Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.03.2014 19:31 - ЕВРЕЙСКИ РАСИСТИ В РУСИЯ
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 2329 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 13.05.2014 18:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image                                                                                                                                                                                                     Евреите и всички онези, които имат право да бъдат граждани на Израел ! Пишем ви във връзка с 100-годишнината от регистрацията на ционисткото движение , и ние искаме в това отношение , за да изразят несъгласието си с това предложение , тъй като реакционер , расистки и анти-човешки , които в един момент беше призната от Организацията на обединените нации .

Стогодишнината на пътя ционизъм - е начинът на евреите да се постигне световно господство през реки от кръв и сълзи , планините на човешките жертви , геноцида , морално и морална деградация на хората , над които ви от агресия интриги , подкупи , измама и направо настроите силата на " еврейска чантата си. "

Преди няколко години , по негово самодоволство вярвахме , че имате нормални човешки качества: благодарност , добросърдечни , желанието да живеят в мир с другите народи . Но времето показа, че ние сме много объркани .

Днес ние сме принудени да признаем, че властите в Русия от преврата 1991 , извършено с помощта на слугите си - Shabes - гои , е във вашите ръце . Накрая , маската падна - и видяхме истинското лицето : разпадането на СССР "споразумение Беловежската " , записът на Върховния съвет през 1993 г. , войната в Чечения , спиране индустрия, смущения в селското стопанство, грабеж и продажбата на нашите природни ресурси и като резултат - смърт от глад , самоубийства , офицери , милиони стачка безработни , гладни миньори , инженери електроцентрали , лекари , учители и т.н., и т.н.

Използвайки заловените вашите медии , сте посели вражда между народите на Русия , подбуждане на между- етнически конфликти , опитвайки се да се отърват от разходите за вашия съвет ( и в бившия Съветски съюз и сега в Русия ) на руския народ .

Вие ни се обадете да се покаят за делата на комунистите . Но комунистите днес няма какво да се покаят , освен че държат нашите добри хора на тъмно за природата ви хищнически .

Вие сте истинските наследници и правоприемници на кървавите троцкистите дела ( ционистка болшевики ) , и тъй като всеки един от вас - лично - не е отговорен само за текущото състояние на Русия , но и за делата на бащите си , които през 20-те години , извършени от "Red Terror " в Русия , организиран на изкуствено предизвикания глад в Украйна и Поволжието , е създаден и се отправи на ЧК - ОГПУ - НКВД и Гулаг , където цвета е целенасочено унищожаване на руския народ . Тези жертви са десетки милиони от най-добрите хора на страната ни. Ето защо, за всички свои действия след Октомврийската революция , да се покаят за вас , а не на комунистите на комунистическата партия .

След като всички медии да се стреми да докаже, че ционизма - само желанието на евреите да живеят в тяхната " родина " - в Израел. Не, сега знаем , ционизма - желание да поеме по света , и Израел - точно на мястото, където искате да седнете в случай нищо. Ето защо Израел въведе " Закона за Return" , според който всяка една четвърт евреин - израелски гражданин , и поради това почти всички от сегашното ръководство на Русия са гражданите на Израел.

В безграничната си арогантност не просто плюете на нашите храмове , осакатяват душите на нашите деца и внуци , възхвала на култа към секса , насилието и корупцията , но дори и нашето естествено желание да живеят в съответствие с мирните традиции на нашите предци , наречени " руски фашизъм " .

Ние сме анализирали действията си и заяви, че от вас режим , определен в Русия е еврейско фашизма.

Можете би хвърлят кал с/у беларуският президент Александър Лукашенко , само за това, че той , както на времето Йосиф Сталин в Съветския съюз , не ви позволява да инсталирате в Беларус ционисткия - фашистки режим . Целият свят сега нарича фашист Александър Лукашенко , който действайки на принципа,  радеца вика : "Спрете крадеца ! " .

Вие сте заловен в страните от Западна Европа и САЩ , изобретен от вас и хиляди оръжия, за да изпробвате - заеми. Вие сте организирани в Русия за своята плячка и крайно завземането на властта от страна на търговските банки ; манипулиране постановления и ваучери , те са заловени публична собственост , която да ви даде правителството на РСФСР или те застрелям , Висшия съвет не е имал право . Ето защо, ние не признаваме всички законни  приватизации , особено след като това е направено в нарушение на закона , според който приватизация ще бъде номиналната , но не могат да продават .

Много добре се знае, че никога няма да бъдем в състояние да изплатите дълговете на служителите на бюджетните институции: военни , лекари, преподаватели и учени. Така че се опитваме с всички възможни средства бързо да грабне земята ни - да продаде своя минерални богатства и гори в чужди ръце , и руските селяни ратаи на собствената си земя , и по този начин , за известно време, за да разшири властта си . Вашата кукла Елцин каза , че въпросът за земята - това не е въпрос на Държавната Дума . По този начин, той отново проби под него.

Не се ласкай . Дори и най-добрите умове разгледа оръжието си - банковата система. С отвращение , ние анализираме вашите техники за вашия бизнес и книги. Ние ще създаде мощен , смъртоносен за вашата система ANTIORUZHIE , и след това наистина свободните хора да поемат дълбоко дъх и усетят красотата на нашия свят , продухва от най- подъл и мръсен власт - властта на парите .

Ние възстановяване на истинската история на човечеството , заблуждаващи да завземе властта . Ние ще намерим начини да отвори очите на нашите хора , нашите деца и внуци , всички други народи на факта, че няма нищо недуховен ужасяващото е вашата сила .

Спомнете си думите на руски патриот Земята - нашата незабравима митрополит на Санкт Петербург и Ладога John : " юдаизма - религията на омразата ", " Русия е държава на руския народ " !

Ние ви казваме : ционизъм няма да работи !

Жалбата е подписана :

Николай Алексеев , доктор по биология , професор .

Barabash , Владимир Илич , MD, почетен доктор , професор , член на Академичния съвет от трите университета .

Runners Юрий К. , доктор, академик Петровски и Руската академия на науките .

Butovskaya Людмила , журналист , член на Съюза на писателите на Русия.

Юрий Воронов , Sc.D. , професор , академик на Петър и руските академии на науките.

Kashinov Валентин V. , Ph.D. , журналист .

Мойсей Александър , доктор, доцент , капитан II ранг.

Protasov Борис Иванович , доктор по биология , професор .

Василий Сергеев , преводач , автор на първия превод на " Историята на кампанията на Игор " на английски език.

Tetenov Николай Иванович , журналист, главен редактор на списание "Руски идентичност" , публикувано в САЩ .
image

В еврейски организации , изброени по-долу могат да влизат само евреите. По този начин, тези организации са руски граждани губят своите конституционни права на равенство независимо от националността - тези еврейски организации имат изключителни права , както и всички други народи на Русия няма право дори да ги започне.

Списък на някои от еврейските - расистки ОРГАНИЗАЦИИ

Имам съименник , когото никога не бях виждал - Алексей Мухин , и публицист . В сътрудничество с JI Zdorovets той написва книгата " Еврейската общност" ( Wiley, алгоритъм , 2005 г.) , в която той даде списък на това, което той нарича "социални организации" на евреите , и аз ги наричам за да бъдем точни - " . Еврейски расисти"

Този списък е , както следва:
image
- Асоциация на еврейските журналисти;
- " - Bikur Холим " ( Благотворителен фонд ) ;
- " Gelel " ( еврейска студентска организация ) ;
- " Gineyni " ( еврейска религиозна общност или общност от Progressive юдаизма ) ;
- " Joint" ( отдел на Американския еврейски Съвместния комитет Разпределение в Русия ) ;
- " Ева" ( еврейска помощния фонд ) ;
- Еврейски изследователски център на Руската академия на науките ;
- Еврейската общност Center ;
- Еврейски център за изкуства ;
- Еврейската агенция в Русия;
- Еврейската агенция за запознанства ;
- The Film Израел Center в Московския филмов общество ;
- Институт за еврейски образование ;
- Конгреса на еврейските религиозни общности и организации от Русия ( KEROOR ) ;
- " Mercy и култура " ( еврейска помощния фонд ) ;
- Moscow еврейската Асоциацията на бившите Ghetto и концентрационни лагери ;
- Moscow еврейската културно и образователно дружество ( MEKP ) ;
- Руската еврейски конгрес ;
- Съюзът на евреите - с увреждания и ветерани от войната ( SEIVV ) ;
- " Chabad Любавич " (Москва еврейската общност Center) ;
- " Хесед Авраам " ( еврейска организация ) ;
- " Изкупиха - шунка " (Москва еврейската общност Center) ;
- " Tsayar " ( еврейски фонд за насърчаване на изкуствата ) ;
- Centre Marc Bloch името на руския държавен университет за хуманитарни науки ;
- " Естер " ( еврейска помощния фонд ) и други.
     Връзка с руски учени на руски евреи                                 image    image     image  image    image    poiskpravdy.com/5-ya-kolonna-liberasty/     



Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8686048
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031