Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.05.2014 11:43 - ОСНОВНИ ВРЕДНОСТИ
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 757 Коментари: 0 Гласове:
0



 Както обикновено в човешката история, голяма част от управляващите и днес са преки или косвени слуги на тъмните сили. За да поддържат властта си те се стремят да понижават средния интелект и обща култура, а да повишават послушанието на населението. Тогава то лесно се манипулира, привързва се към религии, става плячка на глупава реклама, води се по извратена мода – все изгодни за трупане на материални облаги и изцеждане на долнопробен луш. Те биха искали да е висок интелекта само на отбран послушен елит, който да поддържа високо ниво на някои технически и приложни науки. Затова не съдействат за отстраняване на много от вредностите, а ги толерират и дори стимулират.
Финият околоземен свят днес е доста чист, освен най-ниските астрални слоеве, близо до плътния, където са се установили разни негативни, вредни за нас същества и форми. Те нямат достъп до луш и фина енергия, но ги получават косвено поради лекомислието на хората. Уви, голяма част от съвременната индустрия работи за удовлетворяване на техните енергийни нужди. Малцина се замислят, че тях захранват, когато отиват на хард-рок концерт, гледат филм с ужаси, насилие, извращения, или четат, мислят и разказват за насилия, престъпления и нещастия. Същото се отнася и за много от предметите, които купуват, без да са им нужни, без да имат добри, полезни функции. Някои вещи носят позитивна енергия, а други я отнемат, повреждат фините тела, психиката, водят до все по-силна зависимост от комерсиализираната индустрия, която после услужливо предлага огромно разнообразие от скъпи средства, които уж възстановяват здравето.
image

1. НЕВИДИМИТЕ ВРЕДИТЕЛИ.
Земята и цялата Слънчева система, освен Юпитер и Венера, са доста "заразени" с тъмнинати и др. фини вредители. Има ги в изолирани звездни системи и в други галактики.
Тъмнинатите са основните (80%) - духовни същества, с далечно подобие на боговете, но на много ниско ниво. Предпочитат долнокачествен луш от страдания, болки, негативни мисли и дейности. Състоят се от 1 основна група, друга по-малка и трета незначителна.
Нефилимите са 2-ри по общ обем вреди (12%), предимно чрез дистанционно инфлуирани болести, особено масови епидемии, за които хората не знаят и трудно ще приемат, че се разпространяват на енерго-информационно (ЕИ) ниво. Периодично монтират настинко-заразови ЕИ импланти в много хора, които до 2-3 месеца генерират многократни респираторни и др. инфекции. Има и други подобни въздействия, с ефект на зараза от разстояние, но косвени - чрез създаване условия или стимулиране развитието на болестни микроорганизми.
Тези вреди са донякъде относителни, играят ролята на естествен подбор – по-успешно живеят тези, които ги осъзнаят и успеят да се предпазят, останалите страдат и умират. От настинко-заразови въздействия (НЗВ) и др. подобни се влияят около 1/3 от хората, предимно ППХ.
3-та група (4%) е най-черната, най-негативна. Тя е свързана с друг свят, с 2 измерения различни от нашия, още по-плътен, може да се каже подземен - Хадес. За обитаващите го азове това е особена, специфична опитност, но не по-трудна от нашия земен живот.
4-та (2%), малко по-висша, свързана с груповите духове на изостанали от предишни обръщения, които сега обитават Луната. Информациите за тях от лунните астронавти са цензурирани, а в Интернет има разни измислици.
5-та - 1.2% от вредите причиняват изостаналите от предишната вълна на живота тогавашни хора, които нормално днес са част от Ангелите и др. по-висши фини същества. Те са оставени на доизживяване, играят своеобразна полезна роля, като предизвикателство за преодоляване; не са били ангели. "Паднали ангели" са други, нищожно малко са и нямат съществено значение.
6-та (0.7%) е по-трудна – изостанали и деградирали същества от божествен тип, неуспели богове. От тях са много от силно вредните, извратени, болезнени деяния - имат големи възможности, но нисък морал.
Последните 3-та до 6-та групи вредят предимно чрез астрални и плътно-витални специфични пси-устройства, своеобразни пси-вируси, тайно внедрени в ПАз или като подсъзнателен елемент в САз.
Пси-паразитите са по-различна, но гигантска група (почти колкото хората на брой), която също трябва да се класифицира тук (лек.11.2).
Някои палави природни духчета (елементали) може да вредят, напр. като полтър-гайсти и др. подобни, но доста слабо.
Разни религии и вярвания са им давали всевъзможни имена, пресилени вредителства и изкривени представи. По-висшите са предизвикателство, преодолявано от най-добрите от нас и тогава те се отнасят с уважение, като към достойни противници или партньори. За тях е озадачаваща лекотата, глупостта и безотговорността, с която много уж разумни човеци приемат негативни внушения.
Макар че някои определения все още не са ясни и точни, по-добре е да има
някаква база за размисъл, за коригиране и допълване, отколкото никаква.
Психичната атмосфера около Земята е разнородна, многопластова, пулсираща. Понякога се приближават тежки и тъмни слоеве, които донасят или стимулират пречещи фини същества и форми, притискат фините тела към плътното, изкривяват ги, влошават много сърдечни, белодробни, психични и др. болести. Друг път се отдалечават и тогава се диша по-лесно, както физически, така и духовно. Нефилимските и др. вредителства също зависят от тези пулсации, които имат различна периодичност и интензивност, като взаимно се усилват, а не просто сумират. По-големи максимуми се получават през 8-10 и повече месеци. Колкото по-бързо се усъвършенстваме физически и духовно, толкова по-слаб и безвреден за нас ще е всеки следващ натиск ( Лек.9.2 ).
Ориентировъчни данни за пулсациите на фината околоземна среда:
приблизителен период [дни] 15 23 60 190 560
условна самостоятелна интензивност [%] 50 25 30 60 100
Потаен вредител, срещан като закон на Паркинсън / Мърфи, е особеното общо пречещо въздействие върху много азове, когато вършат позитивни дейности, както и когато осъзнаят свой успех, радост, щастие. Поговорката "Прекалено хубаво не е на добро" понякога е основателна, както и чукането на дърво - добре е да се погрижим за подходяща защита, а с повечко мъдрост и ЕзоИнфо може да постигнем и по-рационално решение на проблема.
Защитата от фини вредности: се постига донякъде спонтанно и става все по-ефективна с напредване на нашите ментална, фина и плътна чистота и съвършенство. На определено ниво ще можем да събудим и активираме латентното защитно ЕИ устройство, разположено в горната част на хипофизата и област над и около нея. Нужни са доста опит и мъдрост за предпазване, избягване, маскиране и пр, при по-силните и трудни за преодоляване вредители. Може да помогне огнено защитно яйце, маскировъчно облаче (воал), акаша-запис, програмиране своята "света троица" и др. ЕИ техники. Важно и необходимо е при по-силни вредителства, с които човек не може да се справи сам, да помоли за помощ ангел, архангел или плътен духовен учител, напреднал приятел.
Обаче най-големи болки и страдания е причинила и продължава да причинява СЧВ. Тежки силно негативни изяви не са нужни никому и за нищо; напротив – те са изключително вредни както за кармата на извършителя, така и за всички Азове на потърпевшия. Те се случват главно защото в тази несъвършена луш-градина не могат да бъдат отделени позитивните прояви на СЧВ (заради които тя е освободена в такава висока степен), от негативните. Тежка насилствена смърт може да остави трайни вреди в БЕИС, съответно в бъдещите ПАз, които много прераждания след това ще продължават да пречат, понякога много силно. След такава смърт духовните водачи отвеждат АЗа в специални оздравителни центрове и му предлагат следващите животи да бъдат леки, възстановяващи. Но травмата си остава и без основно кармично изчистване не може да се преодолее.
За коригиране или отстраняване на силно вредящи АЗове трябва да има остро неодобрение от много от пострадалите, масова нетърпимост, която да създаде егрегор от високо ЕИ ниво, позволяващ и изискващ намеса от локални богове или учители. Вредителите няма да изчезнат автоматично и не бива да чакаме някой друг да махне това, което пречи на нас. Осъждане на смърт ще го отстрани само временно, на плътно ниво, но може да ускори прераждане в подобен вид. Малък брой патологично изкривени азове (масови убийци, насилници, садисти) не продължават съществуването си – след смъртта биват разградени от локален бог и пречистената енергия се връща в източника. Понякога те, както и силно отклонилите се от предначертаното, биват прибирани експресно чрез особен вид бял рак или друга наистина неизлечима за тях болест.
Податливостта на вредности при някои хора зависи силно и от собствения вътрешен био-енерго-информационен цикъл (~56 дни ). Привидно вредни въздейсвия, обикновено краткотрайни – до няколко часа, може да са подтиквания от духовни водачи за осъзнаване и отработване на актуална задача.
Много проблеми хората си причиняват сами с инертно следване на статуквото – по-образован (но грешно, формално, ненужно), по-модерен, с повече пари и вещи (криворазбрано благосъстояние) – уж показ на високо ниво и успех, а всъщност на глупост и робуване на предразсъдъци.
Това е предизвикателството Земя – богат набор от външни и вътрешни пречки. Обаче не е правилно пожелалите такива трудни прераждания да бъдат обвинявани в мазохизъм (неадекватно удоволствие от болка, вменено от тъмнинати и др.под.) докато в случая е удовлетворение от преодоляване на трудностите, а не удоволствие от самите трудности; и колкото по-лесно, рационално и ефективно биват преодолявани, толкова по-добър е успеха. Целта не е потапяне в страданието, а изплуване над него и отстраняването му, ако е допустимо, ако не – заобикаляне или минимизиране.
Но да се има предвид, че голяма част от плътната и фина околност е неутрална и не бива да изпадаме в прекалена подозрителност и страх от вреди.             ЛЕКЦИИ - Симон Живков              



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8736516
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930