Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.04.2014 17:08 - Евреите са същества, които считат, че техният ген, като етнос, е "божествен" и всички други същества(дори и човешки!!) трябва да им прислугват
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 616 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image          Йудео-масонската цивилизация има СВОЕ мнение по въпросът за цивилизациите, епохите и писменостите. Евреите са същества, които считат, че техният ген, като етнос, е "божествен" и всички други същества(дори и човешки!!) трябва да им прислугват. Йудеите са родоначалници на ксенофобията в най-новата история на Човечеството(кали-юга). Така, че "евреин" не е етническата принадлежност, а - верска. Масоните са Индо-Европейци, които са приели доброволно да бъдат евреи, т.е юдеи по вяра. И защо са приели това? Защото им харесва идеята за "бого-избраност". Но понеже са в невежество те не разират смисъслът на божествеността, по простата причина, че не знаят КОЙ Е БОГЪТ. Масоните проповядват "хуманизъм", за това техният "елит" е "Братството на Змията"= фалшиво християнство. Понеже не знаят Кой е Богът, те няма как да разберат, че Кришна е казал, че "да държиш на ВЕЧНАТА СИ форма, като "човешка" е все едно да държиш, че си богоизбран по еврейски ген в рамките на тази човешка форма." Т.е. луцифер е казал на масоните, че "всичко трябва да служи на Човекът", така както яхве(и по-късно - аллах) е казал на богоизбраните(и правоверните), че неверниците трябва да им служат!"
Масоните се славят, като изобретатели на "Световната революция" в политико-икономичен план, но идеята е взета от йудеите. Йудеите се славят, като революЦИОНери в религиозен план. Тяхно бледо копие са мусюлманите. Римската Империя прави НОВА РЕЛИГИЯ по подобие на Йудаизмът с цел СВЕТСКО УПРАВЛЕНИЕ.Но Римската империя е взела и нещо от "езичниците", само, че да служи на Новата Религия. Взели са оригиналът на Христос- Кришна! Но този "библейски Кришна" служи на юдаизмът.Какво представляват ЦИОНистките християни водени от "Новите" ТАЛМУДчени юдеи?.. То е "пророкувано" в Откровението на Йоана, библейското християнство става слуга на йудаизъмът с цел "да пасат"(експлоатират) т.нар. "езичници"
11. Ще вляза в земята на неукрепени села! Ще отида при онези, които са в спокойствие и живеят безгрижно, всички, които живеят в неукрепени места, без лостове и порти,
12. за да ги обереш и да вземеш плячка, за да обърнеш ръката си против запустели места, сега населени, и против събраните измежду народите хора, които са придобили добитък и имот и живеят в най-отбраната страна на света.
15. Ще дойдеш от мястото си, от най-далечните страни на север, ти и много племена с тебе, всички яздещи на коне, голямо множество и силна войска;
16. и ще излезеш против народа ми Израел като облак, покриващ земята. Това ще бъде в следващите дни; и аз ще те доведа против земята, за да ме познаят народите, когато се осветя в тебе, Гоге, пред очите им.
Езикил 38
И видях, и ето, Агнецът стоеше на хълма Сион и с Него 144 000 които носеха неговото име и името на неговия "отец", написано на челата им.
Откровение 14                                                                           При молене, Арйаните си събират дланите за да образуват Uni.
Това иде от обожателите на Брахма- брахманите.
Мусулмани и юдеи(не-брамини,А,БРАХМА)се молят с раздалечени длани.     



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8742628
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930