Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.05.2014 17:23 - Всичко върви по план -Евгений Попов
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 542 Коментари: 0 Гласове:
1



Изобщо мен нищо вече не му учудва, защото неотдавна стигнах до следния извод - от 25 октомври (7 ноември) 1917 година всичко в нашата страна СЕ СЛУЧВА ПО ПЛАН.

По план се създава ЧК, сключва се Бресткия мирен договор и руските необятни простори се оборудват с концлагери.

По план отначало заръчват на всеки да се обогатява, измислят НЕП, а след това вкарват в затвора глупците, повярвали, че нововъведенията са «сериозни и за дълго ".

Не намират нищо по-добро от това да изберат за фюрер Джугашвили-Сталин. Ех, къде остава в този случай великодържавният шовинизъм?

Разкулачват мужиците, които изхранват и пролетариите, и комунистите, и самите себе си.

Подмамват в СССР американски работяги, които пристигат у нас заедно с тракторите си за да строят социализъм в една отделно завзета от болшевиките страна. Резултатът е известен: тракторите са им отнети, повечето от работягите – натикани в лагерите. Ако сте някога в Урал, не отминавайте гробищата. Там лежат много от тези "американци".

Отначало ругаят фашистите и воюват срещу тях в Испания, а после сключват с тези малоумни посерковци сърдечна дружба, заедно маршируват на парада в Брест и силно са изненадани, когато идва 22 юни 1941 година.

От благодарност за спечелената война пращат в ГУЛАГ завърналите се от плен свои нещастни войни, както и други "скъпи руснаци" – онези емигранти, които успяват да отвлекат от териториите на "страните на народната демокрация" или, които убеждават да напуснат доброволно Франция, Италия, Китай заради милата си Родина.

Помагат в създаването на държавата Израел, а след това се хващат за главата от стореното и започват да таралянкат евреите.

Нареждат се на опашка да разобличават Сталин, когато дяволът прибира най-накрая този бандит при себе си. Но нещо се изпокарват и виждат сметката на Берия, макар че той едва ли е бил по-голям негодник отколкото всички останали от компанията.

Разорават целината, от която "черните бури" бързо отвяват из небесата плодородния слой на почвата.

Захващат се като хлапета да преграждат реки, да издигат на тях язовири за производство на електричество, което после няма какво да правят. Заливат при това орни земи и находища на полезни изкопаеми.

Помагат на разни диви народи с пари и оръжие, което рано или късно започва да стреля в наша посока.

Разнасят куфари с долари на най-разнообразни мошеници от всички страни, стига те да наричат себе си комунисти и приятели на СССР.

Когато схващат, че котелът а-ха и ще гръмне, обявяват "перестройка", заграбват в свои ръце и натикват по джобовете си всичко, до което се докопат, което лежи, пълзи или лети, а след това се запътват към църквата да се молят за миналите си, сегашни и бъдещи грехове.

И така нататък. Може още много дълго да се изреждат други детайли от блестящото изпълнение на този план, но трябва да се подчертае, че самото съществуване на плана е най-голямата държавна тайна на нашата страна, без значение, кой я управлява в дадения момент - Ленин, Сталин, Троцки, комунисти, демократи или който и да е друг . 



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8686057
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031