Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.05.2014 10:21 - ТАЙНАТА НА СЪТВОРЕНИЕТО/СИНГУЛЯРНОСТ
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 5525 Коментари: 0 Гласове:
2



 В началото Бог сътворил небето и земята” / Битие /. Ето Началото: Време – Небе – Земя – Материя. В началото е сътворено Времето, Пространството и Материята. И сега да се опитаме да видим как.
image
Отговора се крие в масонската диаграма, създадена в 1893 година. Диаграмата показва „Бога” в центъра на динамична система на разширяване и свиване, притежаваща свое равновесие, създаваща безкраен потенциал вътре до крайните и граници. Съгласно изследването на Насим Хараймен, такава е структурата на сътвореното. Динамична система от свиване и разширяване. Ограничена от собственото си равновесие, създаваща безкраен потенциал вътре в своите крайни граници. Всичко е принудено да се движи около централна Черна дупка, която чрез силата на въртенето създава два равни и противоположни поляризирани магнитни полета / позитивно и негативно /.
Черна дупка - Позитив и Негатив. Този процес по веригата създава поле на равновесие, където двете сили се сближават, и създават това което е известно като „Хоризонт на Събитията” . Редът е Позитив – Хоризонт на Събитие – Негатив. От тази плоскост на равновесие се излъчва цялата съществуваща материя, излизайки от големия център на източника на енергия, който някои наричат Бог, а други Сингулярност.                                   image                                                                      Поради това, че ние съществуваме вътре в това равновесие, от нашата точка на разположение, Вселената е разширяваща и ускоряваща се, а външния край на вселената се изкривява и отново се свива в фуния. Ние сме тук. Вижте: Ускорение, Разширение Ускорение.                               image   Това което действително е интересно в теорията на Насим, е неговото убеждение, че Вселената се захранва от черни дупки с различни размери, съпоставими и зависещи от размера и чак до малките частици в нея от всякакви промеждутъчни мащаби.
С други думи неговата теория прави извод, че Вселената в своя център има Черна дупка, и това важи и за галактики, звезди, планети, астероиди, да не говорим и за всеки атом.
image

И в действителност, интересното в неговата теория е, че той може би е прав!
image
image
Модела на вселената на Насим може да обясни, защо всяка галактика има черна дупка своя център, от където Слънцето взема енергия, магнитната полярност на планетите, и тайнствената сила, удържаща атомите заедно. Аз също вярвам, че тази теория отива по далече, че който и да е, може да си го представи, което скоро и Вие ще разберете.
Съгласно физика Стивън Хокинг, бъдещето и миналото се събират в някаква точка, създавайки настоящето. Времето и Пространството могат да бъдат Безкрайни, защото те са зациклени в динамична система. Ние не виждаме миналото или бъдещето, но ние можем да наблюдаваме настоящето, така както то съществува вътре в нашето поле на равновесие. Цялото знание за вселената вече съществува а времето - това е просто механизъм на освобождаване, за определяне, какво и кога ние ще сме готови да изучим. Например концепцията за космически пътешествия е съществувала дълго преди изстрелването на първата ракета, тази за атома съществувала много преди неговото откриване, и идеята човек да лети е съществувала дълго преди откритието на братя Райт. „ Мъдрост – това е просто неразкрито знание”. Събитията протичат в определени бъдещи възможности в динамичната система. Ако ние не се учим от миналите грешки, нашето бъдеще, буквално не се променя. Тъй като времето и пространството съществуват вътре в полето на равновесие, като бяло платно, то тук остава причината за безкраиния потенциал. Черната дупка сама по себе си не е Бог, а по скоро прозорец към великия централен източник на Енергия и Съзнание, който наричаме Бог! Това е прозорец между небето и земята, прозорец до всичко преди и всичко след това. Теорията на Насим може да ни се види нова, но има свидетелства, че тази концепция е била нормално знание от преди хиляди години!
Какво ни връща към диаграмата на звездите? Аз съм убеден, че ние в действителност ние виждаме двумерното изображение на хоризонта на събитията в черните дупки с окръжност, символизираща крайната граница, и буквата “G”, символизираща източника на сътворението, и символизираща централния източник на енергия. Самата звезда – това са два пресичащи се триъгълника, представляващи двете противоположни сили, които заедно създават равновесие.                                                  image   image                                                                  
Какво още е по интересно, за тези символи в долната лява страна на кръга. Това е буквата “N” и символ, приличащ на планетата Сатурн с малка точка под него. Как Сатурн е свързан с буквата „ N”? Има ли в този символ по- дълбоко значение? Отговорът е ДА. Вие гледате 117 годишно математическо уравнение, определящо диаметъра на Черната дупка в центъра на планетарно тяло. Уравнението се чете така: N минус диаметъра на планетарното тяло / представен, чрез минаващата през кръга линия, разделена на диаметъра на централната черна дупка / точка /. Проблема е в това, че ние не знаем диаметъра на черната дупка вътре в планетата, защото първо не можем да я видим, а второ, ние даже не знаем за нейното съществуване! Нито сега, и разбира се и преди 117години, нали?
image

Така, че да решим уравнението на нас ни е необходима стойността на „N”. Аз съм убеден, че създателя на диаграмата го е знаел и затова ни е поставил намек за това.                                                          Срещу уравнението от дясно има друг интересен символ. Това е буквата ”М” с кръст преминаващ през центъра и. Това символизира „ Свещеното Измерване”, число, широко използвано в древната архитектура, като „ числото на светия дух”. И това число е 114.
Така, че ако заменим буквата ”N” с числото 144, то ще можем да определим диаметъра на централната черна дупка, вътре във всяко планетно тяло, просто като разделим диаметъра им на 144. Въпроса е само…”Кой през 1893 година е научил за това? И което е по важно – защо числото 144 е толкова значимо? Може ли самата структура на пространството да е геометрична?                                                                               
Сингулярност                                             В математиката е обичайно да се срещнете с безкрайност в решенията на някои уравнения. Когато безкрайността е съсредоточена в точка се нарича сингулярност. Гравитационната сингулярност е точка или място, в което се нарушава непрекъснатостта на пространство-времето, през което не може гладко да се продължи входящата в нея геодезична линия. В тези области са неприложими повечето физични теории, в които пространство-времето се разглежда като гладко многообразие без край . Там изкривяването на пространство-времето клони към безкрайност. Сингулярност има не само във вътрешността на черните дупки, а и в началния момент на Големия взрив. Хоризонт на събитията                               image                                                                       В общата теория на относителността , хоризонт на събитията е въображаема граница в пространство-времето, отвъд която събитията не са видими за наблюдател, който се намира от другата й страна. Заради крайната скорост на светлината, информация или физически сигналта не може да стигне до наблюдател отвъд тази граница. Ако един обект пресече хоризонта на събитията, той никога не може да се измъкне от него.                                                                                                              
Съществуват ДВЕ ПЪРВИЧНИ сили, които творят нашата Вселена такава, каквато е. Двете сили се породени от волята на / да го наречем условно / - „Създателя”.

Първата сила е ЕЛЕКТРИЧЕСКАТА, а втората – МАГНИТНАТА.
Самостоятелно на тях им се налага да изолират своята собствена енергия, за да създадат форма. Можем да кажем, че „Създателя” е сътворил всички вибрационни форми, материалното и нематериалното от своето ТЯЛО – „Яжте хляба, това е моето тяло”.
„Пийте вино, това е моята кръв”. „Повдигни камъка, и ще ме откриеш там”. Как „СЪЗДАТЕЛЯ” е изолирал част от своята собствена ЕНЕРГИЯ? За тази цел Той е създал изолационна преграда, използвайки сила, известна като МАГНЕТИЗЪМ. Магнетизма позволява на всичката МАТЕРИЯ да съществува и изразява себе си. ВСИЧКАТА МАТЕРИЯ създава магнитно изолационно поле. То конструира ВСИЧКИ ФОРМИ. Благодарение на магнитното поле света се усеща плътен, твърд и НАШИТЕ изолирани полета са отделни едно от друго. Но в действителност ние сме ЕДИНИ. Цялата вибрация и танца на честотите се колебае около ЦЕНТРАЛНАТА ТОЧКА която е ХИПЕРПРОСТРАНСТВЕННА по природа. Тази централна точка ( СИНГУЛЯРНОСТ ) безкрайно и постоянно привлича всичко към себе си, и създава ПРОЕКЦИЯ, и постоянно / КАКТО МЕХАНИЗЪМ в машина /, цикъл след цикъл, до безкрайност! Опънати по волята на „Създателя” - назад към източника!! Двете противостоящи си първични сили - /електро – магнетизъма/ пораждат ДВА ефекта, известни на нас като ВРЕМЕ и ГРАВИТАЦИЯ. Гравитацията е движение на енергетичния поток ( ПРОЕКЦИЯТА ) около ядрото на Сингулярноста. Това безкрайно привличане на силите около централната точка на сингулярноста, /Гравитацията/ е известна като Закона за Привличането. При Безкрайното привличане към ядрото на Сингулярноста Проекцията проявява форма!! ВРЕМЕТО – това е продължителността на проява на Проекцията на СВЕТА. Магнетизма изолира ПРОЯВИТЕ и ги забавя, като лепило. Времето съществува така, че всичко не представлява нещо възникващо едновременно в тази проява на реалността. Така, ние трябва да разберем, че времето и гравитацията – това е ИЛЮЗИЯ, тъй като всичката енергия вече съществува и се изразява в единното си великолепие сега. За това, ако ние се потопим в хиперпространственното ядро на Вселената, или в който и да е атом, Времето и Гравитацията напълно се отменят, защото Безкрайната Енергия се съдържа вътре във всяка част /парченце / на ХОЛОГРАФСКАТА / в действителност / ПРОЕКЦИЯ на СВЕТА.
Всеки атом съдържа потенциална енергия и информация за ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА и всичко СЪТВОРЕНО . В него се съдържа безкраен потенциал, а това означава, че това го има и във ВАС!!
( ДНК: това са две противостоящи сили, едната електрическа и другата – магнитна ).
Много хора се питат, «Защо вселената се разширява»? Сега вече можем да дадем отговор на това: Защото нейната осъзнатост се разширява!!
Клетката на мозъка – това е Вселена. Това което е извън, това е увеличено отражение на това което е вътре във ВАС!!
ТЪМНАТА МАТЕРИЯ в нашата вселена – това е просто въздесъщата реалност, която ние не сме способни да декодираме и възприемем в състоянието си на хора. Нащите пет чувства могат да възприемат само много малък спектър от видимия свят / електромагнитния спектър /, и то много ограничено!!
Всеки атом има сингулярност в своето ядро! Всеки човек има сингулярност в своето, да го наречем ядро! Всяка планета, включително и Земята, всяка звезда, всяка галактика и самата ВСЕЛЕНА има сингулярност в своето ядро! ( пространствено – времеви тунел). Колкото Вие сте по близко до Хиперпространственната сингулярност, толкова по силно се забавя ВРЕМЕТО, а гравитацията става по силна, и стигаме до пълно спиране на ВРЕМЕТО в центъра, като вътре в Черна Дупка!!! Сега Вие знаете тайната на ЧЕРНИТЕ ДУПКИ, и защо един ден в „небесата” е равен на 1000 години в нашето измерение. РАЯ и АДА са вътре в тях!
„Създателят” твори безкрайно, и не изразходва Енергия напразно!
Цялата енергия преминава през цикъл на залез и намаляване, а след това отново изгрява и се повишава!! Тя се движи по закона на единството като единна машина.                                           nikolaijambol.blogspot.com/2010_11_10_archive.html                         



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8684681
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031