Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.05.2014 18:00 - Слуховете, които се движат, е че новата евразийска валута ще бъде Алтън
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1620 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 10.05.2014 12:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Както империи са нараснали и са паднали в целия аналите на времето, едно е останало непроменено  и изглежда винаги има предимство ... да си валутна империя.
image
 На аверчетата на Путин,криптоевреи-мюсли , ще им ходи новата валута АЛТЪН                                                                             От древна Гърция, драхмата се признава днес в книги, филми и дори от една модерна цивилизация, която скърби за по-добри дни, в резултат на икономически колапс. Тогава там е известният римски Denarius, която беше заделена при стойност чрез използването на различни метали, за да се разграничат неговите ценности (злато, сребро, месинг, мед). И накрая, имаше Sovereign и лира, която е  основа на големия търговец и банковата империя на Великобритания.
image
 Карикатура в Германия, описващи юдеите сред местните немци.
Обърнете внимание на турският червен фес, който носи юдеинът!! image 
                                                                                         Въпреки това, има и други древни валути, които малко хора си спомнят, но са също толкова важни за хората от страната, в която някога са били използвани инча За Русия, тази валута е Алтън, и царуването му като пари е продължило 1654-1991, когато падането на Съветския съюз елиминира последният остатък от тази парична система. Отсечена в сребро, както и мед от такива лидери като Петър Велики, парите символизира Русия е страхотен ход от номадски и селянин ориентирана територия в тяхната очертава като един от най-големите супер сили на 20-ти век.

image

Но дори и като Русия се стреми да възстанови своето място сред най-големите икономически сили, неговата нужда да се изтръгне контрола на рублата от способността на Запада да го манипулира е един от новите основни цели на нацията. И тъй като те се подготвят Евразийския търговска зона се отвори за бизнеса през следващите месеци, поглед назад в Алтън, но във форма, злато отстъпи, скоро може да бъде по пътя, както на Изток създава нов световната парична система.
image
Няколко руски новинарски медии са съобщили, че Русия, Казахстан и Беларус, които в момента формират евразийската митническия съюз , ще подпишат споразумение през май до ускоряване формирането на икономически съюз, както и със съвместен валута: Алтън.
Руската икономика е осем пъти по-слаба, отколкото в САЩ, но чрез формиране на нова "империя" на върха на огромни количества ресурси, този икономически блок ще бъде сериозна заплаха за петродоларите САЩ.
image
"ислам" иде от араб. глагол "аслам"
имащо семитски корен "с-л-м"
което ще рече "подчинявам се"
                                                                                                                                                Русия сега се готви открито  да се отърве от щатския долар за търговия с енергия, изграждане на своя собствена система за плащане и затваряне на износа на газ сделки с Китай - от друга азиатска империя. Евразийският икономически съюз ще се превърне в мощен хладно оръжие в щатско доларовата хегемония
image
Бързо спедиция до днес, Русия се стреми към връщане към икономическа сила, и да сложи край на чистите валутите, които доминираха голямата част от света през последните 40 години. И в едно неотдавнашно ход от страна на Руската централна банка, Русия  обявява на света чрез промяна в неговото лого да златна рубла, че бъдещето на парите ще бъде актив на базата, и вързани към златния стандарт. Освен това, този ход се съединява с непрекъснато натрупване на физическо злато на Русия през последните 5-10 години, и ние можем да видим как евразийската страната е в пълно съгласие с желанието на Китай да узурпира валутата известна като долар, и да го замени със злато подкрепено от пари.
image
От друга страна бележка на ирония и символизъм е Руската федерация, тъй като думата Altyn на турски е GOLD.                                                                                       image  www.secretsofthefed.com/category/news/banking-cartel/        image 
"Топлата връзка" между Ахве и Яллах - "каменното масло"(петрол) на подземните наги 



Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8687074
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031