Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.05.2014 08:29 - КАК ПУТИН ПРЕЦАКА СТАНИШЕВ ЖЕРТВАЙКИ СИДЕРОВ
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 3017 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 06.04.2017 18:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image   http://clubz.bg/ckfinder/userfiles/images/33fd5191fa5733f856825fb8685b436f_cr.jpg

Баджанака Кобзон скрепи гените на “Атака” и БСП/Стивън сегал ще пее в подкрепа на Путин
 


budha2.blog.bg/drugi/2014/05/23/badjanaka-kobzon-skrepi-genite-na-ataka-i-bsp-stivyn-segal-s.1267549       
                                                                                           

 В началото на 2002 г. излезе книгата на атакисткия лидер „Бумерангът на злото“. След нея Волен Сидеров издаде още две подобни – „Властта на Мамона“ и „Българофобия“. Те бяха обявени за „антисемитски“, а самият автор – за „фашизоид“ и „юдоед“, едва ли не – глозгащ малки еврейчета на закуска.

image

И вот вам! В края на концерта на сцената се появил товарищ Йосиф Кобзон – „приятел на Лили Иванова“, както го представили!

Но Йосиф Давидович Кобзон не просто е евреин. Той е в ръководството на Федерацията на еврейските общности в Русия! Заради връзките му със съветската еврейско-болшевишка кагебистка мафия и в този момент той е persona non grata – нежелана личност, в САЩ.Американския разследващ журналист, евреина Робърт Фрийдман в книгата си„Червената мафия: Как руската разбойническа шайка нахлу в Америка“. Описва че тъкмо Йосиф Кобзон е кръстникът на интернационалната комунистическа мафия, чиито пипала са тръгнали от СССР, а вече са успели да прихванат големци по целия свят – от САЩ до Израел.

Съответните специални служби уж са предупредили Шарански да прекрати отношенията си с Лучански. Но той все намирал претекст, за да откаже. Израелците го смятали за „много хитър“. Агент на ЦРУ лично му размахвал пръст.„Обяснихме на Шарански, че Лучански е изпечен мошеник.“ (Шарански отказа всякакъв коментар.)

Въпреки всички предупреждения в навечерието на изборите в Израел от 1996 г. той запознава Лучански с Нетаняху. Според израелския печат Нетаняху е получил от Лучански 1,5 милиона щатски долара за предизборната си кампания. Бившият министър-председател отхвърля категорично обвинението. „Ликуд е корумпиран, Биби [Нетаняху] е отвратителен“ – споделя Уайнър. – „Срещал се е с Лучански и Кобзон, престъпници, които си гледат интереса.“

В Израел Кобзон вероятно се ползва с още по-голямо влияние от Лучански и Могилевич. „Кобзон има дебели (политически) връзки в Израел“ – разказва Ледер.Така например през януари 1996 г. е задържан веднага след като пристига на международното летище „Бен Гурион“ в Израел, защото, както съобщава в своя препълнен с хора кабинет в Йерусалим Моше Шахал, депутат в Кнесета от Партията на труда, „е свързан с руската мафия“.

Шахал, който по това време е министър на сигурността, възнамерява да върне мафиота в Русия, но телефоните на ключови министерства буквално прегряват. Приятелите на Кобзон в Израел се застъпват за него пред министъра на вътрешните работи, министъра на транспорта и външния министър Шимон Перес, който накрая се разпорежда граничната полиция на летището да освободи Кобзон и да го пусне в страната. Перес обяснява на Шахал, че натиск му е оказвал и посланикът на Русия и той е отстъпил, за да предотврати шумен скандал с руското правителство. (Следващата година Кобзон отива в Израел с частния си самолет, за да вземе най-голямата дъщеря на Марат Балагура,която живее в Нетания, и да я закара в Москва, на шейсетия му рожден ден.)

Най-малко от двайсет години руската мафия се разраства неудържимо и вече е превърнала Израел в своя „минидържава“, където върти безнаказано какви ли не тъмни сделки. В международните правоохранителни органи се налага мнението за Израел като за държава, чието бъдеще е заложено на карта, но въпреки това правителството, кой знае защо, не предприема почти нищо, за да се справи с проблема.

През юни 1996 г. Ледер, по онова време шеф на разузнаването към Израелската полиция, подготвя секретен доклад от три страници, в който въз основа на разузнавателни данни прави следния извод: „Руските организирани банди са се превърнали в стратегическа заплаха“ за съществуването на Израел. С документи той показва как руските мафиоти са проникнали в бизнеса, финансите и политическите среди в страната. Шахал запознава с доклада и министър-председателя Ицхак Рабин, Шин Бет – израелското ФБР, и Моссад и дава препоръки какво да се направи, за да се обезвреди руската мафия. Преди да се заеме с осъществяването на плана, Рабин е убит от крайно десен религиозен фанатик, извършил покушението в Тел Авив непосредствено след митинг в подкрепа на мира. Заради доклада на Ледер Шимон Перес създава междуведомствена анкетна комисия, която да разследва руската мафия, но се ограничава едва ли не само с това.

Колкото до Нетаняху, според Шахал той оставил доклада на Ледер да събира праха.“

Съветските джуджета бяха най-ниските на земята; съветските болни – най-страдащите на планетата; а часовниците, носещи знака „Сделано в СССР“ – най-бързите на глобуса…

Но и ние даваме нещо на света – „железния“ Сидеров, подпомаган от „патриотично настроени“ съветски генерали.

Молодец ты, Волен – самый проеврейский „антисемит“ во всем мире!

Ха сега да ви видя! Кой ще се окаже „антисемит“? Ясно е, че Волен вече е признат от световната левитска мафия и най-паче от нейния съветски – руско-украински – клон. Може би главни „антисемити“ ще излязат членовете на организацията „Шалом“, ратайчетата на Сорос от Хелзинкския комитет и на останалите организации, оклеветяващи и насъскващи българите едни срещу други

image

Комунистите не са хора. Тоест, няма как да бъдат българи.
           
                                                                                                                                                                                         image  

Йосиф Кобзон и „Русификацията” на Европа/България 

                                                                                            imagehttp://store.picbg.net/pubpic/D9/9B/882691d0ea45d99b.jpg

Съвсем не са неоснователни страховете на евроскептиците в Източна Европа, че са попаднали от едни на други комунисти.“

Комунистка и наследница на активен борец против фашизма и капитализма е и еврокомисарката по бедствията и авариите Кристалина Георгиева, чието рождено име е… Сталинка. Но за това съм писал достатъчно.

Членове на БКП са били днешните „евроатлантици“ и „натовци“, „демократите“ Росен Плевнелиев – президент, Георги Първанов – агент „Гоце“ – бивш президент, Михаил Михов – председател на Народното събрание, Бойка Борисова – лидерка на ГЕРБ и експремиерка… По един или друг начин най-малко 75-80 на сто от всички народни представители, министри, други членове на правителства, началници на агенции, областни управители, общински съветници, кметове, ръководители на предприятия, на университети и институти, на болници, поликлиники, на културни организации и средища, на спортни клубове, и сто процента от „бизнесмените“, собствениците и ръководителите на влиятелни медии, са свързани с БКП и ДС.
     

                                                                        image     
В Например лидерът на ДПС, „правоговорният“ Лютви Местан, е бил доносник на Държавна сигурност с псевдоним „Павел“. През 1990 г. под името Владимир Зидаров той е бил кандидат депутат от СДС.

По онова време двамата с Волен Сидеров не само са били съмишленици. Едновременно са се натискали за народни представители от една и съща политическа сила – СДС, Съюза на Държавна сигурност.

От свои щатни сътрудници, агенти и лица за влияние службите формираха малко на брой „неформални организации“ със силно ограничен достъп. Обикновено в тях участваха комунисти или техни отрочета. Онези, които бяха опитали върху гърбовете си „милостта“ на другарите, бягаха от тези групировки като дявол от Евангелие. Беше им ясно, че това няма как да стане, без решаващото участие на ДС.

По онова време – 1988-1989 година – като дребни червено-кафяви гъбки започват да никнат и някакви неизвестни на народните маси издания. Които впоследствие ще бъдат развети като знамена, за да послужат при оформянето на „дисидентските“ биографии на комунистическите „антикомунисти“. Каква „храброст“ – участвали в известното само на милиционерите движение „самиздат“!
image


„Време“ е „независимо списание за обществен живот, литература и изкуство“, циклостилно издание на Волен Сидеров, съставител, редактор и автор на много от текстовете вътре. От брой 1 (година първа, ноември 1989, София) Ето началото на поемата му, озаглавена „Автобиография“:

„Срамувам се от майка си и от баща си – дребни чиновници

и редници на Партията – голямата ядачка на души.

Израснах в малкия патриархален рай

на тяхното страхопочитание –

в къси черни панталонки, бяла ризка и червена връзка

с пречупена във лакътя ръка

РАПОРТ ДАДЕН!“
 

image
   
http://boristodorov56.blog.bg/photos/71379/original/149048_
1428526124149_1562708830_30923665_5055161_n.j

image


image

diagnosa.net/                                   



Гласувай:
4



1. kostas - Я, чак сега разбрах , че Владко Зидаров се ПОМА(к)ЦАЛ ...
27.05.2014 09:51
Душевната му не-ориентираност прилива по един учудващо забележим маниер на не доминиращ травестит! Помияр в подчинена стойка !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8686727
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031