Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.04.2014 15:29 - По какво се различават дьонмето Ахмадинеджад и скрития евреин Обама за установяване на Новия Световен Ред?Автор: fascindoo
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 971 Коментари: 0 Гласове:
0image

image

image "Франс прес" - Иранският президент Махмуд Ахмадинеджад отправи ново предизвикателство към еврейската държава, заявявайки в реч в Техеран вчера, петък, 17.08.2012, че „раковият тумор” Израел скоро ще изчезне.
"Ционисткият режим е раков тумор...Страните от региона скоро ще приключат с присъствието на ционистките узурпатори на земята Палестина.", заяви Махмуд Ахмадинеджад, в реч пред манифестанти, събрани пред университета в Техеран за общата молитва.  

"Обама е изборът на Ротшилд"пише Хенри Makoу: 
"За много други президенти се говори, че имат еврейска кръв: Теодор Рузвелт, Франклин Рузвелт, Хари Соломон Труман, Айзенхауер, Джонсън и Бушови (Джордж Буш-старши и Джордж Уокър Буш-младши) - затова назовавам само няколко. Така че не е изненадващо да прочетете в Wikipedia, че Стенли Армър Дънхам (Stanley Armour Dunham), като един смирен продавач на мебели от Канзас е бил свързан с шест президенти на САЩ.
Далечни братовчеди на Стенли Дънхам включват шест американски президенти: Джеймс Мадисън, Хари С. Труман, Линдън Джонсън, Джими Картър, Джордж Буш-старши и Джордж У. Буш, а през общ прародител, Maрийн Дювал, ... Стенли Дънхъм е свързан с бившия вице-президент Дик Чейни (осми братовчед). Чрез друг общ прародител, Ханс Гутнехт, ... Стенли Дънхъм е четвърти братовчед на президента Хари Соломон Труман."
   И по-нататък:   "Интересът ми към миналото на Обама бе събудено от новото DVD на Tикс Марс за Барак Обама, наречено "Избор на Ротшилд". Това DVD показва убедително, че ролята на Барак Обама е да се придвижва Америка към един Еврейски Световния Ред (Jew World Order). Всеки, който желае да разбере "антисемитизма" няма нужда да отива по-далеч от това видео, което аз препоръчвам да се глада както от евреи, така  и не-евреи. Това е позор, че в Америка подобни неща са произведени само една шепа смели и ефективни защитници като Tикс Марс.
Въпреки, че евреите съставляват не повече от 2,5% от населението на САЩ, Марс показва как евреите (и Израел) доминират в бизнеса и правителството, да не говорим за забавления, кино и шоу, в ущърб на американците. От 2007 г. кредитната криза е описвана  направо като кражба на пари от американския данъкоплатец чрез еврейските банкери. Въпреки, че смятам себе си за добре подкован по този въпрос, видеото съдържа много нова информация. Например, аз не бях наясно, че цялото американско чернокожо лидерство са Prince Hall на масоните като Барак Обама, и следователно, инструменти на банкерите евреи-илюминати."
   

"Беше ли бабата на Обама една от Рокфелер?", този въпрос задава Клифърд Шек, като уточнява: 

" Mадлин Лий Пейн Дънхъм (26 окт. 1922 - 2 ноем. 2008 ) е американската баба по майчина линия на Барак Обама, настоящият 44-ти президент на САЩ. Тя и нейният съпруг, Стенли Армър Дънхъм, отгледаха Обама от десетгодишна му възраст в техния апартамент в Хонолулу, Хавай."  

image Бабата Mадлин с бъдещата майка Ан Стенли Дънхъм  image  Бъдещата майка Ан, дядото Стенли и бабата Мадлин  Барак Обама-старши от Кения, т.е. бащата на Обама, и майка му Ан СтенлиДънхъм, са регистрирали официално своя брак през февруари 1961 г. Но до днес оригиналното свидетелство за раждането на Обама на територията на САЩ не беше показано. Не беше показано и свидетелството за брак между кенийския Обама-старши и Ан Дънхам. Може да се предполага, че баща му се е оженил за майка му принудително или временно по време на следването си в САЩ и веднага щом се е появила възможност ги е изоставил. Майката на Обама се е заела с личния си живот като е оставила детето на баба му и дядо му, с които Обама е живял до 1967 г., когато майка му се е омъжила втори път за индонезиец и е заминала с мъжа си за Индонезия. Известно е, че детето не е могло да се интегрира в тази страна към новия семеен живот и е било върнато на Хаваите на баба му и дядо му. Там той е живял до постъпването в Колумбийския университет в Ню Йорк. Странно е, че архивът за следването на Обама в Колумбийския университет не беше показан по време на предизборната кампания. Още по-странно е как Обама в най-полицейската държава на света е успял да живее цели 48 години без да остави никъде пръстови отпечатъци.

По време на предизборната кампания не бяха показани и снимките на Обама с неговите братя от втория му баща, с братовчедите и сестрите, с родствениците на дядото и бабата, т.е. детето е било игнорирано от семейството от страна на майка му и на бащите му.
   image 
Младата майка с малкия Обама
 image
 Порасналият тийнейджър с дядо Стенли и баба Мадлин Имайки предвид мълниеносното издигане на внука й до президентския пост на САЩ, корените на Мадлин са съмнителни . Нейните "предполагаеми" родители, Рол Чарлз Пейн (1892-1968) и Леона МакКъри (1897-1930), са живели във ферма, и въпреки че семейство Пейн не са били земеделски производители, те се радват на един "скромен доход". Как, като неземеделски производители, живеещите в една ферма в Канзас, са печелили за своето "скромно съществуване"? Е, добре, той е оцелял от доста рентабилната аренда на земята си, получавана от Standard Oil Company на Джон Д. Рокфелер, от управлението на петролния лизинг за Standard Oil в Оклахома и Канзас. Чухте го добре. Рол Пейн се препитавал чрез "петролно-лизингова аренда и лицензионни възнаграждения", а също и като счетоводител в Standard Oil. 
Възниква въпрос. Беше ли Мадлин наистина дъщеря на Рол и Леона? Съществува възможността, че един от Рокфелеровите, Джон Д. Рокфелер младши може би, докато в Канзас по дейности за семейната компания, радва дъщерята на земеделския производител, ако щете. Резултатът е бебето 
Мадлин Лий. Не е необичайна мисълта по две причини. Мадлин прилича на Рокфелер и внука й стана президент на САЩ, които са собственост на Рокфелер, тъй като те са съсобственици на частната централна банка компанията, известна като основата на Федералния резерв. Изглежда, най-вероятно, че "Junior" да е бащата на Мадлин, тъй като синовете му бяха съвсем млади, въпреки че някои от тях наистина са били физически достатъчно зряли, за да бъдат бащи.

Доказателството е в пудинга (? - бел. Н.Т. - вероятно идиом). Съдя за себе си, съществува такава възможност, че Барак Обама е с Рокфелерова кръв.
(
в оригинала - бел. Н.Т. - The proof is in the pudding. Judge for yourself if the possibility exists that Barack Obama has Rockefeller blood,)

image  image
 
Джон Д. Рокфелер младши беше на 48 години през 1922 година  
image  image
 
Най-големият син на Джон младши, Джон III е на 16 год. през 1922 година


  image  image
 
Лоурънс е 12 годишен през 1922 година

image  image
 
Нелсън беше на 14-годишна възраст към момента на зачеването на Мадлин
 
 image  image
 
Дейвид беше на около 7 год. по време на зачеването на Мадлин
  И така.
Стенли Дънхем е дядото по мйчина линия на Обама. За разлика от съпруга си Стенли Армър Дънхам, който е евреин, както пише Хенри Makoу, Мадлин Пейн Дънхъм, която не е еврейка, не е свързана с нито един еврейски президент на САЩ, но забременява от наследник на еврейската фамилия Рокфелер, както отразява това Клифърд Шек . 
Несъмнено човек с толкова сложно детство като Обама има проблеми със самоидентифицирането най-напред дали е бял или черен. Вижда се, че той е повече бял, отколкото черен, тъй като майка му е бяла и е възпитан от баба и дядо в бяла културна среда. Той е далеч от истинските американски афроамериканци, да не говорим за оригиналните африканци.

Наивно е да се предполага, че хората, заложили на Обама сега или преди години, не са разполагали с информацията за неговото минало.

Вариантите са два.

Първият е, че американската върхушка е напълно луда и подкрепи чернокож кандидат за президент, чието поведение може да се окаже непредсказуемо заради сложното му и неизяснено минало. Този вариант е невъзможен.

Вторият вариант е, че американската върхушка знае, че новият 44-ти президент на САЩ е контролируем в 100 процента и ако се опита да излезе от контрол имат ефективни средства да го върнат на мястото даже чрез физическо ликвидиране.
Така че Барак Обама е с Рокфелерова кръв
Поhenrymakow.com

Хенри Makoу пише още:
 image

"Ако в Google въведете ключовата фраза "America"s First Jewish President First" (Първи еврейски президент на Америка), ще намерите линкове към много еврейски издания "kvelling" (за хвалба според идиш говорящите) за това как Барак Обама е спонсориран от евреи и той е "един от нас"

според Източниците:
Нenry Makow, Ph.D. - "Obama - A Jewish President Fights Israel"s Wars"
Clifford Shack - "Was Obama"s Grandma a Rockefeller?"
 
пояснения:
Дьонме
от Уикипедия, свободната енциклопедия   Дьонмето (тур. dцnme) са юдейска секта, изповядваща криптоюдаизъм. Основана е през втората половина на 17 век (1683) в СолунОсманска империя. С времето се разделя на два клона - Солунски и Измирски, образувайки и двете основни групи дьонми - (на турскикаракашлари и капанджилари. Етимология Името ѝ на османотурски означава "обърнати", т.е. "ренегати". Към нея принадлежат евреи, външно (формално) приели исляма, но оставащи по същността си "скрити юдеи". Сектата е основана отлъжемесията (лъжепророкаЯкуб Кваридо /първото му име може да се чете и като Якоб или Яков/, последовател и брат на последната жена на кабалистичния пророк Шабатай Цви. Деяния Дьонмето активно подържа "процеса на реформи" след френската революция в Османската империя, започнал в началото на 19 век с ликвидиране на еничарския корпус. Според българския изследователСтилиян Чилингиров, ликвидирането на еничарския корпус бележи началото на края на империята наОсманите[1] В началото на 20 век дьонмето също така активно подържа процеса на "формиране на османска нация" и младотурския режим. Дьонмето излъчва и един министър в младотурския кабинет - този нафинансите Мехмед Джавид бей, който е предводител на каракашларите. След гръцко-турската война с последвалата размяна на население, дьонмето се изселват в Мала Азия, а обратно в Македония идват карамани и др. Дьонмето активно подкрепя революцията на Ататюрк в процеса на създаване на Турция. По това време и активно в обществото циркулират конспиративни слухове, че дьонмето издига Кемал Ататюрк на власт поради това, че султан Абдул Хамид II възпрепятства процеса, оглавен от Теодор Херцел за реколонизация на обетованата земя от евреите. Понастоящем дьонмето официално са около 20-25 хиляди, повечето говорещи турски език, а някои -ладиноезика на сефардските евреи. Славата на дьонмето от миналото и до днес ги прави в очите на турските антисемити "обичайните заподозрени" в Турция за различните заговорипреврати, идването или падането от власт на военните хунти и други събития в турското общество. Сред последователите на дьонмето се сочи бившият турски външен министър Исмаил Джем. Последният публичен скандал, свързан с дьонмето в Турция, е предизвикан от журналиста Илгаз Зорлу през 2000 година. Скрит евреин (Crypto Jew)
от Уикипедия, свободната енциклопедия Crypto-Judaism is the secret adherence to Judaism while publicly professing to be of another faith; practitioners are referred to as "crypto-Jews" (origin from Greek kryptos - κρυπτός, "hidden"). The term crypto-Jew is also used to describe descendants who maintain some Jewish traditions of their ancestors while publicly adhering to other faiths. The term is especially applied historically to European Jews who professedCatholicism.[1][2][3][4][5] The phenomenon is especially associated with early modern Spain, following theexpulsion of the Jews in 1492.[6]частични преводи: 
д-р инж. Никола Тодоров, доцент Гласувай:
0
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 6777459
Постинги: 4190
Коментари: 1127
Гласове: 1563
Календар
«  Септември, 2020  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930