Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.05.2014 18:19 - - Относно настоящата ситуация - от ЛС Автор: tzarkarui
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 2170 Коментари: 4 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Получих ЛС с текст
Интересно ми е каква е твоята позиция за ставащото в момента в България?

Все пак протестите са израз на народните искания и преценка, би трябвало това да е знак за гражданско общество.

Поздрави
M..th

А ето и моя отговор. :)

:) Хехе, ама ти наистина ли вярваш в дядо Коледа?
Често се чудя дали хората наистина не виждат или само се правят на слепи.?
Едно кратко анализче ще ти направя набързо, а ти можеш и да го публикуваш в нета ако искаш.

Народ няма - има стадо и овчари. Това е. Институциализирано стадо подчиняващо се на йерархията. А йерархията като структура принадлежи на Държавата, която пък е античовешка в своята основа. Това ако не се осъзнае  и от последната овца революция не може да има.
Хързулнаха тиквените шабез-гои - яко ги изработиха. Ти браткиш как го виждаш като логика това: 
1. Изкараха досието на тиквоча. Че тиквоча не е знаел ли за своети минало/настояще?
2. Аджеба как така стана, че и трите ЕРПта едновременно вдигнаха всички сметки с 200 и кусур %? И САМО ЗА ДИГИТАЛНИ ЕЛЕКТРОМЕРИ? Щото те могат да манипулират киловатите както си искат. И някои (знае се кои - не са баш инкасаторите) го направиха. И тиквата се видя в небрано лозе.
3. Абе ти браткиш знаеш ли как се организира протест? Що не се опиташ да събереш твоите съседи и да си спретнете един протест? Просто да видиш дали ще стане? (щото няма да стане)

Протестите са организирани. Въпроса е от кои.
Хайде да погледнем кой има парите в БГ. 3-4 олигарси (от тези, които се знаят в публичното пространство) ги държат всичките. И останалите са на хранилка при тях. Ако не си в йерархията не можеш да направиш и 1 лев бизнес (като моя милост - ама при мен е друго дереджето - дал съм обет за бедност, който изтича тази година) - ще умреш от глад. Противостоенето "ляво-дясно" е само за баламурниците. Една "ръчичка" "раздава" и наляво, и надясно. И даже олигарсите "папат" от тази ръчичка. Те браткиш са само видимата част от айсберга - ниво от веригата-йерархия.
(Още преди 3-4 години бях предсказал в един мой коментар някъде, че цецерон ще катурнебанкянската тиква. И стана. Е, не го дават по телевизиите още, но скоро ще се види. цецерон и постната пица са двамата шабез-гои на американския ционизъм - демократи-републиканци, тиквата е аутсайдер от самото начало - шут за залъгалка на стадото, което ти наричаш народ.)

България е руска губерния. :) Не вярваш? Погледни как е устроена държавната администрация - поруски образец, с папките "Дело", "Молба", "Жалба", входящ/изходящ № - да не ги изброявам всичките атрибути на руското крепостничество. 

Свободата е илюзия от 3114ВС.

Искрата на "народното недоволство" (не че няма такова, но то е строго предвидено от кукловодите - а те знаят как овцете ще реагират ако им се вдигнат сметките - нали знаеш браткиш как се вари жаба - слага се в тенджера с вода и се пуска котлона на бавен огън. Затоплянето става бавно и жабата не го усеща. Когато вече е станало горещо вече всичко е късно за реакция - тя е сварена. 

image

Така горе-долу е и с българското стадо - вече е късно либе за китка - 3-4 неграмотни поколения (ужасно неграмотни и ужасно тъпи), турски сериали, тикви за премиери.) беше Белене. И руснаците реагираха - и то много добре според моя преценка. Билшеф (станишеф) е пътник (още не го знае), тиквата (за цецерон не съм сигурен още) ще бъде съден до 1-2 години - Путин си връща териториите. Това е. Само да не се случи най-лошото ми предвиждане - БълГария да загуби статуса си на Държаваи бъде разделена на територии.

image

От 24 декември 2012 махалото (бавно за сега) се връща назад. Представи си го (махалото). Всичкото, което има да става ще бъде в обратен ред на станалото до сега. И ускорено. До 3 години България ще се върне в положението на 1989г. Но махалото ще продължи и нататък - до 7-12 години ще се върнем безкръвно в 1944г. тези 15 (12+3) години ще бъдат фатални за нехората не само в БГ, но и по света.  Най-отначало ще си заминат шабез-гоите - да подготвят условията за местообитаване на техните (рязаночоркови) господари (Сатурн?).


image 

image


Как ще стане не мога да кажа със сигурност, но от това в което съм убеден (и знам) - загуба на интелект, нарушаване на мозъчните функции. А за това предпоставки има - людете из цял свят ги боли главата всекидневно (не е мигрена) - само хвърли 1 поглед из ингилизките форуми.  До 29.5 години ще сме си върнали човешкия облик и Държавата (ако такава ще съществува) ще има човешко лице, йерархия няма да има (и всички следствия от нея). До 60 години - абе това е тема на отделно ЛС. 
Та да се върна към отговора на въпроса ти. Гражданско общество и сега има - то е подчинено на йерархията. Революция НЯМА ДА ИМА даже и отделни индивиди да го желаят - нямат оръжие, а и да имат не знаят как да го използват, а даже и да знаят - 1 ден амунициите ще свършат - виж в Сирия. Завъртането на Махалото е към разлагане на USA на съставни части - те са Троица - USA са военната сила, Ватикана - антидуховното (промиване на мозъци) крило - скивай кво стана с папата, Ситито ( в Ландън) е паричното/банкерско крило.
Въпрос на месеци е да станат катаклизми в USA - защо мислиш Обама се опита да вземе оръжията на хората? 

image

Гладът е голям, безработицата също, вече повечето от хората са на купони за храна, повече от 50% от работещите са в държавния сектор и администрация. Глобалната Държава няма полезен ход - това е.

image

Или както казваше Пипи (Румен) - един стар мой приятел от гр. Сталин: 
"Един ден хората ще разберат, че парите не стават за ядене". 



Гласувай:
5



1. pesho - Невероятен анализ на положението ...
06.05.2014 18:40
Невероятен анализ на положението по света и у нас
цитирай
2. budha2 - от28.02.2013
06.05.2014 19:02
но е валиден и днес,един вид пророчески анализ на майтап.
цитирай
3. olivie - Така е
06.05.2014 20:41
И мене ме накефи. Благодаря. Дано и на Орешарски да му е станал ясен примерът с Украйна. Русия печели точно от гледане на сеир. Втори Крим няма да има, а плодът ще й падне сам от дървото, след като узрее. И у нас е така /ама още само го сънуват в кошмарите си/ А просто трябва да им е ясно, че ние не сме Гърция и никой няма намерение да ни издържа.
цитирай
4. danailvdimitrov - така или иначе антихристът трябва да дойде и "сите евреи" заедно да му се поклонят
07.05.2014 15:41
А за тази цел всичко трябва да стане на мармалад една световна Сирия и Украйна.

Едните ще го играят "добри" (ЕС,САЩ) другите "лоши" (Русия,Иран и т.н)- важно е да се стигна до конфликт и ....купоните да станат 100%, после да ги дават само с чип на ръката или на "гордото" чело, и накрая да спрат да ги дават и да настане Глобален Голодомор.

Тогава ще дойде...оня.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8684365
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031