Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.03.2014 19:03 - РОМИ ГЕНЕЗИС
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 3012 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 11.04.2016 19:39


 image         
Ромите са упаднали брахмани след кръвосмешение с йудеи от Индия
                                                                          image   
Племената Йадава/Yadava (Йаху/Yahu )дезертирали/обвинени в зловредност от кшатриите(царе) Арийци/ от Индия за Близкия изток и други части на света, като отмъкват с тях и преправените Ведаически Свещени писания(Шастрите) и преправената религията на Йишвара/Yishvara в новите си домове. В Близкия изток тази преправена религия на Йишвара/Yishvara по-късно става йудаизмът.Заедно стях са изгонени и пра-цигански племена/парадхи – индийското племе*сродно с Йаху* от наследствени престъпници ,харни – притежават дарба да мамят целия свят рамоши – джебчии/.Сихките, подобно на йудеите не вярват в Бог, като ОТДЕЛНА ЛИЧНОСТ,а като дух,който най-много може да се въплъти в
"учителят"(гуру), по подобие на юдеите, които боготворят своите равини за техният дух Яхве."Изгубените племена" никога не са се "загуби". Те са отишли в Северна Индия. Хетейците(Hittites), господарите на Ерусалим(Йерушалайм), когато Авраам пристигнал там, са били древна Индо-Ивритска управляваща каста, а не отделна етническа принадлежност, както ние сме били погрешно информирани. Злоупотребата с жени и деца при юдеи и техните братя роми е наследство от Кашмир, гнездото на нагите. Моголската империя е
същата вяра в Ал Аху, както и Ел Яху- рудрически лемурийски духове на Кали създадени също чрез генна модификация.
Завръщане на нагите в Кашмир-това е инвазията на
ислямът при сидхите, които вече са направили първата крачка при отхвърляне на ВЕДА-смесване с рудрическият дух Ал Аху. Война на Армагедон", а е приключила преди повече от 4000 години.                                                             image    
Това е Париж, а тези не са цигани. 
                                      image    image                 
Сектантски Хиндуист в България, обособил се в родното си гето."Циган" произлиза от "Синдар", от. р. Синд(Инд),като са я наричали от западният и бряг Перси и "Ар"- Земя .
                        Другата дума с която са известни е терминът "gypsy", чиито корен е в думата "Egypt".
Друга дума, скоято са известни в България е "мангала", което е планетата Марс на Санкрит в Астрологията Джйотиш(загатващ за примитивността, подлостта им и афинитет към кръвта- архетипите Овен и Скорпион).
На изток от р. Инд ги наричат чандала. Извън-класови(untouchable), асоциирани с Луната Чандра и чудовището Чанда, слуга на асурите Сумбха и Нисумбха . Аспект на материалната енергия Майа - Чамунда ги убива. 
 
                                                                      image    Сингарите(иде от река Синд=Инд) принадлежат към извън-кастовата група, наречена ЧАНДАЛА("отхвърляни от Чандра-дева на Луната"), описана в "Ману-смрити"("Ману-Самхита")!                                                                                                                        
Не само ромите но и  БЪЛГАРСКИТЕ ВЛАДЕТЕЛСКИ РОДОВЕ  западат след кръвосмешение с евреи.                

Първият върховен предател на България, евреинът Иван Шишман http://fascindoo.blog.bg/politika/2013/07/26/17-iuli   

От първия си брак цар Иван Александър има трима известни синове.
Първия е цар Иван Асен IV - обявен по традиция за съвладетел през 1332. Умира като младеж през 1348 при обстоятелства, които днес не са напълно изяснени. Твърди се, че е бил отровен от мащехата си еврейката Сара.След смъртта му за съвладетел е обявен втория син на цар Александър - цар Михаил IV Асен, който бил женен за Мария Палеолог (или Ирина Палеолог). Според повечето изследователи през 1354/5 цар Махаил тръгнал начело на българската армия в помощ на василевса Йоан Палеолог срещу Йоан Кантакузин, който искал да го свали от престола. Българите са разбити от Кантакузин и турските му наемници, а цар Михаил пада убит в сражение около Ихтиман. Третия известен син е цар Иван Срацимир, и е издигнат за съвладетел след ненавременната смърт на по-големите му братя. Изпратен да управлява във Видин (според някои данни цар Александър се страхувал Сара да не го отрови). През 1365 г. Иван Срацимир е пленен от унгарците, но обединените войски на цар Александър и влашкия воевода принуждават унгарския крал да го освободи.
В стремежа си да задоволи младата си жена, царя определя за престолонаследник сина си от нея - Иван Шишман, в ущърб на по-големия си син Иван Срацимир, като с този акт сам извършва териториалната раздробеност на България и създава условия за династични конфликти и за последвалия разпад на държавата. Освен Иван Шишман, цар Иван Александър има още един син от еврейката Сара - цар Иван Асен V, съвладетел на Иван Шишман (убит в сражение с турците ок 1388), както и четири дъщери - Кера Тамара, Кераца, Десислава и Василиса. Кера Тамара (омъжва за Мурад І).
Първородният син на Иван Шишман - Александър, приел исляма и името Искендер. Първо управлява Синоп, после Смирна (все в Мала Азия).                                                     image    image    Романи(сингари, от р. Синд/Инд) -  чандала.
Техният фолклор говори за "тре-шул", като "кръст".
Ром-античен романтизъм. 
                                                            image   Френски политик, начело на ромското нашествие в Париж!              image     image  image  image           
Хинду "анти-семитизъм".
Унгарският хазар(вляво) гледа Ром-антично към свой родственик(клонинг) от Индустан(вдясно), но дали изповядва вярата му?... Може би да ако е $,но ДНК-то и на двамата е Ром-анско(сингари, от р. Синд/Инд).
              image             



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8725261
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930