пор засирают мозги гоям, говоря, что это икону, дескать, вынесли, и Батый обосрался и повернул назад. Государство, которое образовал Кан Батый вдоль реки Болги с притоками, называлось Улус ДЖУ-Чи - по имени своего отца"                     http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B6%D1%83%D1%87%D0%B8. В русской литературе оно называется "Золотая Орда" - "Золотой Порядок"

 То есть "Руси" никакой тогда юридически не было - Был Улус ДЖУ-ЧИ.

 http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B6%D1%83%D1%87%D0%B8 
Если вы сейчас поедете в Казань, купите школьный учебник истории, и другие татарские книжки, то там как раз уже написано, что как раз это был Улуч Джучи, то есть государство старшего сына Чингиз Кана. Руси никакой не было, она была завоёвана, юридически она не существовала. А земли владимирско-московского, рязанского, тверского князей были губерниями Улуса Джучи. Самостоятельного сувернитета, как потом изображали российские историки, русские кнаженства НЕ ИМЕЛИ и иметь не могли! Русские княжества имели статус губерний Улуса Джучи! Смотрите эту карту. На карте Золотой Орды, включавшей в себя русские княжества, они вообще не обозначены. image

 
Руси тут никакой нет - это и соответствует действительности, хотя многим это и не понравится. Это всё равно что как рассказывать через 800 лет, типа, что в СССР рязанская, тверская и московская области были суверенными государствами.
Знаменитый "русский полководец!" Александр Невский не был "русским полководцем" и быть им никак не мог, Александр Невский был татаро-монгольским полководцем. А уже кто он был по крови - во всяком случае не славянином и не гоем. Бюст Невского до безобразия не славянский, и писался с хазара Черкасова                                                       zadaviz.blogspot.com/2012/03/2012-03-11_11.html                                               



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8737142
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930