Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.06.2014 19:50 - БАНКИТЕ БИВАТ СПАСЯВАНИ СЪС СРЕДСТВА НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ/Който печата парите на една държава той я притежава
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1474 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 29.06.2014 19:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
imageКой  печата бюлетините и валутата на България?                                      Така е замислена схемата на световното лихварство – “модерното робство”, както гениално се изразяваше американският поет Ездра Паунд. Големият дефицит поражда необходимостта от паричен заем. Частното акционерно дружество “БНБ” напечатва едни пъстри хартийки и ги дава като заем на несуверенното българско правителство, но и срещу съответната лихва. В действителност, акционерите от БНБ знаят много добре математическата невъзможност за изплащане на така създадените държавни дългове, но те не държат на връщането им, а на изплащането на лихвите по тях. (по-точно - държат да сме им сигурни роби)
Те нямат интерес държавата да съумее да си изплати дълговете, за да могат вечно банкерите-лихвари да получават лихви от своя длъжник. И се стига до едно такова положение, поданиците на една държава с несуверенно правителство да работят като роби за частни акционери от едно частно предприятие, в случая БНБ. Факта, че електронните и банковите разплащания (пазаруване по Интернет, прехвърляне на пари, дори внасяне на такса в Съда или плащане на данъците) навлизат все повече в бита на хората (в САЩ 96% от парите са в електронен вид и само 4% са напечатани на хартия) означава, че вече банките могат да определят коя фирма ще съществува и коя не – просто като забранят внасянето на пари по сметките на фирмата или като откажат да открият разплащателна сметка на фирмата при тях. Фирма със забранен достъп до тези парични услуги няма да може да купува или продава стоки, най- малкото става абсолютно неконкурентноспособна и бързо ще бъде изместена от пазара. Това дава на банките една огромна власт върху всяка една фирма в света, ако разбира се банките се разберат помежду си и действат заедно. Такова споразумение не е само теоретична възможност – ТЕ ВЕЧЕ ГО ПРАВЯТ!

                                                               Какво означава срив на системата?
- Означава фалит на една-две банки и оттам-нататък ще започне ефектът на доминото, както стана през 1996/97 г.
- Добре, а самите банкери какво печелят, като фалират банките си?
- Печелят следното. Те ще върнат обезценени левчета. Тоест, печелят това, че са раздали на свои хора, т.е. на себе си, необезпечени кредити. (Т.е. раздали са си парите на вложителите! Затова, когато фалират банките, банкерите забогатяват, а фалират наивните вложители! Същото е, последните години, и с фалираните от банките, държави: Банкерите ограбят държавата, а после, по еврейски, нагло нареждат на правителството и на народните представители да гласуват нови стотици милиарди за подпомагане на банките, т.е на банкерите, които са ограбили и фалирали, и държавата, и народа)
                                                        Кой контролира Банките?                                                             На практика никой не контролира, колко е реалната им печалба, и колко злато и други още по-ценни метали се добиват и изнасят!! Контролът се свежда само до преглеждане на фалшивите отчети на мафиотските еврейски фирми, които са само поделения на Световния Еврейски Интернационал!                                  БНБ например има лостове да принуди търговските банки да се съобразяват с основния лихвен процент, който периодично обявява. Или поне с този на Европейската централна банка. Има начини да бъдат пресечени нелоялните практики, например едностранното покачване на лихвите по вече сключени договори. И много други неща, само мерак трябва.

Обаче банките ще ги заболи най-много и ще разберат най-лесно, че нещо не е наред, ако им намалеят печалбите.

Предишният финансов министър а сега начело на правителството, Пламен Орешарски, например беше предоставил на различни търговски банки над 1 милиард лева като депозити. В тези банки тези депозити се използват както и останалите – раздават се кредити и се взема горница като лихва.

Наследникът на Орешарски Симеон Дянков първо се закани, че ще оповести тази сделка, после си затрая.

Какво пречи на българската държава да си вземе тези пари, да притури още малко и през държавната си Банка за развитие, например, да почне да дава евтини кредити, с 3 процента лихва, както е в цивилизованата част на континента? Да прехвърли всички бюджетни сметки в тази държавна банка, през нея да минават всички данъци, такси, глоби и т.н.? С няколко милиарда лева, които при това не трябва да бъдат изсипвани веднага, банковият сектор в България за нула време ще бъде вкаран в правия път и ще се държи цивилизовано, а не като в завоювана страна.                                                                Каква  репутация имa банковата система!Монетарната система създаваща "виртуални пари" и генерираща единствено дълг, би могла да съществува само при непрекъснато печатане на пари, за да покрие постояно растящият дълг.                                                     КРАДАТ МИЛИОНИ ОТ СМЕТКИ В ПИБ, "ИНВЕСТБАНК", А БНБ ПРИКРИВА. МАФИЯ ЛИ ?            Поради изцяло облагодетелстващия ги правен режим банките:

> променят едностранно лихвата и месечните вноски,начисляват наказателни лихви без ограничения и без да има законова възможност за противопоставяне,

> капитализират лихви и несъществуващи задължения и определят лихва върху новополучената главница

> изкупуват чрез свои или подставени фирми имотите на длъжниците-физически лица и фирми (имаме готовност да ги посочим конкретно)

> изключително безпардонно се възползват от „икономическата криза" без клиентите им да могат да се позоват на същото, като, възползвайки се от едностранно дадените им права, изискват по-високи месечни вноски

> не желаят да понасят търговския риск от дейността си, а поради облагодетелстващия ги правен режим натоварват с този риск потребителите и бизнеса – субекти, които по дефиниция не са вещи в тази материя

> именно това безогледно вдигане на вноските довежда кредитополучателите до положението да изпаднат в невъзможност да заплащат вноските и ги прави длъжници на банките и съответно клиенти на съдия-изпълнителите.

Почти всички банки са изградили
паралелни структури от фирми,
чрез които изкупуват имуществото на клиентите и длъжниците на безценица; колекторски фирми чрез които заплашват и изнудват клиентите; консултантски фирми, които заблуждават клиентите относно техните интереси, застрахователни дружества и т.н.                                                                 Системните грабежи на обменни бюра които са само еврейски -важно мероприятие за изгонване на ционистката шайка от България.Връщането на кредити на еврейските банки е най голямата глупост която може да направи човек.Държането на пари в еврейските банки е друг голям идиотизъм ,от който богатеят пак същите евреи.                                                                                                   Ако се потърсят корените на този рак на обществото се стига до тайните общества, от които масоните и темплиерите са само повърхностния слой. А онези отдолу? Цялата западна цивилизация боледува защото се крепи на библейската идеология, която всеки може да види в Стария завет, който е съкратен вариант на еврейската Тора. Ето някоко цитата от "свещената книга" на Запада:
"Второзаконие:
4.1 И тъй, Израилю, слушай наредбите и законите, които аз [днес] ви уча да изпълнявате, за да бъдете живи [и да се размножавате] и да отидете и наследите оная земя, която Господ, Бог на вашите отци, ви дава [в наследство];
23.19 Не давай на брата си (по контекст - на иудея) с лихва нито сребро, нито храна, нито нещо друго, което може да се дава с лихва;
23. 20 на чужденец (т.е. на не-иудея) давай с лихва, а на брата си не давай с лихва, за да те благослови Господ, Бог твой (т.е. дявол, ако препоръките се оценяват по съвест) във всички твои работи в земята, която отиваш да я завладееш.
28.12 и ще даваш назаем на много народи, а сам не ще вземаш назаем [и ще владееш над много народи, а те над тебе не ще владеят].

Книга на пророк Исаия:
60.10 Тогава синове на другоземци ще градят стените ти, и техните царе - ще ти служат;...
60.11 И твоите порти ще бъдат всякога отворени, няма да се затварят ни денем, ни нощем, за да се принася при тебе имотът на народите и да се довеждат техните царе.
60.12 Защото народ и царства, които не поискат да ти служат, ще загинат, и такива народи ще бъдат съвсем изтребени."


Тази расистка доктрина е формулирана на много места в християнското "Свето писание". А за Тората и Шулхан Арух няма да говоря. И така се получава нещо като пирамида: най-отдолу са християнските народи, над тях е "избраният" еврейски народ, над него са водачите на евреите - равините, а може да има и още някой отгоре.                                                                                                     В едно изследване (с участието на учени от западни страни и от Израел, публикувано в "Nature") е установено, че разликите в ДНК на евреите от различни общности, разделени териториално,
са много по-малки от разликите между евреите и равините в една общност. Което говори, че равините не са евреи. Ако се върнем пак към Стария завет, ще се запитаме какъв тогава е бил водачът Мойсеи, който е прапрадядото на равините. Логично е да е бил от управляващата каста на Египет: владеел е достатъчно знания и психотехники за да управлява един полудив народ, а и са му помагали (прочутата "манна" едва ли е растяла по кактусите в пустинята, все някой е трябвало да я доставя на уреченото място, което знаел само Мойсей). 40 години ги е държал в една пустиня, която може да се прекоси с керван за 2 седмици. Какво се е случило през тези 40 години? При тежките климатични условия най-напред са измрели старците и дори просто по-възрасните. Децата, които са се раждали не са отраснали с приказките на бабите си, скъсала се е връзката между поколенията. Така са се сменили приблизително 2 поколения. Младите вече не са знаели кои са дедите им. В същото време Мойсей им е пълнел главата с расовата доктрина, която четем в "свещените писания". И след 40 години зомбиране започнало разселването им по света, за да изпълняват "божите заповеди".
Така че днешните ни проблеми са заложени поне 2 хиляди години преди Христа. С коварство и хитрост тази идеология е наложена над голяма част от света, включително и у нас. И се разчита на неграмотността или заетостта в изкарване на прехраната на масовото население.          
              Банка “Геула” / Geula Bank  Евреите, светът и парите(Библия или основи на капитализма) 2ч.                                                            




Гласувай:
3



1. zaw12929 - Шансът на България сега, да не падне ...
13.07.2014 04:36
Шансът на България сега, да не падне в колапс е експертното правителство, което само за година управление успя да нормализира условията за бизнеса, което направи възможно попълване оглозганите милиарди при управлението на ГЕРБ във фискален резерв и фондове. Държавата може да реагира адекватно, да защити вложителите. На организаторите на неуспя;ата съсипия на държава и банки им остава шанса, да прорължат с медии и в Интернет да манипулират, да стряскат хората, че ще плащат милиарди, което е откровена лъжа. Но е време държавата да пресече тези манипулатори, като потърси законова сметка на всички, които публикуват тези неверни оценки, без разлика, това собствени коментари ли са или „съобщаване „ на чуждо мнение, като понесат отговорност за нанесени вреди на националната сигурност на държавата.

Време е да започне носене отговорност : от тези, които причиниха скандала ,( защото той се отразява на иимиджа на България) с предупреждения, глоби и обвинения по бързата процедура, като започнат от хората, поставили началото на атаката срещу банките- сигнала на Протестна мрежа от 25 февруаи,
Пресконференцията на Протестна мрежа
неслучайното отстраняване на Подуправителя на БНБ, атаките стещу КТБ, срещу другите банки с СМС, както и на фона на това атаките на ГЕРБ, че държавата е фалирала.

На публикациите в Интернет и медиите сега!

как И КОИ се проявиха в блога


цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8727104
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930