Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.05.2014 21:41 - - ОГЛЕДАЛЕН СВЯТ - ИСЛЯМ И КАТОЛИЦИЗЪМ - ИСТИНАТА ЗА "АБСУРДНИЯ" ТАНДЕМ (видео) автор: estirbg
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 982 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 В представения по-долу филм-лекция ще разберете:

КОЙ ИЛИ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ИСЛЯМА? Коя сила стои зад тази могъща религия? Защо тя съществува и какъв е произходът й? Как двете религии (римокатолическата и исляма) служат на един и същ "стопанин" и мамят милиони поклонници.

Ще чуете твърдението на Алберто Ривера–йезуит, че Кардинал Бей, генерал в обществото на йезуитите, лично му разказал за произхода на исляма, според който католическата църква основала исляма с цел да подчини арабите под свой контрол и да съхрани Ерусалим. Вярно ли е това? Как Рим контролира всичко, включително и други религии чрез свои доверени лица? В лекцията си професор Уолтър Файт говори още за здравата връзка между тамплиерите и ислямските секретни общества като исмаелити, кармелити, фатимити, друси и асисини, които за да постигнат целта си вършат самоубийствени атентати.

„Истината не съществува и всичко е позволено” основен девиз не само на йезуитите, но и на асисините. Кой стои под покривалото на необикновена строга религиозност и благочестие на исляма, ограничаващи мисленето до сляпо подчинение?

От богатия исторически документиран филм - лекция още ще разберете как на основата на противопоставяне на тези срещу антитези в продължение на хиляди години се осъществява една цел – лишаване от сила истината на християнството.

Кои са посветените днес адепти - членовете на вътрешния кръг на исляма? Защо според тяхната представа светът трябва да се страхува? И как Луцифер, използвайки модела теза – антитеза, ще изправи една срещу друга двете основни световни религии - християнската и мюсюлманската, за да бъде установена бъдещата Световна единна религия, религията на Луцифер.

И още – защо коранът заменя Библията във висшите нива на масонството и как шрайнерите действат в името на Аллах. Ще разберете кой контролира йезуитската организация и исляма. Ще узнаете потресаващата истина, че исляма и католицизма зад кулисите са идентични. И може би ще бъдете шокирани от истината, че всички високопоставени мюсюлмани са масони.

Ще научите, че строителството на Вавилонската кула(със спирална структура) е масонско начинание и как днес в арабска страна статуята на Дева Мария овенчава подобни спраловидни монументи. Каква е връзката на мюсюлманството с Мария - ”Приветствайте святата царица”. Удивителни са разкритията за нейната обединителна роля за двете религии – с каква цел?

Как и защо беше приета в 1950 г. Догмата - учение за възнесението на Мария на небето и коя сила се крие зад нейния образ?

Ислямът и римокатолическата църква - кой кого контролира и ръководи?

И още изумителни факти, които хвърлят светлина върху бъдещите събития на световната сцена в предстоящият исторически финал на човешкото общество.

За всичко това може да се осведомите от лекцията на проницателния и високо ерудиран професор Уолтър Файт. Струва си да научите полезната информация през тези почивни дни...

Поздрави за всички търсачи на ИСТИНАТА!










Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8734284
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930