Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.03.2014 07:48 - България разделена на 3
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 3373 Коментари: 2 Гласове:
6

Последна промяна: 05.01.2015 17:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image         Националната стратегия "Ран-Ът", известна още като планът "Ран-Ът", е план за преход към пазарна икономика, изготвен за 6 месеца, от Националната търговска камара на САЩ, по молба на последното правителство на Народна Република България, в лицето на Андрей Луканов и представен през март 1990 г.
image   Има слухове за летище което ще се строи близо до Гоце Делчев (вероятен собственик Цветан Василев), което горе долу попада на участъка от зелената линия в който все още няма база...           
Планът "Ран-Ът", чиито създатели са Ричард Ран и Роналд Ът, е една от най-обсъжданите конспиративни теории в България. Съществувало приложение към плана "Ран-Ът" от 117 страници, аналогично на "Тайния Допълнителен протокол" от "Пакта Рибентроп-Молотов", между СССР и Нацистка Германия. В този ционистки протокол е отразена тайна уговорка между Москва,САЩ и Синхендрина за разделяне на България на три.Източна на руските евреи,западна под диктата на американски и южна под турско влияние.Дава се указание за създаване на три наемни партии всяка лобираща за съответният регион.И трите групи партии пазят интересите на съответната група евреи.Съответно страната е поделена на три области. Източна-руска,*хазаро-ешкиназка* Западна-сефиради Южна-турски евреи.Разделянето на България(БЪЛГАРИЯ Е ПОДЕЛЕНА ОСТАВА САМО ДА СЕ УЗАКОНИ) и отделянето на Крим от Украйна е предварително уговорено от Евреонала, а театралните сценки са необходимост за да стане това, и за заблуда на гоите. Според българския посланик в Москва Бойко Коцев 450 000 руски *хазрско-ешкинази* граждани били собственици на имоти в България. Интересите им се пазят от еврейската фирма ТИМ в която и Путин има акции.                                             image    АМЕРИКА или ЕВРИЯ . Двадесетото семейство във всяко село! – ТАЛМУД                                                                      Планът "Ран-Ът" бил предвиждал населението на България да се стопи до 5 милиона, тъй като за толкова души, според Ричард Ран и Роналд Ът, стигали ресурсите в страната. Как щяло да се осъществи стопяването, трябвало да се реши от политическото управление в България.
image
     Руски граждани притежават около 500 000 имота в Източна България.Това руска инвазия ли е, или адаптация?Не Източна България отдавна е Руска. Oколо 80% от нашето Черноморие ще бъде руско в близките години! Над 500 000 имота в България! Половин Поморие е руско! И не само Поморие. През български измекяри Русия завладява страната ни. Окупират методично областите Варна, Бургас, Добрич, Сливен, Ямбол... планинските курорти, Пловдив... София!
Във военната доктрина на Русия е записано, че Кремъл има право на намеса навсякъде, където има компактни маси руски граждани. Четете, доктрината в електронното пространство!   
                                                                                                                Програма за еврейско възраждане на Балканите                 Плана Еврия започва да се движи в синхрон с навлизането на „руската мафия“ на балканите. Тяхната пълна доминация към 2010 година улеснява изключително много деиствията им. През време на управлението на Костов, генерал Атанасов и Богомил Бонев започват да изпълняват заповедите на американските евреи, и настъпват сериозно интересите на ашкеназите. От страната е изгонен Чорни, инвестициите на Елиезер Фишман също са отхвърлени. С идването на Симеон и Доган, нещата се променят и в следващите осем години на власт е отново върхушката създадена и режисирана от Русия. 2009 беляза събитията със идването на Бойко Борисов. Последният е верен слуга на американските евреи и продължител на делото на Костов, като от България са изгонени солидни хазарски колонизатори като Владимир Циганов, Андрей Панпурин и други.(Но преди да падне от власт Борисов чрез ТИМ си уреди разговор с Путин да се моли да остане на власт?!) Последните са в изчаквателен режим, до ново превъртане на колелото и идване на проруски сили.         image    Светът предварително е разделен на сфери на влияние,кой до къде ще властва и смучи,по страшното е че се готви нова война и ние няма да я подминем.                                                                                                                                                                 Маскира ли Русия военна база в Ниш?                                                                                                                                 Единият вариант е с насаждане на етнически вражди и прерастването им в гражданска война с многобройни жертви. В тази връза някои автори тълкуват изискването България да приютява бежанци, след обявяване от САЩ на реми във войната със Сирия, като действие целящо подклаждане на етнически и религиозни конфликти.
image
По-скоро изискването България да даде приют на чеченски и афганистански терористи и канибали, участвали в сражения срещу правителството на Башар Асад, е мярка за очистване от ненужни субекти. Както стари мебели и покъщнина - не ти се ще да ги изхвърлиш на боклука, а да ги занесеш на битака - никой няма да ги купи. И ги занасяш в мазето с мисълта, че все някога пак може да потрябват.

Друг вариант, според плана, било водене на дискриминационна политика от правителството спрямо бедните, която да поддържа умишлено мизерия, с цел хората сами да се изселят от родината си. В полза на тази теория говори драстичното раздуване сметките за електроснабдяване през януари 2013 година, когато българите трябваше да заплатят за ток суми, надвишаващи месечните доходи на половината от населението на България.

Освен това се предвиждало масово разпространяване на отдавна забравени болести, зарази, аерозолни престъпления и пр., за изтребване на българското население.

Доказателства за съществуването на такова приложение от 117 страници, както и доказателства за несъществуването му, няма.

При обединението на Германия през 1990, немски експерти предвиждат намаляване продължителността на живота на населението в новоприсъединилите се източно-германски републики, поради очакващата ги масова безработица. По онова време и канцлерът Хелмут Кол заявява пред медиите, че обединението на Германия ще струва на населението много лични жертви.

"Изкуството на лицемерието - то също иска жертви."
Владимир Хочински                                                                                                                                                                     Последствията от плана "Ран-Ът"

Не е конспирация, а всеобщо известен факт, че приватизацията неминуемо води до съкращаване на наемоработниците и увеличаване на безработицата.

Официално известен факт, е и че безработните хора са подложени на постоянен психотерор от страна на държавата, посредством службите по заетостта, но и посредством обществото и създаването у тях на чувство за малоценност и липса на реализация и обществено признание.

Всеобщо известен факт е и, че приватизацията на благата на България е единствената алтернатива, шефовете на Ричард Ран и Роналд Ът да се сдобият с благата на България.

Доколкото процеса на стопяване на населението е характерен не само за България, а и за цяла Източна Европа и бившите Съветски републики (най-силно в бившето ГДР), то може да се приеме, че такъв план на "Ран-Ът" за геноцид конкретно над българите, не съществува.

Най-вероятно при дискусиите с българската група, ръководена от проф. Иван Ангелов, в която взимат участие както представители на БСП, така и представители на СДС, просто са били обсъждани неизбежните последици от масовата приватизация, ограничаване намесата на държавата в икономиката и произтичащите от това влошаване на социално-битовите условия и намаляване продължителността на живота и на раждаемостта. И в зоопарка животните не раждат, ако не се отнасят добре с тях!

Друг е въпросът до колко българските участници в изготвяне на плана за Националната стратегия "Ран-Ът", са осъзнавали защо САЩ и Запада поставят условие за инвестиции - приватизация на животоподдържащите отрасли, хотелите и националните блага, а не само на фабриките и заводите.

Дали и гръцките, ирландските, испанските, италианските, португалските и пр. политици и икономисти, са чели приказката за "Прасето, козата и овена" и са били наясно на какъв път ги водят "съюзниците" от Евросъюза...

Целите на "Плана Ран-Ът"

Пропагандата на неолибералите гласи, че "Плана Ран-Ът" целял да подобри икономиката и да повиши жизнения стандарт на населението в България и затова била необходима приватизация на средствата за производство и националните блага, с цел да бъдели по-добре стопанисвани.

Изискването от Запада за легитимиране на частната собственост и последвалата приватизация, е изискване България да се приведе в нужния вид, т.е. да осигури достъп до благата си, както при полово сношение се изисква от пасивния партньор да застане в колянно лакътна поза, за да осигури достъп до отверстията си.

Аналогично на изискването от Запада за приватизация на националните блага в източно-европейските страни, е пледирането от Запада за права на жените в ислямските страни.

Homo economicus не се интересува от икономиката на държавата и още по-малко от жизнения стандарт на населението ѝ, а единствено от пари да направи повече пари. Както при полово сношение, активният партньор не се интересува от жизнения стандарт на пасивния партньор и още по-малко от този на децата му, а се интересува единствено от задоволяване на собствените си физиологични потребности.

А в историята на човечеството едва ли има друг подобен пример за такава уникална възможност, да се изкупи на безценица половин континет.                                                                                                                                                     "Колкото по-нищожна е вероятността за
удобен случай, толкова по-страшно е да бъде
пропуснат, когато се появи, защото
възможността която предлага е почти
уникална."

Фридрих фон Хайек
- един от светилата на неолиберализма.
В програмата се казва, че българската икономика, в условията на пазарен принцип е предназначена да изхранва 5 милиона души."
План за изхранване на населението има само при плановата икономика. Пазарната икономика не цели и не планира да изхранва население, особено когато става въпрос за чуждо население. Пазарната икономика цели да печели от населението пари.                                                                                                                                                 "Социалният ангажимент на бизнеса
е увеличаване на печалбите."
Милтън Фридман
- един от най-значимите неолиберали

Когато прадедите на Richard W. Rahn и Ronald D. Utt, под егидата на Велики географски открития, отишли да цивилизират Америка, не планирали да изхранват нито местното индианско население, нито африканците, които докарвали на роботърговските си кораби.

Нуждата от "Плана Rahn & Utt"

Докато конспиративните теории третират въпросната "117-а страница от поверителна част на програмата", неолибералите убеждават, че социализма бил фалирал, както стоматолога убеждава пациента, че зъба му е разрушен и трябва да го извади, защото протезите са по-скъпи от пломбите.

Пропагандата на неолибералите поучава, че социалистическата икономика на България била фалирала, защото комунистическото ръководство било изнесло златния резерв на България и защото при социализма всички живеели като търтеи и получавали пари от държавата, без да работят.

В действителност социалистическата икономика има по-ниска производителност на труда, поради по-ниската експлоатация на трудещите се. Исторически е доказано, че по-ефективната експлоатация на масите при пазарната икономика, не води до повишаване на жизнения стандарт. Страните с най-нисък стандарт по света имат пазарна икономика, а не планова, но от това жизнения им стандарт не се повишава.

Както един човек, продавайки собствения си труд, никога не изменя социалния си статус, независимо колко часа на ден работи, така и една държава чрез експлоатация на собствените си природни ресурси и собственото си население, никога не повишава жизнения си стандарт, колкото и да увеличава работния ден на трудещите се или да увеличава добива от природните си ресурси и да съсипва природата си.

Както отделния човек може да промени социалния си статус, единствено ако назначи други хора да работят за него, така и една държава може да повиши жизнения си стандарт, единствено ако експлоатира природните ресурси и труда на населението на други държави. А в "Плана Ран-Ът" не се предвижда България да ограбва други държави.

Каква е разликата между индианците и българите?
Разликата е, че индианците не са канили такива като
Ран и Ът и не са им плащали хонорар.                                   ОТВЪД ХАЗАРИТЕ                         



Гласувай:
7



1. chen - Божеееее.....
29.03.2014 09:31
Официално това е най-откачената теория на конспирацията и фантастика, която съм чела скоро в нета. То пък бива бива щуротии, ама чак пък толкова...
цитирай
2. budha2 - Кое по точно е фантастика
29.03.2014 13:12
Това е България днес
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8725767
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930