Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.04.2014 22:05 - България е обект на "модерна" агресия от страна на Русия в резултат от тази "тиха" агресия, България е окупирана страна.
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 2299 Коментари: 2 Гласове:
4

Последна промяна: 13.05.2014 18:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image     КАРТАТА НА ПАПА ЙОАН ПАВЕЛ II - ДЕСЕТТЕ ЗОНИ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД                                                         Лека – полека руските евреи започват да прибират под крилото си своите бивши съюзници,подкрепяни от театралните сценки на американските, подготвяйки се  да обявят основаването на Евразия.                                          image                                                                                                     България е обект на "модерна" агресия от страна на Русия  в резултат от тази "тиха" агресия, България е окупирана страна.По черноморието това е факт еврейската ТИМ близка до Путин циганизира и турцизира не само Варна Остава само да се обяви формалния акт за присъединяването и към Путинова Русия.
Това вероятно е оставено за след евроизборите.               България разделена на 3                                                                                                                                             Определянето на инвазията на Владимир Путин в Крим като някакво "поведение от 19 век" подценява огромното значение на последните събития. Той не е сгрешил, а пренаписва дефиницията за войната през 21 век.

Преди да нахлуе в Грузия през август 2008 г., той месеци наред разполагаше елементите на традиционната военна машина. Ремонтираше шосета и жп линии, за да придвижи танкове и хиляди войници.
- В момента идеологически различия между Русия и Съединените щати няма, а комунистическата идеология в Китай е само за вътрешна употреба.
Заплашително изпращаше бойни самолети да прелитат над грузинска територия. Използваше и държавна пропаганда, за да замъгли истината за това кой е започнал войната.

Но Путин вече не се чувства обвързан с ограниченията на войната, водена от национална държава. Годините на конфронтации със сепаратисти, екстремисти, терористи и играчи без определено гражданство повлияха на мисленето му.
РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ! Путин и равина Берл Лазар

В Крим Путин изпробва тактиката на изненадващо изникващата война (pop-up war, всплывающая война) - бърза и завуалирана, която вероятно ще бъде моделът на бъдещето.
- Антихриста в СССР
Първо, сякаш отникъде се появи скритата армия. Войниците без обозначителни знаци бяха добре подготвени за предизвикване на размирици и водене на улични боеве. Тези войници, които Путин отрича да са негови, също така бяха явно неограничавани от закони, правила и конвенции, регламентиращи воденето на война -най-голямото досега пренебрегване на международния ред от страна на Путин.
- Безнаказаният Путин Автор: Адам Михник, Газета виборча
Те са путински хибрид между войници и терористи - скрити лица, скрито командване и контрол, скрити заповеди, но несъмнено задействани за постигането на държавни цели. Липсата на идентифициран лидер връзва ръцете на международната общност за отговор. Няма генерал, с когото да се преговаря за прекратяване на огъня или капитулация, ако избухне насилие, няма потенциален начин да бъде прекратено, освен да бъде спряно всяко отделно въоръжено лице.
ЕВРЕЙСКИ РАСИСТИ В РУСИЯ
Тези нередовни сили са и психологическа заплаха за местното население и за украинците в цялата страна, които не знаят къде още дебне скритата армия.
Най-голямото престъпление срещу човечеството/Ядрената мафия и играта НА ДОБРИ И ЛОШИ ЕВРЕИ
Вторият компонент на Путиновата война на 21 век е кибернетичният. Определянето й като пропаганда омаловажава коварния отровен характер на тази информационна битка.
„Светът обича да бъде лъган, нека тогава го лъжат“
Кибертактиката е пригодена към най-новата цел на Путин - да прекъсне комуникациите на парламентаристи и управляващи, докато потокът от рускоезична дезинформация, провъзгласяваща новата война срещу "фашистите", продължава да тече.
Разделянето на България и Украйна е предварително уговорено от Евреонала
Путин изфабрикува версия на действителността, за да прокара пропагандата, от която се нуждае, за да дестабилизира Украйна.
"ЙЕРУСАЛИМСКИЯТ СИНДРОМ" - ИСРАЕЛ ШАМИР.
Реши, че е необходимо етно-езиково разделение, за да постигне целите си, и после разпредели ролите. Сега версията се разиграва на стотици фронтове и се поства в социалните медии - виртуален лайфстрийм от одобрение на аргумента на Путин, че репресии и страх царят в рускоезична Украйна.
Централната синагога
Реалността няма връзка с всичко това. ИТАР-ТАСС миналия уикенд разпространи материал, впоследствие тиражиран от "Форбс" и други медии, че 675 000 украинци напоследък са потърсили политическо убежище в Русия. Спомнете си как през август 2008 г. Москва твърдеше, че 2000 цивилни са били убити в Южна Осетия, област в Грузия, където тя изпрати и все още държи войски.
- Криптоеврейският каубой
Разследващи от "Хюман райтс уоч" по-късно установиха, че са загинали само 44 цивилни. Но западните информационни агенции отразяват фалшивите новини на Путин, сякаш заслужават внимание.
image
Неговото изопачаване на действителността и произтичащото от това сплашване забавят отговора на действията му и разколебават решимостта на онези, които биха се изправили срещу него.

Трето, Путин използва финансовите пазари като инструмент за полемика. Притежаващ лично състояние, за което се говори, че се измерва в десетки милиарди, той разбира финансовата мощ. Богатството на Русия й позволи да изкове "партньорства", основани на взаимен финансов интерес, и Путин разчита на тази паяжина от връзки.

Той отдавна познава тази тактика - през 2007 г. кибератака парализира за няколко дни естонските финансови пазари след спор с Русия. Миналата седмица, след като руските борси се сринаха с над 10 процента заради страха от война, Путин даде пресконференция, предназначена да успокои инвеститорите.

Помислете колко много пари може би е загубил и пак е спечелил от понеделник до сряда. След като усъвършенства умението си да манипулира пазарите, Путин може да увеличи личното си богатство и да разшири още своята паяжина от пари, за която вярва, че го прави недосегаем. Това е саморазрастващо се, невидимо оръжие. В крайна сметка тази тактика създава хаос, който той контролира, статукво, което му позволява да влияе на външната и вътрешната политика на Украйна.

Путин навлезе в Крим отчасти защото това бе нискорисков начин да изпробва новата си тактика за водене на война. База на значителни руски военни активи и дом на донякъде симпатизиращо население, Крим географски е изолиран от останалата част на Украйна. Путин може с увереност да предвиди, че няма да има физически отговор на неговата инвазия от глобално изтощения Запад.

От години Путин залагаше на тежкия чук в съветски стил.

Последните му действия сочат, че той усеща, че традиционната армия и разузнаване вече не са средствата, с които трябва да води война. Докато Западът се фокусира върху най-добрия отговор на последните му ходове, Путин най-вероятно вече е на следващите етапи: решаването кои (ако изобщо има такива) международни протоколи са валидни за действията му и как тактиката му може да бъде използвана другаде.

Време е да се зареже декадентската заблуда, че континенталните войни са свършили.

Занапред правилата, по които играе светът, са на Путин, и това е реалност, която всички трябва да приемем и на която трябва да намерим ефикасен отговор.

---------------------
Евреите Дуказ владеят света защо им са частни и държавни армии.Каква е крайната цел на приматите?
Авторите са независими консултанти, които съветват правителства, фондации и международни организации по външна политика и стратегически комуникации. Те са работили за бившия грузински президент Михаил Саакашвили и за неговия съветник по националната сигурност по време на и след войната с Русия през 2008 г. - Маккю от 2008 до 2013 година и Маниатис от 2006 до 2013 година.

По БТА

Всеки сам може да си направи изводите защо заглавието на постинга е такова.

- Внезапният "бум" на руснаци "купувачи на имоти";

- напливът от руски туристи, създаването на недосаегаеми за българските власти, руски анклави из цяла България;

- договарянето на незнайно колко хиляди руски "охранители" на Южен поток;

- създаването на нови и нови партии финансирани от свързани с Русия капитали;

- изкупуването на почти всички медии и електронни източници на изнформация от проруски лица или с руски пари;

- изкупуването на почти всички значими материални активи в България от подставени или подчинени на Русия субекти;

- вихренето на брутална пропутинска и проруска пропаганда по средствата за масова информация;

- наемането на стотици платени дезинформатори за заглушаване на тревогата на българите от руската тиха агресия в България;

- откровено проруската политика на правителството на Орешарски и на доскоро представящи се за проевропейски политици и "анализатори";

- прилагането на путински методи за манипулация, сплашване и измама;

- бруталното противопоставяне на уж националните органи за защита на националната сигурност, на всеки опит за изява на разномислие или за критика към властта и проруските и корени;

- поощряването на дейности в полза на Русия и във вреда на България и съюзите в които участва;

- раздаването на български паспорти на руснаци по съкратена процедура, препятстването на това за българите от Македония и Украйна;

- масовото присъствие на руснаци и рускини в държавните и общински органи;

- лакейското сервилничене на държавните служители на всяка поява на руснак в офисите им, козируването на полицията на руснаците по пътищата;

- даваното предимство на руснаците и подставениете им лица във всички отрасли на икономическата и другите сфери от живота в страната;

- прогонването на българския елит в чужбина и бруталното смазване на проявите на пробългарско мислене и действие вътре в България;

- свободата за действия, свободното проникване и свободния достъп на агентурата на руските шпионски служби в секретите на българската държава;

- службата на български дипломати и чиновници в полза на руските интереси;

- укриването на всякакви данни за намесата на руската дипломация във вътрешните работи на страната ни от страна на българската държава;

- менторския тон на руския посланик в България дори и по въпроси от компетенцията на местната власт;

- участието на български кметове и български официални лица в антибългарската пропагандна В РУСИЯ!!;

- откровената анти-европейска и анти-натовска насоченост на русофилските организации създавани с руска подкрепа;

- жонглирането с цените на основните енергийни продукти и цените на основните неща в живота на масовия българин от страна на руските монополи;

- диктатът върху стандарта на живот и мисленето на българите от същите тези руски монополи;

- безпроблемното организиране и реализиране на заговори за свалянето от власт на български парвителства и налагането на власт на проруски такива;

- безпардонните медийни и институционални атаки срещу конституционно избрани български правителства и срещу български политици и интелектуалци...

- мълчаливата съпричастност на правозащитната и правораздавателната системи с пълзящата анексия на България от руската агентура;

-слугинското поведение не българската църква спрямо произвола на руските свещеници в България;

и още какво ли не...

Са доказателство, че

България е обект на "модерна" агресия от страна на Русия и че в резултат от тази "тиха" агресия,

България е окупирана страна.

Остава само да се обяви формалния акт за присъединяването и към Путинова Русия.

Това вероятно е оставено за след евроизборите.               Изследвайки тактиката на Путин следва, че България е отдавна окупирана                                                                   Дали Евреоналът ще успее мирно да подели Украйна или ще приложи театрална сценка с военни действия.Катехизис на еврейският пришелец( Дуказ)           ОТВЪД ХАЗАРИТЕ                                                                  image     image   Президентът на Русия Владимир Путин има много клонинги.     Месията-Мошиах                                                                             



Гласувай:
4



1. liliyanaandreeva - Подкрепете идеята ми за ЕКГ - Еко...
05.04.2014 15:24
Подкрепете идеята ми за ЕКГ - Екологични Календарни Градове, за да не ви лъжат повече със садо-мазо чужди доктрини!
цитирай
2. budha2 - Какви еко градове
07.04.2014 19:36
в кали юга!В момента на земята има над 300 000 (триста хиляди) тона Плутоний и продължават да се трупат със скорост 1 килограм за минута, за цялото земно кълбо.Дали ,веригата на ядрено гориво, водеща от урановите мини, за атомни електроцентрали, а след това с ядрените бомби и DU оръжия, е в края на краищата, нищо повече от димна завеса за изграждане на ядрени оръжия, които дават силата да владее света и контрол на други народи, които са не толкова добре оборудвани?Или има за цел унищожение на планетата.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8715586
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930