Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.05.2014 17:49 - Вторият трус "спука" междуконтиненталната плоча при Света Гора- пророчествата започнаха да се случват.
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 3090 Коментари: 2 Гласове:
4

Последна промяна: 31.05.2014 18:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
imageСтрах прогонва жителите от земетръсния остров Кефалония.По данни на сеизмолозите досега са били регистрирани 1100 земни труса. Това показва, че всяка къща е била разтърсвана на всеки 15 минути. Над два сантиметра се е премествала всяка къща на площ от десет километра от епицентъра на главния трус със сила 6 по Рихтер, който бе регистриран на 26 януари.                 И докато жителите на Кефалония се бореха сред развалините да намерят отново нормалния ритъм на живот, на острова се роди и първото бебе след катастрофалния трус през последните дни.
На фона на серията вторични трусове здраво циганче с тегло 2700 грама се появи на бял свят в родилното на болницата в Аргостоли. Неговата майка, млада ромка, бе съпроводена от доста роднини и приятели, които въпреки тегобите от земетресенията не криеха своята радост.         След първия трус на 24 май т.г. при последвалия 2-ри трус с магнитут 6,5 по Рихтер се е получил сблъсък на междуконтиненталните плочи в района на Света Гора -Атон и Ситония . При този сблъсък в района на разлома на 15 км дълбочина се е "спукала" междуконтиненталната плоча.Това твърди проф.Костас Папазахос цитиран от гръцките медии. novjivot.info/05/27/108382                            image                                                                                                  В един от по-ярките белези съпътстващи пророчествата на мното старци и духовни отци на църквата за идването на антихриста се говори освен за Осмия вселенски Събор (т.н. "Вълчи събор") като за начало на световна война, така също и за драматичен обрат свързан със съдбата на Света Гора. Почти всички споменават ,че благодатта над "градината на Света Богородица" ще се вдигне след отстъплението на монасите и навлизането на светския дух по светите места ( отваряне за посещение от туристи, жени и т.н), както и подкрепа на монашеството за настъпващия икуменически Събор. Като белег се сочи "потъването на Света Гора" и напускането й от чудотворната Иверска икона на Божията майка съпроводено със звън на камбаните в цял Атон.

След последните сведения за последствията от земетресението на 24 май- това "потъване" вече изглежда съвсем възможно.

Ще добавим още и факта че то съвпадна с визитата на папата в Йерусалим където той "горещо" и дълго се прегръщаше с равина и мюфтията на Йерусалим които нарече "чеда на Авраам".

Сякаш за такива като него е написано в Евангелието "Сотворите убо плоды покаяния: и не начинайте глаголати въ себе : отца имамы Авраама. Глаголю бо вамъ яко может Богъ от камения воздвигнути чада Аврааму....всяко древо, не творящи плода добра , посекается.." (Лука 4: 8 -9)

Че плодовете на папската визита са отровни не сме се и съмнявали. По- лошото в случая е че там се бе явил и червеят на червейте който от години прояжда Православието -Вселенския патриарх Вартоломей. С него йезуита-папа отслужи служба и подписаха обръщение за "сближение" на двете "църкви" ( макар и Църквата Господня да е една!)

Така, че като допълним и "нашето"  непочитане паметта на Св.Кирил и Методий, явно е че след труса от 24 май ще трябва да чакаме и други остатъчни трусове!                                                                                                                  Гръцкият сеизмолог Акис Целендис, преди години бе предрекъл че в Гърция е възможно или силно земетресение в морето или по-слаб земен трус в континенталната част на страната, но с доста сериозни последици.

Основание за това твърдение дава обстоятелството, че в района на Егейско и Йонийско море, както и в източната част на Коринтския залив се е акумулирало доста голямо количество енергия, която би могло през следващите две до пет години да предизвика силен земен трус, е мнението на Целендис. Той смята, че земетресението в Индийския океан ще повлияе на сеизмичната обстановка в Гърция. Страната е изложена и на риск от приливни вълни и ако се повтори явлението от 1956 г., когато редица гръцки острови са били засегнати от цунами, възможно е трагедията от Югоизточна Азия да се повтори, твърди гръцкият професор.

“Ние българите трябва да престанем с тази наша отколешна мечта за излаз на Бяло море. Гърция скоро ще потъне и отново ще имаме пристанища на юг” - казва известният последовател на Петър Дънов, Христо Марчевски.danailvdimitrov.blog.bg/                                                                                                                                            Хилядолетна тенденция е цивилизацията да се мести от изток на запад, а заедно с нея и земетресенията, твърдят последователи на Дънов: от Китай и Индия към Персия, Египет, Гърция, Европа, Щатите и... кръгът се затваря в поредната околосветска сеизмична вълна.

Човек въздейства на околната среда с торсионното поле, което излъчва, твърди руският физик Алексей Фомин. Емоциите всъщност са гама лъчи, които имат свойството да усилват своя интензитет, когато се съчетаят повече източници със сходни емоции. Около църковните куполи може да бъде регистрирана, а и заснета, своеобразна аура, когато богомолците се съсредоточат върху благоговението си пред господа. Ако обаче много хора се съсредоточат върху някоя лоша мисъл, въпросните торсионни вълни могат да причинят големи бедствия.

Неслучайно земетресенията следват по петите постоянно преместващия се център на цивилизацията - обикновено икономическият и политическият възход е съпътстван и с упадък на нравите.

Земята под Тихия океан е скрита. Тя ще излезе над водата, това ще е Шестият континент, по-голям и по-чист от сегашните пет. Ще настъпят големи промени – духовни, умствени и физически. На Слънцето и Луната също ще настъпят промени. Този живот си отива, за да стори път на новия. Материята ще се измени. От Слънцето идват грамадни магнетични течения, които повдигат континента и го озонират. Част от Франция, Белгия, Гърция, Азия ще потъват по малко. Сахара ще се наводни и ще се създаде нова култура и климат. Европа ще стане един остров на белите.                                                                                    Колекция 700 мисли от Учителя Беинса Дуно   
                                                                                                                                                  Пророчества на старците Паисий и Гавриил за битката на Енох и Илия с въплътения Антихрист                                    „Когато чуете, че турците преграждат в горното течение водите на Ефрат и ги използват за напояване, тогава знайте, че ние вече сме навлезли в приготовлението за тази велика война; а по този начин се приготвя пътят за двестамилионната войска от изгрев-слънце, както казва Откровението. (Реката вече е преградена с големи язовири. Сред приготовленията е и това – трябва да пресъхне река Ефрат, за да могат да минат многочислените войски.)

Много жертви ще има в тази война. Една трета част от турците ще загинат, една трета ще отидат към Ирак, а останалата една трета ще станат християни. А славния царствен град Константинопол русите ще го дадат на нас, гърците, да го управляваме…

Но тази ужасна война, за която говорят пророците, ще стане причина за обединяването на човечеството. Хората ще разберат, че е невъзможно да живеят така по-нататък, иначе всичко живо ще загине… Тогава ще изберат световно правителство; Йерусалим трябва да стане столица на света. А това ще бъде преддверието на възцаряването на Антихриста. Три години и половина той ще управлява, прикривайки истинския си лик.

После ще започнат гонения срещу християните; настъпва царството на лъжата и злото. Три години и половина ще продължи това страшно време. Последната православна литургия ще бъде отслужена тук, на Атон; после Иверската богородична икона ще отлети в огнен стълб към небето, както е дошла на Света гора преди много векове. Това ще е знак за монасите да напуснат това свято място, което по Божията воля ще потъне в дълбините на морето, за да не бъдат поругани християнските светини…“ 
                   
                                                                                                                                                                                                                   Нил Мироточиви за Антихриста и потъването на Атон                                                                                                               Нил възвестява на търсещите спасение на Света Гора под Покрова на Божията Майка да не се смущават, да не се ужасяват, да не губят вяра в този Покров и да не напускат Атон, докато Иверската икона на св. Богородица не го напусне; монасите да пребъдват в покаяние и в надежда за спасение, в безмълвие, в смирение и в послушание, стараейки се да опазят неразрушено онова малкото, което все още ще остане от предишния величав монашески живот.

Понеже заради нечестието на нечестивите Света Гора ще потъне в морето – това ще стане тогава, когато Майката Божия премахне Своя Покров от Света гора. Благочестивите монаси трябва да побързат да напуснат Атон, щом като изчезне чудотворната Иверска икона. Светецът разкрива с големи подробности и за времето на Антихриста: за всемирната анархия, която ще предшества идването на Антихриста.  
                                                                                                                                   



Гласувай:
4



1. nikikm - "Константинопол-
31.05.2014 20:10
ще ни го даде на нас гърците.."
Че той по начало е български,кога е бил гръцки?Те и културата на българите присвоиха и я представят за своя..
цитирай
2. budha2 - ПРОРОЦИТЕ
31.05.2014 23:14
ЯВНО СА БИЛИ ГЪРЦИ.А ГЪРЦИТЕ СА ЖИВИ(ДОКАТО НЕ ПОТЪНЕ ГЪРЦИЯ) ЕВРЕИ.Т.Е ЦИГАНИ.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8738899
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930