Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.03.2014 22:04 - БИБЛИЯТА ПЛАН ЗА ДЕЙСТВИЕ
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 2428 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 12.10.2016 00:17


Илюминатски "пророци" се наричат "агенти", които действат по същият конспиративен начин, както библейските пророци(нескопосан плагиат на Ведаическите риши). Този план напълно контролира Аврамическите религии, тъй като "законите" са също съставени на базата на рационализъм. Илюминатските закони на нагите(от Била-сварга лока до Ананта лока) са дори по-ефективни от примитивните закони на Абрахамизмът("Анта-рикша лока до Питра лока). Общото между двете е търсене на материални резултати в матрицата във времето, без да познават това, следвайки анонимни духове, осъществявано с помощта на кървави жертвоприношения. Всяка една игра на нагите може да се тълкува от Авраамските религии, като "сбъдване на библейските пророчества", докато с Веда не може това, тъй като там събитията са научнo-детерминирани от Астрологични събития в Шастрите, които не могат да се променят с пропаганда или "открития"(чудеса).                  

Защо шумерските Анунаги или техните библейски пророци са си харесали България/Тракия/ ,като всичките библейски събития могат по време, място и царе да се съпоставят с нашата страна?                                                

Едем и как точно е станала фалшификацията на библейската география.                                                                                                                                                                          

Не е ли това конспирация за да се осигури алиби "истрия"за генномодифицираните създания на така наречените Шумери дошли от адските планети.Защо на църковния събор  през 893. столицата на България се мести от Плиска в Преслав?                                                                                                                                                    Може би това физикогеографското разположение на Преслав съзнателно било избрано, за да наподобява това на Ерусалим, “градът Давидов”.Съпоставката Симеон – Давид се развива и в една отпечатана работа на П. Георгиев. Конкретният повод за нея е бронзова
статуетка-ключ от Плиска, представяща права мъжка фигура, стъпила на пръсти, със струнен инструмент на гърдите и особена шапка, от която излиза нагоре дълъг тесен рог.                                                                                                                         Авторът смята, че статуетката е буквална илюстрация на текст от Библията (1 Цар. 16:12-13, 23), в който се говори за тайното помазването на Давид от пророк Самуил с елей, съхраняван в рог, и за това как Давид развличал Саул, свирейки на гусла и танцувайки в моменти, когато духът на Бога идвал върху Саул.                                                                                                                                  
Управлението на Владимир Расате /889-893/ променило наложения от княз Борис-Михаил политически курс.На значителна част от гръцкото духовенство било гледано с недоверие.Владимир Расате се опитал да върне държавата в лоното на eзичеството.Това накарало княз Борис-Михаил да захвърли монашеското си расо и заедно с третия си син Симеон през 893 година извършели преврат.Владимир Расате бил хвърлен в тъмница и ослепен.Не е ли всичко това илюминатската игра или карти за сбъдване на "сбъдване на библейските пророчества".                                                                          


Библията е Българската история                                          


Цялото население по бреговете на Океана и на вътрешността до Рейн и до Алпите, се смятало съседно на рая, страната му носила името Гад-Елиа, а жителите ѝ – Гад-ели, от които имена елинските автори направиха Галатия и Галати, а латинските – Галия и Гали. Те били особено щастливи, земята им била благодатна и честита, защото с лодките си, като посрещали душите,
скитащи по земите им, помагали им да преплуват океана и да стъпят на обетованата, райската територия, гдето ще вечно блаженстват.Там царува тракийският бог Яма, „събирател на човеците“, „цар на душите“, „първият, който умря и възкръсна“. (Стара планина е наричана Има) Аймон [Aimwn] - "тракийското" име на Стара планина. В диалектни говори се е запазило до днес под формата Им . Ето го къде бил заветният Имеон.  
                                   

ИСТОРИЧЕСКИТЕ ТРАКИ И КАК ТРАКИЙСКИТЕ ЛЕГЕНДИ ПОПАДНАХА ВЪВ ВЕДИТЕ      


1.5. В „Ригведа”, Яма (Йама) е първият човек роден на земята. Баща му е Вивасват (6, стр. 129; „Ригведа”, Х, 14, 5-с,) съответстващ на авестийския Вивахвант. Вивасват е яркоблестящия във висините, благодатния огън в небесата, даряващ светлина, топлина и живот на земята. Вивасват, бащата на Яма (Йама), първи извършва ритуал на жертвоприношение и дарява на хората огъня. (7, стр. 315) Той се отъждествява с по-късния образ на върховния в определен момент Бог на „ведийската” митология – Бога на слънцето Суря (древоиндийското „сурйас” – “Слънце”), наричан е още Савитар („пораждащ”,) Пушан („благодетел”,) Бхага („даващ благополучие”,) МитРа („споделящ благата”). В друг текст („Ригведа”, Х, 51, 3) Яма (Йама) е този, който дарява огъня на хората и прави първите жертвоприношения. Близначката на Яма (Йама) е Ями (Йами). (6, стр. 124 – 126; “Ригведа” Х, 10.) Майката на Яма (Йама) – Санджна („съвест”,) или Санджана, родила от Бога-Слънце – Суря, наричан още и Вивасват, три деца – Яма (Йама,) Ями (Йами) и Ваивасват, който става баща на Икшваку – родоначалника на „Слънчевата династия”. Ваивасват е седмо поред превъплъщение на първочовека Ману (индийския Ной,) което е една по-късна версия. Санджана избягала от жарките лъчи на съпруга си Суря, превръщайки се в кобила. Но той я последвал превъплътен на жребец, настигнал я и от любовната им връзка се родили двамата братя-близнаци – конниците Ашвини. Те са наричани с различни имена, но най-вече Даста и Насатя. Ашвините били млади и красиви, умни, ловки и бързи като соколи…                                   

ХИПЕРБОРЕЯ/СКИТИ/ТИТАНИ/ ЙИМА                               

Библията е плагиат от шастрите на Дхиан- Коганите(Девите от север).Тя описва генното инжинерство на шумерските анунаги.  

                                 
Боговете в Месопотамия плагиат на Ведическите                Северняци и демони от Юг/Шумер и генно инжинерство     

Алегорията за Потопът евреите са копирали директно от "Енума Елиш" на Аккадо-Шумерите, които пък са взаимствали от Арйаните, но разбира се с изопачени и фабрикувани символи и събития. Така например, библейският Ной е просто поредният "7 Ману" от 14 на калпата("Денят на Брахма") в епохата на РаВи, а "Ноевият ковчег", който копира Кивотът или Кааба за "Утробата на Вишну" е просто Рибата "Матся", която е аватар на Самият Вишну, който поглъща душите в Трансцедентална Си Утроба си за да ги прероди в Нов цикъл в материалното Проявление.                                       Нефилимите(Исполините).Това са по-висши същества от хората на Средната Земя(Бху), идещи от по-висши планетарни системи към Брахма-лока, чиято цел е да култивират Земята и да спасят хората чрез Съзнание от упадък към животинска форма.Асоциирани понятия са "мореплавател"(naval"im), "9"(nove)-Трансцеденталното число(108), "нов"(nove), Юпитер(U-Pitr).
Нефилимите не са нещо отрицателно спрямо Ведаическото Знание. Нефилимите са отрицателни персонажи от гледна точка на падналите ЗЕМНИ духове(бхутас) "ел яху", "ал аху", които са рашкаси в Анта-ришка-лока и постоянно искат да инкарнират във форми на Земята с цел да експлоатират материалната енергия.


image
       
Шумерските Аннунаки дават примерът на Аварамическите религии за "бог"..
Шовинистичната патриархалност е Лунен култ мразещ Изтокът, Слънцето и девическото начало. Кървавите жертвоприношения са като поздрав "Шалом"(Салаам)...
                                                                                                                                               
При смесването на нефилимите с демони и наги се получава именно тази част от тях, която се нарича в Бхагавад Гита "нежелано потомство", точно както са получени Аврамските патриарси от смесването на Ведаическите брахмани с шудра-класата. Може би това е образът на Месопотамските Анунаки - "свирепи", "алчни", "кръвожадни", "експлоататори".                                                image                                                                                                  

На санскрит Kali Yuga означава „Епоха на демони” или „Епоха на поквара”. Юдаизма свършва историята с момента в който антихриста започва да владее, и сочи царството на злото за вечно.
След като Юдеите имат достъп до всички свещенни писания и предксазания, както и тотална власт над нас, те чинно изпълняват ролята си и стриктно се придържат към плана. Дори може да се каже че умишлено изпълняват предсказанията ако погледнем на тях като списък с неща които злото трябва да направи. Йехова не е бог и няма нищо общо с вселенските енергии; той по-скоро е демон на частна практика. Ето го дух Йах:
20. После излезе един дух, застана пред Господа и проговори: Аз ще го примамя. И Господ го запита: Как?
21. А той отвърна: Ще изляза и ще бъда лъжлив дух в устата на всичките му пророци. Тогава Господ каза: Примамвай го още и ще сполучиш; излез, направи така.
22. И така, сега Господ е вложил лъжлив дух в устата на тези твои пророци, обаче Господ е говорил зло за тебе
2 Летописи 18                                                                          

- Кали юга-Демон е обсебил три от религиите/Демо-избраният народ е поробил земята      

                               
Генномодифицираните евреи и техният Адам-Нимрод ,са дело на Шумерските анунаги.Тези биороботи с раптилско ДНК са в заговор с/у населението на Земята.Последните мащабни изследвания на ДНК миграции са манипулирани и не показват истинските раптилски кръвни връзки на еври(хабиру) и Шумерски илюминати.По божия закон "както на небето така и на земята" долната земя(адските планети) това са Лемурия,Африка, Мезо-Америка (Патала),Антлантида и Антарктида.Това място е било отредено за Шумери и други демони Двете Америки,по ведите са Рарша Пушкара. Патала е антипода на Индия, или Америка.Патала означава едновременно противоположни страни и адски области и тези думи станали накрая синоними във всички отношения, както по значение и свойства, така и по название.На север(Деви) са райските планети а централното място в космичното яйце съответства на Тракия.                                                   Знае се, че според древноримската традиция, Ромул, основателят на Ришм, е пряк потомък на троянеца Еней. Галфрид Монмутски (около 1100-1154 или 1155) в съчинението си "История на бринатските крале" (Historia Regum Britanniae), извежда родословието на бритите от внука на същия този Еней - Брут. Самият Галфрид се опира на по-старото съчинение на историка Нений (VIII—IX в.) "История на бритите" (Historia brittonum), където Брут е наречен Брит. Да не забравяме и че разказът за Троянската война е много известен през Средновековието.
Но какво прави впечатление в исландския разказ. Докато британците, обявявайки се за наследници на Еней, претендират за родство едновременно с троянци и римляни, то скандинавците не се блазнят от славата на Римската империя, т. е. тук може и да не става въпрос за така разпространеното тщеславие. Техният родоначалник, троянецът-трак Тор (бог-гръмовержец в митологията им) си живее в Тракия и тя е негово кралство. Следва дълга родова линия все по тези земи, докато не се стигне до погоподобния Один (върховен бог в скандинавската митология; между другото според нея Тор е негов син, а не както тук - Один е наследник на Тор).
От този пролог научаваме името на кралството на Тор (Тракия) и то е Трудхайм (Юrърheimr), което в превод означава "дом, място на силата", където "хайм" (heimr) е "място", а "Труд" (Юrър) е "сила".                                                                                                                                               Виж тук>   Сагите на викингите и тяхната връзка с Троя и траките

           
ИНДУЛГЕНЦИЯ ЗА АДХО-ЛОКА                                 


Според „Атра-Ха-зис" известно време преди Потопа Енлил решил да накаже човека с помощта на инфекции, зарази и серия засушавания а след това и с намаляне продължителноста на живот чрез генно инжинерство.Днес се използват също евгеника и ваксини(за подържане на живота до около 80г. а може да се намали и още) и атомно оръжие , нищо ново.А едно обещание за по дълъг живот може да купи всяко правителство ,религия и мил.последователи. Когато Авраам бил на деветдесет и девет години, Бог ЯХВЕ му се явил и му казал:
„Аз съм Бог Всемогъщи (Ел Шадаи), тръгни след мен и бъди благословен. Ще потвърдя договора между теб и мен и много ще увелича числата ти(живота ти)."!?                               

Енки срещу Енлил-Йехова                                                                                                                                         


ВАКСИНИ ДНК/ Ограничаването на човешката популация не е от днес                                                            

"Когато практиките, приписвани от Ведите и свещения закон, са почти изцяло прекратени и краят на Кали Юга е вече близо, частица от това божествено създание, чиято природа изгражда Брама, което е началото и краят и което обгръща и включва в себе си всичко, ще се спусне на Земята. Той ще се роди в семейството на Вишнуяса - прочут браман от село Самбхал, - ще носи името Калки и ще бъде надарен с 8-те свръхчовешки способности. Несъкрушимата му мощ ще унищожи всички Млеччха (хората извън закона), а също и онези, затънали в произвол и злодеяния. Той ще възстанови добродетелтта, а разумът на онези, които живеят в Кали Юга, ще се пробуди и ще стане бистър като кристал. Хората, които по това време прегърнат добродетелта, ще бъдат семето на новата човешка раса. Тя ще се подчинява на законите на Крита Юга - епохата на непорочността и пречистването."


image


Калки се изобразява като човек със светла кожа, яхнал или поклонил се пред бял кон. В ръката си държи меч. Той пречиства настоящата пропаднала епоха и възстановява справедливостта и духовната чистота. Според Агни Пурана, Калки ще установи морален закон във формата на четирикратна Варна, или подходяща организация на обществото в четири класи (касти). След това хората ще се възвърнат в пътя на справедливостта. 


ОБЩЕСТВЕНА СИСТЕМА ПРИ БЪЛГАРИТЕ/ЦАР ВОЙН ЦАР ЖРЕЦ                                                                                 image   
Илюминатите копират свещенната кастова система като индианец работещ в/у пишеща машина                                                                                                                                                             
Ануннаки са зад Новия Световен Ред, който е бил планиран вече дълго време. Индустриалната революция е била планирана от Ануннаки, не за да подобри жовота на масите, а да ги плени в желания и недоволство, така че хората лесно да забравят за духовното съществуване. Освен това тя променила начина на живот и объркала хората, но най-вече позволила предмети от материален комфорт на управляващия елит(Еевреи биороботи). Ануннаки водят военна икономика. Истински мир никога не се предвижда от тях. Те пилеят ресурси за да държат хората поробени. Те присвояват всички остатъци за свои удоволствия.                                                                                                                                
Генното инжинерство е било практикувано потайно на тази планета доста дълго време. Днес генната модификация не е вече тайна. Обществено достояние е че растения, животни и хора се манипулират генетично и се клонират. Размерите на тези проекти от друга страна, са скрити от общественото око.   Преди индустриалната революция, технологичните напредъци били буквално в застой от много векове.Това им позволило да подобрят методите за контрол и поробване на хората. Ануннаки се нуждаели от напреднала технология за да финализират техните планове за поробване на земляните чрез НСР с единствена управляваща – обединена полицейска власт.  НСР бива наложен от управляващия елит, който някои наричат Ционисти. Някои хора мислят, че всички евреи са ционисти, което не е правилно. Не всички евреи са ционисти, както и не всички ционисти са евреи.Но всички чисти евреи са биороботи.                                                                                                                                              

Хронология на южните богове и хора                                   Днешното Християнство като секта на юдаизма                                                                                                                   

Книгата Битие била записана от цивилизациите, създадени  от Ануннаки.Шумерите били една от първите култури, която имала записи на плочи, описващи историята на Ануннаки на Земята, което било в съзвучие с това, което нареждали Ануннаки.                                                                                                                                         Книга Битие била създадена за да накара хората да боготворят Елитните Ануннаки.
Историята на Битие не е Истинската История на Божественото Сътворение.
Историята на Битие е толкова скорошна в сравнение с цялостната картинка, че е абсурдно да се счита за вярна.
Вече имало различни групи извънземни и земляни, когато Елитните Ануннаки завзели част от Земята.
Имало битки за надмощие между различните групи, но Елитните били прекалено силни за тях.
На шумерските плочи са записани събития от така наречения произход на човека и сътворението
които всъщност били записки от последната колонизация на Елитните Ануннаки.
Завоевателите сами написали тези плочи.
Така, това което е записано от шумерите е било диктувано от техните така наречени богове.
Опитът на Ануннаки им подсказвал, че създаването на религия би помогнало в опита да се контролира отново населението.

Старият Завет е посветен на Яхве. Той е много мъжки настроен поради боготворенето на Божествената Майка от коренните жители на Земята.
Старият Завет потвърждава съществуването на много от „боговете” Ануннаки на земята в ранните времена.
Битие разказва за поколенията следвали Адам и Ева и историята на разочарованието на „божествения” от човечеството, което живяло след потопа.                                                                                                                       Ануннаки са били хората от Сим и те са дошли на Земята и копулирали с примитивни земляни,това е записано в историята Битие.
                                                                                                 

Когато положението излезе извън контрол Ануннаки унищожават култури и избиват населения,след това ги зараждат наново.              

 
Евреи и циклофрения  
         



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8688358
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031