Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.05.2014 15:33 - Новия Световен Ред се ражда на 29 май в АСТАНА столица на Илюминатите/Основни религии ИСЛЯМ и ТАЛМУД.Масонски обекти - Астана, Казахстан
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 4515 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 23.11.2015 14:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image
image
                                                                                                 Астана е първата столица, която е построена през XXI в. и дава перфектна представа за това на къде върви света. Тя е олицетворение на визията на един човек: Нарсултан Назарбаев, президента на Казахстан. Подкрепен от милиарди петро-долари, градът се строи от нищото в отдалечена безлюдна местност в азиатските степи. Резултата е покъртителен: футуристична окултна столица приветстваща Новия Световен Ред и същевременно празнуваща най-древната религия позната на човека: култът към Слънцето. Градът е все още огромна строителна площадка, но сградите, които са вече завършени дават ясна представа за окултната визия на Назарбаев.

Пирамидата на Мира

image

Зачената от най-плодовития в това отношение британски архитект – Лорд Норман Фостър, тази гигантска пирамида има странно присъствие по средата на азиатските степи. Сградата е посветена на „отказа от насилието” и „да събере заедно световните религии”. Норман Фостър казва че сградата няма разпознаваеми религиозни символи за да позволи хармоничното обединение на признанието. В действителност пирамидата е храм за единствената ИСТИНСКА религия за окултистите: култа към Слънцето. Едно посещение вътре в пирамидата дава ясна представа за нейния символичен замисъл. Тя представя пътя на всеки човек към просветлението. Нека да видим.

Формата на Пирамидата
„Посветените приели пирамидалната форма като идеален символ както за тайната доктрина, така и за тези институции основани за нейното разпространение.” - Менли П. Хол, Тайните учения на всички времена

image
Novus Ordo Seclorum = Нов Световен Ред

Както Менли П. Хол отбелязва, пирамидата е перфектния символ представляващ мистериите на древните цивилизации. Възвишени в тяхната простота, божествени в техните пропорции, пирамидите въплъщават както божественото познание, което е притежание на посветените така и необходимата мистификация, която да държи масите в състояние на обърканост. Днешният елит, посветен в окултното е наследникът на тази древна мъдрост и използва пирамидата като символ на власт и сила в модерния свят. Светещият, плаващ, липсващ последен завършителен камък представлява божествения принцип във вселената както и във всеки човек. Друго символно значение, което се приписва на липсващия камък е незавършената природа на Новия Световен Ред. Казано е че липсващият връх на Великата Пирамида ще бъде поставен, когато този вековно стар проект се превърне в реалност. Ето и други пирамиди по света които представляват властта на елита над масите.

image
Мемфис Арена

image
Хотел Луксор, Лас Вегас

6

Хотел Рафълс, Дубай


Операта (подземната част)
Когато влизате в пирамидата на приземното ниво интериора е тъмен и изпълнен с каверни. В подземната част на пирамидата се помещава операта на Астана, където нищо не подозиращите маси се забавляват.

image
Подземната оперна зала

Въпреки тъмнината, голям образ на слънце заема почти целия таван.


Средната част
image
Около слънчевата маса

Точно над операта е централната част на пирамидата. Тя служи като зала за срещи и конференции, които да обединяват религиозните лидери на света. Дайте си минута и попийте символизма тук. Представете си религиозните лидери от целия свят стоящи около огромна фигура на слънцето, дискутиращи как да превъзмогнат техните различия за идващата Нова Епоха. Символизмът е силно натрапчив: всички тези теологии са просто отживелица в сравнение с оригиналния обект на култа: Слънцето.
Пространството е доста по-осветено от залата на операта и представлява прогреса към просветлението. Образът на слънцето в средата на кръглата маса е точно отгоре на слънцето от оперната зала. Така че докато обикновеното население се забавлява в тъмнината на материалния свят, просветлените и стоящи точно над тях обсъждат как да постигнат божественото.


image
Обсъждане на Божественото

Ако сте чели и други подобни статии, може би сте наясно с целите на Новия Световен Ред. Една от тях е замяната на религиите с форма на нео-паганизъм. Точно за това са и тези срещи. Градът Астана е истинският град на Новия Световен Ред.

Върхът

image

Върхът е буквално райски. Той е кръгъл, изцяло остъклен с прозорци и къпещ се във великолепна светлина. Рисунки на бели гълъби са вписани в прозорците, представляващи мира, който ще бъде осъществен след като се обединят световните религии и правителства в Новия Световен Ред. Върхът на пирамидата е перфектното представяне на постиженията на просветлението на индивидуално и световно ниво.
Вижте към тавана:

image

Слънчевото божество свети над просветлените. Красиво.
Разделите на пирамидата (долната част с тъмната оперна зала, средната – с конферентната зала и божествения връх) въплъщават питагорейската визия за света. Ученията на Питагор се изучават изцяло от днешните окултни общества.
Питагор разделя вселената на 3 части, които той нарича Върховен Свят, Висш Свят и Низш Свят. Най-високопоставения Върховен сят е фина всепроникваща духовна есенция обхващаща всички неща и следователно е истинската равнина на съществуване на Върховното Божество. Божеството е във всеки смисъл всемогъщо, всезнаещо и вездесъщо. И двата по-низши свята съществуват вътре в тази върховна сфера.
Върховният Свят е домът на безсмъртните той също е жилище за архетипите, тяхната същност по никакъв начин не участва в материала от който е изградено всичко земно, но те, хвърляйки сянката си в дълбините (Низшия Свят) били познаваеми само чрез техните сенки. Третият Свят или Низшият Свят бил дом за създания, които били част от материалната субстанция или били ангажирани с или срещу материалната субстанция. Следователно тази сфера била дом на човечеството и низшите царства и тези временно пребиваващи на земята, но способни чрез логика и философия да се издигнат над тази сфера.

image
Трите секции на пирамидата

С други думи, тази пирамида е нещо много повече от туристическа атракция и е репрезентация на философията на посветените. И както Дан Крукшбанкс по-скоро закодирано казва в своя документален филм, тя е „репрезентация на властта, която ще дойде”.

image
Кулата Байтерек


Също проектирана от видния британски архитект сър Норман Фостър, паметника има за цел да въплъти едно предание за митично дърво на живота и магическа птица на щастието. Птицата с име Самрук е снесла своите яйца в цепнатината между 2 клона на една топола. Яйцето – златното кълбо е на върха на паметника – представлява още веднъж Слънцето – Върховното Божество.
Това „дърво на живота” представлява канала през който духовете напускат материалния свят и се присъединяват към божествения свят. Тази концепция се повтаря в повечето (ако не и всички) тайни общества.

Вътре в Златното Кълбо
Нещото от филма „Зов за Завръщане”.

Посетителите могат да се качат на върха на кулата и да се насладят на чудесния изглед на града на Назарбаев. Има също и някои странни предмети които си струва да се видят.

image

Вътре в глобуса можем да намерим енигматичното „нещо”. То е златен триъгълник с пръстовите отпечатъци на президента Назарбаев. Защо? Честно казано не знам. Всичко което мога да кажа е че прилича на нещо от филма „Зов за Завръщане”.

image

      image
А това е кълбо подписано от представители на седемнайсет религии. Да – още веднъж става въпрос за обединение на всички религии в тази на НСР и т.н.

image


Масонски колони

image

Два стълба и един между тях в далечината. Дали има шанс това да е масонски символизъм?

image

Да, двата златни стълба представляват двете колони на масонството с имена Яхин и Воаз. Няма да се връщам да обяснявам цялата история относно този символизъм, но лесно можем да предположим че Назърбаев е масон.

Президентският дворец

image

Построен на доминираща позиция в града, Президентския Дворец стои в края на церемониалния път който тръгва от кулата Байтерек. Огромен купол стои на върха на двореца представляващ женския принцип в опозиция на фалическата кула Байтерек – мъжкия принцип. Подобно подреждане съществува в почти всички важни градове, включително столицата на САЩ, Вашингтон и Париж.


Центъра за забавления (Khan Shatyry) – най-голямата палатка в света

image

Тази незавършена странна сграда е проектирана отново от сър Норман Фостър (той на практика е проектирал целия град). Под сградата в площ по-голяма от 10 футболни игрища ще се помещава градски вътрешен парк, огромни площи за пазаруване и забавление с площади и калдъръмени улици, река в която могат да се карат лодки, шопинг център, миниголф и вътрешен плажен курорт. Някои твърдят че тази структура е направена да изглежда точно като скинията в Храма на Соломон.

image

Тези портативни места за поклонение са съставени от палатки и са били използвани от евреите по време на библейските времена. Посветените придават на тези древни поселения езотерично значение.


Какво ново ще има в Астана

Астана е все още в строеж (в по-голямата си част), но има някои невероятни проекти които си струва да се видят.

Централния Пазар

image

Проектиран от нашия добър приятел Норман Фостър.

Нестандартни Кули (не е официално име)

image


Стадионът Всевиждащо око (не е официално име)

image


В заключение
Докато членовете на световния елит изпълняват условията, които се изискват за обединяване на света в едно правителство, те разпръскват по целия свят символи за тяхната власт. Фактът че обикновеното население няма никаква идея какво тези структури представляват е точната причина поради която техните планове се изпълняват без да се задават много въпроси и без да се обръща много внимание. Но тези планове са тук от векове. Менли Хол пише през 1918 г.:
„Когато мафията управлява, човека е управляван от невежество, когато църквата управлява, той е управляван от суеверие; а когато щата управлява, той е управляван от страх. Преди хората да започнат да живеят в хармония и разбирателство, невежеството трябва да се трансформира в мъдрост, суеверието в просветлена вяра и страха в любов.”
Мафията се равнява на демокрацията, църквата е равна на религията, а щата на различните държави. С други думи преди хората да започнат да живеят в хармония трябва да изоставим демокрацията (защото масите са прекалени глупави), религиите (защото те са базирани на суеверия) и държавите (защото имаме нужда от едно световно управление). Той продължава:
„Перфектното правителство на земята трябва да бъде по модел на божественото правителство чрез което се управлява вселената. В деня в който този перфектен ред се установи с всеобщ мир и победоносни ликувания, хората вече няма да търсят щастието, защото ще го намерят да извира в тях.”
Звучи добре нали? Само една уловка. Когато това се случи по-голямата част от населението на света ще е мъртво. Просто една забележка – приятен ден.

Източник: http://vigilantcitizen.com/
Превод: Alien
Редакция: Н.
Подобни статии: Масонски обекти - Международното летище в Денвър, САЩ
 www.parallelreality-bg.com/                                                      image       Римска империя (962-1806)                                                                                                                                                  "Ред от Хаосът" -най-известният масонски слоган. "Ред" на Земята значи диктатура.
За целта трябва първо да се създаден хаос.
Да е познат този "ред" от Апокалипсисът на Йоана(Орелът):
Първо идва Звярът и после идва Христос.
"Редът" не идва от 4-главият Брахма, а от 2-глав Орел.                                                                                                         image
           Янус, реверсиран от левитите в Кали юга
                                                                                                  А орелът символизирал Британската империя. Когато предприели измененията в проекта на Бартън, масоните, на които било възложено основаването на новата, илюминатската велика сила, само го заменили с плешив. Той бил най-разпространеният вид орел в Америка. По този начин придали на големия печат известен… американизъм.
  image             Двуглавият орел като символ на "свещенната римска империя"(Das Heilige Roemische Reich);
с библейското измислено християнство:
"хаос-ред", "раждане-прераждане", "алъж-вериж" и т.нат....
Кланът Rothschild е произлязъл именно от този Райх.            image     Кланът Ротшилд тръгва от II-Райх
Орелът(черния) е символ на Райха(Reich-империя, reich-богат)                                                                                           image      image                      Черния Орел(ГАРВАН) е на върха на немския трикольор                                                                                    image           По-късно, когато юдеите мигрират на запад към Холандия до Британия, в герба се включват и лъва и еднорога, като герб на Британия                                                                             
Орелът е символ на всяка империя. Той обагря в мрачни тонове българското средновековие. Двуглавата птица е част от герба на цар Иван-Александър, който на практика предава България. Чрез втория си брак с еврейката Сара владетелят обрича страната на разделение и я поднася на тепсия на настъпващите потомци на Селджук.
Двуглавият орел се появява в герба на руските царе в началото на ХVІ век. Просто, понеже до ХV век държава Русия не съществува. Но е затвърден при управлението на цар Петър І, той бил възприет като запазен знак и на нововъзникващата Руска империя. Обаче в Русия той добил „развитие“, съдържащо още по-големи претенции.
Двуглавият орел не се е появил в Римската империя, както масово се втълпява. Той е дело на нашите далечни предци в Самар – Шумер, и в държавите на българите хети – хитити, „пастирския народ“. Среща се при археологически разкопки както в Сувар – Месопотамия, така и в Капдаг – Мала Азия.
Навлязъл е в историографията като символ на всемогъщество на Римската империя. След нейния разпад той бил запазен в нейната източна част, която официалните историци напълно ненаучно и необосновано наричат Византия. Освен това се запазва в сетнешната държава, основана от наследниците на хазаро-българския пълководец Селджук, наречена турска.
Ето го стремежът на руските императори – да превърнат страната си в нов Рим. Тази имперска амбиция е залегнала и в доктрината на панславизма. Без значение дали става дума за Русия с официална религия източноправославното християнство или болшевизма, крайната цел е била една и съща. И днес този същата фигура е в центъра на руския герб.
Обаче двуглавият орел е типичен масонски символ. Свързват го с приетия шотландски ритуал. Но по-сериозните изследователи проследяват неговото възникване все към далечната античност и хетите.Тоест – древните българи, които са владеели и Северен Египет.
Затова привързаността и към Русия и СССР, и към САЩ, означава едно и също: преданост на сатанизма. Русофилството и американофилството съвсем не са странни. Те издават загърбването на вярата в нашия Господ Бог Исус Христос и пренебрежението към Неговия Завет. Което ще рече – осъзната или неосъзната вяра в Луцифер и принадлежност към илюминираното масонство.
Което в края на краищата означава само едно: комунизъм!                                                                               image                       Герба на ДНЕШНА Русия!"Ред от Хаосът" -най-известният масонски слоган
"Ред" на Земята значи диктатура.
image                       > Oil в Астрахан: Чабад и Путин се готвят за възстановяване на "Соломоновият храм                                                                                               image                 Изображение "двоен орел" в синагогата в Източна Европа XVIII век.                                                                                                                                                                                          >  Геополитиката като проявление на електромагнетизма             



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8685859
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031