Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.05.2014 19:12 - НОВИЯТ ЗАВЕТ НА САТАНАТА
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 887 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
imageЗа широката общественост този документ станал достъпен 1879г. когато куриер на Илюминанти (посветени), пътувайки от Франкфурт за Париж, бил убит от мълния, и заговора бил разкрит. (но успешно потулен! "Илюминати" са юдомасони, изпълняващи програмата на "избрания народ" за поробване на света! Днес, програмата им е почти изпълнена! Г.С:)


  "Новият завет на Сатаната" гласи:

Първата тайна за управлението на хората е овладяването на общественото, мнение за което е необходимо дълго да се сеят раздори, съмнения и да се насаждат противоречащи един на друг възгледи, докато хората окончателно не загубят ориентировка в обстановката, и не решат, че е по - добре да не се занимават изобщо с политически въпроси, понеже вече нямат собствено мнение /това не Ви ли напомня нещо за сегашната действителност/? 
Трябва да се възбужда народното недоволство, да се разпространява бездуховна, нечиста и противна литература. В бъдеще задачата на пресата се състои да доказва неспособността на хората във всички области на държавния и религиозен живот.

-Втората тайна 
е, да се втълпи в главата на всички хора тяхнатаслабост, всички лоши привички, всяко тяхно качество което е достойно за съжаление, и всички грешки, докато хората престанат да се разбират взаимно и надделее агресията между тях.


-Преди всичко трябва да се борим 
с всяка една отделна личност, докато тя стане безопасна. Ако тя притежава творческа и духовна енергия, то тя е в състояние да достигне много, и даже милиони хора.

- Посредством завист
, ненавист, раздори и 
войни, чрез лишения,глад и разпространяване на различни зарази, всички народи трябва да бъдат доведени до състояние да не виждат повече никакъв изход, освен да се отдадат на пълно подчинение на нас(Световното Еврейство! Г.С.).

- Ако някоя държава
 е подкопана от революция (а всичките революции са еврейски! Г.С.) или поради гражданска война е изправена пред нападение от външен враг, то това е благоприятен ход на събитията в наша полза.

- Трябва да се научат хората
, вземайки квитанции (т.е. книжни пари! Г.С.) место истински монети, да им се радват, както на монетитеда искат все повече и повече хартийки, да започнатда ги обожават, и да изпълняват нашите заповеди /еврейството! Г.С./. Това може да се постигне с първоначално добро възнаграждение на масите, превръщай ги в наши слуги.

- Посредством развращаване
 на масите, да бъдат лишени от всякаква вяра в 
Бога.

- Чрез постоянна обработка
 с говоримо и писмено слово и чрезспециално разработена методика на лъжи, масите да бъдат склонени на наша страна /Илюминантите - юдомасони Г.С./.

Способността за самостоятелно мислене трябва да бъде премахната, посредством преподаване 
измисленото и командвано от еврейството - задължително светско - атеистично образование)
 на 
готови възгледи. Духовните възгледида се подронват с демагогия.

Масите трябва да станат слепинеразумни и лишени от собствено мнение, за да не могат да дискутират на тема държавно устройство (като: "голямата придобивка" - разделението на властите, което си е - блокиране на държавната влст и предаване на цялата власт в ръцете на задкулисното сатанинско еврейство! Г.С.). Трябва да се управляват на принципа на безусловното подчинение.

- Световното господство
 може да се постигне само по 
заобиколни пътища, посредством целенасочено подкопаване на всички свободи – законодателство, правила на изборите, и пресата, свободата на личността, и преди всичко съсипване на системата на възпитание и образование на народа- при строго съблюдаване на тайната на тези мероприятия. (Пак да Ви напомня за нещо в момента)?! (Всичко това вече е постигнато! Óѓ)

- Чрез целенасочено разбиване
 на държавното устройство (чрез създаване на все повече и повече "незавивими", безконтролни и безотговорни "държавни" власти и органи, като: съд, прокуратура, контролни регулатори и комисии, които стават незавивисими от държавната власт и народа, за да са напълно зависими от задкулисната власт, която затова ги и създава! Както и - дирижирани, безсмислени улични протести и окупации, като сегашните!! Г.С.)правителство трябва да се докара до там, че да ни предаде доброволно цялата власт, заради запазване на мира.


- В Европа трябва да се предизвика
 неразбиране между хората и народите, расова и религиозна нетърпимост с цел да се появят непреодолими разколи, така, че ни една християнска държава да не може да намери подкрепа от друга и всички съюзи срещу нас да станат безмислени!


- В другите части на света (
къде ли е това сега?!)
 трябва да се сеят раздори, безпорядък и враждебност, за да се научат държавите на страх и да се потисне всякаква възможност за съпротива.

- Правото
 на президентите да обявяват военно положение също да се окаже в наши ръце.

- Непосветените президенти, трябва 
да се отстраняват посредством държавни преврати!

- По пътя на продажността на висшите държавни ръководители, правителствата трябва да са поставени пред кредиторска зависимост от Нас, след предоставяне на серия от (безполезни, заробващи)заеми, което значително ще повиши държавния дълг.

- Посредством специално
 режисирани икономически кризи, в хода на които свободните парични средства ще бъдат иззети от оборота, да се съсипе държавната хазна на „непосветените” (на всички неудобни им държави! Г.С.).

- Силата на парите
 трябва да остане единствената движеща сила (А всички пари са в техните банки и под тяхна власт! Г.С.), за да могат богатите да получат и политическата власт.Полицията и военните трябва да се окажат без имущество.

Продължаване създаването на мними „посветени” организации,които не знаят нашите цели, и ще хвърлят прах очите на масите.

- Новото световно правителство
 трябва да се представи катоблагодетел на всички и те да се присъединят към негодоброволно. Ако някоя държава не е съгласна, нейните съседи трябва да започнат воина срещу нея. (
в момента се случва!) Създаването на такова правителство може да наложи и организирането на (Трета) Световна Война.


Николай Николов
                                                                                                                    Новият Завет на Сатаната, пазен строго от ордена. Автор: zahariada                             



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8715548
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930