Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.06.2014 20:22 - Кастова система/Не всички евреи са ционисти
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 2029 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 09.07.2016 21:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image            
Нима автомобилният магнат Хенри Форд не е доказал аргументирано, че: „Навсякъде по света, не само в Русия, комунизмът е еврейски.“ Остава да добавим – и антихристиянски.„Двете цели на партията са да завземе цялата повърхност на земята и да унищожи веднъж завинаги всякаква възможност за самостоятелно мислене“ – е осъзнал Джордж Оруел преди толкова много години.                                                          „Следователно два са големите проблеми, които партията се стреми да разреши. Единият е как да проникне против волята му в мислите на дадено човешко същество, а другият е как да се убият без предупреждение и за броени секунди няколко стотин милиона души. Доколкото научните изследвания продължават, това е техният главен предмет. Днешният учен е или нещо средно между психолог и инквизитор, който изучава с напълно нормална прецизност смисъла на изражението на лицето, жестовете, интонациите и изпробва въздействието на лекарства, шокова терапия, хипноза и физически мъчения за изтръгване на истината; или пък е химик, физик или биолог, посветил се на такива клонове на науката си, които са свързани с отнемането на човешкия живот.
В огромните лаборатории на Министерството на мира и в опитните станции, скрити в бразилските джунгли, в австралийската пустиня или на неизвестни острови в Антарктика, научни колективи се трудят неуморно. Някои се занимават просто с планирането на придвижването, разполагането и снабдяването на войските при бъдещи войни; други изобретяват все по-големи ракетни бомби, все по-мощни експлозиви и все по-непробиваеми брони; трети получават нови и по-смъртоносни газове или разтворими отрови, които да могат да бъдат произвеждани в такива количества, че да унищожат растителността на цели континенти, или видове болестотворни бацили, неуязвими за каквито и да е антитела; четвърти се мъчат да конструират превозно средство, което да си проправя път под земята като подводница под водата, или самолет, независим от земни бази; пети изследват дори по-далечни възможности като фокусирането на слънчевите лъчи през обективи, издигнати на хиляди километри в космоса, или предизвикването на земетресения и приливни вълни чрез изпускането на топлината от земното ядро.“                                                                       

ОТ ВАВИЛОН ДО ДНЕС ЛЕВИТИТЕ УНИЩОЖАВАТ ЧОВЕШКАТА РАСА ЧРЕЗ ЕВРЕИ- специфична неразсъждаваща, лесно внушаема армия от биороботи за осъществяване на плановете за установяване на господство над цялото човечество. Програмата, е заложена в дълговременната памет на дезинтегрирания биоробот-ЕВРЕЙ, която той, след разселването си и внедряването си сред други народи, изпълнява векове наред.По време на Синайския „туристически поход” е била създадена специфична армия, въоръжена с информационно оръжие – доктрина за поробване на страните и народите посредством лихварство и други средства за измама. И тази войска постепенно била разселвена по целия свят.А равините – това са „пастири”, които с „камшика на иудаизма” пасат тази войска, този колективен биоробот, носещ в себе си програмата за постигане на световно господство.         Кастова система при биороботите е плагиат на Шастрите.  
        image

Варна (на санскрит: वर्ण, varṇ, «качество, цвят, категория, каста») е обществен ред, въведен от ариите след тяхното проникване в Индия. Той обхваща четири главни касти: брахмани - жреци, философи, учени, религиозни водачи кшатрии - политици, пълководци, офицери, светски владетели вайши - занаятчии, земеделци, търговци шудри - работници и слуги В шастрите на Ману се говори за време(Сатия юга),когато е имало една Веда и една каста. Най-долният слой на индуисткото общество са париите, неприкасаемите, които стоят извън кастовата система. Принадлежащите към трите висши касти се наричат двиджа (дважди родени).
        Според закона шудрите е трябвало да обслужват със смирение по-горните три касти. Вследствие на своя произход от най-благородната част на тялото на Брахма, както на първородството и на притежаването на знанието на Ведата, брахманът по право бил господар на цялата вселена. Животът на един брахман бил оценяван на 4-ма кшатрии, на 8-мина вайши или 16 шудри.                                                                                    

Библията е плагиат от шастрите на Дхиан- Коганите(Девите от север).Тя описва генното инжинерство на шумерските анунаги. 
    imageimage                                                              

КАСТОВА СИСТЕМА НА ЕВРЕЙСКИЯТ БИОРОБОТ                                                     

1.ЛЕВИТИ- Програмата, заложена в дълговременната им памет е завладяване на планетата.Те са клонинги или кръвни линии на ЯХВЕ-напр.Ротшилд,Изикил и т.н..Плагиат на брахмани- жреци, философи, учени, религиозни водачи.Основна религия Талмуд.                                                                                                                 2.ВОЙНИ-Биороботи с основна програма унищожаване на гои.Плагиат на кшатрии-политици, пълководци, офицери, светски владетели.Това са Хасиди,Моссад и Макавеитевсе л-юде що се занимават с ритуални убийства и холокост.                                                                                                                 3.ТЪРГОВЦИ-основна програма лихварство,информационно оръжие – доктрина за поробване на страните и народите посредством лихварство и други средства за измама.Оснoвна религия-$ и алтън,златния телец*Брахма*е превърнат в златно кюлче.                                                                                  4.ГЕННОМОДИФИЦИРАНИ ЕВРЕИ-слуги.Плагиат на шудри.Доктрина за поробване на страните и народите посредством смесване на тяхното извън земно ДНК с човешко.Основни религии за контрол чрез разделяне Юдейство,МюслиИслям и ЮдеоРистиенство.                                                                   
/Макавеите са били сикарии - скрити убийци, извършващи революция чрез внезапен терор над тълпите. С малобройни групи овладявали огромни маси от хора. Със забрадени лица се смесвали с тълпите и по даден знак изваждали ножовете изпод наметалата, и започвали да колят наред. Масите от хора се разбягвали. Така завладели доста градове и изклали стотици хиляди мирни жители, включително деца, жени и старци. Император Адриан приключил с тях като изпратил войската си и им казал убийте ги, ако не искате да разрушат и избият всички градове чрез подлите методи, които употребяват. Така тези основатели на тероризма останали в единствената крепост Масада и до последно се защитавали докато били обезвредени. Затова в днешния частен кибуц със статут на "държава" Израел националната служба за охрана на държавни обекти носи името на някогашната до последно отбранявана терористична крепост - МАСАДА. Тези бащи на днешните тайни служби по света, имащи за цел всеобщ контрол в координация помежду си, демократични партньорски служби, "рицарите на плаща и кинжала". Тези са инсталираните професионални терористи и революционери. А фарисеите от еврейската "православна" "християнска" църква благославят техните убийства защото са част от юдейския подземен сатанински окултизъм/.                    image

Алиени, Евреи,Биороботи/Не само религия но и друга раса 
                                                                   

Така извън-класовите са копирали "омразната брахманска класа", но изопачила до профанска степен. Илюминатски "пророци" се наричат "агенти", които действат по същият конспиративен начин, както библейските пророци(нескопосан плагиат на Ведаическите риши). Този план напълно контролира Аврамическите религии, тъй като "законите" са също съставени на базата на рационализъм. Илюминатските закони на нагите(от Била-сварга лока до Ананта лока) са дори по-ефективни от примитивните закони на Абрахамизмът("Анта-рикша лока до Питра лока). Общото между двете е търсене на материални резултати в матрицата във времето, без да познават това, следвайки анонимни духове, осъществявано с помощта на кървави жертвоприношения. Всяка една игра на нагите може да се тълкува от Авраамските религии, като "сбъдване на библейските пророчества", докато с Веда не може това, тъй като там събитията са научнo-детерминирани от Астрологични събития в Шастрите, които не могат да се променят с пропаганда или "открития"(чудеса).                                                                              Кали юга-Демон е обсебил три от религиите/Демо-избраният народ е поробил земята       
                                    image                                                                      Ако проумеем действителността, като премахнем розовата мараня на заблудата, няма да се учудваме на олигарсите в Русия. Те са част от този нов световен ред, налаган от „грубияните“. Нали тяхната поява е подготвена от железните чекисти и кагебисти.

Кой създаде болшевизма? От коя религиозна секта произлизаха болшевишките лидери? Чие дело беше Чрезвичайната комисия и следващите – през НКВД и КГБ, чак до днешната ФСБ?

Пък и ако бях евреин, защо да не побеждавам, ако мога! Нали те – евреите, вярват, че техният бог им е завещал света заедно с хората:

„Аз ще разгоня народите от лицето ти и ще разширя границите ти , и никой няма да пожелае земята ти… Ако слушате гласа Ми и пазите завета Ми, ще бъдете Мой избран народ измежду всички народи, защото цялата земя е Моя… Аз ви отделих от народите, за да бъдете Мои…

А за да имаш свой роб и своя робиня, купувайте си роб и робиня от народите, които са наоколо ви; тъй също и от децата на преселенците, заселени между вас, можете да купувате, и колкото се родят в земята ви от техния род, който е у вас, и те могат да бъдат ваша собственост…

От върха на скалите го виждам, от хълмовете го гледам: ето народ, който живее отделно и не се брои между народите…

Ето, научих ви на наредбите и законите, както ми заповяда Господ, Бог мой, за да постъпвате тъй в земята, в която влизате, за да я завладеете. И тъй, пазете и изпълнявайте ги, защото в това е вашата мъдрост и вашият разум пред очите на народите, които, като чуят за всички тия наредби, ще кажат: само тоя велик народ е мъдър и разумен народ.“

Но защо само евреите да вярват в това? На какво ви учи т. нар. християнска църква? Не ви ли втълпява точно тези антихуманни, зловредни, потискащи самочувствието догми?

Който изповядва изопаченото от фарисеите Христово Учение, натикано в църквата от Шаул или Павел, се примирява с обричането си на юдейско робство.

„Твърде охотното и мълчаливо съгласие на Църквата с юдаизма и признаването на синагогата като представител на една алтернативна и валидна вяра е противоположно на апостолското виждане. Това е обезсилило свидетелството на Църквата и то повече, отколкото тя си представя, както пред евреите, така и пред останалите народи… Това отхвърляне на апостолската и Новозаветната вяра заплашва самата същност на църквата…“

„Ако съм евреин, наистина защо да не посегна към отпадъчните човеци у народите ви, лекомислено отхвърляни от посредствените управници и от някои затлъстели „православни скотове“, които хилядолетия могат да възхваляват моя еврейски бог, дегизиран като християнин, комунист, либерал или антитерорист!
Какво е виновен евреинът, че извлича полза от заблудите, в които въвежда глупаците? Или защо да ни е криво еврейството, задето в стригането, доенето и коленето на гойското стадо съвсем съзнателно участват посветени гойски овни, овчари, кучета и касапи?“
                                                                              Болшевизмът възпита поколения от подлеци и предатели. Достатъчен е примерът с Павлик Морозов. Семейството му живеело в отдалеченото селце Герасимовка. Тези хора били средно заможни собственици и съвестни, работливи стопани, натикани със сила в колхоза.
Когато Павлик бил на 14 години, баща му залюбил друга жена. Неговата изоставена и ревнива съпруга надумала сина си да отиде при партийния секретар и да излъже, че баща му краде от колхозния урожай и укрива заграбеното. Разплакано, момчето изпълнило майчината заповед. През това време засегнатата жена успяла да инсценира кражба.
Властите прибрали цялото семейство Морозови и го натикали в пъкъла на империята ГУЛаг. Две години по-късно Сталин прочел историята и в изкривения му ум пробляснала идеята – ето как можел да превърне съветската младеж в стадо, готово да предаде родителите си в името на партията. И така легендата за „съвестния“ пионер Павлик Морозов се превърнала в норма на поведение. А предателството – в нравствен принцип на „строителя на социализма"
Такъв е фарисейският, комунистическия морал. С него замениха познатия християнски, общочовешки свят, съобразен с Божията нравственост, характерен със своята учтивост, вежливост и зачитане на правата на другите, с Техния нов световен ред.       ВАКСИНИ ДНК/ Ограничаването на човешката популация не е от днес                                                                       Генномодифицираните евреи и техният Адам-Нимрод ,са дело на Шумерските анунаги.Тези биороботи с раптилско ДНК са в заговор с/у населението на Земята.Последните мащабни изследвания на ДНК миграции са манипулирани и не показват истинските раптилски кръвни връзки на еври(хабиру) и Шумерски илюминати.По божия закон "както на небето така и на земята" долната земя(адските планети) това са Лемурия,Африка, Мезо-Америка (Патала),Антлантида и Антарктида.Това място е било отредено за Шумери и други демони Двете Америки,по ведите са Рарша Пушкара. Патала е антипода на Индия, или Америка.Патала означава едновременно противоположни страни и адски области и тези думи станали накрая синоними във всички отношения, както по значение и свойства, така и по название.На север(Деви) са райските планети а централното място в космичното яйце съответства на Тракия.     

ИНДУЛГЕНЦИЯ ЗА АДХО-ЛОКА
                                                  

Историята на Сътворението е била използвана, за да се контролират хората и да ги принудят да боготворят Елита като богове от небето. Историята на Сътворението не е историята на истинското Божие Сътворение. Историята на Сътворението е на практика много скорошна в сравнение с великия божествен замисъл, така че как тя би могла да е истинската история за Сътврението?
Когато Елита на Ануннаките първоначално поел контрола над част от Земята по това време вече е имало различни групи от раси на извънземни както и земни жители на
планетата. Имало е битки между различни групи за надмощие, но Елита се оказал твърде силен за тях.                                                                                  Според „Атра-Ха-зис" известно време преди Потопа Енлил решил да накаже човека с помощта на инфекции, зарази и серия засушавания а след това и с намаляне продължителноста на живот чрез генно инжинерство.Днес се използват също евгеника и ваксини(за подържане на живота до около 80г. а може да се намали и още) и атомно оръжие , нищо ново.А едно обещание за по дълъг живот може да купи всяко правителство ,религия и мил.последователи. Когато Авраам бил на деветдесет и девет години, Бог ЯХВЕ му се явил и му казал:
„Аз съм Бог Всемогъщи (Ел Шадаи), тръгни след мен и бъди благословен. Ще потвърдя договора между теб и мен и много ще увелича числата ти(живота ти)."!?                                                          

Енки срещу Енлил-Йехова                

Ануннаки са зад Новия Световен Ред, който е бил планиран вече дълго време. Индустриалната революция е била планирана от Ануннаки, не за да подобри жовота на масите, а да ги плени в желания и недоволство, така че хората лесно да забравят за духовното съществуване. Освен това тя променила начина на живот и объркала хората, но най-вече позволила предмети от материален комфорт на управляващия елит(Евреи биороботи). Ануннаки водят военна икономика. Истински мир никога не се предвижда от тях. Те пилеят ресурси за да държат хората поробени. Те присвояват всички остатъци за свои удоволствия. Генното инжинерство е било практикувано потайно на тази планета доста дълго време. Днес генната модификация не е вече тайна. Обществено достояние е че растения, животни и хора се манипулират генетично и се клонират. Размерите на тези проекти от друга страна, са скрити от общественото око. Преди индустриалната революция, технологичните напредъци били буквално в застой от много векове. Това им позволило да подобрят методите за контрол и поробване на хората. Ануннаки се нуждаели от напреднала технология за да финализират техните планове за поробване на земляните чрез НСР с единствена управляваща – обединена полицейска власт. НСР бива наложен от управляващия елит, който някои наричат Ционисти. Някои хора мислят, че всички евреи са ционисти, което не е правилно. Не всички евреи са ционисти, както и не всички ционисти са евреи.Но всички чисти евреи са биороботи.

- БИБЛИЯТА ПЛАН ЗА ДЕЙСТВИЕ             


  "Когато практиките, приписвани от Ведите и свещения закон, са почти изцяло прекратени и краят на Кали Юга е вече близо, частица от това божествено създание, чиято природа изгражда Брама, което е началото и краят и което обгръща и включва в себе си всичко, ще се спусне на Земята. Той ще се роди в семейството на Вишнуяса - прочут браман от село Самбхал, - ще носи името Калки и ще бъде надарен с 8-те свръхчовешки способности. Несъкрушимата му мощ ще унищожи всички Млеччха (хората извън закона), а също и онези, затънали в произвол и злодеяния. Той ще възстанови добродетелтта, а разумът на онези, които живеят в Кали Юга, ще се пробуди и ще стане бистър като кристал. Хората, които по това време прегърнат добродетелта, ще бъдат семето на новата човешка раса. Тя ще се подчинява на законите на Крита Юга - епохата на непорочността и пречистването."   
           image

Винаги помни, че ти си част от Брахма, а не- от нагите ! Щом хамстерът знае, какво остава за тебе - Човекът?!?...  
                                      




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8723289
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930