Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.06.2014 08:17 - Важен въпрос, който религиите се опитват да заобиколят и който науката напълно пренебрегва е концепцията за умишлена измама
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 464 Коментари: 0 Гласове:
1



Доста странно е, че тук на Земята концепцията за въображаем бог е напълно възприемана и по никакъв начин не се счита за „луда фантазия”, обаче концепцията за извънземни е табу и е направена за посмешище от обществото, като всеки се прави на „ни чул, ни видял”. Това е очевидно поради факта, че извънземните са наистина реални, докато имагинерните богове не са. Рептилиите просто поставят хората да фокусират вниманието си на въображаеми богове и далеч от техните истински контрольори. Не е съвпадение че всички земни религии не признават съществуването на извънземни (с малки изключения). Това е защото рептилиите са тези, които са създали земните религии и по този начин не са насърчили концепцията за извънземна доминация над човечеството.

Човешките същества са били създадени (тоест изобретени) чрез генетически експерименти, които са били извършени от рептилиански извънземни. Тези извънземни познати като Ануннаки или „рептилианци” и до сега управляват Земята.

Фактически рептилиите са индоктринирали хората толкова съвършено, че те са толкова слабоумни, за да проумеят тяхното съществуване. Чрез религия, наука и други форми на индоктринация (системно обучение – т.е. мозъчна промивка), рептилиите направляват човечеството в точно обратната посока на истината – до точката където концепцията за извънземен господар/създател се счита за най-лудата фантазия.

„Много могат да възприемат концепцията за „Бог” или за Върховен Интелект, но те се задушават, когато се опитват да разберат идеята за извънземни същества. Това е от части заради религиозните и другите форми на програмиране и индоктринация. Много мислят толкова повърхностно вярвайки, че човешката раса е единствения интелект в цялото Творение”.

Умишлено заблуждение и избирателно мислене

Един много важен въпрос, който религиите се опитват да заобиколят и който науката напълно пренебрегва е концепцията за умишлена измама. Измамата не е нещо стоящо неподвижно във вселената и е начин на действие на рептилиите и на други високо интелигентни, жадни за власт същества. Но научния метод не взима предвид концепцията за умишлената измама.

Рептилиите са създали всички земни религии както и науката. И сега искат да сборят религията и науката една срещу друга. За нещастие атеистите са достатъчно глупави да мислят че науката е на тяхна страна. За това някой да използва подобна всеобща правителствено и корпоративно спонсорирана, мозъко-контролираща ограничена доктрина като науката, за да открие реалната истина за действителността е смешно и показва, че той игнорира концепцията за умишлена измама, (а игнорирането на концепцията за умишлена измама е селективно мислене). Истинските търсачи на истината съзнават че управляващия елит има задни цели и по този начин съединяват този важен факт с тяхното мислене. В контраст на това науката се опитва да действа така, че все едно може да се търси истината без да се тревожиш за влиянието на управляващия елит, което се оказва на света или пък за легитимността на информацията идваща от масмедиите. Според науката умишлената измама не съществува, конспирациите не съществуват, извънземни не съществуват, а управляващия елит е доброжелателен (и разбира се това е защото рептилиите са създали науката на първо време).

Иронично, хората които наричат себе си „скептици” не са фактически скептици. По-скоро те са само селективни скептици. Това е защото те може да са скептични за някои крайни идеи, но не са никога скептични относно идеологиите на статуквото (като науката) и за новините по масмедиите. Това е поради факта, че човешките същества, правят огромната грешка да поставят в съотношение правдивост с власт. По този начин след като рептилиите буквално имат цялата власт на света, техните имплантирани системи от вярвания имат незаслужена правдивост, която идва заедно с подобна власт.

А за вашата лична среща с умишлената измама един ден може би преди години сте решили че ще възприемете система на вярване (специфична религия или атеизъм), без дори да подозирате за секунда че са ви мамили умишлено. Не сте осъзнавали че приетата от вас система на вярване е капан, който чака да влезете в него. Сега изправени пред истината вие страдате от парализа на парадигмите и когнитивен дисонанс. Когнитивният дисонанс е противоречие на убежденията. Понятие, предложено от Л. Фестингер за обозначаване на психичния дискомфорт, дължащ се на факта, че субектът преживява тягостно едновременното наличие на две или повече противоречиви идеи. Човекът изпитва потребност от логическа кохерентност и афективна хармония. Случва се обаче тази хармония да бъде нарушена от неочаквани събития. Например един от приятелите ми изненадващо започва да проповядва политически идеи, противоположни на моите. За да намаля този "дисонанс", трябва да намеся друг елемент, който да ми помогне да преодолея противоречието и да постигна отново вътрешното си равновесие. Мога например да отхвърля получената информация ("не вярвам, че може да измени на убежденията си") или да омаловажа значението й ("той бързо ще осъзнае грешката си"). Мога също да скъсам с приятеля, което е начин да променя обкръжението си, или да променя мнението си.


Амитак Станфорд




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8687522
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031