Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.04.2014 21:51 - Край на Играта:Вал Валериан
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1439 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image    Раждането в този свят е начало на страданията,
животът впоследствие е низ от тях.
Физически край без прераждане е единствения път
към края на всяко страдание 
                                                                                                                                                       След физическата смърт инкарнацията отива в астрала. Има момент от престоя й там, когато тя изведнъж се сеща коя е – проблясък на “а-ха” – в този момент тя изчезва от астрала и се връща в своя Висш Аз. Това става, когато Финалната Инкарнация на Висшия Аз призове във Висшия ви Аз. Това “а-ха” се случва, когато се върне цялата памет в астралните сегменти на този Висш Аз – миг преди целият Висш Аз да тръгне за други плътности.

Причината, поради която Висшият Аз не остава с инкарнации, които са напълно осъзнати е, защото вторият етап на Играта в трета плътност се разиграва в астрала – в 4-та плътност. Ето защо голяма част от астрала отразява физическото. Ако са напълно осъзнати, едновременните инкарнации на Висшия Аз освен Финалната Инкарнация не биха могли да играят Играта в астрала според нейните правила. Полярностите щяха да бъдат сериозно застрашени и биха преминали към Баланса. Това противоречи на Играта. Затова, когато Висшият Аз завърши едновременния си път посредством своята Финална Инкарнация, той/тя призовава всичките си инкарнационни потоци обратно през Времевата Връзка. Тогава филтрите и блоковете на всяка инкарнация биват отстранени. Проблясъкът на “знаенето” озарява всяка инкарнация, докато всички те се връщат обратно във Висшия Аз. Те свалят своите “костюми” за Играта, стават едно с Финалната Инкарнация и продължават към следващите преживявания и предизвикателства от играта в трета плътност.
                                                                                            Основната цел, поради която се прераждаме в 3-та плътност, са преживяванията и онова, което можем да научим от всички преживявания през всичките си инкарнации. Сега се приближаваме към края на Играта и сега има повече варианти на преживяванията, отколкото когато и да било от потъването на Атлантида насам. Има и такива, които отричат вашите преживявания като се надяват, че по този начин Краят на Играта ще бъде отложен и удължен.

Ето някои от онези, които искат Краят на Играта да не се състои:

Правителството – то издига огради, за да ограничи потенциалните ви преживявания. То гледа не как да служи на хората, а как да ги ограничи. То би трябвало да служи на хората, а не на религиите или на отделни групи. Правителствата са агенти на Играта и Тъмната полярност. Политиците или се прекланят пред Тъмните, или биват отстранявани от сцената и заменяни с други. Правителствата са основни играчи в ограничаването на вашите преживявания.

Религията – тя служи на извънземните богове и ви втълпява, че имате само един живот. Последователните инкарнации помнят преживяванията си и напредват много по-бавно. Добре, това е техният път, но когато се опитат да превърнат своя път в НАШ път, те се превръщат в агенти на Играта. Религията ограничава преживяванията ви и иска да отдадете силата си на извънземните богове и да останете в неизвестност за своята сила и за истинската природа на своя Висш Аз.

Медицинските организации – машини за информация, основани на страха. Ако правиш това, ако правиш онова, холестеролът, мазнините и т.н. СТРАХЪТ, че ако не се подчиняваш, няма да доживееш до 90, а можеш да умреш – задъхване – на 75. Това са инкарнациите, които изцяло се идентифицират с тялото. Вашият Висш Аз може да има толкова инкарнации, колкото иска. Той определя времето и начина на смъртта. НЯМА ограничения във връзка с това. Каквото и да правите, това няма да удължи живота ви и с една секунда по отношение на това, което Висшият ви Аз е решил. Затова някои пушачи живеят до 99, а спортисти или такива, които спазват всичко казано от медиците, ги блъска автобус на 28. За холестерола се притеснява тялото – не Духът. Тези хора си отказват удоволствията, защото вярват, че холестеролът им действа зле – в резултат минават на ДИЕТА с пълни с аспартам безалкохолни и се тъпчат с полезни хапчета. Ако вярвате в своя Висш Аз, ще действате в съответствие с това. Ако позволите на вашето тяло да ви контролира – да, ще имате преживяването, но това показва, че не сте на много Напреднало ниво.

Една жена ми каза, че се страхува от холестерола, защото лекарката й казала, че може да получи удар и да не може да се движи. Страхът е оръжието тук. Преоблечен под дегизировката “ние сме тук, за да ти помогнем”, тези групи са тук, за да ви ограничават и контролират, като ви карат да отдадете силата си на тях.

Има и други подобни групи, но вие схващате идеята. Става дума за хората, които ви карат да отдадете силата си на тях и искат да ви манипулират да отречете своите преживявания, ако те не са разрешени от полярностите.

Да се събудите за това е част от вашата цел в тази инкарнация. След това осъзнавате, че тези хора не са ви необходими, защото сте цялостни сами по себе си и че те съществуват, за да поставят огради около вас и да ви държат в кутия, която сами са създали. Докато не започнете да пренебрегвате така наречените авторитети/личности/групи, вие сте все още в значителна степен обвързани с Играта.

Страхът е най-често използваното оръжие в света – то се използва еднакво и от тъмната полярност, и от светлата, и от тъмната, маскирана като светла. Страхът се използва много успешно – особено в САЩ. Страх от арабите, от вещиците, от гейовете, от подозрителните, от различните и т.н. В САЩ с готовност отдават силата си и конституционните си права, за да може онези, които използват оръжието на страха да ги “защитят”.

Основната цел на онези, които използват страха, е да отдадеш силата си на външно божество или на какъвто и да е ВЪНШЕН източник. Ако сте контролирани от страха, значи тялото ви все още сериозно ви контролира. Страхът храни и съществата от низшия астрал, които са готови на всичко, за да причинят страх в инкарнациите от 3-та плътност.

Някои ми казват, че не се страхуват от нищо. Който твърди това, има дълбоки страхове, които той отказва да признае, защото не иска да се справи с тях. Не е слабост да имаш страхове – слабост е да ги отричаш. Трябва да ги признаете, за да можете да се справите с тях.

Страх от физически ситуации, от жени, от мнението на хората, от това, че не знаеш всичко, от това, че не си съвършен и т.н. Открийте сами своя страх.

Въпросът обаче е в това, че когато се страхувате от нещо, вие привличате точно това нещо . Това е част от Играта. Дава ви се, за да го превъзмогнете. Страхът от смъртта е любимата дреха, в която правителството обича да облича страха.

Предстоеше ми да пътувам за Китай. “О, ама не те ли е страх след септември 9/11? Ами тази линия е в списъка със застрашените от терористи! Ами не те ли е страх, че може да те убият? “ Не, по дяволите. Много важно! Ще си събера инкарнациите и ще продължа другаде. Страхът от смъртта – ГОЛЕМИЯТ страх на тялото.

Превъзмогването на страха е ДЪЛЪГ процес, който отнема стотици инкарнации. Това е главната цел на вашия Висш Аз през инкарнационните потоци. Вие ЩЕ успеете посредством своята Събудена Финална Инкарнация. Не отричайте страховете си и не ги подтискайте, а ги проучвайте и признавайте пред себе си. Опитайте се да се уговорите с тях, да ги контролирате. Да се информирате е добро начало. Страхувате ли се от паяци, змии или други влечуги? Четете за тях, започнете да ги разбирате. Заменете страха с предпазливост. Тези две неща НЕ са едно и също. Предпазливостта идва със зрелостта. Предпазливостта измества страха на нивото на разбирането.

Ако искате да видите страх в нечии очи, разкажете им за влечугоподобните, които си сменят формата. Страхуват се от тях, защото ако признаят, че ги има, ще трябва да направят нещо по въпроса по един или друг начин (а има повече от един начин да се справят с този материал). Затова предпочитат да не се интересуват от това. Ако все пак се поинтересуват, вариантът е “кой ще ни спаси” (пак външно божество). Страхът идва и от това, че ще трябва да се изправят пред лъжата за американските свободи. Трудно е да направиш това преди да стигнеш до Средно-напреднали нива и отвъд тях. Ще научите как да се справяте с това КОГАТО станете готови.

Ако сте стигнали до там да станете зависим от някой или правителството и очаквате те да ви спасят, значи сте станали идеалният гражданин на империята Орион. Тяхната кралица харесва такива хора, които се подчиняват и страхуват, защото така са лесно контролируеми. “Ние ще мислим за теб”, казват ти те. Това е задънена улица и е много трудно при цялата тази технология наоколо, каквато не е имало от потъването на Атлантида. Краят на Играта е. Пазете се от страха. Вземете си обратно своята сила!

Често се говори, че при нас защитават свободата. Това не е вярно. То е като използването на думите “любов” и “правя любов”. Не е същото. Можеш да правиш секс с някой, който даже не ти харесва. Но думата се употребява в двата смисъла. Така и правителството използва думата “свобода” – с друг нюанс. Това не е истинската свобода.

Играта знае, че не можете да предизвикате насила духовния Напредък. Той трябва да си дойде с времето и съответната скорост.

Играта използва това и създава конфликти в името на Свободата. Тази свобода няма общо със Закона за Позволяването. Желанието да контролираш някого не е свобода. Да си налагаш волята, независимо дали над индивид, в национален или глобален мащаб, НЕ е “свобода”. Затова, когато чуете да се говори за “свободи” от нашия Адолф знайте, че това е поредният опит за заблуда на населението. Едната полярност обича това. Другата го мрази. Конфликтът между полярностите – сърцевината на Играта. Крайният резултат е, че само Балансът е ефективен и води към по-висши плътности.

По какво да познаем , че вече нямаме желание да обитаваме Самсара ?  Няколкото сигурни признака са: желание за усамотение , висока степен на търпимост , смирение пред обстоятелствата - резултат от прозрението, че те са програмирани от Висшия Аз.             При осъзнаване от гледна точка на чистия интелект вие започвате да виждате своя обстоятелствено протичащ живот не като затвор, а като даденост, която ще ви помогне да излезете успешно от затворения цикъл.                                                                                                              Когато възстановите връзката си с Висшия Аз, където вече има панорамен поглед върху ситуацията, установявате в какъв затворен кръг сте вкарани. Започват процеси по прекъсването на връзки с хора, невибриращи на вашата честота.                                          Други характеристики тук са доброволното самоограничение и безразличието към т. нар. "светски живот". Съвсем естествено не се нуждаем от нечия компания, понеже сме установили, че когато правим нещо, ни ръководи някаква привидно "непозната" сила. Но в нея няма нищо тайнствено. Всеки, който някога е правил нещо със сърце, познава тази сила. Трябва да й се довериш и да не задаваш въпроси.                                   image  «Бхакти йога» насочва към входа на «Хари-дхама” или "Го-лока дхама". «Джнана-йога» насочва аспирантите към входа на «Махеш-дхама», а «Карма йога» насочва кандидатите да останат в «Дева-дхама», живеещи в повтарящо се раждане и смърт в материалния свят.                           Гласувай:
2
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 5461305
Постинги: 4191
Коментари: 1142
Гласове: 1513
Календар
«  Септември, 2018  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930