Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.04.2014 19:00 - Поробването на Америка от еврейските банкери
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 725 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 15.04.2014 19:01


Доминираната от евреи - сефариди, частната банка на Англия разширява инвестициите си в Северна Америка, до голяма степен чрез Hudson Bay Company. 
В началото американските колонисти от 17-ти век са били задължняли към еврейските собственици на Централната банка на Англия... 

image TRACING AMERICA’S ENSLAVEMENT
TO JEWISH BANKERS

By Brother Nathanael Kapner, Copyright 2011
Борейки се да се освободят от тежестта на дълга към Банката на Англия, 1690 г. колонистите основават "Масачузетс Бей къмпани", за отпечатване на техни собствени книжни пари, необезпечени със сребро или злато.

Или, това са книжните пари, отхвърлени от парламента на Англия, в непрекъсващия конфликт с американците, по отношение данъците и всички други дългове.

От 1742 г. всеки колониален губернатор бил imageинструктиран да ограничава издаването на колониални пари, а британските закони изисквали, данъците да се плащат в злато. Това довело до депресия в колониите, а имотите са завладяни от роялистите, за една десета от стойността им.

___________________
image

Бенджамин Франклин, поддръжник на печатането на собствени пари на САЩ, заявил в своята автобиография, че главната причина за революционната война от 1776 г. не е данъкът - чай, а отказът на крал Джордж, да приема хартиените пари на поданиците си. (Преглед на цялата история тук.)
Спечелвайки войната през 1783 г., колонистите поели контрола над собственото си правителство.

И все пак, Америка останала в дълг към еврейските собственици на Банката на Англия, които по това време били Ротшилд, Монтефиорес, Голдсмит, Мокатас и Опенхаймерс, водени от Натан Майер Ротшилд (всички те са влиятелни еврейски семейства, контролиращи търговията със злато). (Преглед на цялата история тук, тук, тук, тук и тук.)

"Съединените щати", въпреки историческата пропаганда... не са били свободни.
imageA DEBT BURDENED NATION
ОБРЕМЕНЕНА ОТ ДЪЛГОВЕ НАЦИЯ

Колонистите може да са спечелили войната, но те все още са под робството на еврейските банкери.

Бидейки непрестанно задължняли, Съединените Щати въвели нови данъци, за да се отплащат на еврейските си господари.

Така, Александър Хамилтън, агент на международното еврейство, 1791 г. притискал Конгреса и успял да го накара да премине закон, с които е създадена първата Американска национална банка, с разрешително (charter) от частната банка на Англия, за срок от двадесет години, за да се контролират паричните средства на така наречените "независими" Съединени щати.

С други думи, при създаването на тази банка, Америка е била принудена да вземе разрешително (to charter) от същите еврейските банкери, към които са дълговете й преди "войната за независимост."

През 1811 г., двадесет годишният договор с Банката на Англия е изтекъл. С големи борби, новата нация отказа да поднови разрешителното, представляващо - image  поробване.

В отговор, Англия води война с Америка, това, което ние сега наричаме войната от 1812 година. Британците нахлуват във Вашингтон, запалват Белия дом, сградата на Министерството на финансите, както и Библиотеката на Конгреса.

Въпреки твърдението на историята, че Америка "спечелила" войната от 1812, тя всъщност я е загубила.

Натрупаният дълг в резултат на тази война диктува създаването на нова централна банка от европейските (еврейски) финансисти. Така, през 1816 г., президентът Джеймс Медисън беше принуден да подпише разрешително за създаване на Втората Банка на Съединените щати. И отново, тази банка на САЩ е поета от частната банка на Англия, която притежавала 80% от собствеността.

Така, поробването на Америка от еврейските банкери било продължено за още 20 години.

imageFREE AT LAST?

НАЙ-ПОСЛЕ  СВОБОДНИ?

Четири години преди да изтече срокът на разрешителното, през 1836 г., президентът Андрю Джексън наложил вето върху подновяването му, изваждайки от бизнеса в Америка Ротшилдови и техните събратя евреи.

Джексън не само потвърждава, че сеченето на пари в САЩ от частни интереси (банкери) е противоконституционно, но имал разума, да уреди проблема.

Макар, че... за доброто на Америка, президентът Джексън изпратил федерални войски в щатите, които отказват (макар и косвено), да изплащат дълговете си към еврейските банкери, принуждавайки тези държави, да събира данъци. (Преглед на цялата история тук, тук, тук и тук.) 


За седемдесет и седем години, въпреки че твърдят, че еврейското финансиране на железниците в Америка и търговията със злато, държат нацията в плен на еврейство, Америка вече не е била под петата на еврейските банкери. Забележително е, че Андрю Джаксън, въпреки всичко, с Федералните усилия, изплатил дълга (към банкерите).

Но за съжаление, и за трагедия на Америка, през 1913 г. марионетката на евреите в Белия Дом - Удроу Уилсън, image подписал закона за създаване на мощния апарат за поробване – "Банката на Федералния Резерв", който е частен консорциум от еврейски банки.

Тази пешка на евреите, Уилсън, подчинявайки се на еврейските си господари, наложил на американците "еврейския данък" "подоходно облагане", за да се плащат начисляваните лихви на САЩ, за доларите, които те вземат за нуждите на държавата, от еврейския Федерален Резерв.

И до ден днешен, връзката между Федералния резерв и Централната банка на Англия, под диктата на международното еврейство, става все по-силна и по-силна, заедно с манипулирането на вътрешната и външната политика на Америка и Англия, действащи съгласувано.

Главните агитатори за новата централна банка на image Америка - ФЕД, са интимните сътрудници на банковата династия Ротшилд, евреите чужденци, които са се сдобили с американско гражданство: Пол Варбург, брат му Феликс, и Яков Шиф.

Свидетелство за еврейския банков контрол над днешния Федералният резерв е, че той продължава да е доминирана от евреи, които следят и финансират в техен интерес всички дела в тираничната ни държава.

Зад марионетките в Конгреса стоят Майсторите на Парите - евреите - болни, невротични, плътски, мразещи Христос, причина за световните вълнения, откакто на еврейство е предоставена гражданската власт в Европа, по време на т.нар. Просвещение.

За времето на председатеството, и на Алън Грийнспан, и на Бен Шалом Бернанке, както и в центъра на банковата власт - Ню Йоркския клон на банката, еврейски имена попълват списъка на играчите. Гоите, на по-високи позиции на Фед са просто витрина, чието предназначение е, да прикриват доминирането на еврейство и командването на паричните въпроси в Америка. (Преглед на цялата история тук.)

Както е казал веднъж Томас Джеферсън: "Робството на военна сила може да бъде премахнато от силата на въоръжена опозиция, но поробения на кредитора длъжник, никакви оръжия не могат да спасят ... "



For More See: Federal Reserve: A Private Jewish Bank Strangling America Click Here And: President Andrew Jackson Vs Jewish Bankers Click Here And: Federal Reserve Jewish Tsunami Drowns US Click Here And: Woodrow Wilson - Pawn Of The Jews Click Here image

CLICK: Brother Nathanael! Street Evangelist!                                                                          автор: grigorsimov                    



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8737972
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930