Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.04.2014 14:07 - РУСКИЯТ НАРОД-новото еврейство или нов народ, който ще бъде използван за великосветовни робовладелски интереси
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 817 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 13.04.2014 14:07


image                                                                                          Петър I  е от династията Романови, установяването на която като такава се дължи на българската кръв. Нашата кръв „ашладисва“ ( подсилва) народността РУС. В живеещите повече от 100 народа, към края на 19 век русите са едва 43% от населението на Руската империя. От  тогава в състава на империята влизат Финландия, Кавказ, Казахстан, част от Централна Азия. Какви славяни са в Кавказ, Казахстан, Азия?!   Всъщност, историческите данни за народността руси ни отвеждат далеч на Север, при Скандинавието. Историята на този „народ“ се свързва с живот около езерото Ладога и Новгородската земя, в близост до Скандинавския полуостров, до границата с Финландия. Това е „Русия“ преди да я изградят като велика държава династиите Рюриковичи и Романови - и двете водещи корените си от древнобългарския род. Българите направихме на руснаците държава, дадохме писменост, кръстихме ги ( в 988 г. – извършено от българските свещенослужители, а не византийски) и така поставихме началото на развитие на тяхната културата като народ. Руската империя е наследствена монархия и като такава, води началото си от династията Романови – 1613 Г. , Михаил Федорович (Фьодорович) Романов. Потомъкът на Асеневци – Иван Грозни, се жени за Анастасия Романова. Така се поставя началото на ИСТОРИЯТА НА ВЕЛИКА РУСИЯ , ПОСЛЕ - РУСКА ИМПЕРИЯ, ПОСЛЕ -СССР И СЕГА – РУСКА ФЕДЕРАЦИЯ                                                                           image                                                                                       Посочените в червено линкове са видеоматериали, от които читателят може да получи подробна информация и представа за идеологическата борба, която днес се води по отношение на завладяване на душите.

Академик, генерал - майор  Константин Павлович Петров 
pravdu.ru/lessons/petrov/   („Тайньi управления человечеством“) видео-лекции на генерал-майор Константин Петров (надолу в страницата към линка) 

От 1991 г. генерал Петров влиза  в политическа дейност за разпространяване и разясняване на идеи за обществена сигурност („Концепции Общественной Безопасности“- КОБ), концепция (становище, гледище) за справедливо жизнеустройство.
- Академик Международной Академии Информатизации, 
- Кандидат технических наук,, 
- Заслуженный испытатель космодрома Байконур, 
- Участник разработки и испытаний космической системы «Энергия-Буран», 
image
Руският генерал на военно-космическите сили се бори за „разпечатването“ на знанието.   Ето схематично представена една от класификациите на методите на управление на човечеството,обяснена подробно от генерал Петров в неговите видео-лекции: 
А   
- Хронологическо, фактологическо равнище: Световното правителство съзнателно скрива истинската история на човечеството, изкривява знанията за миналото. Така се нарушава цялостното разбиране на света от човека.
     - Идеологически приоритет: Създават се изкуствени религии, философски школи, учения, лъже-научни направления. Човечеството изкуствено го разделят и настройват едно срещу друго. Мюсюлманите воюват с християните, католиците с православните, шиитите със сунитите и т.н.
    - Финансово-икономически приоритет: Пълен контрол над хората и държавите чрез кредитите, доларите, еврото, банковата и прочее изкуствени системи.
   - Оръжието на геноцида. Хората се унищожават като се потиска тяхното съзнание, воля чрез всевъзможни отрови, включително и чрез изкуствени храни – в магазините вече преобладаваща част от продуктите са изкуствени.
   - Физическо насилие, страх, терор. Хората просто ги заплашват. Най-непокорните, в това число и цели държави – ги убиват.

image
Б   Цел на Новия световен ред:

Изтриване на националните граници, на националните различия, както и расовите различия. Създаване на „сиво човечество” – без корени, без традиции, без собствено аз. Тези хора ще могат прекрасно да се контролират, те напълно ще са изгубили опорната си точка.
Затова държавите рушат, раздробяват, създават управленски хаос. Един от методите за създаване на единно човечество – това е сексуалната революция, разрушение на институцията Семейство, връщане в половите отношения към първобитното стадо – пълна свобода. Бялата раса, което успешно се прави, трябва да изчезне, да се разтвори. Осъществява се план за “претоварване на матрицата”. По него планират да унищожат значителна част от човечеството – според различните оценки от 80 до 98 на сто. След това чрез няколко поколения оживели и подивели останки от човечеството се появяват “боговете”, владеещи божествени технологии и тогана ще бъде построена нормална – според техните разбирания, система на управление. Възможно е да бъде реализиран и по -“либерален” вариант – на тотален електронен концлагер. ((източник -
 
snaiper-bg.net/2011/04/tayno-svetovno-pravitelstvo-metoditchno-unishtozhava-tchovetchestvoto/ ))
През 1995 г. генерал Константин Петров изнася реч-доклад по КОБ на парламентарните изслушвания в държавната "Дума" и още същия месец с указ на тогавашния президент на Русия Борис Елцин и заповед на министъра на отбраната Павел Грачов, генерала е преждевременно уволнен от армията за открито говорене срещу разпадането на Русия, нейната армия и за "отклонена научна дейност."
http://www.cher-city.ru/node/umer_general_Petrov_Konstantin_Pavlovich_KPE 

 ------------------------------------------------------------------------------
image
Академик Леонид Маслов
  наричат го новият Месия на човечеството.:
Състоялият се в Москва на 26.11.2012 г. „Вселенски събор „Святая Русь“ –   е приспиване на цял народ !!!!- 
 
www.otkroveniya.info/Moskva-26.11.12.html   - (новото еврейство или нов народ, който ще бъде използван за великосветовни робовладелски интереси) 

На въпросния  „Вселенски събор“ (???!!!!) бе представена една огромна лъжа : лъжата, че благодарение на тези, които са дали клетва (упомената в „диктовките“) светът е спасен и е поставено началото на Шестата раса. 

Леонид Маслов е :
- Доктор на техническите науки
- Професор
- Академик
- Председател на научния съвет ....при Академията на технологичните науки на Руската Федерация (РФ)
- Академик на Руската Академия на естествените науки
.- ......финансовите и банковите технологии 
-  Съветник в Икономическото Управление на Администрацията на Президента на РФ (Работил е като икономически съветник при администрацията на Президента)

- Съветник на Председателя на управленито на ГАЗПРОМБАНК(!!!!!!!!)
- Многогодишен преподавателски опит в Корпоративния институт на Газпром и Държавния университет „Висша школа по икономика“
image
В сайта „ Откровения“
 (
www.otkrovenia-bg.info/articles.php  - една от „диктовките“ на Бог към Маслов ) се разкриват новите великоруски цели и в един момент много натрапчиво цъфва идеята за нов велик, избран народ .
                                                                                                  ЧОВЕЧЕСТВОТО СИ ИМА НОВ МЕСИЯ И ТОВА Е.....АКАДЕМИК ЛЕОНИД МАСЛОВ!!!                                  Оказа се ,че много българи налапаха въдицата по зомбиране и промиване на мозъци, чрез полуистините, от сайта „Откровения“, огледален на оригиналния руски сайт „Откровения“. За тези, които изобщо не са се докосвали до информацията, ще кажем накратко, че академик Леонид Маслов от 2004 година до момента приема диктовки от Всевишния и ги предава на хората.
Обаче, внимателно четящите българи, сравнително бързо доловиха някои игрички и затова е крайно време да се отворят очите на хората, включително и на организаторите на въпросния сайт, от българска страна. Дано да се събудите и Вие, дами и господа, преводачи и организатори на сайта!!!
Означените със * и в скоби текстове са са уточнения от автора на този материал към съответните цитати.
image
Това е линка към първата диктовка www.otkrovenia-bg.info/articles.php
която академик Леонид Маслов дава на човечеството. Разбираме, че е създадена, спусната свише през годината 2004 –та, 26-ти август. Следете годините , по-долу, защото те издават, че в информацията от всичките години – от 2004 г. до момента – 2013 г., не се знае кое е истина и кое – лъжа. Най-страшни са полуистините. Тогава човек е най-уязвим и точно това се цели в днешно време от онези, които купуват и продават човешки души!

Започваме с превода на Иван Иванов (в посочения сайт) от датата 21/ 10/ 2010 г. В написаното в този линк www.otkrovenia-bg.info/articles.php, четем:

А) - „.....През 2002 година той (акад. Маслов*) се запознава с Валентин Карелин – също такъв техник от института по роботика. Тогава синът на Карелин е бил много болен(разбирайте - през 2002 г.!!!*) , докторите са се отказали да го лекуват и в отчаянието си той се обръща към народна лечителка. И се случва чудо – полуграмотната бабичка повдига момъка на крака.(през 2002 год.!!!*) Тази история напълно преобръща живота на Валентин Владимирович (през 2002 год!!!*) . Всичките си сили той насочва към изучаване на Библията(през 2002 год.!!!*) . Според версията на Карелин, ако Великата книга се чете правилно, то у всеки човек биха се отворили нови канали за получаване на информация. Така се появява Карелинската школа „Център Интелект“.......”,( т.е., според Иван Иванов школата се появява през 2002 година, .... най-рано. Запомнете, защото е важно*)

Продължаваме цитата от същия линк:
Б) - „„.....Точно тук (има се предвид гореупоменатат школа*) Карелин буквално замъква Леонид Маслов на тридневен семинар. Както си спомня и самият Маслов, семинарът наистина е бил интересен, но нищо особено в този момент с него не се случва......“ ( а защо ли пък читателя трябва да си помисли, че трябва да се случи нещо с Маслов?*)
По-нататък от същата информация::
В) - „.....След година ( значи – през 2003 г.*) Маслов отива на почивка в Египет, записвайки се на популярната екскурзия – „Изгрев на планината на Мойсей” и точно там, стоейки заедно с други очаровани туристи на върха на знаменитата Библейска планина, докторът на техническите науки изведнъж усеща, как вътре в него става внезапна пренастройка. В главата му започват да идват думи и образи, съвсем различни за неговия материалистичен мироглед. Вечерта ( !!!!!!! – 2003 год., в Египет *) Маслов отваря тетрадка и съвсем безгрижно започва да въвежда странни думи: „Днес Аз, Вашият Господ и Създател на Всичко и Всички, започвам да говоря с вас за Религията, за нейните основи, за устройството на Световете и бъдещето на човечеството. В тази вечер той записва три страници изключително добре събран текст, който, както му се е сторило, не е имал никакво отношение към него........ На следващата нощ пак се появява потребност да запише като че ли „не своите” мисли. И пак следват – точни определения, какво е това Дух, Знания, Вечност, Вяра, Любов…..На практика всяка нощ в продължение на четири месеца......... Прочитайки всичките си записки за четирите месеца, Маслов разбира, че те са вече достатъчни за книга, която той нарича „Откровения към хората на Новия век”. Тази книга той поставя в Интернет, а по късно, издава. ......... „Откровенията” в същността си са религиозен текст, написан на съвременен език, без архаизъм и тежест.......“

Дали е така, обаче?! Прочетете, за да разберете какво правят със съзнанието на хората !!! И за съжаление, в този компот „Откровения....“ най-активно участват българи!!!
В линк към сайта на школата „Център Интелект“ четем: „......Карелин, более четверти века занимающийся изучением Библии,......“ - www.intellectspb.ru/smi.html .. От този цитат се разбира, че Карелин изучава Библията повече от 25 години!!! Е! Нали беше, че през 2002 година случката със сина на Карелин: „преобръща живота на Валентин Владимирович. Всичките си сили той насочва към изучаване на Библията.“ (цитат от превода на Иван Иванов) И това, според него, е !!!!!!! през 2002 год. Как така става, че няколко месеца от една година се превръщат в четвърт век, т.е. в 25 години? Къде е истината?

Още: В началната страница на сайта на Карелинската школа пише „....Мы прошли тот же путь и нашли это давно, и готовы поделиться с Вами всем, что узнали во время прохождения этого пути......“ – т.е., школата е обмисляна не за месец- два, а години разработки. - www.intellectspb.ru/
А най-долу на всяка страницата на сайта на школата се вижда, че той е създаден през 2000 година. Следователно, школата е създадена поне 1 година преди 2000 г.....и, следователно,- преди запознанството на академик Маслов с Владимир Карелин. Ще повторим цитата от превода на Иван Иванов: „....През 2002 година той (става въпрос за акад. Маслов *) се запознава с Валентин Карелин...... Така се появява Карелинската школа „Център Интелект.......“ (школата, която според официалния й сайт вече съществува поне две - три години преди твърденията на преводача Иван Иванов). Първата Диплома на Валентин Карелин е през 2001 год. и се отнася за научните му работи от 2000г.
„ В 2001 году Карелину В.В., научному руководителю Центра ИНТЕЛЛЕКТ, присвоено звание "Менеджер года 2000" в номинации
"Прикладные исследования и научные разработки" – www.intellectspb.ru/about/diplomas.html -( вж. най-долу в линка )                                                                          Криптоеврейският каубой                                                     image                                                                                                  За нашия народ учехме, че N-години е бродил из Азия като тюркски народ (племе) , докато стигне днешните си земи. От Библията , за евреите знаем, че Мойсей ги е водил N-години (42 години) из пустината, за да ги изведе от робството, да ги спаси и да ги заведе в Обетованата им земя.НО, през цялото това време старците умират бързо, заради условията и следователно се раждат поколения, които няма кой да им „преподава“ коренна история. Чрез обрязването на крайната плът още на 8-ия ден след раждането, се прекодира генетичната информация относно естественото приемане от новороденото на окръжаващия го свят. Травмата в първата чакра, в момент, в който тя тепърва се „отваря“, е гарант за ИЗКРИВЕНО ПРИЕМАНЕ НА СВЕТА, ЗА ИЗКРИВЕНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ СВЕТА И НАЙ-ВАЖНОТО – ЛИПСАТА НА КОРЕН (КАКТО ВСЕЛЕНАТА ГО Е ОПРЕДЕЛИЛА) ГИ ПРАВИ ЛЕСНО МАНИПУЛАТИВНИ ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА от учените жреци, които много добре са знаели какво правят с това семитско племе. ( Между другото Обетована идва от Обет, което означава Обещание. Защо евреите са набутани навсякъде в световните структури на управление? – Защото им е обещано нещо, а те трябва да си го заслужат с действия)
И те продължават действията си, защото:......
image
Днес е на път един друг народ да стане „избран“. И това е руския народ. Мнозина , вече , са чели т.н. „ДИКТОВКИ“ от академик Леонид Маслов в сайта „ОТКРОВЕНИЯ“., където N –години ( 8 години) този човек „спуска небесни“ знания. Лошото е, че доста българи не проумяха жестоката клопка: чрез едномонотонната тематика, на прост език казано – разтягане на локуми, втълпяване в съзнанието, че руския народ ще спаси света и забележете още нещо, СЛАВЯНИТЕ – АРИЙЦИ, те най-вече,са спасителите. Защо, обаче „господ“, който „диктува“ на акад. Маслов, нито веднъж не му продиктува, че понятието АРИИ, не може да съществува без да фигурират БЪЛГ – АРИ (И)ТЕ !!! А пък ние , излиза, че би трябвало да поправим „господ“, защото СЛАВЯНИ е политическо понятие, земно, измислено и въведено от земните „богове“ за осъществяване на властническите им стремежи. И това са не кой да е друг, а цар Петър I Велики и императрица Екатерина Велика. Първите източници на това понятие са именно от времето на тяхното управление, а не от древните източници.
http://blagodar.blog.bg/politika/2013/01/18/ruskiiat-narod-sledvashtata-jertva-na-ideiata-za-quot-izbran.1043331
 В запазените текстове на Именника на българските владетели е казно, че нашите царе са rex chaldeorum, което значи Халдейска династия или свързана с халдеите династия. REX от латински на български означава ЦАР. Следователно, възниква още един неясен въпрос, относно историята ни: Канове, Ханове или Царе са си били нашите владетели?            Антихриста в СССР                          



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8725928
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930