Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.05.2014 21:30 - За евровота, или както се казва в Замунда „Ние сме независими, защото нищо не зависи от нас”Автор: olivie
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 656 Коментари: 1 Гласове:
0



 Е, като не зависи, що да си губим времето?
- За да може шепа подбрани от задкулисието идиоти да седнат на европейската софра? А някои даже си въобразяват, че някой ги брои за евреи, демек богоизбрани. Просто мишките първи напускат кораба.

- За да разчистим пътя на ББ да се докопа отново до властта на принципа „Няма кой”, като вкараме в европарламента алчните лидери на всички други партии, оглавили листите си? Като бонус същият ББ Ви обещава, че като изберете повече лица от ГЕРБ, в същност избирате неговото, което остава тук. Както се казва „Един охлюв изглежда голям, като се обгради с по – малки от него” /или като разкара от хоризонта на властта по – големите от него/

- ВС ще стане шутът на европарламента и понеже никой няма да го приема на сериозно нищо от обещанията няма и да изпълни. Е, ама това си е стара негова тактика /а не да реве с цяло гърло, че някой го бил „поръчал”, каквато са предприели други – Цв.Цв., ББ, НБ/ Все пак не е ясна съдбата на партия Атака, след като се лиши от ВС.

- СС изпълнява това на което са го учили революционно-юдейските апологети и въобще не го интересува малкия човек и народа, още по – малко пък българския.

- ЛМ е другият партиен лидер, който не участва в листата си и следователно се готви коалиция ГЕРБ-ДПС при последващия парламентарен вот.

- Ново изгряващата звезда на НБ явно имаше за цел да обезглави всички партии откъм надеждни кандидат-лидери, които да са в състояние да събудят съпротивителните народни сили с/у геноцида, на който подложен. Затова и премахна от листата си провалените и компрометирани в народните очи политици като ПС, СП

- Реформаторският блок си е мъртвороден и не може да замести ни най – малко загиналия СДС, разрушен от ИК.

- От тези избори положението на малкия човек няма да се промени ни най – малко. В противен случай всичко би започнало поне с референдум за членство в ЕС и НАТО. Че как тогава имат наглостта да искат да гласуваме?
 



Гласувай:
0



1. olivie - Е,
27.05.2014 00:26
вече има развитие. Надуха гласувалите на 33%. Останалите 66% глухо и страшно мълчат. ВС остава тук и по закона за всемирната гадост и вечно носещият изненада "матрял", току виж гласували за него на парламентарния вот. Че няма да се цепим от националистическите течения на Европата, де... Зашо ли никой не ни хвали сега? А какъв антиантисемитски вой беше преди, а?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8733118
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930