Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.03.2014 08:44 - С изчезването на пътниците на злощастния Боинг Ротшийлд стана единственият собственик на правата върху важен патент за полупроводник.
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 2532 Коментари: 2 Гласове:
4

Последна промяна: 29.03.2014 09:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image                                                                                                                                                                                                          Смята се, че членът на Илюминати Якоб Ротшийлд е използвал трагедията със самолета, за да придобие пълните права върху патента за невероятния КЛ-03 микрочип. Американската технологична компания Freescale Semiconductor, която допреди инцидента споделяше правата върху полупроводника с Ротшийлд, е имала 20 високопоставени членове на борда на машината, а само дни преди катастрофата тя представи на света ново устройство за водене на електронна война за военни радарни системи.

Semiconductor разработва микропроцесори, сензори и други технологхии, включително и „бутикови“ полупроводници, извършващи специфични изчислителни функции. Сега, след изчезването на самолета, се повдигат въпросите: Защо толкова много членове на фирмата са се намирали на самолета. Какво са работели те? Каква е била тяхната мисия? Носили ли са нещо ценно с тях? Защо все още не може да бъде открит изчезналият самолет?

Повечето от 239-те души на борда на Боинга са били инженери и други служители, чиято задача е била да направят заводите за чипове на компанията в Тайван, Китай и Куала Кумпур по-ефективни. „Те са били хора с голям опит и познания, били са и много важни. Това със сигурност е голяма загуба за компанията“, казва Мич Хюс, вицепрезидент на глобалните коминкации и инвестиции на компанията.

Според страницата на Freescale, тя е започнала работа през 1972 г. Занимава се с тестове и производство на микропороцесори, дигитални сигнални процесори и интегрирани радиочестотни схеми. Компанията също е собсвеник на Freescale RF, която се занимава с разработването на решения за авиокосмическата и отбранителната промишленост, включително в комуникациите на бойното поле, авиониката, насочването на ракети, воденето на електронна война и др.

Но това не е краят. Акционерите на Freescale включват Carlyle Group, чиито съветници в миналото са били бившия президент Джордж Буш-старши и бившия британскки премиетр Джон Мейджър. Някои от клиентите в миналото на компанията са строителната фирма на семейството на Осама бин Ладен, Saudi Binladin Group.
                                                                                                    Самолета е в американската база Диего Гарсия, Странно защо всички "търсещи" екипи заобикалят тази база?! Напълно възможно е че в тази самолетна афера има тази чифутска фамилия Родшилд. Не е случайно,  дни преди да бъдат взривени кулите близнаци Родшилдовци ги бяха "застраховали"!! Крайно време човечеството да се надигне и строши главите на родшилдовския, рокфелеров и останалия чифутски октопод които повече от век убиват и грабят земната цивилизация.          
източник:Блиц                                                                           В тази връзка си струва да припомним само за обявено през януари 2011 г. за създаването на така наречения "студен ядрен синтез" - уредът работи на основата на студен ядрен синтез и позволява изключително евтина електроенергия чрез използването на водород и никел (около това събитие, заплашва да се превърне в световна сензация и промени света, споменати в първата част на материала публикуван от нас под заглавие "Теория на конспирацията"). Просто това съобщение някак много съвпада с желанието на Натаниел Ротшилд да се присъедини към борда на директорите на "Норилск Никел" - най-големият производител на метала в света. И също така внезапно отказ "Норилск Никел", за да се даде възможност на нови хора към ръководството на компанията изненадващо общо с прекратяването на разговори относно инсталирането на "студен ядрен синтез." Така че това повдига бунтарски мисълта, че след като придобиване на контрол от "Норилск Никел" някои "заинтересовани лица", разположени за момента да замразиха изпълнението на технологията, за да евтина електроенергия с използване на никел                                  http://netvoe.ru/polit/kak-rotshildy-i-rokfellery-rossiyu-delili/                                                       



Гласувай:
4



1. zaw12929 - Ако някой има патент ( има го, само ...
30.03.2014 07:01
Ако някой има патент ( има го, само ако е заявен и издаден от патентно ведомство) и да е "изчезнал" автора, той си остава притежател на патента завинаги.
цитирай
2. budha2 - А Правата
31.03.2014 21:46
върху патента .Един фалшив договор Ротшилд може да прекара във всеки съд.От работник в патентно ведомсво автор на теория на Относителност.Но дали в оригинален вариант?В цял свят както и в България на по отговорни места в патентните ведомства се внедряват криптоевреи.С изчезването на автора на патента може да се спре и производството му(легално).Прикриване на много изобретения през векове продължава и днес.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8687900
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031