Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.04.2014 18:37 - Компилация от фактори, поддържащи тази реалност в „работен режим“автор: universalnite1neo
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 540 Коментари: 0 Гласове:
0



Малките юзърчета, отговарящи за тази виртуална реалност създават материята и след това гравитацията, която е първата причина за движението на материята. После създават топлото и студеното, които заедно могат да причинят псевдо превръщане на материята. След това създават силните и слабите ядрени сили, за да засилят и вържат материята заедно и по-късно, въпреки всичко, създават електромагнетизма, за да блокират районите на това ограничено творение и да изтриват спомените на съществата във виртуалната реалност.

Докато електроните са хванати от протоните и неутроните на атомно ниво, планетите са хванати от звездите или слънцата на макро-ниво. Слънцето на нашата слънчева система е капанът. То дава лъжлива светлина, от която планетите имат нужда, за да оцелеят в тази материална сфера. В замяна на тази светлина, слънцето принуждава планетите да се въртят около него и да вършат цялата работа, да държат слънчевата система обвързана в илюзията, която е задвижена от техните орбити около слънцето. Ако вечното движение на планетите – въртележката – спре, илюзията ще се разпадне

Докато слънцето е най-големият капан в слънчевата система, то има вид на най-големия помощник и най-важна част от системата. Слънцето не е задвижващото колело на слънчевата система – планетите са. Докато слънцето предоставя топлина и светлина, чрез които биологичният „живот” става възможен, биологичният живот е друга виртуална реалност, който хваща съществата с изначална искра.

Представете си, че сте възседнали панаирна въртележка. Конят може да се усети като неподвижно стоящ и всичко около вас да се върти. Като резултат, вие не можете да поддържате фокус върху външния свят, но е относително лесно да се фокусирате върху коня на въртележката. Това е защото сте в илюзията на въртележката и тя се превръща в реалността за момента. Пробвайте, когато имате възможност – можете само да зърнете външният свят, който долавяте въртейки се. Както и да е, знаете че вие се въртите на въртележката, а не светът навън, чието движение е илюзия създадена от въртележката.
По този начин, поради цялото движение във вселената и движение в движението, всичко тук е като езда на панаирна въртележка и тези на коня могат да получат само случаен поглед тук и там от това, което е отвъд.

Eнергията във физическата реалност е заклещена в материята. Тази енергия е много различна от енергията на истинското изначално творение. Аналогия може да бъде направена, като се има предвид микро-нивото на тази реалност, където електроните могат да бъдат сравнени с водачи на енергията, а не като господари, както спекулират някои. Протоните и неутроните се държат като в капан – те хващат електрони и ги заставят да работят за протоните и неутроните. Гравитацията поддържа физическото движение. Много разглеждат теоретично това, защото гравитацията е по-слаба сила от някои други сили, които не са първостепенни. Това е погрешно. Гравитацията е първата причина и критичната сила, която поддържа тази илюзорна вселена цяла.  



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8726119
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930