Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.06.2014 20:42 - И мнозина човеци от народите в страната станаха юдеи, защото ги бе обзел страх пред юдеите
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1178 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Франциск стана поредният папа, който се уплаши от евреите. Както посочва кореспондентът на лондонския “The Daily Telegraph” в окупирания от израелците Йерусалим:

image

„В понеделник папа Франциск преклони глава пред израелския натиск и посети музея на жертвите на тероризма. Това стана след критиките по повод на неговата импровизирана молитвена церемония пред спорната разделителна стена на Западния бряг.



Непредвидената спирка в Мемориала на жертвите на терора на йерусалимския хълм Херцел стана по настояване на Бенямин Нетаняху, премиера на Израел. То беше предизвикано от неприкрития израелски гняв, поради молитвата във Витлеем с високопоставени участници.“

Кои бяха тези „елитни фигури“? Президентът на Палестинската автономия Махмуд Абас или Абу Мазен. Първо, той е потомък на юдеите от античността. Второ, винаги се е отнасял с уважение към християнството. Трето, най-малко една трета от жителите на страната са християни. А еретикът Франциск забрави кои са богоубийците.

Ако си въобразявате, че Абас е кой-знае колко по-различен, се заблуждавате. Той е номенклатура – палестинска, на Ал Фатах, основаната от Ясер Арафат съпротивителна армия, прераснала в Организацията за освобождение на Палестина.

Естествено, част от обвиненията срещу Абас и неговия политически „баща“ Ясер Арафат може да са скалъпени от израелските шпионски служби. Те разполагат с гъста мрежа от агенти по цялото земно кълбо. Влиянието им в средствата за масово оглупяване на народите може да бъде определено като господство.

През 2002 г. генерал-майор Аарон Зе’еви с терористичен псевдоним Фаркаш, шеф на израелското военно разузнаване, пробута в Кнесета „вестта“, че личното състояние на Арафат е от порядъка на 1,3 милиарда долара!

image

Последва поредица от ревизии и проверки. Уж не откриха нищо, но през 2003 година екип от Международния валутен фонд,
нает палестинското финансово министерство, обяви: Лидерът на автономията притежава дялове в компании като бутилиращия завод на “Coca-Cola” в Рамала, в
тунизийски мобилен телефонен оператор и в други подобни икономически структури, предимно в офшорни зони като Каймановите
острови, на обща сума от близо 900 милиона долара.

Никой не успя да докаже убедително тези данни. Те увиснаха, сякаш умишлено подхвърлени. Както и твърденията за онези 10 милиарда долара, които, пак според израелски източници, лидерите на ООП са отклонили от бюджета и държат в банки под формата на лични депозити.Но също така не се намери нито един отявлен защитник на Арафат, който да обясни с какви средства съпругата му, а сетне и негова вдовица, от десетилетия живее на широка нога в… Париж. Докато редовите й сънародници страдат под ботуша на расистката, марксистка израелска армия.

И така, Франциск падна на колене пред евреите, Нетаняху и онези, които притежават всички тях в частната държаваИзраел.                                                         „Фарисейството                                    „Фарисейството стана талмудизъм. Талмудизмът се превърна в средновековно равинство. А средновековното равинство стана съвременното равинство. Но през цялата тази
промяна на названията,неизменното пригаждане към обичаите и съобразяването със закона [на приелите ги народи], духът на древните фарисеи оцеля непроменен.

Когато евреинът чете своята молитва, той рецитира формулировки, разработени от учените още през епохата преди Макавеите… Когато изучава Талмуда, в действителност той преповтаря аргументите, използвани в палестинските училища.
image
Сега становището на друг равин, който носи почти същото име – Финкел. Той е израелски талмудски жрец, чиито родови корени са вкопани дълбоко в уж бившата Съветска и в още по-предната Руска империя. Каквито фактически са поне 95 на сто от жителите на ционисткия „рай“. Да видим и чуем какво мисли той за Исус Христос:„И най-добрият от гоите трябва да бъде убит.“  diagnosa.net                  




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8728379
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930